Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , anemonii είπε:

ε δεν ξεκίνησες τώρα να είμαστε παρέα!! (να πας το ταξίδι σου)

Αχχχ ξέρεις πόσο ήθελα???Έχουν οι μαθητές μας  όμως εξετάσεις κάθε σκ οπότε είναι δύσκολο να λείπω και θα έχω κ άγχος.Εσυ σε τι φάση είσαι?ξεκίνησες προετοιμασία???

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , karlajo είπε:

Έχω 5 γλυκούλια να παγώνουν😀  ποιοτητες 4ΑΑ, 3ΑΑ , 4ΒΒ 4ΑΒ και 5ΑΒ. Εσύ?

με το φτωχό μου μυαλό χωρίς να έχω συζητήσει με τη γιατρό θέλω να  βάλω 2 και yoloooooo ότι θέλει ας γίνει μόνο να είναι για καλό.

βέβαια αν μου πει κάτι άλλο η γιατρός σαφώς θα την ακούσω. Εσύ ποσά θα βάλεις?

Εγώ έχω τρία 3αβ , 2αβ,2ββ .τα δικά σου είναι πάρα πολύ καλά ... 2 σκέφτομαι να βάλω αν και ο Νίκος λέει για ένα αλλά εγώ θα πω δυο μήπως και .... Θα δείξει δεν αποφάσισα ακόμα υπομονή μέχρι ν ακούσω ότι το ενδομήτριο είναι οκ και μετά θα αποφασίσουμε 

πρίν από 5 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Δεν γνωρίζω υπάρχουν πράγματα που δεν μπαίνω σε διαδικασία να ρωτάω για παραπάνω (καλώς ή κακώς )ο χριστοφοροδης ήταν κάτω στα χειρουργεία σήμερα τον είδα 

Ααα και εσύ στο ίδιο σπίτι είσαι κορίτσι μου ?καλά κάνεις γιατί και αυτό προκαλεί άγχος ....ποτέ με το καλό η χωριακη ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

Αχχχ ξέρεις πόσο ήθελα???Έχουν οι μαθητές μας  όμως εξετάσεις κάθε σκ οπότε είναι δύσκολο να λείπω και θα έχω κ άγχος.Εσυ σε τι φάση είσαι?ξεκίνησες προετοιμασία???

ναι ναι, ξεκίνησα, αύριο πάω για υπέρηχο! Περιμένουμε νέα όταν ξεκινήσεις και εσύ με το καλό!!! 🥰

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ έχω τρία 3αβ , 2αβ,2ββ .τα δικά σου είναι πάρα πολύ καλά ... 2 σκέφτομαι να βάλω αν και ο Νίκος λέει για ένα αλλά εγώ θα πω δυο μήπως και .... Θα δείξει δεν αποφάσισα ακόμα υπομονή μέχρι ν ακούσω ότι το ενδομήτριο είναι οκ και μετά θα αποφασίσουμε 

Καλεεεε βάλε δυο και ο θεός βοηθός!!!γιατί σου λέει ένα όμως?την προηγούμενη φορά τι είχες βάλει?

• Μου αρέσει 1

Just now, karlajo είπε:

Καλεεεε βάλε δυο και ο θεός βοηθός!!!γιατί σου λέει ένα όμως?την προηγούμενη φορά τι είχες βάλει?

Ένα είχα βάλει πάλι γιατί επέμενε ότι θα πιάσει και να δεν ήθελε να έχω επιπλοκές στην εγκυμοσύνη 

Διαφημίσεις

Just now, anemonii είπε:

ναι ναι, ξεκίνησα, αύριο πάω για υπέρηχο! Περιμένουμε νέα όταν ξεκινήσεις και εσύ με το καλό!!! 🥰

Τέλεια με το καλό!ποτέ θα τα βάλεις? Ένα η δυο? εννοείται θα σας τα πω όλα εδώ θα σας ζαλίζω 😀

Just now, kate82 είπε:

Ένα είχα βάλει πάλι γιατί επέμενε ότι θα πιάσει και να δεν ήθελε να έχω επιπλοκές στην εγκυμοσύνη 

Κατάλαβα τι να πω δύσκολη απόφαση...

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, karlajo είπε:

Τέλεια με το καλό!ποτέ θα τα βάλεις? Ένα η δυο? εννοείται θα σας τα πω όλα εδώ θα σας ζαλίζω 😀

21 μαϊου έχω αιματολογικές και υπερυχο και μετά βλέπουμε ,κρατάω μικρό καλάθι 

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Κατάλαβα τι να πω δύσκολη απόφαση...

Βασικά αύριο θα με δει πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα φάρμακα, οπότε δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμη. Θα δείξει αύριο!!

Just now, anemonii είπε:

Βασικά αύριο θα με δει πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα φάρμακα, οπότε δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμη. Θα δείξει αύριο!!

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

21 μαϊου έχω αιματολογικές και υπερυχο και μετά βλέπουμε ,κρατάω μικρό καλάθι 

με το καλό και οι δυο κορίτσια!!!! @anemonii μεχρι στιγμης ειχες τιποτε παρενέργειες πρηξιματα κλπ?

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Just now, karlajo είπε:

με το καλό και οι δυο κορίτσια!!!! @anemonii μεχρι στιγμης ειχες τιποτε παρενέργειες πρηξιματα κλπ?

μόνο το στήθος με ψιλοπονάει, που με πόναγε και πριν την περίοδο βέβαια. Δεν ξέρω αν είναι από τα cyclacur ή είναι κάτι άλλο. Κατά τα άλλα, δεν νιώθω τίποτα. Οριακά θα αρχίσω να ανησυχώ που δεν έχω παρενέργειες! 😅

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , anemonii είπε:

Σε ποια μέρα είσαι κορίτσι μου ?

πρίν από 7 λεπτά , anemonii είπε:

μόνο το στήθος με ψιλοπονάει, που με πόναγε και πριν την περίοδο βέβαια. Δεν ξέρω αν είναι από τα cyclacur ή είναι κάτι άλλο. Κατά τα άλλα, δεν νιώθω τίποτα. Οριακά θα αρχίσω να ανησυχώ που δεν έχω παρενέργειες! 😅

μια χαρά τότε! σου είπε αν θα βάλετε ένα η δυο?

πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Ααα και εσύ στο ίδιο σπίτι είσαι κορίτσι μου ?καλά κάνεις γιατί και αυτό προκαλεί άγχος ....ποτέ με το καλό η χωριακη ?

Ναι εκεί είναι απλά είμαι με την Δημητράκη εγώ .την άλλη πεμπτη έχω χοριακη .εσυ είδα θα πας για υπέρηχο ;με το καλό σου εύχομαι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Ναι εκεί είναι απλά είμαι με την Δημητράκη εγώ .την άλλη πεμπτη έχω χοριακη .εσυ είδα θα πας για υπέρηχο ;με το καλό σου εύχομαι 

Ναι ναι 21 μαϊου υπερυχο για να δούμε τι αναθεματισμενο ενδομήτριο χαχαχαχχα ..... Με το καλό κορίτσι μου να είσαι ήρεμη γιατί αυτές οι μέρες είναι οι χειρότερες θεωρώ 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σε ποια μέρα είσαι κορίτσι μου ?

8η κύκλου, 7η με cyclacur!

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

μια χαρά τότε! σου είπε αν θα βάλετε ένα η δυο?

Μπα όχι. Σκεφτόμασταν δύο με τον άντρα μου μήπως έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια κάπου διάβασα ότι δεν ισχύει και απόλυτα αυτό. Εκτός αν δεν καταλάβαινα πάλι τι διάβαζα. Δεν ξέρω! Ό,τι πει ο γιατρός!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...