Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Για δεύτερο πας αν θυμάμαι καλά και έχεις ήδη δίδυμα και φοβάσαι για δίδυμη κύηση σωστά ???? Πάνε για δύο κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες είναι Α και οι δύο μπορεί να είναι 2 και 1 αλλά είναι Α ,να έχεις περισσότερες πιθανότητες ...

Κορίτσια καλημέρα ,άσχετο ,θα φάω κράξιμο ίσως άλλες θα γελάσετε αλλά εγώ θα το πω ,το chat gpt έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου ,κάνω σύγκριση τα λεγόμενα του γιατρού και τ αναθεματισμενο με λέει ακριβώς τα ίδια ,πολύ τ αγαπάω χαχαχχαχα

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Όλες ομοιοπαθούσες λοιπόν! Δεν πειράζει. Εγώ γενικά στη ζωή πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Με βολεύει κιόλας!

Χαμός έγινε με τα paper pads! Εγώ ούτε που πρόλαβα να τα δω. Ήταν την ώρα που "έπεσε" δουλειά στο γραφείο και με καλούσε το καθήκον. Δεν ήταν και η καλύτερη μου μέρα εχθές, οπότε τζίφος!

Μη με ρωτήσετε τι παρήγγειλα γιατί ακόμη είμαι μπερδεμένη. Μπορεί να χάσω και τα υπόλοιπα βέβαια, αλλά αν έχω και την παραμικρή αμφιβολία για κάτι που αγοράζω, διστάζω να προχωρήσω.

Kαλά κάνεις! Κι εγώ πριν παραγγείλω, τα ψειρίζω και σχεδόν πάντα χάνω κάτι! Αλλά συχνά βρίσκω μετά κάτι καλύτερο!

Αν και συνήθως είμαι παρορμητική, τελευταία φαίνεται λόγω κρίσης έχω αλλάξει. Τέλος πάντων. Κορίτσια σας εύχομαι καλές δημιουργίες με τα καινούρια πραγματάκια. Περιμένω με αγωνία να τα θαυμάσω.

:):):)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θέμα είναι, πόσο μετά;

Όρεξη και λεφτά να έχουμε και πάντα θα υπάρχει κάτι που θέλουμε να αγοράσουμε.

Τι φτιάχνεται τώρα;

Εγώ, τώρα που τελείωσα με τα γενέθλια των κοριτσιών, έχω όρεξη να ασχοληθώ λίγο παραπάνω αλλά δυστυχώς οι καθημερινές υποχρεώσεις μου, μου τρώνε όλο το χρόνο μου. Ελπίζω το Σαββατοκύριακο να ασχοληθώ λίγο.

γεια σας κορίτσια...

τι έγινε με τα πράγματα της Λένας?εξαντλήθηκαν όλα?χεχε

εγώ δεν φτιάχνω τίποτα...δεν έχω τα πραγματάκια μου(το ξαναλέω για πολλοστή φορά,αχχχ)

ακόμα ψάχνω τετράδιο για το smash book!!οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μαζεύω υλικό..

φτιάχνω μόνο από κάποιες φώτο παλέτες χρωμάτων για διακόσμηση,μέσω προγράμματος για το blog μου!! δεν ξέρω αν είδατε...

επίσης inspiration boards,πάλι για διακόσμηση,αλλά μου τρώει πολύ χρόνο το ψάξιμο στο ίντερνετ!!και μετά να δουλέψω τα προιόντα σε πρόγραμμα να τα συγκεντρώσω σε μία φώτο...

Καλέ η Βίκυ πού είναι τόσες μέρες???

I am still here!!!! LOLOLOL....την πάτησα πάλι...δε μου ερχόταν το mail ειδοποίησης και ξεχνιέμαι...

Τι κάνετε??? Σφαγή πάλι ε??? Αχ βρε Λένα...τι μας κάνεις....:-P

I am still here!!!! LOLOLOL....την πάτησα πάλι...δε μου ερχόταν το mail ειδοποίησης και ξεχνιέμαι...

Τι κάνετε??? Σφαγή πάλι ε??? Αχ βρε Λένα...τι μας κάνεις....:-P

Έλα βρε Βικάκι και ανησύχησα!

Όσο για τα πράγματα της Λένας... Μας βλέπω να πιανόμαστε μαλλί με μαλλί ποια θα τα πρωτοπάρει!:lol:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

hello girls!!έριχνα μια ματιά στο ebay,έχει πάρα πολλά πράγματα για scrapbooking,και αν ψωνίσεις από έναν πωλητή αρκετά πράγματα,δεν θα πληρώσεις πολλά μεταφορικά.

ρίξτε μια ματιά αν σας ενδιαφέρει.

επιτέλους βρήκα τετραδιάκι,ξεκινάω το smash book μου!!

Κοριτσια τι κανετε; εμεισ ειμαστε καλα, γυρισαμε σπιτι μασ και ειμαστε πανευτυχεισ! Σασ ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ!

Χαζευα τα νεα προιοντα τησ Λενασ και τα χαρτια Ειναι τελεια! Φυσικα δεν προλαβα τιποτε αλλα και μονο που σκεφτομαι τι μινι θα εβγαζαν αυτα, ζηλευω!!! :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

ψαχνοντας για τα προσκλητηρια της μικρής μου που θα βαφτίσω τέλη Μαϊου, βρήκα αυτό στο παρακάτω site http://folksy.com/items/2543733-Luxu...ulations-Card-. και αυτό http://folksy.com/items/2886890-Pack...ons-Baby-Girl-

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι που μπορώ να βρώ τα "εργαλειακια" για να μπορέσω να κόψω τα εικονιδιακια.

Και επειδή τον Ιούνιο θα γίνω και νονα στον γιο της αγαπημένης μου ξαδέρφης θα μπορούσα να κάνω και τα δικα του- κάτι παρόμοιο βέβαια.

απευθύνθηκα στα κορίτσια στο parents.gr και με παρεμπεμψαν εδω.

Είμαι άσχετη και όποια βοήθεια θα ήταν δεκτή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Διαφημίσεις

ψαχνοντας για τα προσκλητηρια της μικρής μου που θα βαφτίσω τέλη Μαϊου, βρήκα αυτό στο παρακάτω site http://folksy.com/items/2543733-Luxu...ulations-Card-. και αυτό http://folksy.com/items/2886890-Pack...ons-Baby-Girl-

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι που μπορώ να βρώ τα "εργαλειακια" για να μπορέσω να κόψω τα εικονιδιακια.

Και επειδή τον Ιούνιο θα γίνω και νονα στον γιο της αγαπημένης μου ξαδέρφης θα μπορούσα να κάνω και τα δικα του- κάτι παρόμοιο βέβαια.

απευθύνθηκα στα κορίτσια στο parents.gr και με παρεμπεμψαν εδω.

Είμαι άσχετη και όποια βοήθεια θα ήταν δεκτή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Kaλημέρα !Βασικά αυτό που έβαλες δεν ανοίγει ...

Καλημέρα παιδάκια !Λευκή έχεις ένα δίκιο που φοβάσαι ...εγω βασικά είμαι πιο παρορμητική αλλά πλέον έχω σκεφτεί πολλά και πρωτα πρεπει να βρω χρόνο να τα κάνω το Σκ ξεκίνησα μια σύνθεση για Once upon a schetch αν την προλάβω βέβαια.Επίσης θέλω να κάνω τον 1ο χρονο της μικρής και το ταξίδι μας στην Βιεννη απλά θέλω να γίνουν σε 20*20 για να είναι πιο γεματα . Και όταν με το καλό τελειώσω με αυτό θέλει και ο άντρας μου μια συνθεση με την μικρή μονος του ( ολο εμενα κάνω μου είπε ..)

OiaRp2.png

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2294

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2292

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2289

Λευκή σίγουρα μια από αυτές θα σου χρειαστουν οπωσδήποτε !!

Εγω ήθελα αλλά δεν μου έβγαιναν !

OiaRp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ενώ είχα χρόνο μέσα στο σαββατοκύριακο, τελικά δεν έκανα απολύτως τίποτα!!! Έβγαλα τα χαρτιά μου και κάποιες φωτογραφίες και προσπαθούσα μάταια να φτιάξω μια σύνθεση αλλά τζίφος! Δεν μου έβγαινε με τίποτα. Απογοητεύτηκα! Ήθελα να ετοιμάσω κάτι για το Get Creative και το υπέροχο sketch αλλά δεν μπορούσα να συνθέσω κάτι της προκοπής και τα παράτησα. Άδικα έχασα το χρόνο μου. Που πήγε η όρεξή μου; Γιατί μου συνέβη αυτό;

Σοφία, τις είδα τις σφραγίδες και μου "χτύπησε" το μάτι η δεύτερη. Για καρτούλες νομίζω θα' ναι τέλεια.

Έβαλε πολλά υλικά η Λένα και μάλιστα πρόσεξα ότι έφερε και πράγματα και "μικρούς δημιουργούς". Άκουσε φαίνεται τη συζήτηση που είχαμε με τη Βάλια τις γιορτές.

Βάλια, φιλάκια πολλά και σε σένα και στο μωράκι. Απόλαυσε τις στιγμές, είναι μοναδικές!

Kai εγω πιστεύω ότι αυτη είναι πολύ χρήσιμη !!

Στο get creative δεν ειδα τι εχει ..Α! Λευκη έχει ακριβώς το ίδιο που κάνω και εγω επειδή αυτα τα 2 blog "ενώθηκαν".O κύκλος με δυσκόλεψε ..

OiaRp2.png

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά εμένα με δυσκόλεψαν όλα!!! Δεν μου έβγαινε με τίποτα. Άσε που κοιτούσα κάποια χαρτιά και λυπόμουνα να τα χρησιμοποιήσω. Τι κακό είναι αυτό; Να τα'χω να τα βλέπω είναι καλύτερα; Αχ! τι με έπιασε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...