Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Εννοείται πως θα τους παίρνεις τηλέφωνο όταν δεν νιώθεις καλά,δεν χρειάζονται ντροπες!Άντε μερικές εβδομάδες έμειναν και σε λίγο καιρό θα κρατάς τον μπέμπη αγκαλίτσα 🥰 ❤️Μοναδικό συναίσθημα ❤️

      μμμ δεν ξέρω για βδομαδες…. με προβλημάτισαν τα πονάκια αυτά! το μωρο επισης είναι τρομερά υπερκινητικό και δεν μπορώ να καταλάβω αν κάμω συσπάσεις ! 

Εξωσωματικη


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. 

Υπάρχει καμία από Θεσσαλονίκη που να έχει κάνει εξωσωματικη? Θα ήθελα να μάθω το κόστος και την διαδικασία διότι διαβάζω διαφορά χωρίς να λένε κάτι συγκεκριμένο. 

Ευχαριστώ πολύ 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Just now, Κατερίνα 889 είπε:

Καλησπέρα είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. 

Υπάρχει καμία από Θεσσαλονίκη που να έχει κάνει εξωσωματικη? Θα ήθελα να μάθω το κόστος και την διαδικασία διότι διαβάζω διαφορά χωρίς να λένε κάτι συγκεκριμένο. 

Ευχαριστώ πολύ 

Πολλές είμαστε καλησπέρα. 

Ξεκινάμε με τις εξετάσεις. Έχεις κάνει κάποιες; Αν όχι υπολόγισε ένα διακοσάρι να είσαι καλυμμένη. Ορμονολογικες σαλπιγγογραφια σπερμοδιαγραμματα  κλπ.

Συνεχίζουμε με τα φάρμακα. Υποθέτω θα περάσεις επιτροπη; Αν ναι τότε γλιτώνεις από 900 έως 1200€ ανάλογα των φαρμάκων που θα χρησιμοποιήσεις. Αν δεν περάσεις υπολόγισε το παραπάνω ποσό. 

Έχεις διαλέξει κέντρο; Ιδιωτικό η νοσοκομείο; Αν πας σε νοσοκομείο (Παπαγεωργίου) η διαδικασία είναι δωρεάν δεν ξέρω αν πληρώνεις κάτι έξτρα αλλά ελάχιστο ας μας ενημερώσει κάποια που είναι εκεί. 

Αν πας ιδιωτικά υπολόγισε από 2800 2900 έως και 4000 κοντά ανάλογα του τι πρωτόκολλο θα ακολουθησεις. 

Χοντρικά χοντρικά δλδ αν πας με επιτροπή και νοσοκομείο θα σου βγουν ελάχιστα. 

Αν πας ιδιωτικά και με επιτροπή υπολόγισε γύρω στο 3500 με 4000 βαριά βαριά γιατί υπάρχουν και τα έξτρα (βιταμίνες εξετάσεις κλπ) 

Αν πας ιδιωτικά χωρίς επιτροπή πρόσθεσε ένα χιλιάρικο. 

Αυτά για μία φορά που ελπίζω να είναι και η τελευταία σου να είσαι τυχερή. 

Σε περίπτωση αποτυχίας και αν έχεις έμβρυα κατάψυξη πληρώνεις μόνο την έμβρυο μεταφορά ανάλογα με τις τιμές του κάθε κέντρου,αν δεν έχεις η διαδικασία (και οι τιμες) επαναλαμβάνονται. 

Για την διαδικασία τι θέλεις να μάθεις; Από την αρχή αρχή; Ρώτησε ότι σε απασχολεί θα σε ενημερώσουμε! :)

  • Μου αρέσει 1

 Κράτα το

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σου Κατερίνα, καλή αρχή να έχεις. 

Στο δημόσιο δεν ξέρω πώς λειτουργούν (δεν το ψάξαμε για να μην καθυστερήσουμε) αλλά σε δυο ιδιωτικά που αποταθήκαμε, το πρώτο ραντεβού ήταν δωρεάν όπου σε ενημερώνουν για όλα όσα χρειάζεται να μάθεις. Το ένα ήταν το New Life και το άλλο το Embryolab. Και τα δυο κέντρα μας φάνηκαν αξιόλογα. 

Υ.Γ. Κλείσαμε και σε μια άλλη κυρία ένα πρώτο ενημερωτικό ραντεβού, αλλά πολύ εμπορευματοποιημένα όλα στη συγκεκριμένη και την αποκλείσαμε για αυτό το λόγο. 

 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...