Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 34 minutes ago, MK2012 said:

Μα ακριβώς επειδή για τον Σφακ έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν έπιασε σε εμένα έχω προβληματιστεί ! Γιατί ως επαγγελματία εξακολουθώ να τον πιστεύω πάρα πολύ. Αλλά με κολλάνε τα νούμερα που δεν έχω αποτέλεσμα. Εκτός αν έχει χαλάσει δραματικά η ποιότητα από το Γενάρη και για αυτό πήρε τη κάτω βόλτα. Παίζει και αυτό. Αν το πας μόνο βάσει στατιστικών , με τον Μαστρ είχα τουλάχιστον έμβρυα. Πραγματικά δεν έχω κανένα ένστικτο, καμμία διαίσθηση. 
      Είμαι πολύ ψυχαναγκαστική με το πλάνο και θέλω όντως να κάνω stick to the plan αλλά σε αυτή τη φάση δε ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα.

ΥΓ:Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα 2 τελευταία έμβρυα που δεν είναι και καλής ποιότητας χωρίς να έχω καβάντζα γιατί μετά θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Τώρα είμαι με ψυχολογία «ωοληψιας mode». Μου ήταν πολύ δύσκολο μετά την αρνητική χοριακη να ξαναμπώ σε αυτό το τρυπακι του φτου και από την αρχή. Δε θέλω να το ξαναπεράσω.

Τα φάρμακα τα προτείνει μόνο για τη Β φάση όχι γενικά γιατί πιστεύει πως αν θες να πάρεις κ στη Β φάση ωάριο κάνε καλύτερα stimulation να το ωριμάσεις αλλιώς θα είναι ανώριμο. Στη πρώτη φάση αν συνεργαστούμε ξανά θα πηγαίνω πάλι ή με χάπια ή με τπτ.

Για την εμβρυομεταφορα συμφωνώ. Κοιτα κακά τα ψέματα, ποτέ δε θα κάνω τις τέλειες βλαστοκυστες αλλά τουλάχιστον να δούμε μήπως κάνω παρόμοιες με τις πρώτες που έβαλα που ήταν ΒΒ και ΑΒ.

Τον πιστεύω ως γιατρό ναι αλλά 0 βλαστοκυστες στα 9 ωαρια είναι παταγώδης αποτυχία και φοβάμαι μη χάνω το χρόνο μου … Τον πιστεύω γιατί κοπέλες που τις παρακολουθεί λένε τα καλύτερα και αν ψάξεις ονλάιν κριτικές τον λατρεύουν και έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις με εμένα που είδαν θετική εξέλιξη…  Αλλά πόσο να περιμένω πια; Δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου και τρομερό απόθεμα ωαρίων για να παίζω… 

Πραγματικά το κεφάλι μου είναι κιμάς και τα 12ωρα στο γραφείο δε βοηθανε να σκεφτώ πιο καθαρά.

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτην την στιγμη οτι και να φαω θα με πειραξει εχω δοκιμασει τα παντα..........

νερακι?

η κιττυ καποια στιγμη ειχε αναφερει πως κατι παιρνει για τις καουρες η το ειπε καποια αλλη? (αυτον τον πυροσβεστη που χυνει με την αντλια ασπρο υγρο και οι καουρες τελος, δεν θυμαμαι πως το λενε χαχααχα)

κιττυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Δεν είχα καμία αμφιβολία;););)

καλέ , θα μου πειτε , τι νουμερο ειστε απο τα 9 αδερφια ?

νατο , αγαπητη μου:P:p:p:p

κι ήταν 2η φορα , quote στην Τζένη :P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

νερακι?

η κιττυ καποια στιγμη ειχε αναφερει πως κατι παιρνει για τις καουρες η το ειπε καποια αλλη? (αυτον τον πυροσβεστη που χυνει με την αντλια ασπρο υγρο και οι καουρες τελος, δεν θυμαμαι πως το λενε χαχααχα)

όχι αυτό είναι το gaviscon , εγω ειπα μαλόξ

Οριστε το 9

καλα μαρη ηταν αναγκη να το ποσταρεις κιολας???

με εκθετεις ανεπανορθωτα, πρεπεινα με αποκαταστησεις!!!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

νατο , αγαπητη μου:P:p:p:p

κι ήταν 2η φορα , quote στην Τζένη :P:p:p

πασοοοοοοοοοοοοοοο :P:p:p

IB5Vp2.png

νερακι?

θα σου λεγα τωρα ...πως λενε αυτόν που χυνει με την αντλία άσπρο υγρό:P:p:p:p:shock::shock::shock:

Δεν ντρέπεσαι.....σε ετοιμόγεννες , να λες τέτοια

όχι αυτό είναι το gaviscon , εγω ειπα μαλόξ

το μαλοξ ειναι χαπι?δεν τα ξερω ρε κοριτσια..ο γιοκας μου με προσεχε οταν ηταν στην κοιλιτσα μου...τωρα μου βγαζει το λαδι!!!χαχαχα

οχι μωρε το αγορι μου...ειναι πολυ καλος, δεν εχω παραπονο :D

IB5Vp2.png

χαχχαχαχαχχα.......κανουμε κόντρα στα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Προς το παρον εχουμε πει θα αποκαταστησουμε τον γιο σου για τους υπολοιπους της οικογενειας δεν μπορω να κανω κατι λυπαμαι.....

το μαλοξ ειναι χαπι?δεν τα ξερω ρε κοριτσια..ο γιοκας μου με προσεχε οταν ηταν στην κοιλιτσα μου...τωρα μου βγαζει το λαδι!!!χαχαχα

οχι μωρε το αγορι μου...ειναι πολυ καλος, δεν εχω παραπονο :D

ναι , ειναι γλυκο σαν καραμελα , κ το γραφει στις οδηγιες , οτι επιτρεπεται.

ισως να εχει κ σιροπι

2-3 φορες , εχει χρειαστεί να παρω

θα σου λεγα τωρα ...πως λενε αυτόν που χυνει με την αντλία άσπρο υγρό:P:p:p:p:shock::shock::shock:

Δεν ντρέπεσαι.....σε ετοιμόγεννες , να λες τέτοια

βρε πονηρο μυαλο!!!!!!!!χαχαχα

μα αυτο δεν κανει???:tongue:ειπα κατι αλλο?ααααα με παρεξηγησατε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

Προς το παρον εχουμε πει θα αποκαταστησουμε τον γιο σου για τους υπολοιπους της οικογενειας δεν μπορω να κανω κατι λυπαμαι.....

να απευθυνθείς αλλού , σε άλλες ηλικίες:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...