Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

πωλουνται παιδικα χαλια

Recommended Posts

καλησπερα,

πωλουνται τα παρακατω παιδικα χαλια.

Ενα αγοριστικο και ενα κοριτσιστικο.

ειναι διαστασεων 1.60Χ2.30 ( η κλασσικη διασταση)

Δινονται €50 το ενα ή €80 και τα δυο μαζι.

Ειναι σε αψογη κατασταση, οχι σκισμενα, οχι μουτζουρωμενα.

Kl8rxt.jpg

vfbWOj.jpgFj0nuN.jpg

Eo44lD.jpg

pDOYwn.jpg

dx314R.jpg

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...