Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

13 hours ago, dimi.tra said:

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Marialena86 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! 

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά είχα αποφασίσει να χαλαρώσω λίγο και να μην ασχολούμαι με συμπτώματα και τέτοια γι' αυτό δεν έχω δώσει κανένα feedback αυτές τις μέρες!Θεωρητικά λοιπόν περιμένω περίοδο σήμερα και από εχθές είχα λίγα καφε υγρά, λογικό μου έχει ξανασυμβεί.  Λέω σήμερα θα έρθει... Γενικά δεν είχα και πολλή αγωνία γιατί δεν ένιωθα κ κάτι σαν σύμπτωμα, ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα έντονα συμπτώματα από νωρίς. Μέχρι στιγμής λοιπόν έχω ελάχιστα καφέ υγρά και λέω να κάνω ένα τεστάκι (είχα μόνο hometest σπίτι)... και κορίτσια βγήκε αχνό θετικό..... το κοιτάζω το ξανακοιτάζω λέω δεν μπορεί... Τι να κάνω?? Μήπως είναι λάθος? 

Και εγώ αχνό hometest είχα και μετά είχα αγοράσει ένα πρώιμης ανίχνευσης self clear και είχε βγει θετικό.... εύχομαι μια θετική χοριακη!!!!

Συγχαρητήρια

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧ είπε:

Και εγώ αχνό hometest είχα και μετά είχα αγοράσει ένα πρώιμης ανίχνευσης self clear και είχε βγει θετικό.... εύχομαι μια θετική χοριακη!!!!

Συγχαρητήρια

να σε ρωτήσω της hometest το τεστ εγκυμοσύνης που ειναι θετικο στο προφίλ  σου ποτε το έκανες?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Marialena86 said:

Δεν έχω ελεύθερη μνήμη στο κινητό και δεν με αφήνει ρε γμτ! 

Νομίζω έχεις δίκιο.. θα πάω κατά τις 6 στο μικροβιολογικό.. Λοιπόν κορίτσια θα πάω για χοριακή και θα σας στείλω όταν έχω νέα! Πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου προς το παρόν για να περάσουν οι ώρες!!

Καλη επιτυχιααα!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

να σε ρωτήσω της hometest το τεστ εγκυμοσύνης που ειναι θετικο στο προφίλ  σου ποτε το έκανες?

Είναι την τρίτη μέρα καθυστερήσης ήθελα και ένα καραθετικό να έχω να βλέπω!!! Δηλ 5μερες μετά το πρώτο!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε βρε κόρες για να βλέπουμε τα θετικά

Εγώ από συμπτώματα τσούξιμο στις ρογες δε μπορώ να τις αγγίξω Μ ανατριχιαζει 

Πρώτη φορά αυτό 

Επίσης προς μεγάλη μου έκπληξη υγρά αρκετά ειδικά σήμερα πολλά 

Άλλο πάλι κ αυτό 

Το σώμα μου έχει τρελαθεί πχια

Είμαι 16 μέρα με κύκλο 25 ημερών 

Ευχαριστώ πολύ!! :wub:

Μαριαλένα μου τραβά τη φωτό με το μσν και αποθήκευσε το νομίζω γίνεται

Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια καλησπέρα!! 

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά είχα αποφασίσει να χαλαρώσω λίγο και να μην ασχολούμαι με συμπτώματα και τέτοια γι' αυτό δεν έχω δώσει κανένα feedback αυτές τις μέρες!Θεωρητικά λοιπόν περιμένω περίοδο σήμερα και από εχθές είχα λίγα καφε υγρά, λογικό μου έχει ξανασυμβεί.  Λέω σήμερα θα έρθει... Γενικά δεν είχα και πολλή αγωνία γιατί δεν ένιωθα κ κάτι σαν σύμπτωμα, ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα έντονα συμπτώματα από νωρίς. Μέχρι στιγμής λοιπόν έχω ελάχιστα καφέ υγρά και λέω να κάνω ένα τεστάκι (είχα μόνο hometest σπίτι)... και κορίτσια βγήκε αχνό θετικό..... το κοιτάζω το ξανακοιτάζω λέω δεν μπορεί... Τι να κάνω?? Μήπως είναι λάθος? 

Πιάσε κάνε χοριακη χθεεεεεςςςς!!!!

Just now, Ellidr είπε:

Πρώτη φορά αυτό 

Άλλο πάλι κ αυτό 

Αν κ είναι πολύ νωρίς πολύ καλά τα ακούω αυτά που λες!!! Πότε λες για τεστ;;

Just now, Ellidr said:

Πρώτη φορά αυτό 

Άλλο πάλι κ αυτό 

Χαχαχαχαχα

καλο μου ακουγεται και τα υγρα κ το στηθος!!!! για να δουμε!!

Just now, sofiadu είπε:

καλο μου ακουγεται και τα υγρα κ το στηθος!!!! για να δουμε!!

Φαντάζεσαι ανατροπή 

Μια επαφή και υπέρηχος που είπε ότι τα ωάρια υποχωρούν 

Εντάξει παιδιά αν είμαι έγκυος αυτό το μήνα εγώ 

Θα γραφτεί στα πρακτικά 

( No way) 

Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Ellidr said:

Φαντάζεσαι ανατροπή 

Θα γραφτεί στα πρακτικά 

( No way) 

Χαχαχαχαχα

μακαρι κ να γραφτεις στην ιστορια!!!!

Λιγες φορες ειναι που η ζωη το βουλωνει στην επιστημη;; ευχομαι να εισαι μια τετοια περιπτωση κοριτσακι!!! :wub:

Διαφημίσεις

Just now, Ellidr είπε:

Φαντάζεσαι ανατροπή 

Θα γραφτεί στα πρακτικά 

( No way) 

Χαχαχαχαχα

Για την ανατροπή ζούμε.. καλή τύχη!!!

Just now, Ellidr είπε:

Φαντάζεσαι ανατροπή 

Θα γραφτεί στα πρακτικά 

( No way) 

Χαχαχαχαχα

Μακαριιιι να είναι έτσι θα γίνει χαμός χαχχα. Εγω παλι εχω πονακια περιόδου και τις γνωστές λιγόυρες θα αρχίσω να απογοητευομαι απο τωρα

Just now, Ellidr είπε:

Πρώτη φορά αυτό 

Άλλο πάλι κ αυτό 

Χαχαχαχαχα

Πολύ ωραία ρε κορίτσι μακάρι να είναι ζουζούνι αυτες οι ενοχλήσεις.αντε να τελειώνουμε ρε παιδί μου αρχίζω να παθαίνω τελευταία....

Just now, vasiliki2020 είπε:

Μακαριιιι να είναι έτσι θα γίνει χαμός χαχχα. Εγω παλι εχω πονακια περιόδου και τις γνωστές λιγόυρες θα αρχίσω να απογοητευομαι απο τωρα

Ααααα.αν εχεις πολλά τεστ ξεκινά το πρωί ένα με τον καφέ....ξέρετε τι με κάνετε με αυτή την συζήτηση;;;;;θα λυγίσω κ θα παραγγείλω από τώρα.....

Just now, Ellidr είπε:

Φαντάζεσαι ανατροπή 

Θα γραφτεί στα πρακτικά 

( No way) 

Χαχαχαχαχα

Κοίτα το αρχείο για αυτό το έχουμε...δεν μπορεί να κρυφτεί καμία ....όλα καταγράφονται..χαχαχαχαχα.βρε ας είσαι έγκυος κ εσύ κ μέχρι κ εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου κ θα κάνω έναν μήνα μια κ μόνο επαφή...μπορει ο άλλος να μασήσει σίδερα από τα νεύρα αλλά εγώ θα ακολουθήσω αυτή την θεραπεία γονιμότητας χαχαχαχαχα.

Just now, Emilly είπε:

Πολύ ωραία ρε κορίτσι μακάρι να είναι ζουζούνι αυτες οι ενοχλήσεις.αντε να τελειώνουμε ρε παιδί μου αρχίζω να παθαίνω τελευταία....

Ααααα.αν εχεις πολλά τεστ ξεκινά το πρωί ένα με τον καφέ....ξέρετε τι με κάνετε με αυτή την συζήτηση;;;;;θα λυγίσω κ θα παραγγείλω από τώρα.....

Κοίτα το αρχείο για αυτό το έχουμε...δεν μπορεί να κρυφτεί καμία ....όλα καταγράφονται..χαχαχαχαχα.βρε ας είσαι έγκυος κ εσύ κ μέχρι κ εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου κ θα κάνω έναν μήνα μια κ μόνο επαφή...μπορει ο άλλος να μασήσει σίδερα από τα νεύρα αλλά εγώ θα ακολουθήσω αυτή την θεραπεία γονιμότητας χαχαχαχαχα.

5 μερες πριν να ξεκινησω;;;ασε θα παθω κατάθλιψη 

• Χαχα 1

πρίν από 28 λεπτά , ΒαλεντιναΧ είπε:

Συγχαρητήρια

πρίν από 10 λεπτά , sofiadu είπε:

Καλη επιτυχιααα!!! 

Just now, Ellidr είπε:

Πρώτη φορά αυτό 

Άλλο πάλι κ αυτό 

Χαχαχαχαχα

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν επειδή η χοριακή θα έβγαινε αύριο και εντάξει τόση ψυχραιμία δεν έχω, έκανα πριν λίγο ένα clearblue (όχι πρώιμης ανίχνευσης) και βγήκε θετικό!!! Πήρα το γιατρό και περιμένω να με πάρει πίσω να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Γενικά είμαι ελαφρώς σοκαρισμένη και γενικά λόγω ιστορικού, είπα δεν θα ενθουσιάζομαι πολύ! Βήμα βήμα και βλέπουμε!! 

Παρ' όλ' αυτά όταν διαβάζω για θετικά από άλλες κοπέλες ενθουσιάζομαι πάρα πολύ, οπότε με το καλό να έχουμε κι άλλα και να έκανα καλό ποδαρικό γι' αυτό το μήνα! :wub:

@Ellidr θετικά πολύ αυτά που αναφέρεις! Εύχομαι να κάνεις την ανατροπή!!!

• Μου αρέσει 9

TZSkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...