Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, sofiadu είπε:

αντε βρε κοριτσι να παρεουμε τα πανω μας!! ποτε λες να κανεις τεστ;;;;;;

κατσε μπορει κ να μην ειναι περιοδου! Σαββατο πρωι τεστ;;;

Θα περιμενω λιγο γιατι και λογω πολυκιστικων εχω λιγο καθυστερησεις στις περιοδους οποτε αν δεν μου ερθει παρασκευη θα το αφησω λιγακι.ξερεις να παιρνω λιγο τη χαρα της κατα φαντασιαν εγκυου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dimitra94 said:

Καλή τύχη να έχεις!!! 

Just now, sofiadu said:

αντε βρε κοριτσι να παρεουμε τα πανω μας!! ποτε λες να κανεις τεστ;;;;;;

κατσε μπορει κ να μην ειναι περιοδου! Σαββατο πρωι τεστ;;;

Καλα αν δε μου ερθει μεχρι το Σαββατο θα παρω να κανω διπλο μην πω και τριπλο τεστ!! 

Για να δουμε, θα σας γραψω ο,τι κ αν συμβει! Βλεπω παντως ειμαστε πολλες που περιμενουμε! και στατιστικα να το δουμε καποιες θα ειναι σιγουρα εγκυουλες!

• Μου αρέσει 4

Just now, sofiadu είπε:

Καλημερα!! και εσυ μαζι μας! και εγω κανενα συμπτωμα. κατι μικροτραβηγματακια ειχα χθες που εστρωσα χαλια αλλα κατα τα αλλα τπτ. ουτε πονακια περιοδου, ουτε στηθος πρησμενο , ουτε υγρα. Δεν θεωρω οτι εχω πολλες ελπιδες αλλα οκ ευχομαι να κανω λαθος!!! 

Σπυρακι εγω δεν εβγαλα αλλα ερπη. Μαλλον απο τη μασκα που τη φοραω 10 ωρες την ημερα...

Μακαρι να ειμαστε εγκυες κ να λεμε "καλε δεν ειχα κανενα συμπτωμα εγω κ ημουν εγκυος!! " χαχαχαχα

Καλη μας επιτυχιααα :wub:

Το χω ξαναπεί ο ερπης είναι καλο σημάδι ... είχα βγάλει στην αρχή της πρώτης μου εγκυμοσύνης ...

• Μου αρέσει 1

Just now, Dimitra94 said:

Μωρέ δίκιο έχεις, απλά τον προηγούμενο μήνα έφαγα μεγάλη κρυάδα που τελικά δεν ήμουν γιατί είχαμε πετύχει πολύ καλά τις γόνιμες και ήμουν πολύ σίγουρη. Οπότε κρατάω μικρό καλάθι ή τουλ προσπαθώ..

Ναι, είναι νωρίς το ξέρω.. έχει γενέθλια ο άντρας μου την Παρασκευή και γι αυτό είχα πει να το κάνω τότε μιας και τη θεωρώ τυχερή μέρα γενικά. Δεν πειράζει, θα το κάψω να τελειώνω και μ αυτό. Ας είμαι κι ας μην το δείξει την Παρασκευή δεν με πειράζει:P

καλα κανεις κ κρατας μικρο καλαθι,...ειναι πολυ ψυχοφθορο να πιστευεις οτι πετυχες κ μετα να βλεπεις αρνητικο!!! 

Καντο τοτε τη παρασκευη κ ευχομαι να ειναι γουρλιδικη η μερα!!! :wub:

Just now, Sofi_ABC said:

Καλα αν δε μου ερθει μεχρι το Σαββατο θα παρω να κανω διπλο μην πω και τριπλο τεστ!! 

Για να δουμε, θα σας γραψω ο,τι κ αν συμβει! Βλεπω παντως ειμαστε πολλες που περιμενουμε! και στατιστικα να το δουμε καποιες θα ειναι σιγουρα εγκυουλες!

ε ναι δεν μπορειιιιι

ειμαστε:

εγω, @*ζουζουνα*!!! @Sofi_ABC @Dimitra94 @Flolipop @Jamie , ξεχναω καμια;;;

6 περιμενουμε! Ιδανικα θελω 6/6 !!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop said:

Το χω ξαναπεί ο ερπης είναι καλο σημάδι ... είχα βγάλει στην αρχή της πρώτης μου εγκυμοσύνης ...

κ τη προηγουμενη βδομαδα πηγε να βγει απο την αλλη πλευρα (χειλια) αλλα σταματησε. Τωρα εχω απο την αλλη μερια! ευτυχως δεν εχω το χαλι που ειχα παλια με τις φουσκαλιτσες. ειναι ενα μεγαλο σα μελανια...μωρε να το παρω σα σημαδι αλλα δισταζω να δω συμπτωματα εκει που δεν υπαρχουν! νομιζω η μασκα εχει κανει τη ζημια καθως κ το αγχος κ λιγο στεναχωρια που περασα αυτες τις μερες...μακαρι να κανω λαθος!!

• Μου αρέσει 2

Εγώ κορίτσια θα πάθω κατάθλιψη!! Ο άντρας μου δεν έχει διάθεση καθόλου για σεξ και βαρέθηκα να τον κυνηγάω ….στεναχωριέται για την δουλειά του και δεν έχουμε χρήματα και όλα τέτοια μου λέει αλλά αν δεν κάνω σεξ πως θα μείνω έγκυος από τον κρίνο;;;;;;;;;; 

• Λυπημένη/-ος 4

Έχουμε δηλαδή τουλάχιστον 6 κορίτσια π περιμένουν????ε αντε να έχουμε θετικά να ανέβουμε λιγακι!!!!!!!

Just now, VASIOULA είπε:

Εγώ κορίτσια θα πάθω κατάθλιψη!! Ο άντρας μου δεν έχει διάθεση καθόλου για σεξ και βαρέθηκα να τον κυνηγάω ….στεναχωριέται για την δουλειά του και δεν έχουμε χρήματα και όλα τέτοια μου λέει αλλά αν δεν κάνω σεξ πως θα μείνω έγκυος από τον κρίνο;;;;;;;;;; 

Αχ βρε κορίτσι μου μεγάλη υπόθεση η ψυχολογία σε ολο αυτο....αν δεν τον "πιέζεις" λίγο με το θέμα του παιδιού??και κάνετε σεξ μονο για την ευχαρίστηση??????περνάει και εκείνος μια δύσκολη φάση γιατί είναι ζορικο με τη δουλειά και με όλη αυτή τη κατάσταση....στήριξε τον....μίλα του....να είσαι γλυκιά και υποστηρικτικη και μια χαρά θα σου κάτσει πίστεψε με!!!εμείς οι γυναίκες καθώς παμπονηρες μπορούμε να πετύχουμε πολλα με τα τσαλιμια μας.....και χωρίς να νοιώθουν εκείνοι πίεση!!!

• Μου αρέσει 4

Just now, VASIOULA είπε:

Προσπαθείτε για πρώτο;;;;;η αλήθεια είναι ότι όταν ο άντρας έχει προβλήματα με την δουλειά κ τα οικονομικά πέφτει πολύ.αυτο που πρέπει να κάνεις είναι λίγο να τον στηρίξεις ψυχολογικά...τους ευνουχίζει η αναδουλεια.αντρας ίσον δύναμη,υπέροχη κλπ...θα κάνεις υπομονή,και χωρίς παρακαλυτα κ ηττοπάθεια θα του μιλήσεις ότι αυτό πρέπει να γίνει.καλη τακτική στην συνιστώ είναι τις γόνιμες μέρες να εκαφρυνεις το κλίμα κ να είσαι ευχάριστη κ πριν από αυτές όμως κάνε κουβέντα ότι πρέπει να υπάρξει πρόγραμμα επαφών...όλες την παλαβή κάνουμε πολλές φορές...κ εγώ με νεύρα το έκανα εδώ κ δύο μερες.

• Μου αρέσει 1

Just now, VASIOULA said:

αχ αυτο ειναι μεγαλο ζητημα...δεν ξερω αν αντεχεις χρονικα να τον αφησεις ησυχο για λιγο μηπως απλα χρειαζεται χρονο να σκεφτει τα επαγγελματικα του κ η σκεψη οτι πρεπει να κανει επαφες για παιδι του πεφτει πολυ αυτον τον καιρο...Δεν πιστευω οτι δεν θελει απλα τον απασχολουν πρακτικα ζητηματα...Αν νομιζεις οτι αντεχεις, αστον να παρει τον χρονο του να συνελθει, να σκεφτει να ηρεμησει, να νιωσει οτι τον στηριζεις κ σιγα σιγα θα ξανα επανελθει στις επαλξεις...μη του μιλας για ωορρηξια κ για γονιμες...απλα τις ημερες που θες φροντισε να κανετε επαφη για να μη νιωθει τη πιεση....Θελει χρονο αυτη η κατασταση κ ξερω για σενα δεν ειναι καθολου ευχαριστο....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, sofiadu είπε:

καλα κανεις κ κρατας μικρο καλαθι,...ειναι πολυ ψυχοφθορο να πιστευεις οτι πετυχες κ μετα να βλεπεις αρνητικο!!! 

Καντο τοτε τη παρασκευη κ ευχομαι να ειναι γουρλιδικη η μερα!!! :wub:

ε ναι δεν μπορειιιιι

ειμαστε:

εγω, @*ζουζουνα*!!! @Sofi_ABC @Dimitra94 @Flolipop @Jamie , ξεχναω καμια;;;

6 περιμενουμε! Ιδανικα θελω 6/6 !!!!!!!!!!!

Αχ σ' ευχαριστώ! Θα σας κρατάω ενήμερες. 

6? Ε τότε το έχουμε σίγουρο το θετικό κορίτσια πάμε δυνατά!

Just now, VASIOULA είπε:

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Για τους άντρες είναι πολύ σημαντικό θέμα η δουλειά και τα χρήματα. Στήριξε τον και κάνε τον να νοιώσει πιο δυνατός. Σίγουρα μέσα σ όλα αυτά, θα τον φοβίζει η σκέψη ενός παιδιού που θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά. Αυτό θ αλλάξει όμως, περνούν φάσεις κι αυτοί μωρέ. 

Κοίτα να τον χαλαρώνεις εσύ τις γόνιμες μέρες και όλα θα γίνουν:wink:

• Μου αρέσει 3

Just now, sofiadu είπε:

αχ αυτο ειναι μεγαλο ζητημα...δεν ξερω αν αντεχεις χρονικα να τον αφησεις ησυχο για λιγο μηπως απλα χρειαζεται χρονο να σκεφτει τα επαγγελματικα του κ η σκεψη οτι πρεπει να κανει επαφες για παιδι του πεφτει πολυ αυτον τον καιρο...Δεν πιστευω οτι δεν θελει απλα τον απασχολουν πρακτικα ζητηματα...Αν νομιζεις οτι αντεχεις, αστον να παρει τον χρονο του να συνελθει, να σκεφτει να ηρεμησει, να νιωσει οτι τον στηριζεις κ σιγα σιγα θα ξανα επανελθει στις επαλξεις...μη του μιλας για ωορρηξια κ για γονιμες...απλα τις ημερες που θες φροντισε να κανετε επαφη για να μη νιωθει τη πιεση....Θελει χρονο αυτη η κατασταση κ ξερω για σενα δεν ειναι καθολου ευχαριστο....

Εγώ ξέρεις τι έκανα όταν ήταν κ αυτός σε φάση βαρεμαρας;;;;γιατί στα τρία χρόνια το πέρασε κ αυτός με το σκατοπρογραμμα.του έλεγα αυστηρά ( είναι η μερα) να μην καταλάβει κ ο μικρός...δεν τον άφηνα δηλαδή με την ιδέα ότι παρακαλάω κιόλας.καταλαβες;;;;κυρία...αν έλεγε μααα είμαι ψοφιος κ το κάναμε προχθές...τον αγριοκοιτουσα κ τελειωνε...του έλεγα εγώ ξέρω πότε πρέπει κ αν δεν θες εσύ μια δεν θέλω 100 μπλαμπλαμπλα..αν δεν θες μωρό πέστο.χαχαχαχα.δεν έπαιρνε ανάσα ο μαύρος.γιατι οι άντρες όταν τους παρακαλάς κ ας ξέρουν ότι είναι για σκοπό,αυτοί είναι ανάποδοι....είναι αντισεξ,,,,λικο για αυτούς.

• Μου αρέσει 1

Just now, Emilly said:

Εγώ ξέρεις τι έκανα όταν ήταν κ αυτός σε φάση βαρεμαρας;;;;γιατί στα τρία χρόνια το πέρασε κ αυτός με το σκατοπρογραμμα.του έλεγα αυστηρά ( είναι η μερα) να μην καταλάβει κ ο μικρός...δεν τον άφηνα δηλαδή με την ιδέα ότι παρακαλάω κιόλας.καταλαβες;;;;κυρία...αν έλεγε μααα είμαι ψοφιος κ το κάναμε προχθές...τον αγριοκοιτουσα κ τελειωνε...του έλεγα εγώ ξέρω πότε πρέπει κ αν δεν θες εσύ μια δεν θέλω 100 μπλαμπλαμπλα..αν δεν θες μωρό πέστο.χαχαχαχα.δεν έπαιρνε ανάσα ο μαύρος.γιατι οι άντρες όταν τους παρακαλάς κ ας ξέρουν ότι είναι για σκοπό,αυτοί είναι ανάποδοι....είναι αντισεξ,,,,λικο για αυτούς.

ναι βρε κ εγω ετσι κανω αλλα εδω μιλαμε για περιπτωση δυσκολη. Οχι βαρεμαρας ή κουρασης αλλα ψυχολογικα ο ανθρωπος νιωθει οτι σαν αντρας δεν μπορει να προσφερει. Για αυτο προτεινω λιγο να τον αφησει να ηρεμησει κ στις επαφες χωρις να τον πρηζει (με τη καλη εννοια). 

Εγω στη φαση που ειμαι του λεω "εχουμε δουλιτσα" για να μη καταλαβει το παιδι κ για να κρατηθει να μη μου κοιμηθει! Αν εναντιωθει κ του πω καλα αν δεν θες δεν πειραζει, θα παει τρεχοντας για υπνο, θα πει γιουπιιιι με αφησε ησυχο αυτη παω να κοιμηθω πριν με πρηξει παλι!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Αυτα τα κολπα πετυχαιναν στο πρωτο παιδι, τωρα στο δευτερο σου λεει ασε μας κυρα μου οποτε πιασουμε δεν αντεχω αλλοοο νυσταζωω χαχαχαχα

Τωρα που ειχαμε αδεια μου εκατσε δεν εχω παραπονο!!! χαχαχαχαχαχαχα απο εδω κ περα να δουμε!!!

• Χαχα 2

Αχ ναι κ εμένα πέρασε απ' φάση βαρεμάρας αλλά εμένα απ' τον αντίθετο λόγο πολύ δουλειά πολύ κούραση νεύρα απ' τη δουλειά και δεν ήθελε ... Βέβαια τότε δε προσπαθουσαμε ακόμα για παιδί λέγαμε αν έρθει.. καλώς. Τώρα ευτυχώς άλλαξε ωράριο ναι μεν ξυπνάει νωρίς αλλά έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί μετά γιατί σχολάει νωρίς και η αλήθεια είναι μας βοήθησε πολύ τώρα. Μ κάνει τ δύσκολο π και π γιατί δε τ αρέσει το πρόγραμμα αλλα στο τέλος γίνεται γιατί καταλαβαίνει ότι πρέπει... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...