Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Εισαγωγή στερεών τροφών

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , taniak είπε:

Δε ξέρω εγώ έχω αγχωθει πάρα πολύ. Δε ξέρω αν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο δύσκολα ή όχι αλλά νιώθω ότι θέλει προσοχή τώρα ώστε να μη φτάσει 3 χρόνων και το ταιζω στο στόμα ακόμα. Και οι παιδίατροι λένε ο καθένας τα δικά του. 

Να ακολουθήσεις το παιδί σου και τη διάθεση που δείχνει προσφέροντας του από όλα για να συνηθίζει.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, taniak είπε:

Δε ξέρω εγώ έχω αγχωθει πάρα πολύ. Δε ξέρω αν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο δύσκολα ή όχι αλλά νιώθω ότι θέλει προσοχή τώρα ώστε να μη φτάσει 3 χρόνων και το ταιζω στο στόμα ακόμα. Και οι παιδίατροι λένε ο καθένας τα δικά του. 

επειδη λιγο χαθηκα

τι ακριβως σε αγχωνει;οι ποσοτητες;

οι περισσοτεροι παιδιατροι δ εχουν ιδιαιτερη εξειδικευση στη διατροφη

εμενα καμια απο τις δυο που ειχα παει δ μου ειπε κουταλιες η γραμμαρια

ξεκινησαμε κλειστους 6μ,με φρουτα η μεγαλη ,λαχανικα ο μικρος

η κορη μου ηταν ενα ανεπτυγμενο παιδακι,κολλημενο στο στηθος.μονο το νερο λατρεψε απο την αρχη.στην καλυτερη περιπτωση να ετρωγε μισο μπολακι φρουτα,κ καμια 10αρια κουταλακια βρεφικα μεσημεριανο.αυτα για δυο μηνες.μετα σφραγισε το στομα,κ δ ετρωγε τπτ για δυο μηνες

πολυ μαγειρεμα,πολυ πεταμα,πολυ απογοητευση,αλλα δ το εδειχνα στη μικρη.ευδιαθετη,ζωηρη,αναπτυσσοταν κ θηλαζε φουλ οποτε δ αγχωθηκα.στην τελικη αρχισε 10μ να μασουλαει φρουτα στην παραλια γτ ειδε την γιαγια της,κ ετσι αρχισαμε κομματια,κ μετα τον χρονο ειναι ενα πολυ καλοφαγο παιδακι.ακομη κ τωρα 10χρ,το τρωει το φαι της,ειναι πολυ ανεπτυγμενη,κ τρωει αρκετα που τα περισσοτερα παιδια δ πλησιαζουν

ο γιος μου χειροτερος.θηλαζε πιο αραια,πολυ χαμηλα στο βαρος,ξεκινησε πολυ καλα με μισο μπολακι φρουτα κ ολοκληρο το μεσημεριανο,για εναν μηνα.μετα σφραγισε κ αυτος το στομα.ειχε τρομερες ενοχλησεις απο τα δοντια.εκει δ αργησα πολυ,απο 7,5μ εδινα κομματια.βεβαια ισα που δοκιμαζε,πχ μιση μπανανα πρωι,ενα κεφτεδακι με 3πατατες το μεσημερι

μετα τα 1,5αρχισε να τρωει περισσοτερο,βεβαια παντα λιγοτερο συγκριτικα με την αδερφη του.κ 3χρ στο παιδικο αρχισε να τρωει ακομη καλυτερα.πρωτη φορα τον ακουσα να λεει πειναω 5χρ

ευτυχως αναπτυξιακα ηταν χαμηλα αλλα μεσα στα ορια παντα,οποτε κ η γιατρος δ με αγχωσε

πλεον ειναι 8χρ,ειναι πολυ αδυνατος,αλλα τρωει περισσοτερο απο οσο νομιζει καποιος οταν τον βλεπει.ειδικα καμια φορα μετα απο προπονηση,δ χορταινει με τπτ

αντιθετα εχω στο περιβαλλον μου τουλ 2παιδια,που μωρα ετρωγαν τα παντα,αλεσμενα,κ σε τεραστιες ποσοτητες,κ για πολυ,κ η μεταβαση εγινε πολυ δυσκολα.ακομη κ τωρα 9 κ 12χρ ειναι δυσκολα στο φαι

Ναι κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Πιο πολύ φοβάμαι μήπως μετά τα αλεσμένα δε θέλει κομμάτια. Οι ποσότητες με αγχωνουν πιο πολύ για να μην το μπουκωνω γιατί αν πεινάει το καταλαβαίνω. 

Εν τέλει έκλεισα ραντεβού σε διαιτολόγο που ασχολείται με τη βρεφική διατροφή. Όντως οι παιδίατροι λένε τα δικά τους και δεν είναι και η ειδίκευση τους

πρίν από 13 λεπτά , taniak είπε:

Ναι κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Πιο πολύ φοβάμαι μήπως μετά τα αλεσμένα δε θέλει κομμάτια. Οι ποσότητες με αγχωνουν πιο πολύ για να μην το μπουκωνω γιατί αν πεινάει το καταλαβαίνω. 

Εν τέλει έκλεισα ραντεβού σε διαιτολόγο που ασχολείται με τη βρεφική διατροφή. Όντως οι παιδίατροι λένε τα δικά τους και δεν είναι και η ειδίκευση τους

Μήπως παραανχωνεσε Κ οδήγησε σε υπερβολές ? Έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα το παιδί ? Τα φαγητά σε ένα παιδί είναι ακριβώς αυτά που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο φρούτα λαχανικά κρέας .... 

Υπάρχει παιδί υγιές που δεν τρώει κομμάτια? Αν το παιδί είναι υγιής θα φάει Κ κομμάτια τώρα σε δύο μήνες σε τρεις ... 

8 ώρες πρίν, taniak είπε:

μονο για τα κομματια δ νομιζω οτι υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.6μ δ ειναι το μωρο σου;

τωρα αν γενικα θες να παρεις συμβουλες,οκ για τον διατροφολογο

μπορεις να δωσεις πχ το απογευμα λιγο μπανανα,να δεις αν μπορει να δοκιμασει,η να πατας τα λαχανικα με πηρουνι,υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις αν ξεκινησες με αλεσμενα,απλα να μην τα δινεις μια ετσι κ μια αλλιως κ μπερδευεται

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Ρωτάω για απογευματινό για να πάρω ιδέες για όταν έρθει αυτή η μέρα, δηλαδή την Τετάρτη πρώτα ο Θεός θα φάμε και απογευματινό! Επίσης μήπως έχει δοκιμάσει καμία μανούλα το frezylac gold 2??

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...