Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

13 hours ago, dimi.tra said:

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστω κ πάλι όλες!! Ευχομαι θετικά τεστακια σε όλες μεχρι να φυγει το 2020!!:x

Υπαρχει καποια κοπέλα που εχει παρει κορτιζονη σε εγκυμοσυνη? Ο γιατρος λογω ιστορικου μου εγραψε πολλα να πάρω κ μου ειπε κ Medrol 4mg. Ειναι χαμηλη δοση αλλα ειναι κορτιζονη κ προβληματιστηκα..

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Marialena86 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστω κ πάλι όλες!! Ευχομαι θετικά τεστακια σε όλες μεχρι να φυγει το 2020!!:x

Υπαρχει καποια κοπέλα που εχει παρει κορτιζονη σε εγκυμοσυνη? Ο γιατρος λογω ιστορικου μου εγραψε πολλα να πάρω κ μου ειπε κ Medrol 4mg. Ειναι χαμηλη δοση αλλα ειναι κορτιζονη κ προβληματιστηκα..

μην ανχωνεσε στο καφε εξωσωματικης αν ρωτησεις πολλες περνουν για αυτοανοσα κτλ. τι ιστορικο εχεις αν επιτρεπετε κ φοβασε?

Just now, linaa είπε:

μην ανχωνεσε στο καφε εξωσωματικης αν ρωτησεις πολλες περνουν για αυτοανοσα κτλ. τι ιστορικο εχεις αν επιτρεπετε κ φοβασε?

Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα ρωτησω τα κοριτσια εκεί. Ειχα παλινδρομη στη 15η εβδομάδα κ μου ειπε πως τωρα πρεπει να τα προσεξουμε ολα. Κ utrogestan κ salospir κ αυτη την κορτιζονη να πάρω. Κ αύριο εχω ραντεβού κ με τον αιματολογο. Αυτά.. ας πανε ολα καλα κ δεν με νοιαζει!

• Μου αρέσει 1

TZSkp3.png

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσια εχω νέα καλησπερα!!!λοιπόν πήγα ενδοκρινολογο, για το τσεκ απ που παω στο 6μηνο,της είπα ότι προσπαθω!!τωρα ειδε τις ορμολογικες μου λέει παρα πολυ καλες και η fsh που ηταν 6,5 2η μερα του κυκλου μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη,θα ειναι καλη η ωορρηξια. αντε λεω μακαρι...επίσης της κανει εντυπωση οτι εχω παρει 3 κιλά οκ δεν φαίνονται πολύ κ τον Σεπτέμβριο ηταν η tsh στο 1 και τωρα πηγε 0,33 που κανονικα δεν έπρεπε να πάρω κιλά..κ μου είπε ότι συνηθως σε εγκυμοσυνη στην αρχη πεφτει η τιμη .. την έκανα την προηγούμενη Τρίτη...τωρα θα δουμε μου εχει βαλει εξετασεις κ την προγεστερονη θα τα κάνω την Παρασκευή.

μακαρι για να δουμε...μηπως ειναι πολυ ανοιχτό κιτρινο τα ουρα? θελει λιγο πυκνά, της hometest παντως one-step λεει πανω δεν ξερω.

Ζουζουνα μου ποτε περιμενεις;;;(η μαλλον ποτε δεν περιμενεις!!)

1 hour ago, Marialena86 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!! Άντε να παίρνετε μία μία σειρά!! 

Σήμερα περίμενα. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα εκτός από λίγο δυσκοιλιότητα. Κ επειδή την προηγούμενη φορά είχα πολύ έντονα συμπτώματα από νωρίς, ήμουν σίγουρη ότι τώρα αποκλείεται να είμαι! Εχθές είδα λίγα καφέ υγρά κ περίμενα σήμερα να έρθει. Επειδή το μεσημέρι σταμάτησαν είπα να κάνω ένα τεστάκι! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό....τι ευχάριστα νέα!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Marialena86 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα ρωτησω τα κοριτσια εκεί. Ειχα παλινδρομη στη 15η εβδομάδα κ μου ειπε πως τωρα πρεπει να τα προσεξουμε ολα. Κ utrogestan κ salospir κ αυτη την κορτιζονη να πάρω. Κ αύριο εχω ραντεβού κ με τον αιματολογο. Αυτά.. ας πανε ολα καλα κ δεν με νοιαζει!

ολα καλα να πανε ! τωρα θα προσεξετε κ ολα θα πανε κατευχην!

• Μου αρέσει 1

Αχ έχω μπερδευτεί πίστευα ότι έκανα ωορηξια Δευτέρα γιατί είχα πονάκια δεξιά,αλλά λέω ας συνεχίσω επαφές και ξανά κάναμε από Δευτέρα σήμερα. Αμέσως μετά την επαφή και για αρκετή ώρα πονούσα πολύ έντονα δεξιά πάρα πολύ.  Τώρα άργησε η ωορρηξία κάτι άλλο είναι....  <_<

Just now, Jamie είπε:

Ζουζουνα μου ποτε περιμενεις;;;(η μαλλον ποτε δεν περιμενεις!!)

κοριτσακι μου πραγματικα δεν ξερω βάσει του 1ο θετικου τεστ ωορρηξιας είναι στις 8 του μήνα αλλα επειδη μαλλον εκανα κ 2η ωορρηξια ισως 12 με 14.γιαυτο κ δεν ξερω...θα φανεί κ απο την προγεστερονη πως ειμαι.

Just now, Ria_ είπε:

Αχ έχω μπερδευτεί πίστευα ότι έκανα ωορηξια Δευτέρα γιατί είχα πονάκια δεξιά,αλλά λέω ας συνεχίσω επαφές και ξανά κάναμε από Δευτέρα σήμερα. Αμέσως μετά την επαφή και για αρκετή ώρα πονούσα πολύ έντονα δεξιά πάρα πολύ.  Τώρα άργησε η ωορρηξία κάτι άλλο είναι....  <_<

πραγματικά τι γινεται μεσα μας δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ! 

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσακι μου πραγματικα δεν ξερω βάσει του 1ο θετικου τεστ ωορρηξιας είναι στις 8 του μήνα αλλα επειδη μαλλον εκανα κ 2η ωορρηξια ισως 12 με 14.γιαυτο κ δεν ξερω...θα φανεί κ απο την προγεστερονη πως ειμαι.

πραγματικά τι γινεται μεσα μας δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ! 

Αυτό είναι αλήθεια και όλα αυτά μας μπερδεύουν καμία φορά τι να πω θα φανεί σε λίγες μέρες αν έγινε τιποτα

• Μου αρέσει 1

@Marialena86 συγχαρητήρια!!! Με το καλό να έχεις μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Το pms μου χτύπησε κόκκινο αυτό το μήνα. Από προχθές 16η μέρα έχει πρηστεί τόσο πολύ το στήθος μου και πονάει πολύ. Δεν ακουμπιεται. Σκέφτομαι να ξαναρχίσω το ελαιο νυχτολουλουδου που έπαιρνα παλιότερα αλλά δεν ξέρω αν επηρεάζει τα ωάρια. Πήρα ψευδάργυρο και q10 στον άντρα μου και κάθε μέρα του δίνω και μια 100αρα c μέχρι να γλυκάνουν λίγο τα πορτοκάλια. Εγώ παίρνω σίδηρο και φολλικο και όποτε θυμάμαι κουμπωνω και μια Ε. Παιδί δεν ξέρω αν θα κάνουμε αλλά την υπερβιταμινωση την έχουμε στο τσεπάκι! 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Marialena86 είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν επειδή η χοριακή θα έβγαινε αύριο και εντάξει τόση ψυχραιμία δεν έχω, έκανα πριν λίγο ένα clearblue (όχι πρώιμης ανίχνευσης) και βγήκε θετικό!!! Πήρα το γιατρό και περιμένω να με πάρει πίσω να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Γενικά είμαι ελαφρώς σοκαρισμένη και γενικά λόγω ιστορικού, είπα δεν θα ενθουσιάζομαι πολύ! Βήμα βήμα και βλέπουμε!! 

Παρ' όλ' αυτά όταν διαβάζω για θετικά από άλλες κοπέλες ενθουσιάζομαι πάρα πολύ, οπότε με το καλό να έχουμε κι άλλα και να έκανα καλό ποδαρικό γι' αυτό το μήνα! :wub:

@Ellidr θετικά πολύ αυτά που αναφέρεις! Εύχομαι να κάνεις την ανατροπή!!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου με το καλό!!!:wub:

Just now, Agatte είπε:

@Marialena86 συγχαρητήρια!!! Με το καλό να έχεις μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Το pms μου χτύπησε κόκκινο αυτό το μήνα. Από προχθές 16η μέρα έχει πρηστεί τόσο πολύ το στήθος μου και πονάει πολύ. Δεν ακουμπιεται. Σκέφτομαι να ξαναρχίσω το ελαιο νυχτολουλουδου που έπαιρνα παλιότερα αλλά δεν ξέρω αν επηρεάζει τα ωάρια. Πήρα ψευδάργυρο και q10 στον άντρα μου και κάθε μέρα του δίνω και μια 100αρα c μέχρι να γλυκάνουν λίγο τα πορτοκάλια. Εγώ παίρνω σίδηρο και φολλικο και όποτε θυμάμαι κουμπωνω και μια Ε. Παιδί δεν ξέρω αν θα κάνουμε αλλά την υπερβιταμινωση την έχουμε στο τσεπάκι! 

την βιταμινη d ξεχασες τωρα το χειμωνα απαραιτητη. ο σιδηρος αμα δεν εχεις προβλημα δεν ειναι κ απαραιτητος!! μια χαρα το στηθος λογικα εκανες νωρις ωορηξια!

Just now, linaa είπε:

την βιταμινη d ξεχασες τωρα το χειμωνα απαραιτητη. ο σιδηρος αμα δεν εχεις προβλημα δεν ειναι κ απαραιτητος!! μια χαρα το στηθος λογικα εκανες νωρις ωορηξια!

Από D ειμαστε οκ, τσεκαρισμένο! 

Σίδηρο παίρνω γιατί έχω σιδηροπενικη αναιμία και φολλικο επειδή βοηθάει στην απορρόφηση. Επίσης αν προκύψει μπεμπέ, λέμε τώρα, είναι καλό να έχω φολλικο από πριν. 

Μακαρι το στήθος να υποδηλώνει πως έκανα νωρίς ωορρηξια γιατί είχαμε επαφές αμέσως μετά την περίοδο, κάθε μέρα μέχρι τη μέρα που υποτίθεται πως είχα ωορρηξια βάσει ημερολογίου. Αν έγινε πιο αργά, την έχασα σίγουρα. Αλλιώς, κάτι έχω να ελπίζω... 

Just now, Agatte είπε:

Από D ειμαστε οκ, τσεκαρισμένο! 

Σίδηρο παίρνω γιατί έχω σιδηροπενικη αναιμία και φολλικο επειδή βοηθάει στην απορρόφηση. Επίσης αν προκύψει μπεμπέ, λέμε τώρα, είναι καλό να έχω φολλικο από πριν. 

Μακαρι το στήθος να υποδηλώνει πως έκανα νωρίς ωορρηξια γιατί είχαμε επαφές αμέσως μετά την περίοδο, κάθε μέρα μέχρι τη μέρα που υποτίθεται πως είχα ωορρηξια βάσει ημερολογίου. Αν έγινε πιο αργά, την έχασα σίγουρα. Αλλιώς, κάτι έχω να ελπίζω... 

τελεια νωρις εκανες δεν πρηζετε απο πριν το.στηθος θελει καποιες μερες μετα την ωορηξια οποτε λογικα εκανες  απο 13 κ πιο πριν ωορηξια. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα! Άρχισε να πρήζεται το στήθος μου σήμερα, που για εμένα είναι καραμπινάτο σημάδι ότι έρχεται περίοδος, οπότε βλέπω το αυριανό τεστάκι να βγαίνει αρνητικό.. εύχομαι να βγω λάθος! Για να δούμε.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...