Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Όπως τα λες είναι,προφανώς και δεν ρωτανε καν αν ένα παιδί έχει κολλήσει ίωση,αυτό είναι δεδομένο.Δλδ θα κάνει το παιδί όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για ασθένειες όπως το aids κ η ηπατίτιδα και θα ρωτήσουν αν πέρασε κάποια ίωση?Ούτε εγώ το βρίσκω λογικό και απ' όσο γνωρίζω δεν ισχύει.Από κει και πέρα το μόνο που μπορούν να τσεκαρουν με βάση το ιστορικό μιας ίωσης,είναι η πιθανή αλλεργία που μπορεί να εμφανίσει ένα παιδί σε κάποια αντιβίωση🤷

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ΚατεριναΓ είπε:

Κορίτσια με έχει πιάσει τρελή δίψα, θέλω συνέχεια να πίνω νερό , δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερονη που παίρνω, έχει καμία άλλη τέτοια συμπτωματα ; 

Το είχα κ εγώ..δεν ξέρω αν είναι από προγεστερόνη ή σύμπτωμα εγκυμοσύνης, δεν το έχω ακούσει,  αλλά διψούσα συνέχεια τα χείλη μου και το στόμα μου συνέχεια στέγνωναν και ακόμα κ στον ύπνο μου έβλεπα ότι έπινα νερό και δεν ξεδιψούσα με τίποτα 😆 ακόμα τ έχω αλλά νομίζω σε λιγότερο βαθμό 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Christyaa είπε:

Το είχα κ εγώ..δεν ξέρω αν είναι από προγεστερόνη ή σύμπτωμα εγκυμοσύνης, δεν το έχω ακούσει,  αλλά διψούσα συνέχεια τα χείλη μου και το στόμα μου συνέχεια στέγνωναν και ακόμα κ στον ύπνο μου έβλεπα ότι έπινα νερό και δεν ξεδιψούσα με τίποτα 😆 ακόμα τ έχω αλλά νομίζω σε λιγότερο βαθμό 

Ναιι άστα μιλάμε τόσο νερό που λέω στον άντρα μου θα έπρεπε να είμαι απευθείας συνδεδεμένη με την βρύση 😆 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Mighty86 είπε:

εγώ δυστυχώς έκανα τεστ σήμερα 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά και είναι ξεκάθαρα κουβάς. 😪

Έκανες την αιματολογική ή τεστ από το φαρμακείο; 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Mighty86 είπε:

όχι τεστ ούρων ούλτρα σένσιτιβ. 

Καλύτερα να περιμένεις την β - χοριακη, αυτή θα σου πει την αλήθεια, σε καταλαβαίνω και εγώ έκανα αλλά μου είπαν ότι είναι νωρίς, μόνο η αιματολογική θα μας πει , όλα θα πάνε καλά και αν ακόμα και βγει σωστό το τεστ θα τα καταφέρουμε και θα γίνουμε μανούλες θα δεις !!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου που έληξε άδοξα είχα κάνει 3 τεστ και είχαν βγει αρνητικά και αργότερα με την χοριακη ήμουν!! Περίμενε και κάνε κουράγιο!!! Θα τα καταφέρεις 🤍

πρίν από 1 λεπτό , ΚατεριναΓ είπε:

Καλύτερα να περιμένεις την β - χοριακη, αυτή θα σου πει την αλήθεια, σε καταλαβαίνω και εγώ έκανα αλλά μου είπαν ότι είναι νωρίς, μόνο η αιματολογική θα μας πει , όλα θα πάνε καλά και αν ακόμα και βγει σωστό το τεστ θα τα καταφέρουμε και θα γίνουμε μανούλες θα δεις !!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου που έληξε άδοξα είχα κάνει 3 τεστ και είχαν βγει αρνητικά και αργότερα με την χοριακη ήμουν!! Περίμενε και κάνε κουράγιο!!! Θα τα καταφέρεις 🤍

δεν το πιστεύω μωρέ. δεν βγαίνουν τα κουκιά.6η είναι νωρίας αλλά άμα 8η μέρα δεν είναι ανιχνεύσιμη η χοριακή σε 5 ημερών βλαστοκύστες άστα βράστα. στον γιό μου ήταν τούμπανο το τεστ την ίδια μέρα. το ξέρω οτι δεν είναι κ πολύ πολίτικαλ κορέκτ αυτά που λέω κ οτι μόνο η χοριακή είναι το απολύτως αξιοπιστο αλλά να σου πω την αλήθεια επειδή το έχω ζήσει το τρενάκι του τρόμου με τις χοριακές για να καταλήξει πάλι σε κουβά προτιμώ αύριο να πάρω κουλούρα

AuQnp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Mighty86 είπε:

δεν το πιστεύω μωρέ. δεν βγαίνουν τα κουκιά.6η είναι νωρίας αλλά άμα 8η μέρα δεν είναι ανιχνεύσιμη η χοριακή σε 5 ημερών βλαστοκύστες άστα βράστα. στον γιό μου ήταν τούμπανο το τεστ την ίδια μέρα. το ξέρω οτι δεν είναι κ πολύ πολίτικαλ κορέκτ αυτά που λέω κ οτι μόνο η χοριακή είναι το απολύτως αξιοπιστο αλλά να σου πω την αλήθεια επειδή το έχω ζήσει το τρενάκι του τρόμου με τις χοριακές για να καταλήξει πάλι σε κουβά προτιμώ αύριο να πάρω κουλούρα

Καταλαβαίνω..... εύχομαι το καλύτερο κορίτσι μου! 🤍

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ΚατεριναΓ είπε:

Κορίτσια μόλις είδα λίγο ροζ στο χαρτί και στο εσώρουχο μου , δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να ανησυχώ! Είμαι στην 8η μέρα από την εμβρυομεταφορα!

Μπορεί και μακάρι να είναι εμφύτευσης! Αύριο είναι η χοριακη; 

Ναι μου είπε ο γιατρός μου να πάω αύριο 9η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Μακάρι, αν και δεν έχω κανένα συμπτωμα, μόνο νερό και συχνοουρια! Έχω πολύ αγωνία....

πρίν από 48 λεπτά , ΚατεριναΓ είπε:

Ναι μου είπε ο γιατρός μου να πάω αύριο 9η μέρα από την εμβρυομεταφορα! Μακάρι, αν και δεν έχω κανένα συμπτωμα, μόνο νερό και συχνοουρια! Έχω πολύ αγωνία....

Κ εγώ μόνο αυτό είχα, συχνοουρία και λίγο καφέ την 8η μέρα και το στήθος ποναγε αλλά αυτό το κάνει και η προγεστερόνη που έπαιρνα. Εύχομαι να πάρεις μια τέλεια χοριακη αύριο!! 🤞🤞💗

πρίν από 19 λεπτά , ΚατεριναΓ είπε:

Ευχαριστώ πολύ μακάρι 3 χρόνια προσπαθούμε, μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά ! Ευχαριστώ πολύ και σε εσένα να πάνε όλα καλά!!! 🥰

Θα πάνε! Να το πιστέψεις!! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου περιμένουμε νέα αύριο 😊

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...