Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?

Από βαθμολογίες πως ήταν απλά ΑΒ σ είπαν ???

τα πέντε 5ΑΒ ένα 4ΑΒ και 2 3ΑΒ. Καρυοτυπο εμβρύου εννοείς από τις αποβολές;όχι δεν κάναμε.ηταν και η δυο αυτόματες στο σπίτι.Να είναι τυχαίο και τις 2 φορές; Θα κάνω ότι μπορώ από εξετάσεις και μετά ο Θεός είναι μεγάλος.Μας βοήθησε μια φορά,θα μας ξαναβοηθησει. Απλα να θέλω να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα από εξετάσεις.

πρίν από 58 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Το σάκχαρο σου το έχεις τσεκάρει;;;Δεν εννοώ μόνο το σάκχαρο νηστειας,αλλά να κανεις κανονικά καμπύλη να δεις πως αντιδράει ο οργανισμοσ σου.Δεν παίζει ρόλο αν είσαι σε φυσιολογικά κιλά.Εγω ήμουν 52 κιλά και το σάκχαρο αρρύθμιστο.Ξεκινησα ινσουλίνη ένα μήνα πριν την εμβρυομεταφορά.Να πας σε έναν ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται σε θέματα αναπαραγωγής. Το σάκχαρο είναι υπεύθυνο για πολλά και πολλοί γιατροί το υποτιμούν. 

Επισης τα οιστρογόνα και όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνουμε στην εξωσωματική έχουν την τάση να το ανεβάζουν.Εγω αυτό θα σου πρότεινα να τσεκάρεις εφόσον έχεις κάνει όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις.

Το σάκχαρο μου ήταν 92 πριν τη μεταφορά και η γλυκοζυλιωμενη 5,2.θα ζητήσω να κάνω και μια καμπύλη το έχω στο νου μου.ευχαριστω 

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, Ξένη είπε:

Καλημέρα κορίτσια....Και εγώ αϋπνίες...πλέον έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω η μπέμπα και τις κλωτσιές της ρίχνει ψηλά..Όταν κλωτσάει γιατί είμαστε και υπναρουδες...μη νομίζετε πρωί, μεσημέρι, βράδυ την νιώθω από λίγο...σκέφτομαι και την περυτιληξη στο λαιμό και φαντάζεστε άγχος..

Από συμπτώματα και εγω μια από τα ίδια....Αυτά τα πρηξιματα από κάτω κτλ και σαν να ανοίγουν τα κόκαλα μου..θα περάσει ο καιρός υπομονή!!!

Με την φεριτινη έχω πρόβλημα,  με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, μου είπε έχει φτάσει στο 6....Ενώ ο αιματοκρίτης μου είναι μια χαρά στο 33...περισσότερο κρέας μου είπε..κριμα το μοσχάρι που θα καταναλωσω μες στο μήνα...

Είχα πάει στο Σκλαβενίτη και είδα τα pampers τα είχε 1+1 δώρο..κρατήθηκα και δεν πήρα,  λέω άσε αν δεν δώσουν απ το νοσοκομείο παίρνεις μετά...Επίσης και εγω το προδερμ είχα στο νου μου να πάρω αλλά με την ψαριλα που άκουσα να λέτε, θα καταλήξω στο αρκαδι,  μ'άρεσε η μυρωδιά του..

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@Ξένη μου εμένα ήσυχος είναι μην νομίζεις ότι κάνει κωλοτουμπες όλη μέρα! 

Αναφορικά με το προδερμ μην σας πάρω στο λαιμο μου, πήγαινε σε ένα σούπερ μάρκετ και μύρισε το . Σκέφτομαι να το δοκιμάσω σε μια πλύση να δω τι μυρωδιά θα βγάλει. 

Παμπερς θα παρω κι εγώ αλλά θα πάρω κατευθείαν το νούμερο 2 γιατί ο μπόμπιρας μάλλον θα βγει μεγάλος και δεν πάνε χαμένα.  Δεν θα παρω όμως πολλά Γιατί πρέπει να δω αν του κάθονται καλά ή του δημιουργούν κάποια αλλεργία. 

Just now, dinaki23 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

Να πω οτι δεν κοιμηθηκα;;;Θα γινω γραφικη!!χαχα!!

Εεεεχω και την λα'ι'κη κατω απ το σπιτι και δεν αντεχω αλλο πρωι πρωι "κουκλα ο,τι παρεις 3€,εδω ο καλος ο Ζαρας":P

Οσο αφορα το προδερμ που λετε...εχω παρει 3 των 40 μεζουρων(5,50€ το ενα σε προσφορα!!!!!) δεν εχω πλυνει ακομα αλλα μια χαρα μου μυριζουν προς το παρον!!!!Μη μου βαζετε ιδεες!!

Κι εγω έχω λαϊκή κάτω από το σπίτι αλλά ακόμα δεν έχει ακουστεί ο Σάκης ο γλύκας να φωνάζει.. χαχα

Τα πήρες σούπερ τιμή, να μας το λες όταν βρίσκεις προσφορές  , εγώ τα πήρα 10 ευρώ το 1. Λες η ψαριλα να είναι λόγω εγκυμοσυνης;!;!;!

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Αναφορικά με το προδερμ μην σας πάρω στο λαιμο μου, πήγαινε σε ένα σούπερ μάρκετ και μύρισε το . Σκέφτομαι να το δοκιμάσω σε μια πλύση να δω τι μυρωδιά θα βγάλει. 

Παμπερς θα παρω κι εγώ αλλά θα πάρω κατευθείαν το νούμερο 2 γιατί ο μπόμπιρας μάλλον θα βγει μεγάλος και δεν πάνε χαμένα.  Δεν θα παρω όμως πολλά Γιατί πρέπει να δω αν του κάθονται καλά ή του δημιουργούν κάποια αλλεργία. 

Κι εγω έχω λαϊκή κάτω από το σπίτι αλλά ακόμα δεν έχει ακουστεί ο Σάκης ο γλύκας να φωνάζει.. χαχα

Τα πήρες σούπερ τιμή, να μας το λες όταν βρίσκεις προσφορές  , εγώ τα πήρα 10 ευρώ το 1. Λες η ψαριλα να είναι λόγω εγκυμοσυνης;!;!;!

Τα πηρα απο συνοικιακο μαγαζι εδω...οχι απο ιντερνετ!!

Δεν ξερωωω...αλλα δεν το εχω ξανακουσει οτι μυριζει!!Εγω δεν ειχα θεμα με τις μυρωδιες γενικα,οποτε δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι στο μυαλο σου ή οντως ισχυει!!δωσ το να το μυρισει και καποιος αλλος!!

mmy0p2.png

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μακάρι όσο ήσυχη είναι τώρα να είναι και όταν γεννηθεί...βλέπεις όλο το βραδυ κοιμάται...λέω μακάρι όταν γεννηθεί το βράδυ να κοιμάται σερί,  τουλάχιστον μετά τις 40 μέρες...

Είδα ότι το νούμερο 1 είναι από 2 έως 5 κιλά,  μήπως τις πρώτες εβδομάδες θέλουν το νούμερο ένα και μετά το 2. Χαμένα δεν θα πάνε πάντως..

CRVnp2.png

8 hours ago, Elenikk said:

Στους ποσους βαθμούς το έβαλες ; Επίσης εγώ πήρα ένα σετ Προδερμ  π βρήκα στο Σκρουτζ. Το υγρό απορρυπαντικό , το μαλακτικό κ 2 υγρά σαπουνια για τ πιάτα 20 ευρώ όλα μαζί Αλλά έχω απορία το μαλακτικό επιτρέπεται σε βρέφη η όχι;

Μαλακτικό δεν επιτρέπεται στα βρέφη. Εγώ το ξεκίνησα όταν ο γιος μου ήταν ήδη 15-18 μηνών. Δεν θυμαμαι ακριβώς αλλά περίπου σε αυτήν την ηλικία. Όσο για τη θερμοκρασία είχα γράψει και πιο παλιά ότι τα έπλενα στους 30 και μετά τα σιδέρωνα και ποτέ δεν έπαθε κάτι.

cYJKp1.png5yDop1.png

Καλημέρα κορίτσια! Μόνο εμένα είναι ταλιμπαν μέσα στην κοιλια; διαβάζω για ήσυχα μωράκια εδώ.. Εμένα τεντωνεται τόσο πολύ που μετά πονάει το δέρμα μου! Προσπαθώ να δω τα θετικά, ότι είναι καλά δηλαδή! Ευτυχώς ραγάδες δεν έκανα καθόλου, τουλάχιστον ακόμη. Όσο για τα κόκαλα εκεί χαμηλα, πονάω κ εγώ εκεί, τι πράμα είναι αυτό! 

• Μου αρέσει 3

UuEIp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αναφορικα με αυτο που λετε για τα pampers ...το νο1 ειναι 2-5κιλα κ το νο2 ειναι 3-6κιλα(στη σειρα premium care) ...δλδ εμενα που μου ειπε ο γιατρος οτι πανω κατω το μωρο θα γεννηθει 3.500 ποιο να παρω;;;;;!!!!

mmy0p2.png

1 hour ago, kastel said:

Καλημέρα κορίτσια! Μόνο εμένα είναι ταλιμπαν μέσα στην κοιλια; διαβάζω για ήσυχα μωράκια εδώ.. Εμένα τεντωνεται τόσο πολύ που μετά πονάει το δέρμα μου! Προσπαθώ να δω τα θετικά, ότι είναι καλά δηλαδή! Ευτυχώς ραγάδες δεν έκανα καθόλου, τουλάχιστον ακόμη. Όσο για τα κόκαλα εκεί χαμηλα, πονάω κ εγώ εκεί, τι πράμα είναι αυτό! 

Δεν είσαι μόνη!!! Για το γιο μου έλεγα ότι είναι υπερκινητικός αλλά ο 2ος θα μου βγει ακόμη πιο τούρμπο!!

• Μου αρέσει 1

cYJKp1.png5yDop1.png

Just now, dinaki23 είπε:

κοριτσια αναφορικα με αυτο που λετε για τα pampers ...το νο1 ειναι 2-5κιλα κ το νο2 ειναι 3-6κιλα(στη σειρα premium care) ...δλδ εμενα που μου ειπε ο γιατρος οτι πανω κατω το μωρο θα γεννηθει 3.500 ποιο να παρω;;;;;!!!!

Δεν έχω εμπειρία αλλά πιστεύω πως καλύτερα θα κάθονται στο μωρό το νούμερο 1, τουλάχιστον τις πρώτες βδομάδες,  μην του είναι και τεράστιο,  πάρε ένα πακέτο μόνο για τις πρώτες μέρες και μετά βλέπεις....

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Just now, dinaki23 said:

καλά...αυτά μας τα' παν κι άλλοι...! :)  Στο γιο μου η διάγνωση ήταν μακροσωμία, τουλάχιστον 4200 και μου έδωσαν ημερομηνία για να κάνουμε τεχνητούς πόνους. Κατά τύχη έσπασαν τα νερά μου ξημερώματα της μέρας που είχα το ραντεβού. Ο γιος μου βγήκε 3400 απλά ήταν ψηλός!! Γιατί πάντα υπάρχει απόκλιση αλλά κοιτάνε το μέγιστο κατά κάποιον τρόπο. Του φόρεσα τις νο1 για περίπου 2 εβδομάδες. Και μετά πήγαμε στο 2. Θα σου έλεγα να πάρεις τις 1 αλλά μην πάρεις κούτες ολόκληρες. 

• Μου αρέσει 1

cYJKp1.png5yDop1.png

5 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

Καλημέρα κορίτσια....Και εγώ αϋπνίες...πλέον έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω η μπέμπα και τις κλωτσιές της ρίχνει ψηλά..Όταν κλωτσάει γιατί είμαστε και υπναρουδες...μη νομίζετε πρωί, μεσημέρι, βράδυ την νιώθω από λίγο...σκέφτομαι και την περυτιληξη στο λαιμό και φαντάζεστε άγχος..

Από συμπτώματα και εγω μια από τα ίδια....Αυτά τα πρηξιματα από κάτω κτλ και σαν να ανοίγουν τα κόκαλα μου..θα περάσει ο καιρός υπομονή!!!

Με την φεριτινη έχω πρόβλημα,  με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, μου είπε έχει φτάσει στο 6....Ενώ ο αιματοκρίτης μου είναι μια χαρά στο 33...περισσότερο κρέας μου είπε..κριμα το μοσχάρι που θα καταναλωσω μες στο μήνα...

Είχα πάει στο Σκλαβενίτη και είδα τα pampers τα είχε 1+1 δώρο..κρατήθηκα και δεν πήρα,  λέω άσε αν δεν δώσουν απ το νοσοκομείο παίρνεις μετά...Επίσης και εγω το προδερμ είχα στο νου μου να πάρω αλλά με την ψαριλα που άκουσα να λέτε, θα καταλήξω στο αρκαδι,  μ'άρεσε η μυρωδιά του..

Ειχε το νο 1;Θυμασαι ποσες πανες και ποσο κοστιζει;Στο μαιευτηριο δινουν το μικρο πακετο που χει καμια 20αρια μεσα.Για 3 μερες δηλ.Εγω θα παρω να εχω για 2 βδομαδες αν βρω καλη προσφορα γιατι μονο εγω κανω τα ψωνια και δεν ξερω ετσι που πανε τα πραγματα ποσο θα κυκλοφορουμε σε κανα μηνα.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Comet είπε:

Ειχε το νο 1;Θυμασαι ποσες πανες και ποσο κοστιζει;Στο μαιευτηριο δινουν το μικρο πακετο που χει καμια 20αρια μεσα.Για 3 μερες δηλ.Εγω θα παρω να εχω για 2 βδομαδες αν βρω καλη προσφορα γιατι μονο εγω κανω τα ψωνια και δεν ξερω ετσι που πανε τα πραγματα ποσο θα κυκλοφορουμε σε κανα μηνα.

εχει καλες τιμες στο panes.gr και στο superpanes.gr

mmy0p2.png

Just now, Comet είπε:

Ναι και εγώ το νούμερο 1 κοιτούσα,  ήταν η μεγάλη συσκευασία,  δεν θυμάμαι πόσα είχε μέσα όμως,  έλεγε premium care, 14,80 ευρώ είχε...

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σχετικά με απορρυπαντικό για τα ρουχαλάκια εμένα το προδέρμ μου μύριζε, το ariel είχε πολύ έντονο άρωμα και δεν το άντεχα και τελικά χρησιμοποιούσα το planet baby. 

Μαλακτικό ενώ είχα πάρει δεν έβαλα όσο ήταν μωρό. 

Πάνες εμένα στα Pampers έκανε κοκκινίλες και μας βόλεψαν τα babylino. Το νούμερο 1 για τις πρώτες μέρες και το νούμερο 2 αμέσως μετά.

Γενικά όταν έπιανε τα κιλά της επόμενης πάνας άλλαζα νούμερο για να είναι άνετα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...