Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θέμα πολυκυστικες ωοθήκες


Olga5694

Recommended Posts

Hey.. Καλησπερα σας καινουργια εδώ... Θα ήθελα την στήριξη σας και τη βοήθεια σας..προσπαθουμε για μωράκι 7 μήνες κι ακόμα τίποτα.. Ξεκίνησα με Cuclacur και  ovitrelle αλλά τπτ.. Άλλαξα γιατρό και αυτός μου δίνει utrogestan και έπειτα serpafar.. Δευτερος μήνας και ανέβηκε η δόση γιατί δεν εκανα ωορρηξία..καναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι δυο και είναι όλα κομπλέ..ειμαι πολυ απογοητευμένη.. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πολυκυστικες έχω κ εγώ κ μετά από 8 μήνες στοχευμένων προσπαθειών έμεινα έγκυος το γιο μου. Πιο πριν κάναμε ελεύθερα ένα τρίμηνο αλλά τίποτα. Εγώ συνέλαβα με χρήση glucophage σε συνδυασμό με inofert. Όμως εγώ έκανα ωορρηξία κάθε μήνα απλά δεν ήταν ποιοτική. Το πλάνο της γυναικολόγου κ του ενδοκρινολογου μου ήταν αν μετά από 3 μήνες με glucophage δεν είχα συλλάβει θα ξεκινάγαμε femara κ otrivelle. Τελικά συνέλαβα στον πρώτο μήνα με glucophage. ΕΑν οι ορμονολογικές σ εξετάσεις δείχνουν ότι οι ορμόνες είναι επηρεασμένες από πολυκυστικες ίσως θα έπρεπε να συμβουλευτείτε κ ενδοκρινολογο εκτός από γυναικολόγο πριν προχωρήσετε σε τέτοιες παρεμβάσεις.. 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...