Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Μακάρι μακάρι μακάρι Μ έπιασε άγχος πάλι ενώ ήμουν τόσο ήρεμη,μάλλον γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ξεκινήσω . Ουφφφφ 

Λογικό να έχεις άγχος προσμονής, αλλά μη σε πιάνει πανικός. Δοκιμασε 2-3 κύκλους αναπνοές βοηθάνε! Στη τελική σκέψου ότι εσύ θα κάνεις το καλύτερό σου.. Δεν είναι κι όλα και στο χέρι μας δυστυχώς :( 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Souri είπε:

Λογικό να έχεις άγχος προσμονής, αλλά μη σε πιάνει πανικός. Δοκιμασε 2-3 κύκλους αναπνοές βοηθάνε! Στη τελική σκέψου ότι εσύ θα κάνεις το καλύτερό σου.. Δεν είναι κι όλα και στο χέρι μας δυστυχώς :( 

Έχεις απόλυτο δίκιο ,εσύ ξεκίνησες?

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Ναι είναι περίεργα τα αποτελέσματα για τρίτη ημέρα

@MK2012 σχολίασε κάτι ο μαστρ για την πορεία από Γενάρη και τα αποτελέσματα που είχες?

Είπε πως κανονικά θα έπρεπε να έχω σίγουρα μια βλαστοκύστη και περισσότερες γονιμοποιήσεις. 🤷🏻‍♀️Του έκανε εντύπωση δλδ 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Είπε πως κανονικά θα έπρεπε να έχω σίγουρα μια βλαστοκύστη και περισσότερες γονιμοποιήσεις. 🤷🏻‍♀️Του έκανε εντύπωση δλδ 

Αποφάσισατε που θα προχωρήσετε??? 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Souri είπε:

Αύριο πάμε να με δει και να ξεκινήσουμε!

Άντε κορίτσι μου καλή αρχή και σ εσένα ,έχουμε δρόμο ακόμα ,μέχρι ν ακούσω εγώ ότι το ενδομήτριο είναι όπως πρέπει δεν θα ησυχάσω χαχαχαχχα

1 hour ago, Souri είπε:

Κι εγώ στη 16η μέρα με ανταγωνιστών. 

@Ρούλα87 πως πήγε κορίσι, όλα καλά παρέλαβες; 

Εμείς πάμε αύριο τελικά γιατρό γιατί δε μπορεί τη Πέμπτη ούτε τη Παρασκευή, κι ας μην έχω καθαρίσει ακόμα. Όλα γίνονται αστραπιαία, αδιαθέτησα στο μπαμ μπαμ μετά το αρνητικό, αντί Παρασκευή θα με δεί αύριο... Τρελαίνομαι 🤩  
Κορίτσια πότε συνήθως ξεκινάν τα cyclacour για προετοιμασία ετ? τη προηγούμενη φορά με ξεκίνησε 3η ημέρα περιόδου. 

Πριν λίγο μπήκα κορίτσι μου σπίτι όλα καλά ξεκινάμε με Yvor από αύριο κ τα κλασικά προγεστερονη φουλ κ Σαλοσπίρ.μου έβαλαν μια πολύ καλή βλαστοκύστη μακάρι να πάνε όλα καλά .

• Ευχή 6

πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Πριν λίγο μπήκα κορίτσι μου σπίτι όλα καλά ξεκινάμε με Yvor από αύριο κ τα κλασικά προγεστερονη φουλ κ Σαλοσπίρ.μου έβαλαν μια πολύ καλή βλαστοκύστη μακάρι να πάνε όλα καλά .

Καλή επιτυχία κορίτσι μου περιμένουμε ευχάριστα ,τι βαθμολογία έβαλες ?? 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

καλη επιτυχία!!!!

@kate82 ολα καλα θα πάνε!και το ενδομήτριο και όλα!!!

Πάμε γερά κορίτσια για πολλά καλοκαιρινά νινακια💖

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 2

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

καλη επιτυχία!!!!

@kate82 ολα καλα θα πάνε!και το ενδομήτριο και όλα!!!

Πάμε γερά κορίτσια για πολλά καλοκαιρινά νινακια💖

Εσύ κορίτσι μου τι κάνεις σ εχασααααα.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Εσύ κορίτσι μου τι κάνεις σ εχασααααα.... 

εγώ έχω τα παγωτινακια μου να με περιμένουν....ενώ ήταν να ξεκινήσω την προετοιμασία μου τώρα σε αυτή την περίοδο είπα καλύτερα λόγω δουλειάς επειδή έχω φροντιστήριο και έχουμε εξετάσεις το Μάιο και θα υπάρχει άγχος τελικά να πάω στην περίοδο Ιουνίου!Τώρα μας βγήκε βέβαια ένα ταξίδι ζωής εξωτερικό τον Ιούνιο και αμφιταλαντευομαι τι να κάνω . Να πάω το ταξίδι και να πάω για εμβρυομεταφορά Ιούλιο η να κάτσω στα αυγά μου και να πάω Ιούνιο όπως ήταν το πλάνο???ιδού η απορία..

στο Embryolab δεν εισαι κ εσυ?με τη Δημητρακη η Χριστοφοριδη? Η σε μπερδευω με αλλη κοπελα?

πρίν από 4 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ έχω τα παγωτινακια μου να με περιμένουν....ενώ ήταν να ξεκινήσω την προετοιμασία μου τώρα σε αυτή την περίοδο είπα καλύτερα λόγω δουλειάς επειδή έχω φροντιστήριο και έχουμε εξετάσεις το Μάιο και θα υπάρχει άγχος τελικά να πάω στην περίοδο Ιουνίου!Τώρα μας βγήκε βέβαια ένα ταξίδι ζωής εξωτερικό τον Ιούνιο και αμφιταλαντευομαι τι να κάνω . Να πάω το ταξίδι και να πάω για εμβρυομεταφορά Ιούλιο η να κάτσω στα αυγά μου και να πάω Ιούνιο όπως ήταν το πλάνο???ιδού η απορία..

στο Embryolab δεν εισαι κ εσυ?με τη Δημητρακη η Χριστοφοριδη? Η σε μπερδευω με αλλη κοπελα?

Σωστά θυμάσαι στο ίδιο Σπίτι είμαστε χαχαχχαχα ,Χριστοφορίδη έχω άλλα πίστεψέ με είναι το ίδιο και οι δύο απλά για να κλείσεις με  Χριστοφορίδη πρέπει να κάνεις τάμα .... Πόσα παγωτινια σε περιμένουν για δύο θα πας?

Just now, kate82 είπε:

Σωστά θυμάσαι στο ίδιο Σπίτι είμαστε χαχαχχαχα ,Χριστοφορίδη έχω άλλα πίστεψέ με είναι το ίδιο και οι δύο απλά για να κλείσεις με  Χριστοφορίδη πρέπει να κάνεις τάμα .... Πόσα παγωτινια σε περιμένουν για δύο θα πας?

Έχω 5 γλυκούλια να παγώνουν😀  ποιοτητες 4ΑΑ, 3ΑΑ , 4ΒΒ 4ΑΒ και 5ΑΒ. Εσύ?

με το φτωχό μου μυαλό χωρίς να έχω συζητήσει με τη γιατρό θέλω να  βάλω 2 και yoloooooo ότι θέλει ας γίνει μόνο να είναι για καλό.

βέβαια αν μου πει κάτι άλλο η γιατρός σαφώς θα την ακούσω. Εσύ ποσά θα βάλεις?

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 10 λεπτά , karlajo είπε:

ε δεν ξεκίνησες τώρα να είμαστε παρέα!! (να πας το ταξίδι σου)

πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου περιμένουμε ευχάριστα ,τι βαθμολογία έβαλες ?? 

Δεν γνωρίζω υπάρχουν πράγματα που δεν μπαίνω σε διαδικασία να ρωτάω για παραπάνω (καλώς ή κακώς )ο χριστοφοροδης ήταν κάτω στα χειρουργεία σήμερα τον είδα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...