Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Woman88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! Είμαι καλά απλά δεν σας έγραψα γιατί χθες ήμουν λιγάκι ταλαιπωρημενη λόγω νυστας δηλαδή!!! Λοιπόν η εξέταση πήγε περίφημα!!! 

Αρχικά ο γιατρός μου έβαλε να δούμε το μωράκι το οποίο χοροπηδουσε εννοώ κουνιόταν πολύ έντονα, τεντωνονταν, έκανε κόλοτουνπες, τεντωνε χέρια πόδια απίστευτο θέαμα. Ακούσαμε καρδούλα. 

Μετα μου εξήγησε τι θα κάνουμε πολύ αναλυτικά δείχνοντας μου στον υπέρηχο μέχρι που θα μπει με τη βελόνη. Αφού μου τα είπε όλα αυτά μου έκανε ενεσουλα τοπική αναισθησία. Κι μετά μου έβαλε..... Την πιο μεγάλη και. Χοντρή βελονιτσα με την οποία πονεσα ΜΟΝΟ όταν πέρασε το μυομητριο. Μου εξήγησε ότι ο. Πλακούντα δενε χει νεύρα κι για αυτό όταν θα παίρνει το υλικό δε θα πονάει. Ωστόσο πονεσα στο σημείο που μου είπε ότι εδώ θα πονέσει λιγάκι επειδή το έβαλε με δύναμη ώστε να προσπεράσει τους νευρώνες. Κράτησε 5 λεπτά; υπερβολή θα ναι. Μετά συζητήσαμε αρκετή ώρα μου εξήγησε ότι κατά 99,5 τοις εκατό βσει ποσοστών το μωρό είναι υγιές απλά οφείλουμε να εξαλειψουμε το 0,5 τοις εκατό. Γενικά ήταν αισιόδοξος. Εντάξει μου είπε Θεός δεν είμαι επ ουδενί. Μου εξήγησε ότι η αυχενικη διαφανεια είναι απλά εξέταση ποσοστών και όχι διαγνωστική. Μετ μου είπε τι να προσέχω, μου έδωσε αντιβίωση για 5 μέρες. Και στο τέλος κάναμε πάλι υπέρηχο όπου και μου είπε ο κίνδυνος αποβολης αν στην αρχή ήταν 0,5 τοις εκατό τώρα έχει πέσει πάρα πολύ  γιατί όπως βλέπουμε στον υπέρηχο δεν τραυματισαμε  τίποτα. Τμδεν επηρεάστηκε καθόλου το έμβρυο δεν τρύπησε αμνιακό σάκο. Όπως στην αμνιοπαρακεντηση. Το μωρό μετά πάλι κουνιόταν σαν τρελό λες και. Έκανε γυμναστική. Μου είπε ότι είναι ψηλό Μωράκι βάσει μέτρησης. 

Χθες ήπια ντεπον οποτε εντάξει όταν έφυγε η αναισθησία λιγάκι πονεσα. Και τώρα νιώθω τραβήγματα λες και έχω κάνει κοιλιακούς κυριω όταν  περπατάω. Μου εξήγησε ότι αν είναι να συμβεί μια. Αποβολή θα συμβεί και ότι η ξάπλα δε βοηθάει τόσο. Απλά εγώ είμαι ξαπλωμένη γιατί νιώθω τραβήγματα όταν περπατάω. Λες και έχω κάνει 500 κοιλιακούς χάχα. 

Γενικά είμαι. Απόλυτα ικανοποιημένη από τη δεξιοτεχνία που το έκανε γιατί θέλει προσοχή μεγάλη. Ωστόσο πάνω από όλα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και ειλικρινά τίποτα άλλο. 

Με συγχωρείτε για το κατεβατό. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι κυριςω εσύ @Mantarini2018που θα την κάνεις ευχαρίστως. Αποτελέσματα στο μέσο της εβδομάδας. Το πιο αγχωτικό αυτό είναι και αυτό με προβληματίζει. Α! Και του λέω αν πάνε όλα καλά και βγει καλή η εξέταση μου λέει αυτό σημαίνει ότι το ρινικο οστό απλά δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα η ότι το μωράκι θα 3χει.μικρη μυτούλα. Τι να πω κορίτσια.... Ο Θεός μαζι μας... 

Κοριτσι μου χαιρομαι τοσο πολυ που ολα πηγαν καλα και που είδες κ το μωρακι σου κ το χάρηκες! Εύχομαι τωρα καλα αποτελεσματα και να καταφέρεις να ηρεμησεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς προβληματισμούς! 

Just now, melina26 είπε:

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! @Woman88 καλά αποτελέσματα εύχομαι! Πόσο όμορφο συναίσθημα που είδες το μωράκι σου να είναι τόσο ζωηρό στην κοιλίτσα σου!! Έλιωσα!! 

Εγώ κορίτσια μόλις έλαβα τα αποτελέσματα των αιματολογικων που είχα κάνει για την αντιβίωση. Τα έστειλα και στον παθολόγο και στη γυναικολόγο και περιμένω να μου πούνε για αντιβίωση. Αυτό που με προβλημάτισε πολύ είναι ότι ο σίδηρος μου έπεσε κι άλλο από την τελευταία φορά. Παίρνω 2 φορές τη μέρα εδώ κι ένα μήνα και πέφτει;; είναι δυνατόν;; λέτε γι' αυτό να εχω έντονες ζαλάδες; 

Καλησπερα Μελινα μου! Αντε να ξεκινήσεις την αντιβίωση να περασει να ηρεμησεις! Για το σιδηρο μηπως πρεπει να το αυξήσεις κ αλλο; δεν ξερω. Ο γιατρος σου τι σου ειπε; εγω δεν το εχω ξεκινήσει ακόμα. Αλλα ειναι καλα το σιδηρο μου κ οι αποθήκες μ. Την αλλη βδομαδα που θα παω για υπέρηχο θα μου το γράψει μαζι με το μαγνησιο.

Αχ εντωμεταξυ κοριτσια εφαγα γεμιστα της πεθεράς μου που εγω της ζήτησα να μου φτιάξει κ ηταν τοσο νόστιμα αλλα ειχαν λιγο παραπάνω πιπέρι και διάφορα μυρωδικά όπως δυόσμο κλπ που το κάνουν πολυ νοστιμο το φαγητο, τα οποία όμως δυστυχώς εχω καταλάβει δεν τα δέχεται το στομαχι μου κ αμεσως τα εκανα εμετο. Κ τωρα εχω καουρες απτο πιπέρι κ τρωω λιγο γιαουρτι μπας κ ηρεμήσω. Επισης εχω πολυ έντονους πονους περιοδιυ σημερα κ φοβαμαι λιγακι. Δεν ξερω γιατι ετσι.

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Mantarini2018 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Woman88 μπράβο!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Πωπω αγχώθηκα μπορώ να πω

Αλλά όπως λες κρατάει λίγο 

Καλά κάνεις και ξαπλώνεις δεν κάνει κακο, να σε ρωτήσω; Την ώρα που μπήκε η βελόνα δεν σφίχτηκες αντανακλαστικά ;; Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή φοβάμαι θα σφιχτω και μην δυσκολευψω την κατάσταση

Για να δούμε...

Όποτε αποτελέσματα πότε θα χεις; Επειδή έπεσε και σκ λογικά από βδομάδα

Είδες το γλυκάκι σου πόσο ζωηρό ήταν;

Άντε από δω και πέρα θα χεις τα καλά αποτελέσματα και μια ανάλαφρη εγκυμοσύνη, να την ευχαριστηθεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια για την συμπαράστασή. Μην αγχώνεσαι καθόλου αλήθεια τσο λέω εγώ που ξέρεις πόσο αγχώδης είμαι. Θα σου εξηγεί το καθετί πριν ξεκινήσετε. Ε εντάξει δε θ σου πω ότι ήταν απλά ένα τσίμπημα. Βασικά για να μην υπερβάλλω ένα τσίμπημα ήταν απλά. Πονεσα τη στιγμή που το πίεσε απότομα. Αλλά μου εξήγησε ότι το κάνει γιατί αν πάει αργά αργα από εκείνο το σημείο στο μυομητριο που έχει νεύρα θα πονέσω πιο πολύ. Οπότε εκεί μόνο αισθάνεσαι έναν πολύυυυ στιγμιαιο πόνο. Τα αποτελέσματα είναι 100 τοις εκατό και δείχνει πολλά πράγματα. Να μην σφίγγεται. Εμένα μου είπε ότι αν αρχίσεις και αναπνέεις αγχωτικα η κοιλιά θα πηγαίνει πάνω κάτω και αυτό έχει τον κίνδυνο να τραυντασιουμε το έμβρυο. Μόλις μου είπε έτσι ηρέμησα κρατούσα το χέρι του άντρα μου και. Ενώ μου έδειχνε στην. Οθόνη που είναι η βελόνα δεν ήθελα να το βλέπω. Τελειώνει πολύ γρήγορα, πάει αρκετά βαθιά η βελόνα αλλά πονάς ελάχιστα εκεί που σου είπα μόνο γενικά όλο είναι ένα τσίμπημα. Και. Παίζει. Ρόλο και. Η εμπειρία του γιατρού. Φαβατζομαι όμως θα πας σε έναν πολύ έμπειρο και όλα θα πάνε τέλεια. Μην αγχώνεσαι. Εγώ αισθάνομαι όχι πόνο αλλά τράβηγμα στην κοιλίτσα μου και αυτό όταν περπατάω η όταν φτερνιζομαι. Αποτελέσματα ναι την άλλη εβδομάδα μέσα της άλλης εβδομάδας. Τι να πω μακάρι να είναι όλα καλά. Μου είπε το. Ποσοστο να ναι όλα καλά είναι πολύ μεγαλύτερο από το να μην είναι. Αλλά υπάρχει και το 0,5 τοις εκατό. 

Θα σου κάνει υπέρηχο προν και μετά για να ακούσετε καρδιά και. Μόλις δεις το. Μωρό θα τα ξεχάσεις όλα. Δεν είναι κάτι αλήθεια. Πιο. Πολύ ενόχληση νιώθεις. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Woman88 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια για την συμπαράστασή. Μην αγχώνεσαι καθόλου αλήθεια τσο λέω εγώ που ξέρεις πόσο αγχώδης είμαι. Θα σου εξηγεί το καθετί πριν ξεκινήσετε. Ε εντάξει δε θ σου πω ότι ήταν απλά ένα τσίμπημα. Βασικά για να μην υπερβάλλω ένα τσίμπημα ήταν απλά. Πονεσα τη στιγμή που το πίεσε απότομα. Αλλά μου εξήγησε ότι το κάνει γιατί αν πάει αργά αργα από εκείνο το σημείο στο μυομητριο που έχει νεύρα θα πονέσω πιο πολύ. Οπότε εκεί μόνο αισθάνεσαι έναν πολύυυυ στιγμιαιο πόνο. Τα αποτελέσματα είναι 100 τοις εκατό και δείχνει πολλά πράγματα. Να μην σφίγγεται. Εμένα μου είπε ότι αν αρχίσεις και αναπνέεις αγχωτικα η κοιλιά θα πηγαίνει πάνω κάτω και αυτό έχει τον κίνδυνο να τραυντασιουμε το έμβρυο. Μόλις μου είπε έτσι ηρέμησα κρατούσα το χέρι του άντρα μου και. Ενώ μου έδειχνε στην. Οθόνη που είναι η βελόνα δεν ήθελα να το βλέπω. Τελειώνει πολύ γρήγορα, πάει αρκετά βαθιά η βελόνα αλλά πονάς ελάχιστα εκεί που σου είπα μόνο γενικά όλο είναι ένα τσίμπημα. Και. Παίζει. Ρόλο και. Η εμπειρία του γιατρού. Φαβατζομαι όμως θα πας σε έναν πολύ έμπειρο και όλα θα πάνε τέλεια. Μην αγχώνεσαι. Εγώ αισθάνομαι όχι πόνο αλλά τράβηγμα στην κοιλίτσα μου και αυτό όταν περπατάω η όταν φτερνιζομαι. Αποτελέσματα ναι την άλλη εβδομάδα μέσα της άλλης εβδομάδας. Τι να πω μακάρι να είναι όλα καλά. Μου είπε το. Ποσοστο να ναι όλα καλά είναι πολύ μεγαλύτερο από το να μην είναι. Αλλά υπάρχει και το 0,5 τοις εκατό. 

Θα σου κάνει υπέρηχο προν και μετά για να ακούσετε καρδιά και. Μόλις δεις το. Μωρό θα τα ξεχάσεις όλα. Δεν είναι κάτι αλήθεια. Πιο. Πολύ ενόχληση νιώθεις. 

Μπράβο κοπέλα μου!! Άντε να έρθει και η δική μου μέρα να ηρεμήσω

Σ ευχαριστω πολύ!

Εννοείται πως έκλεισα ραντεβού σε έναν από τους καλύτερους, εκεί είχα κάνει και β επιπέδου στην κόρη μου

Κατά τ αλλά 3 μέρες ήμουν καλά σήμερα πάλι χαλιά από αναγουλα

Μελίνα περαστικά, μην αγχώνεσαι για τον σίδηρο και σιγά σιγά θα ανέβει αφού παίρνεις και δύο την μέρα σίδηρο, πάντως η αιμοσφαιρίνη είναι αυτή που τους ενδιαφέρει κυρίως

Στην κόρη μου είχα μόνιμα 32-33 αιματοκρίτη και με σίδηρο που έπαιρνα βέβαια δεν ζαλιζομουν όπως λες εσύ

Η Μαίρη δεν μας είπε νέα! Πήγε για υπέρηχο;

yk1yp3.png

Just now, Mantarini2018 είπε:

Σ ευχαριστω πολύ!

Εννοείται πως έκλεισα ραντεβού σε έναν από τους καλύτερους, εκεί είχα κάνει και β επιπέδου στην κόρη μου

Μελίνα περαστικά, μην αγχώνεσαι για τον σίδηρο και σιγά σιγά θα ανέβει αφού παίρνεις και δύο την μέρα σίδηρο, πάντως η αιμοσφαιρίνη είναι αυτή που τους ενδιαφέρει κυρίως

Στην κόρη μου είχα μόνιμα 32-33 αιματοκρίτη και με σίδηρο που έπαιρνα βέβαια δεν ζαλιζομουν όπως λες εσύ

Εσύ έχεις ραντεβού τη Δευτέρα; καλά θυμάμαι; Καλή επιτυχία και στη δική σου εξέταση εύχομαι!! 

Εγώ θα περιμένω 1-2 μέρες να υποχωρήσουν τα συμπτώματα, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, δε γλυτώνω την αντιβίωση τελικά! 

@Vaso11.4.11 δε νομίζω πως χρειάζεται να σε ανησυχεί ο πόνος περιόδου. Οι περισσότερες λίγο ή πολύ έχουμε. 

K25gp3.png 

Just now, melina26 είπε:

Εσύ έχεις ραντεβού τη Δευτέρα; καλά θυμάμαι; Καλή επιτυχία και στη δική σου εξέταση εύχομαι!! 

Εγώ θα περιμένω 1-2 μέρες να υποχωρήσουν τα συμπτώματα, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, δε γλυτώνω την αντιβίωση τελικά! 

@Vaso11.4.11 δε νομίζω πως χρειάζεται να σε ανησυχεί ο πόνος περιόδου. Οι περισσότερες λίγο ή πολύ έχουμε. 

Όχι έχω την Τετάρτη! Ευχαριστώ!

Ελπίζω να συνέλθεις και να μην χρειαστεί να πάρεις τίποτα, έχεις πυρετό;

Βάσω κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ο πόνος περιόδου, αν θες πάρε ένα τηλ τον γιατρό, μήπως να αρχίζεις μαγνήσιο; Βοηθάει

Εμένα μου γράψε σίδηρο και μαγνήσιο αλλά δεν θα ξεκινήσω ακόμα

Μου δώσε και εξετάσεις να κάνω αίμα και ουρά αλλά από την επόμενη εβδομάδα

Το ζάχαρο μου που ήταν οριακά τελικά είναι μια χαρά, πραγματικά αν ήταν αυξημένο με το τίποτα που τρώω θα μου κάνε εντυπωση

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Όχι έχω την Τετάρτη! Ευχαριστώ!

Ελπίζω να συνέλθεις και να μην χρειαστεί να πάρεις τίποτα, έχεις πυρετό;

Βάσω κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ο πόνος περιόδου, αν θες πάρε ένα τηλ τον γιατρό, μήπως να αρχίζεις μαγνήσιο; Βοηθάει

Εμένα μου γράψε σίδηρο και μαγνήσιο αλλά δεν θα ξεκινήσω ακόμα

Μου δώσε και εξετάσεις να κάνω αίμα και ουρά αλλά από την επόμενη εβδομάδα

Το ζάχαρο μου που ήταν οριακά τελικά είναι μια χαρά, πραγματικά αν ήταν αυξημένο με το τίποτα που τρώω θα μου κάνε εντυπωση

Δεν έχω πυρετό ευτυχώς! Βήχα, μπούκωμα και ζαλάδα έχω! Εσύ γιατί δεν ξεκινάς σίδηρο και μαγνήσιο, αφού σου τα έγραψε;

Κορίτσια μια γενική ερώτηση.. έχετε παρατηρήσει διαφορά στις θηλές σας στο μέγεθος και στο χρώμα; 

K25gp3.png 

Just now, melina26 είπε:

Δεν έχω πυρετό ευτυχώς! Βήχα, μπούκωμα και ζαλάδα έχω! Εσύ γιατί δεν ξεκινάς σίδηρο και μαγνήσιο, αφού σου τα έγραψε;

Μου τα γράψε και μου είπε για αργότερα αλλά και τώρα να μου λέγε να ξεκινήσω με την αναγουλα που έχω δύσκολο, εδώ το φολικό ζοριζομαι το παίρνω και πάω για ύπνο για να μην νιώθω το ανακάτεμα

Ευτυχώς δεν έχεις πυρετό, δεν πιστεύω να χρειάζεται αντιβίωση, είναι της εποχής , και τόσες μέρες πέρασαν όπου να ναι θα περασει

yk1yp3.png

Μου τα γράψε και μου είπε για αργότερα αλλά και τώρα να μου λέγε να ξεκινήσω με την αναγουλα που έχω δύσκολο, εδώ το φολικό ζοριζομαι το παίρνω και πάω για ύπνο για να μην νιώθω το ανακάτεμα

Ευτυχώς δεν έχεις πυρετό, δεν πιστεύω να χρειάζεται αντιβίωση, είναι της εποχής , και τόσες μέρες πέρασαν όπου να ναι θα περασει

Οι αιματολογικές έδειξαν φλεγμονή μου είπε! Μπορεί να το περάσω μόνη ή και οχι.. αύριο μεθαύριο θα σας πω τι έκανα τελικά! 

Κατάλαβα... ελπίζω να περάσουν σύντομα οι αναγουλες σας κορίτσια!

K25gp3.png 

Σ ευχαριστω πολύ!

Όλα καλά θα πάνε μην έχεις άγχος. Καλή επιτυχία. @melina26εγώ έχω παρατηρήσει διαφορά στη θηλαια άλω αν το λέω σωστά έχει μεγαλώσει και έχει. Σκουρυνει. 

Just now, Woman88 είπε:

Όλα καλά θα πάνε μην έχεις άγχος. Καλή επιτυχία. @melina26εγώ έχω παρατηρήσει διαφορά στη θηλαια άλω αν το λέω σωστά έχει μεγαλώσει και έχει. Σκουρυνει. 

Ευχαριστώ κορίτσια

Εμένα το στήθος μου πέρα από την θηλαία άλω φαίνονται και οι φλέβες πιο έντονα, μπλε, ετοιμάζεται το στήθος κορίτσια για θηλασμό

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια

Εμένα το στήθος μου πέρα από την θηλαία άλω φαίνονται και οι φλέβες πιο έντονα, μπλε, ετοιμάζεται το στήθος κορίτσια για θηλασμό

Ναι και εμένα οι φλέβες φαίνονται έντονα και στην κοιλιά έχει αρχίσει να δημιουργείται μια Πιο σκούρα γραμμή. Τετάρτη έχεις τροφοβλαστη; μου πε ο γιατρός ότι η nippt δείχνει μόνο 3 πράγματα ενώ η τροφοβλαστη πάρα πολύ. 

Γεια σας κοριτσια. Ρωτησα κ χθες τον γιατρο μ κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικο να ποναω αρκεί να μην είναι συνεχόμενο πχ ανά 10λεπτο. Απλα σημερα ποναω περισσοτερο για αυτο αγχώθηκα. Δηλαδη κ το μεσημερι που έπεσα να κοιμηθω ποναγα. Τελοσπαντων ετσι κ αλλιως την Πεμπτη εχω υπερηχο κ θα με δει κ θα μου γραψει κ το μαγνησιο. Το σιδηρο παντως το φοβάμαι για τις αναγουλες πολυ. Αν ειμαι ετσι τωρα που παίρνω φυλικο κ iofolen φανταζομαι πως θα ειμαι με το σιδηρο κ το μαγνησιο. Εντωμεταξυ μετα τον εμετο που εκανα εχω πολυ αναγουλα. Τωρα εφαγα 2 τοστ αφου δεν μπορουσα τα γεμιστα κ ελπιζω να κάτσουν καλα. 

Οι θηλες μ κ εμενα έχουν σκουρηνει κ έχουν μεγαλώσει κ καποιες φορες με φαγουριζουν κ ολας. Τωρα τελευταια άρχισε να πονάει παλι το στηθος στον υπνο που πιεζεται. Σκέφτομαι να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσυνης για να βοηθηθω στον υπνο για αργότερα. Το οποίο θα το έχω κ για το θηλασμο. Εσεις θα παρετε; επισης θα ρωτησω τον γιατρο για κρεμα για να αρχισω να βαζω στη κοιλια για τις ραγαδες. 

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Γεια σας κοριτσια. Ρωτησα κ χθες τον γιατρο μ κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικο να ποναω αρκεί να μην είναι συνεχόμενο πχ ανά 10λεπτο. Απλα σημερα ποναω περισσοτερο για αυτο αγχώθηκα. Δηλαδη κ το μεσημερι που έπεσα να κοιμηθω ποναγα. Τελοσπαντων ετσι κ αλλιως την Πεμπτη εχω υπερηχο κ θα με δει κ θα μου γραψει κ το μαγνησιο. Το σιδηρο παντως το φοβάμαι για τις αναγουλες πολυ. Αν ειμαι ετσι τωρα που παίρνω φυλικο κ iofolen φανταζομαι πως θα ειμαι με το σιδηρο κ το μαγνησιο. Εντωμεταξυ μετα τον εμετο που εκανα εχω πολυ αναγουλα. Τωρα εφαγα 2 τοστ αφου δεν μπορουσα τα γεμιστα κ ελπιζω να κάτσουν καλα. 

Οι θηλες μ κ εμενα έχουν σκουρηνει κ έχουν μεγαλώσει κ καποιες φορες με φαγουριζουν κ ολας. Τωρα τελευταια άρχισε να πονάει παλι το στηθος στον υπνο που πιεζεται. Σκέφτομαι να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσυνης για να βοηθηθω στον υπνο για αργότερα. Το οποίο θα το έχω κ για το θηλασμο. Εσεις θα παρετε; επισης θα ρωτησω τον γιατρο για κρεμα για να αρχισω να βαζω στη κοιλια για τις ραγαδες. 

Μην ανησυχείς οι πόνοι είναι φυσιολογικοί. Λίγο πολύ όλες έχουμε. Νόμιζω από κρεμουλα και το αμυγδαλελαιο είναι πολύ καλό και μια της mustela αν το λέω σωστά. Τα πονακια είναι λογικά από τη μήτρα που μεγαλώνει. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχω όταν αλλάζω εβδομάδα. Και εγώ πρέπει να τρώω γτ πίνω 3 αντιβιβσεις τη μέρα και αναγουλιαζω. Πως θα γίνει να τρώω τόσο καλά δεν ξέρω!!!! Εννοώ πρέπει να είναι γερό το στομάχι!!!! Το τοστ εγώ δε θέλω ούτε να το βλέπω για κάποιο λόγο αλλά θα το. Ξαναδοκιμάσω μιας και. Το ανέφερες. 

Γεια σας κορίτσια!

Woman88 ναι την Τετάρτη το μεσημέρι έχω ραντεβού, όσο για το νιπτ το ξέρω είναι μόνο για τις τρεις τρισωμιες που δείχνει η αυχενική αλλά διάβασα ότι δεν έχει ίδιο ποσοστό εγκυρότητας σε όλα, σε ένα δεν θυμάμαι ποιο είχε 82% , μακάρι να είχε το ίδιο αποτέλεσμα να μην μπαίναμε καν στην διαδικασία

Επίσης εγώ θα κάνω μοριακό που θα δω πολλά νοσήματα όχι μόνο τα πιο κλασικά και συνηθισμενα,

Σου είπε ότι θα σου πει και το φύλο ε;

Βάσω εγώ πήρα μαξιλάρι θηλασμού στην κόρη μου, πήρα το μακρύ όχι το πέταλο, το χρησιμοποιείς στην εγκυμοσύνη να βολεψεις την κοιλιά προς το τέλος που σε ζοριζει, μετά για τον θηλασμό, μετά όταν το μωρό ναι μεν κάθεται αλλά ακόμα πέφτει ποτέ τα πίσω το βάζεις στην μέση και το μαξιλάρι το αγκαλιάζει το μωρό και δεν πέφτει, εγώ το βολεύτηκα πολύ

Για τις ραγδαίες πιστεύω ότι αν είναι να βγάλεις ότι θες βάλε πάνω, έχει να κάνει με το δέρμα της καθεμιάς, δεν λέω βέβαια να μην βάλει τίποτα καμία άσε που θέλει ενυδάτωση γιατί όταν μεγαλώνει η κοιλιά έχει και πολύ φαγούρα, κι εγώ έβαζα αμυγδαλελαιο, και η μουστελα φοβερή εταιρεία αν και δεν έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο της προϊόν

Όσο για τα πονακια κι εγώ πιστεύω είναι φυσιολογικά ευτυχώς έχεις και υπέρηχο την Πέμπτη οπότε δεν θα σε φάει η αγωνια

yk1yp3.png

22 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

@Woman88καλα αποτελέσματα κουκλα μου!!! Εγώ κορίτσια δεν πηγα για υπέρηχο... Είπα δε θα ακουσω τις βλακείες του μυαλου μου!!! Πέμπτη αυχενικη!!! Δε σας διάβασα όλες... Είμαι λίγο κουρασμένη... 

Σας φιλω

oIf5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...