Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

είναι Δανέζικη εταιρία,KONGELIG HOFLEVERANDOR

στην αρχή πήρα μπαστούνι μάρτζιπαν(αμυγδαλόπαστα) και θα το άνοιγα μόνη και θα του έβαζα χρώμα,το φοβήθηκα όμως, και μετά βρήκα έτοιμο σε ρολό ανοιγμένο ροζ λεπτό,μεταξύ μάρτζιπαν και ζαχαρόπαστας,δεν είχε πολύ γεύση αμύγδαλο,κρίμα.

είχα φτιάξει παλιά ζαχαρόπαστα,για σχεδιάκια κάνει,για άνοιγμα φύλου φοβόμουν ότι θα ήταν δύσκολο,δεν είχα βάλει και γλυκερίνη κι έγινε τούβλο,ενώ τώρα η τούρτα στο ψυγείο από χθες και αυτό είναι μαλακό.

εδώ έχει πολλά υλικά για τούρτες και cupacakes...

τώρα μου έμεινε το μπαστούνι αμυγδαλόπαστα που θα φτιάξω σχήμα αμυγδαλωτών ύδρας(αχλαδάκια μικρά) και θα το ψήσω...τρελαίνομαι για τέτοια,δεν είχω ανθόνερο βέβαια,αλλά δεν πειράζει.

και τα ζωάκια έτοιμα ήταν!!χιχι

Πολύ ωραία η τούρτα σας, μπράβο! Και να φανταστείς ότι δε μου αρέσει η αμυγδαλόπαστα!

:tongue:....καλά...μη φανταστείς οτι σε μια ωρίτσα πρόλαβα να δείξω και κάτι σπουδαίο...απλά ελπίζω να πέρασα στα κορίτσια το μήνυμα οτι δε πρέπει να φοβόμαστε να δοκιμάζουμε, να τολμάμε...είχα πασαλειφτεί μιλάμε..χαχαχα αλλά έτσι το ευχαριστιέσαι!!!:lol:

Κι όμως μας είπε αρκετά πράγματα η Βίκυ, ήταν πολύ ωραίο και χρήσιμο το μάθημα, αλλά την επόμενη φορά θα κρατήσω οπωσδήποτε σημειώσεις, για να τα θυμάμαι καλύτερα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξέρω Σοφία. Γι'αυτό προσπαθώ. Ελπίζω να προλάβω.

Θέλω πολύ να δοκιμάσω. Αν και είδα τις συμμετοχές και ειδικά αυτές του εξωτερικού και μου "βγήκαν" τα μάτια. Αλλά το θέλω πολύ. Μήπως μου έρθει γενικά η όρεξη.

Να δω και πότε θα έρθουν τα πραγματάκια μου.

Προς το παρόν με περιμένει ένα βουνό ασιδέρωτα!!! Πρέπει να σιδερώσω πρώτα τα ρούχα και μετά να πιάσω τα χαρτιά! Όταν γυρίσω σπίτι δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Να διαβάσω με την κόρη μου, να συμμαζέψω το νεροχύτη, να μαγειρέψω, να πλύνω, να σιδερώσω, να... Στο τέλος πέφτω "ξερή" για ύπνο. Στον ύπνο μου πάντως φτιάχνω πολλές συνθέσεις και υπέροχες μπορώ να πω!!!!!!!!!!

Ήρθε το πρώτο μου πακέτο από το scrapbooking! Ανυπομονώ να κόψω τα καινούργια μου χαρτάκια!

Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πάρω και τις άλλες παραγγελίες!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

αΧ ωραία Σάντυ!!Να τα αξιοποιησεις όπως πρεπει !

Λευκή εχεις απόλυτο δίκιο ..εγω όταν γυρίζω στρωνομαι στο χαλί και παίζω με την μικρη , μετα την κανω μπανιο, αλλαγμα, γαλα και νάνι αγκαλια !!Οπότε και εγω δύσκολα ...Τα ειχα βαλει πανω στο χαρτι από το Σκ και χτες απλά τα κόλλησα ...

OiaRp2.png

Α. για το love ???Ωραία !!Περιμένουμε , εχεις παρει κάτι σχετικό από το imaginarium ?Εγω ναι αλλά δεν νομίζω να καθησω να κάνω και αλλη τωρα . Εχω αφησει κάτι στην μεση από χτες και οταν μπορεσω θα ασχοληθω με αυτό .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Α. για το love ???Ωραία !!Περιμένουμε , εχεις παρει κάτι σχετικό από το imaginarium ?Εγω ναι αλλά δεν νομίζω να καθησω να κάνω και αλλη τωρα . Εχω αφησει κάτι στην μεση από χτες και οταν μπορεσω θα ασχοληθω με αυτό .

Ναι, για το love. Δεν έχω κάτι σχετικό από το imaginarium, ίσως απλά ταιριάξω κάποιο σχεδιάκι.

EkcAp3.png

Ναι, για το love. Δεν έχω κάτι σχετικό από το imaginarium, ίσως απλά ταιριάξω κάποιο σχεδιάκι.

Εκτός αν τα "εγραφες" με την νεα μήτρα αλλα΄θέλει και αυτη την μεγαλύτερη επιφανεια που ελεγες ?

OiaRp2.png

Εκτός αν τα "εγραφες" με την νεα μήτρα αλλα΄θέλει και αυτη την μεγαλύτερη επιφανεια που ελεγες ?

Nαι, θέλει μεγάλες επιφάνειες κοπής και δεν έχω. Θα δοκιμάσω με τις μικρές, αν και ψιλοφοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά! Ούτως ή άλλως δεν έχει έρθει ακόμα η παραγγελία από τη Λένα για να δοκιμάσω. Αλλά ας τελειώσω τη σύνθεση και ας μείνει μόνο ο τίτλος, δε με πειράζει! Έχω ακόμα αρκετά γράμματα από γραμματοσειρές - stickers, ελπίζω να βγαίνουν οι λέξεις!

EkcAp3.png

άντε δημιουργείστε εσείς...να χαζεύω εγώ!!!

ευχαριστούμε Βίκυ για τις εξηγήσεις...

πάντως Λευκή εγώ δεν ξέρω καμία τεχνική στο scrap,μόνο να κόβω και να κολλάω!!!χαχαχα,οπότε μια χαρά είσαι εσύ!!

άντε δημιουργείστε εσείς...να χαζεύω εγώ!!!

ευχαριστούμε Βίκυ για τις εξηγήσεις...

πάντως Λευκή εγώ δεν ξέρω καμία τεχνική στο scrap,μόνο να κόβω και να κολλάω!!!χαχαχα,οπότε μια χαρά είσαι εσύ!!

Δεν πειράζει, εσύ φτιάχνεις ωραίες τούρτες!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...