Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Neverstop είπε:

Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻

Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..

Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.

Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Γονιμοποιηθηκε την 2η μέρα το δικό μου!! Και επειδή είχα ένα μόνο το βάλαμε κιόλας. Βέβαια από προγεστερόνη πάλι προλουτεξ και κολπική κρέμα κάθε πρωί και τίποτα άλλο. 

Αχ με καθησυχασες κάπως κορίτσι μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ίσως γι αυτό δεν μου είπε και εμένα να ψάξουμε κάτι άλλο. Μια χαρά θα είναι τα εμβρυακια μας και το δικό σου που είναι στη ζέστη κοιλίτσα σου και τα δικά μου που ξεπαγιαζουν!!

Πρέπει κ εμείς να βρούμε κωδικό για τον γιατρό μας. Τι δηλαδή μόνο ο κοντός; 

Κορίτσια κάντε μου μια χάρη όσες τον έχετε γιατρό. Πείτε μας λίγο πως είναι εμφανισιακά. Τον έχω στον μυαλό μου πως είναι κάτι γιατροί σκυμμένοι από βιβλία και υπολογιστές, να μουρμουραει μόνος του για φάρμακα και θεραπείες χαχαχαχα. Και να απαντάει στις κοπέλες με μπινελικια.

Ο δικός μας πάντως είναι χαλαααααροοοος τύπου να πας με μαλλί όρθιο από την αγωνια και να σου λέει "έλα μωρέ για αυτό σκας"?? Και να σου έρχεται να τον κοπανησεις πάνω στο γραφείο του. Και την ώρα που φεύγεις τσουπ να σου πει θα κάνεις αυτό αυτό και αυτό!! Τι λέτε κ εσείς η Κουρ....τσες δεν είναι φορές που είναι τόσο άνετος;

Eτσι οπως τα λες ειναι! Εδω που τα λεμε κι εμας ψηλο δεν θα τον ελεγες :lol:

Χωρις παρεξηγηση ε; μια πλακα κανω να γελασουμε

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 43 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Γονιμοποιηθηκε την 2η μέρα το δικό μου!! Και επειδή είχα ένα μόνο το βάλαμε κιόλας. Βέβαια από προγεστερόνη πάλι προλουτεξ και κολπική κρέμα κάθε πρωί και τίποτα άλλο. 

Αχ με καθησυχασες κάπως κορίτσι μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ίσως γι αυτό δεν μου είπε και εμένα να ψάξουμε κάτι άλλο. Μια χαρά θα είναι τα εμβρυακια μας και το δικό σου που είναι στη ζέστη κοιλίτσα σου και τα δικά μου που ξεπαγιαζουν!!

Πρέπει κ εμείς να βρούμε κωδικό για τον γιατρό μας. Τι δηλαδή μόνο ο κοντός; 

Κορίτσια κάντε μου μια χάρη όσες τον έχετε γιατρό. Πείτε μας λίγο πως είναι εμφανισιακά. Τον έχω στον μυαλό μου πως είναι κάτι γιατροί σκυμμένοι από βιβλία και υπολογιστές, να μουρμουραει μόνος του για φάρμακα και θεραπείες χαχαχαχα. Και να απαντάει στις κοπέλες με μπινελικια.

Ο δικός μας πάντως είναι χαλαααααροοοος τύπου να πας με μαλλί όρθιο από την αγωνια και να σου λέει "έλα μωρέ για αυτό σκας"?? Και να σου έρχεται να τον κοπανησεις πάνω στο γραφείο του. Και την ώρα που φεύγεις τσουπ να σου πει θα κάνεις αυτό αυτό και αυτό!! Τι λέτε κ εσείς η Κουρ....τσες δεν είναι φορές που είναι τόσο άνετος;

Ο Τσιριγωτης το ξέρει ότι τον λένε κοντό πάντως!!! Αν και δεν νομίζω ότι είναι. Αλλά ρε κορίτσια εγώ τον έχω για πολύ γλυκό άνθρωπο χαμογελαστό. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Και ποιος είναι πιο ωραίος ; Για πες 

Κοιτάξτε.... Θα ψήφιζα τον Κουρ... Χαχαχαχα

Αχ, του έχουμε ρίξει το ηθικό στα τάρταρα του Τσιρ! Χαχαχαχχαχα 

Πάντως ο δικός μου γιατρός δεν υπάρχει στο google. @Villi για δες... ένας άσχετος βγαίνει. Αφού στην 1η επίσκεψη τρόμαξα. Λέω ποιος είναι αυτός καλέ; Σε λάθος γιατρό ήρθα;

• Χαχα 8

πρίν από 39 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τι εννοείς φορές; Εγώ μόνο ζεν τον έχω δει, βγαίνει και σε άλλη έκδοση; Αυτό με το παρατσούκλι μου άρεσε όμως… πως να τον πούμε; 

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , chitaneta είπε:

Eτσι οπως τα λες ειναι! Εδω που τα λεμε κι εμας ψηλο δεν θα τον ελεγες :lol:

Χωρις παρεξηγηση ε; μια πλακα κανω να γελασουμε

Το έχω προσέξει δεν είναι ψηλός. 

Καλά αν ξέρανε οι γιατροί μας ότι τους κουτσουμπολευουμε θα μας έλεγαν να πάτε αλλού κυρίες μου..στον κοντό, στον όμορφο, στον γλυκούλη κλπ χαχαχα. 

• Χαχα 6

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

Πάντως ο δικός μου γιατρός δεν υπάρχει στο google. @Villi για δες... ένας άσχετος βγαίνει. Αφού στην 1η επίσκεψη τρόμαξα. Λέω ποιος είναι αυτός καλέ; Σε λάθος γιατρό ήρθα;

Πράγματι γιατί δεν υπάρχει; Ένας άσχετος βγαίνει. Να του πεις να ασχοληθεί λίγο με αυτό, κρίμα είναι. 

πρίν από 5 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπορουμε να τον λεμε ο "χαλαρος"...

Ω ναι!!? Εγκρίνω!!!

Τι εννοείς φορές; Εγώ μόνο ζεν τον έχω δει, βγαίνει και σε άλλη έκδοση; Αυτό με το παρατσούκλι μου άρεσε όμως… πως να τον πούμε; 

Τον έχω πετύχει 2 φορές ακεφο και αμίλητο χωρίς να κάνει τον χαβαλε που κάνει σε εμένα τουλαχιστον και μου έκανε εντύπωση γιατί ενώ γενικά δεν λέει πολλά πολλά για να μη με αγχωνει κατά τα άλλα για άσχετα θέματα μια χαρά λαλιστατος είναι!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Villi είπε:

Πράγματι γιατί δεν υπάρχει; Ένας άσχετος βγαίνει. Να του πεις να ασχοληθεί λίγο με αυτό, κρίμα είναι. 

Μα ξέρεις τι μου είπε ο γλυκούλης; Λέει "όλο έρχονται άτομα και μου λένε ότι με βρήκαν από το ίντερνετ. Εν τω μεταξύ εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με το ίντερνετ. Απορώ πού με βρίσκουν"

Ε, αγάπη! Ασχολήθηκε το ίντερνετ μαζί σου! Χαχαχαχα Πάντως είπε ότι μάλλον πρέπει ν' ασχοληθεί λίγο...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλά κλαιωω χαχαχα..πάντως ρε κορίτσια θυμάμαι όταν γκουγκλαρα τον Μουστ..για να δω το βιογραφικό του και αξιολογήσεις είχε μια φωτό του τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερος από ότι είναι τώρα χαχαχα. 

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

Μα ξέρεις τι μου είπε ο γλυκούλης; Λέει "όλο έρχονται άτομα και μου λένε ότι με βρήκαν από το ίντερνετ. Εν τω μεταξύ εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με το ίντερνετ. Απορώ πού με βρίσκουν"

Ε, αγάπη! Ασχολήθηκε το ίντερνετ μαζί σου! Χαχαχαχα Πάντως είπε ότι μάλλον πρέπει ν' ασχοληθεί λίγο...

Εμένα μου σύστησε τον γιατρό η ραφαελιτσα και καθώς διάβαζα παράλληλα κ εδώ είδα ότι τον είχαν κ άλλα κορίτσια. Και εμένα με ρώτησε πού τον βρήκα πάντως. Τι να του έλεγα;; Τα κορίτσια της δωρεάς από το patrents cafe; 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Πλάκα κανεις? Θαύματα κάνει το καφέ μας!! Μπορείς να μας πεις και influencers :grin:

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά κλαιωω χαχαχα..πάντως ρε κορίτσια θυμάμαι όταν γκουγκλαρα τον Μουστ..για να δω το βιογραφικό του και αξιολογήσεις είχε μια φωτό του τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερος από ότι είναι τώρα χαχαχα. 

Αυτόν εγώ δεν τον ξέρω.. ποιος είναι πάλι αυτός; Ο πρώην doc σου;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Villi είπε:

Πλάκα κανεις? Θαύματα κάνει το καφέ μας!! Μπορείς να μας πεις και influencers :grin:

Στον χώρο της εξωσωματικής είμαστε σίγουρα influencers! Το κακό είναι, όμως, ότι εμείς τα λέμε χωρίς χορηγίες! Χαχαχαχαχα Influencers από τα Lidl!!!! 

• Χαχα 9

Αυτόν εγώ δεν τον ξέρω.. ποιος είναι πάλι αυτός; Ο πρώην doc σου;

Ναι κορίτσι μου. Πριν πάει στο Ιασώ ήταν μαζί με τον κοντό.

19 ώρες πρίν, Milli είπε:

Καλησπερα! Σημαινει πως καποια στιγμη στη ζωη σου ειχες περασει κυτταρομεγαλοιο και τωρα εχεις αντισωματα οποτε δε θα φοβασαι μην το κολλησεις στην εγκυμοσυνη. IgM εκανες; Γιατι αν και το IgM ειναι θετικο σημαινει οτι το περνας τωρα. 

@Condios καθε φορα που διαβαζω που ανεφερεσαι στον κοντο γελαω πολυ! Αναρωτιεμαι γιατι εγω που ειμαι 1.78 δεν τον ειχα δει ποτε ως κοντο. Μη σου πω οτι τον θεωρουσα και ψηλο! Μαλλον επειδη τον ειχα πολυ ψηλα ως γιατρο ε; Σε μενα εκανε το θαυμα του μια φορα και ευχομαι να το κανει συντομα και σε σενα! 

Εγω πάλι απορώ πως δεν τον πάτησες καταλάθος απ'το 1.78 που είσαι αχχαχαχαχαχαχαχχα ,,,,,, χαίρομαι πολύ που σου έδωσε το θαυματακι σου, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις, και εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρω και εγώ μαζί του. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ

@Ελισάβετ καπ 2 γλυκός είναι,αν θέλει, προλαβαίνει και δεν ακούει κουλές ερωτήσεις. Αλλά ξαναλέω,,,τον προτιμώ ρεαλιστή και ωμό παρά γλυφτη και μλκα να στο πω έτσι απλά. Και ευτυχώς αποδεικνύονται οι γνώσεις του στα βήματα της αντιμετώπισης, για μένα τουλάχιστον είναι εξαιρετικός.

Καλησπέρα τσουπριτσες μου όμορφες...ήμουν σε κάτι γκραβαρα στο χωριό στους γονείς μου, ορεινά Τρίκαλα και δεν είχα σήμα ,,,,μου λείψατε και με ξελιγωσατε στα γέλια. 

Τέλος, θα πω για τους γιατρουληδες όλους : ψηλοί, κοντοί, αδύνατοι, χοντροί, ξανθοί, μελαχρινοί,,,,όλοι καλοί γιατροί και τυχεροί πολύ να είναι! Αμήν και Αλληλούια δηλαδή! 

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εμένα μου σύστησε τον γιατρό η ραφαελιτσα και καθώς διάβαζα παράλληλα κ εδώ είδα ότι τον είχαν κ άλλα κορίτσια. Και εμένα με ρώτησε πού τον βρήκα πάντως. Τι να του έλεγα;; Τα κορίτσια της δωρεάς από το patrents cafe; 

Μετα θα το συνήθισε, γιατί εγω που ξεσηκωθηκα απο Θεσσαλονίκη να πάω σε αυτόν, δεν με ρώτησε ποτέ. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...