Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

@Losr όπως σου είπε η @linaa, χρειάζεται λίγος χρόνος. Εφόσον δεν έχεις έντονη αιμορραγία, ειναι φυσιολογικό. Ίσως σε έναν μήνα να πας να κάνεις έναν υπέρηχο ξανά για να δεις σε τι φάση είσαι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Losr είπε:

Πάντως από την Παρασκευή που ήταν 1080 η χοριακη εχθές έδωσα αίμα και πήρα αποτέλεσμα σήμερα 475.

Μια χαρά πέφτει οπότε γι'αυτό Κ το αίμα έπεσε αρκετά . 

1 hour ago, Chrisma said:

@Losr όπως σου είπε η @linaa, χρειάζεται λίγος χρόνος. Εφόσον δεν έχεις έντονη αιμορραγία, ειναι φυσιολογικό. Ίσως σε έναν μήνα να πας να κάνεις έναν υπέρηχο ξανά για να δεις σε τι φάση είσαι. 

Για υπέρηχο πήγα εχθές και σίγουρα θα πάω πάλι μόλις μηδενίσει η λίγο μετά. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Γεωργία38 είπε:

Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι ευαίσθητα τα στήθη μου και κατά διαστήματα είναι σαν να έχω κράμπες κάτω χαμηλα

Είναι ορμονικό Κ η ευαισθησία Κ οι κράμπες.  Προφανώς υπάρχει κάποια ανωμαλία στις ορμόνες Κ δεν σου έχει έρθει . Μην ανχωνεσε μόλις σου δώσει το φάρμακο θα έρθουν όλα πάλι στην σειρά τους 

Κορίτσια καλησπέρα! Είχαμε υπέρηχο σήμερα. Το ένα μας μωράκι τελικά παλινδρόμησε. Είχε σταματήσει εδώ και δύο βδομάδες γι'αυτό είχα και τόσο δραματική ύφεση των συμπτωμάτων μου. Ελπίζω να μη φταίει αυτή η απαίσια διατροφή της πείνας στην οποία με έχουν υποβάλει. Έχουμε λοιπόν ένα μωράκι που φαίνεται να τα πηγαίνει καλά!

• Ευχή 9
  • Λουλούδια 1

11 hours ago, Margeau said:

Κορίτσια καλησπέρα! Είχαμε υπέρηχο σήμερα. Το ένα μας μωράκι τελικά παλινδρόμησε. Είχε σταματήσει εδώ και δύο βδομάδες γι'αυτό είχα και τόσο δραματική ύφεση των συμπτωμάτων μου. Ελπίζω να μη φταίει αυτή η απαίσια διατροφή της πείνας στην οποία με έχουν υποβάλει. Έχουμε λοιπόν ένα μωράκι που φαίνεται να τα πηγαίνει καλά!

@Margeauλυπάμαι πολυ....δεν είναι σίγουρα η διατροφή αλλά αν θεωρείς ότι δε σου κάνει καλό πάρε μια δευτερη γνώμη....χαίρομαι για το μωράκι που τα πηγαίνει καλα! 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

@Margeauλυπάμαι πολυ....δεν είναι σίγουρα η διατροφή αλλά αν θεωρείς ότι δε σου κάνει καλό πάρε μια δευτερη γνώμη....χαίρομαι για το μωράκι που τα πηγαίνει καλα! 

Και γω λυπήθηκα πολύ να σου πω την αλήθεια. Γιατί φαίνονταν όλα να πηγαίνουν τέλεια. Είχα τους τέλειους τειπλασιασμούς και πολύ καλές καρδούλες. Τι να πω τώρα, δεν ξέρω. Το έχω ξαναζήσει το έργο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά τότε είχα προειδοποιητικά σημάδια. Είχα δει αίμα, είχα λίγα πονάκια. Τώρα δεν είχα τίποτα. Και ναι μεν μου είχαν υποχωρήσει τα συμπτώματα και φοβόμουν γενικά, έλεγα στον εαυτό μου ότι εφόσον δεν έχω δει αίμα θα είναι όλα καλά. Τέλος πάντων τι να γίνει, δεν είναι στο χέρι μας βρε κορίτσια. Τι να πω, εύχομαι τουλάχιστον αυτό το ένα να μας χαρίσει το δεύτερο παιδάκι μας.

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Margeau είπε:

Και γω λυπήθηκα πολύ να σου πω την αλήθεια. Γιατί φαίνονταν όλα να πηγαίνουν τέλεια. Είχα τους τέλειους τειπλασιασμούς και πολύ καλές καρδούλες. Τι να πω τώρα, δεν ξέρω. Το έχω ξαναζήσει το έργο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά τότε είχα προειδοποιητικά σημάδια. Είχα δει αίμα, είχα λίγα πονάκια. Τώρα δεν είχα τίποτα. Και ναι μεν μου είχαν υποχωρήσει τα συμπτώματα και φοβόμουν γενικά, έλεγα στον εαυτό μου ότι εφόσον δεν έχω δει αίμα θα είναι όλα καλά. Τέλος πάντων τι να γίνει, δεν είναι στο χέρι μας βρε κορίτσια. Τι να πω, εύχομαι τουλάχιστον αυτό το ένα να μας χαρίσει το δεύτερο παιδάκι μας.

Κριμα κοπελα μου για το ενα εμβρυακι, δυστυχως ειναι πολυ συχνο στα διδυμα να παλινδρομησει το ενα στο πρωτο τριμηνο. Το θετικο ομως ειναι οτι το αλλο προχωραει καλα κι εξελισσεται οπως πρεπει, αυτο να σκεφτεσαι τωρα κι επισης σκεψου οτι δεν θα εχεις πλεον να φοβασαι για τους κινδυνους της διδυμης κυησης που ειναι πολλαπλασιοι. Τωρα να επικεντρωθεις στο οτι ολα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα εχετε ενα παιδακι υγιες και δυνατο στην αγκαλια σας 🌈Οσο για τη διατροφη σε καμια των περιπτωσεων δεν ευθυνεται για την παλινδρομηση, αλλα οπως στα ξαναλεγαμε προφανως και «διατροφη πεινας» δεν θα πρεπει να κανεις ουσα εγκυος. Οποτε ισως να σκεφτεις να δεις κι εναν ακομα διαβητολογο, πιο ενημερωμενο για το κομματι των κυησεων. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 45 λεπτά , Margeau είπε:

Να εισαι θετική! Και η βαφτιστήρα μου ήταν δίδυμη, απο φυσική σύλληψη βέβαια. Το αλλο έμβρυο σταμάτησε στη 10η εβδομάδα, μία μέρα μετα απο υπέρηχο που ήταν ολα καλα, δυστυχώς ειναι πολυ συχνο. Σχετικά με τη διατροφή ισως να σκεφτείς να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη, αλλα το θεωρώ άσχετο με την παλινδρομη.

Κορίτσια εγώ επισκέφθηκα σημερα την αιματολογο στο Ελενα. Ήταν όντως πολυ καλη, όπως είχατε πει κάποιες κοπέλες εδω στο forum. Στα καλα νεα, συμφωνεί με τον εξωσωματικό μου σε οσα συζητήσαμε. Μου είπε όμως οτι γενικα μόνο το 20% των εξωσωματικων πετυχαίνει την πρώτη φορά. Στάθηκε στο δύσκολο σπερμα του συζύγου και στο ότι παρα το γεγονός ότι πλέον εχουμε βλαστοκυστες (υπερπολυτιμες όπως τις χαρακτήρισε λόγω των πολλών διεγερσεων και ωοληψιων για να τις καταφέρουμε), με τόσο κακό σπερμοδιαγραμμα και dfi δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα παει. Μου εγραψε εξετάσεις και θα παω να τις κανω σε δύο εβδομάδες, αλλα σε μενα ολα καλα τα βλέπει, γιατί έχω ήδη κανει αρκετές από αυτές που ζήτησε. Κάπως απογοητευτηκα.. ήλπιζα πως με βαση και την ηλικία μας και τις ποιότητες που έχουμε, πως υπάρχουν έχουμε σοβαρές πιθανότητες η μία εστω να πετυχει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

26 minutes ago, Anastasia14 said:

Να εισαι θετική! Και η βαφτιστήρα μου ήταν δίδυμη, απο φυσική σύλληψη βέβαια. Το αλλο έμβρυο σταμάτησε στη 10η εβδομάδα, μία μέρα μετα απο υπέρηχο που ήταν ολα καλα, δυστυχώς ειναι πολυ συχνο. Σχετικά με τη διατροφή ισως να σκεφτείς να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη, αλλα το θεωρώ άσχετο με την παλινδρομη.

Κορίτσια εγώ επισκέφθηκα σημερα την αιματολογο στο Ελενα. Ήταν όντως πολυ καλη, όπως είχατε πει κάποιες κοπέλες εδω στο forum. Στα καλα νεα, συμφωνεί με τον εξωσωματικό μου σε οσα συζητήσαμε. Μου είπε όμως οτι γενικα μόνο το 20% των εξωσωματικων πετυχαίνει την πρώτη φορά. Στάθηκε στο δύσκολο σπερμα του συζύγου και στο ότι παρα το γεγονός ότι πλέον εχουμε βλαστοκυστες (υπερπολυτιμες όπως τις χαρακτήρισε λόγω των πολλών διεγερσεων και ωοληψιων για να τις καταφέρουμε), με τόσο κακό σπερμοδιαγραμμα και dfi δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα παει. Μου εγραψε εξετάσεις και θα παω να τις κανω σε δύο εβδομάδες, αλλα σε μενα ολα καλα τα βλέπει, γιατί έχω ήδη κανει αρκετές από αυτές που ζήτησε. Κάπως απογοητευτηκα.. ήλπιζα πως με βαση και την ηλικία μας και τις ποιότητες που έχουμε, πως υπάρχουν έχουμε σοβαρές πιθανότητες η μία εστω να πετυχει.

Νομίζω δεν έχω ακούσει καμμία να λέει το αντίθετο για αυτή τη γυναίκα ….νομιζω κάπως σπάνιο στις μέρες μας για γιατρό! Ευχομαι να σε βοηθήσει όπως μπορεί αν χρειάζεσαι βοήθεια και να πάνε απλά καλά στο μέλλον!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , ek3001 είπε:

Νομίζω δεν έχω ακούσει καμμία να λέει το αντίθετο για αυτή τη γυναίκα ….νομιζω κάπως σπάνιο στις μέρες μας για γιατρό! Ευχομαι να σε βοηθήσει όπως μπορεί αν χρειάζεσαι βοήθεια και να πάνε απλά καλά στο μέλλον!!

Πραγματικά πολυ σπάνιο.. σ' ευχαριστώ πολύ!

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Κορίτσι μου μήπως παρεξήγησες τι σου είπε; Μη κολλάς με τα ποσοστά τόσο πολύ στο έχω ξαναπεί. Κανεις δε ξέρει ποια είναι η τύχη των βλαστοκυστων αυτών ούτε θα σου δώσει εξίσωση επιτυχίας. Να λες πάλι καλά που δεν έχεις κάποιο άλλο θέμα που πρέπει να φτιάξεις. Στην αιματολόγο πας για να αποκλείσεις όλα τα ενδεχόμενα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...