Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

36 minutes ago, kateriiina25 said:

Αυτό ήξερα κι εγώ. Τέλεια τότε. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Τι τραβάμε....αυτό ξαναπές το!!!!:) το αγχος δεν σταματάει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία...... Καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, zouko είπε:

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Ελεγα "Ας βγάλω 15, να γονιμοποιηθούν τα 12, άντε να φτάσουν τα 8 μέχρι την 3η μέρα, άντε μετά 4 βλαστοκύστες., να βάλουμε τα 2, να μείνουν άλλα 2". Και μετά διάβαζα στο reddit και στο ίντερνετ γενικά για 25 και 30 αυγά και βλαστοκύστες 1-2 με το ζόρι.... Υπάρχουν οι στατιστικες και οι μέσοι όροι. Κάποιοι είναι άτυχοι με μεγάλο ποσοστό αυγών να μην τα καταφέρνουν, άλλοι όχι. Εμεις , ήμασταν απο τους τυχερους (να δούμε βέβαια εαν θα κολλήσουν τα εμβρυάκια μας) και δεν ακολουθήσαμε τις στατιστικές. Ουσιαστικά απο γονιμοποίηση (8) μέχρι 5η ημέρα, χάσαμε μόνο ένα ! Και ήταν όλα εξαιρετικής ποιότητας.

Οπότε σου έυχομαι να βγάλεις ΚΑΛΑ αυγά πάνω απο όλα ! Αν είναι και πολλά και καλά , ακόμα καλύτερα. 

Σε νιώθω. 2μιση χρόνια τώρα, άγχος, γιατί δεν βλέπω ούτε μισό θετικό τεστ. Εξέτασεις απο εδώ και απο εκεί, με καμία να μην βγάζει πρόβλημα. Σαλπιγγογραφίες, ορμόνες , ΑΜΗ, σπέρμα, "ολα καλά", αλλα .. τίποτα.  Μετά το άγχος της εξωσωματικής, το κάθε βήμα. Εχω πολλά αυγά ; Εκανα σωστά την ένεση ; Μήπως κάνω κάτι λάθος ; Ποσα έβγαλα ; Πόσα θα προχωρήσουν ; Εαν δεν πάνε καλά ολα, μας παίρνει για άλλη προσπάθεια ; ΟΛΑ τα σκεφτομαστε όλες, το ξέρω.

Δεν μπορώ να σου πω μην αγχώνεσαι, μπορώ να σου πω οτι τα στατιστικά δεν είναι "κανόνας" οπότε δεν ξέρεις τι θα γίνει ;)

@zouko Αχ, έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι! Ακριβώς!!! Ταυτίζομαι απόλυτα! 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια...Ειχα γραψει τη δεύτερη μέρα του κύκλου οτι η E2 μου ήταν κοντα 80 και μου ειχε φανει ανεβασμενη...Σημερα εκανα σε αλλο κέντρο εξετασεις,σ αυτό που πηγαινα συνηθως δλδ και η τιμη ειναι 47... Και κατι μου ειχε φανει οτι δεν παει καλα στο πρώτο μικροβιολογικό...Ειμαι 6η μερα...Αυτη η ορμονη αυξάνεται,σωστα; Δεν μειώνεται...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Γεια σας κορίτσια...Ειχα γραψει τη δεύτερη μέρα του κύκλου οτι η E2 μου ήταν κοντα 80 και μου ειχε φανει ανεβασμενη...Σημερα εκανα σε αλλο κέντρο εξετασεις,σ αυτό που πηγαινα συνηθως δλδ και η τιμη ειναι 47... Και κατι μου ειχε φανει οτι δεν παει καλα στο πρώτο μικροβιολογικό...Ειμαι 6η μερα...Αυτη η ορμονη αυξάνεται,σωστα; Δεν μειώνεται...

Ναι σωστά αυξάνεται ειδες παίζει ρόλο το μικροβιολογικό 

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι σωστά αυξάνεται ειδες παίζει ρόλο το μικροβιολογικό 

Κοριτσακι μ εκανες επαναληπτικη χοριακη σημερα ;; Ολα καλα ;; Σου ευχομαι ενα τεραστιο νουμερο

Διαφημίσεις

9 minutes ago, silvy22 said:

Ναιιι Νατασσούλα προχωράει 556 !!!

Δεν μας το είπεεες. Συγχαρητήρια!!! Πάει κι αυτό το βήμα. Λες και περνάμε πίστες  :D

29 minutes ago, winspert said:

Τώρα με έβαλες σε σκέψεις και για την δική μου εξέταση. πφφφ 

Πολύ σωστά, να αυξάνεται πρέπει. Πριν την ωοληψία πρέπει να είναι από 100-150 και πάνω για κάθε ωάριο υποτίθεται αλλά δεν είναι και απόλυτο. Αν θυμάσαι η @silvy22 που λέγαμε ότι είχε χαμηλή, πήγαν όλα καλά και στην ωοληψία της και στην ετ οπότε τσάμπα αγχωνόμαστε με τους αριθμούς τόσο 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν μας το είπεεες. Συγχαρητήρια!!! Πάει κι αυτό το βήμα. Λες και περνάμε πίστες  :D

Τώρα με έβαλες σε σκέψεις και για την δική μου εξέταση. πφφφ 

Πολύ σωστά, να αυξάνεται πρέπει. Πριν την ωοληψία πρέπει να είναι από 100-150 και πάνω για κάθε ωάριο υποτίθεται αλλά δεν είναι και απόλυτο. Αν θυμάσαι η @silvy22 που λέγαμε ότι είχε χαμηλή, πήγαν όλα καλά και στην ωοληψία της και στην ετ οπότε τσάμπα αγχωνόμαστε με τους αριθμούς τόσο 

Πάει κ αυτό ήταν το βήμα 2 

Δευτέρα μια απο τα ίδια … βήμα 3

τις τιμές τις κρίνουν καλύτερα ο γιατρός κ οι μαίες , τη μέρα της ετ με τ αποτελέσματα εμενα μ αύξησε κ προγεστερονη κ cyclacur 

καλα εγώ με τη χαμηλή Ε2 είχα τελικά 2 ωράρια που το ένα έγινε άριστη βλαστοκύστη και το άλλο έφτασε λίγο πριν 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Menikos είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Χρειάζομαι τα φώτα σας!!

Είμαι στον κύκλο για ετ και κάναμε σήμερα (2η μέρα περιόδου) ορμονικές εξετάσεις και υπέρηχο. 

Ο υπέρηχος μια χαρά δεν είδαμε κάτι περίεργο. Οι εξετάσεις όμως είναι : FSH 7.1- LH 2.0 - E2 169.8-  TSH 0.97 - PRL 7.9- Progesterone 0.3 ng/ml  

Η Ε2 είναι πολύ ανεβασμένη.....πάντα είχα γύρω στο 60 δεύτερη μέρα περιόδου. Είμαι τώρα στον 3ο κύκλο  μετά την ωοληψία. Και του γιατρού του φάνηκε περίεργο παρόλα αυτα μου είπε προχωράμε κανονικά.

Έχω ανησυχήσει όμως κάπως....παίζει ρόλο η Ε2 στην εμβρυομεταφορά και στην εμφύτευση αμα είναι τόσο ανεβασμένη 2η μέρα περιόδου??

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Εμένα πάντως σε ορμονολογικες εξετάσεις που έκανα την 2η μέρα περιόδου για να περάσω από επιτροπη για φάρμακα η Ε2 μου βγήκε περίπου 140 ενώ συνήθως κυμαίνονταν κοντά στο 40-50!Και ο γιατρός μου είπε ότι συνήθως οφειλόταν σε κύστη αλλά τελικά ήμουν εγκυος και δεν πήρα ποτέ την μηδενική χοριακη για να περάσω απο επιτροπη!!Οπότε όλα είναι σχετικά!!Καλή επιτυχία σου ευχομαι!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.. μηπως τυχαίνει να γνωρίζει καμια σας ειδικο ψυχικής υγειας που να εχει σχεση με τη διαδικασια της εξωσωματικής; Η δε παιζει ρολο; Θα ηθελα να απευθυνθώ κυριως να με βοηθησει να το διαχειρίζομαι γιατι ειμαι τρομερα αγχώδης.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. μηπως τυχαίνει να γνωρίζει καμια σας ειδικο ψυχικής υγειας που να εχει σχεση με τη διαδικασια της εξωσωματικής; Η δε παιζει ρολο; Θα ηθελα να απευθυνθώ κυριως να με βοηθησει να το διαχειρίζομαι γιατι ειμαι τρομερα αγχώδης.

Σου έστειλα μήνυμα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , ksvolimi είπε:

Νομίζω πως κάποια κέντρα διαθέτουν τους δικούς τους συμβούλους ψυχικής υγείας. Σε ποιο κέντρο είσαι; Αν ρωτούσες τον γιατρό σου;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...