Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα! Η προγεστερόνη για εμβρυομεταφορά πόσο πρέπει να είναι; Έκανα χθες και ήταν 21,7 παίρνω utrogestan και prolutex, έκανα σήμερα εξετάσεις και έχει πάει στο 19,3. Γίνεται να έπεσε; Μήπως έκανε λάθος το εργαστήριο; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ εγώ ξεκινάω ετ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι εσύ;

Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ εγώ ξεκινάω ετ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι εσύ;

Καλή μας επιτυχία ❤️

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

με το καλό να κάνουμε κ τη Β επιπεδου κορίτσια να φύγει και αυτό το άγχος!!

@Eustathia με το καλο ο γαμος!! εγω ξερω μονο το λεμονοκηπο στη Ν.Φιλαδέλφεια, εχω παει σε βαπτιση και ήταν όμορφα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Αχχχχχ πόσο σε καταλαβαίνω! Εγώ σήμερα είμαι 16 εβδομάδες και 1 ημερα και εδώ και 2 ημέρες εκτός από την αναγούλα έχω ημικρανία και παίρνω ντεπον. Δηλαδή αντί για καλυτερα νιώθω να γίνομαι χειρότερα παρόλο που δεν τολμάω ξανά να σταματήσω τα nuperal. Εσύ πόσο είσαι? Ο γιατρός είπε ότι κάποιες κοπέλες είναι έτσι μέχρι να γεννήσουν.... θα μας κοστίσουν μια mini γέννα τα nuperal! 

Εγώ είμαι 14 κ 4 αλλά καμία βελτίωση στους εμετούς ίσα ίσα προστέθηκαν κ οι ημικρανίες.... πραγματικά είναι πανάκριβα δεν ξέρω τι θα γίνει...

1 ώρα πρίν, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;

Έκλεισα και εγώ β επιπέδου 7 Μαρτίου! Ξεκίνησα εχθές και ινσουλίνη γιατί έκανα καμπύλη και έδειξε ότι έχω σάκχαρο.

Εσείς ταλαιπωρηστε καθόλου με αϋπνίες; Είναι κάποιες μέρες τις εβδομάδας που με πιάνει να ξυπνάω από της 6 με το μάτι γαρίδα.. είναι ορμονικό έτσι όπως το νιώθω 

Έχω απίστευτες αϋπνίες από την αρχή.Κοιμάμαι πολύ αργά και ξυπνάω συνέχεια .Αν ξυπνήσω πάει χάθηκε ο ύπνος για κανένα δίωρο το λιγότερο.Και μετά αν με πιάσει ο ύπνος καλώς . Έχω να κοιμηθώ σερί ένα 6ωρο να σου πω από τον Οκτώβρη.Για παραπάνω δεν αναφέρω καν.Ανα 2ωρο 3ωρο ανοίγει το μάτι.Πόσο ζηλεύω όταν μου λένε οτι έχουν υπνηλία στην εγκυμοσύνη και κοιμούνται παντού.😂 Και ακούω και το κοιμήσου τώρα που μπορείς και γίνομαι έξαλλη 😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Angel-11 είπε:

Έχω απίστευτες αϋπνίες από την αρχή.Κοιμάμαι πολύ αργά και ξυπνάω συνέχεια .Αν ξυπνήσω πάει χάθηκε ο ύπνος για κανένα δίωρο το λιγότερο.Και μετά αν με πιάσει ο ύπνος καλώς . Έχω να κοιμηθώ σερί ένα 6ωρο να σου πω από τον Οκτώβρη.Για παραπάνω δεν αναφέρω καν.Ανα 2ωρο 3ωρο ανοίγει το μάτι.Πόσο ζηλεύω όταν μου λένε οτι έχουν υπνηλία στην εγκυμοσύνη και κοιμούνται παντού.😂 Και ακούω και το κοιμήσου τώρα που μπορείς και γίνομαι έξαλλη 😂

Πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι! Λίγο να σε πιάσει και το άγχος γιατί δεν κοιμάσαι, εκεί είναι που δεν έρχεται καθόλου!!Οι ορμόνες μας βαρανε ταμπούρλο λογικά 😃😃

Παρεμπιπτόντως σήμερα είμαι 18+4 και έχω αρχίσει να το νιώθω το μωράκι αρκετά καλά ♥️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Εγώ είμαι 14 κ 4 αλλά καμία βελτίωση στους εμετούς ίσα ίσα προστέθηκαν κ οι ημικρανίες.... πραγματικά είναι πανάκριβα δεν ξέρω τι θα γίνει...

Ο γιατρός μου είχε πει ότι μετά την αυχενική θα είμαι καλύτερα οπότε μια μέρα είπα να δοκιμάσω να μην πάρω τα nuperal... τι το θελα... άρχισα πάλι τους εμετούς και τρελή εξάντληση. Τα άρχισα ξανά όμως είναι τώρα 2,3 ημέρες που δε με πιάνουν εντελώς. Δεν είχα αναγουλες και τώρα έχω ξανά. Η ξαδέρφη μου μου είπε ότι ένιωσε καλύτερα τη 18η εβδομάδα οπότε ελπίζω ακόμη... Κουράγιο και θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσουν και σε εμάς τα συμπτώματα μόλις νιώσουμε το μωράκι. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, pasxalia90 είπε:

με το καλό να κάνουμε κ τη Β επιπεδου κορίτσια να φύγει και αυτό το άγχος!!

@Eustathia με το καλο ο γαμος!! εγω ξερω μονο το λεμονοκηπο στη Ν.Φιλαδέλφεια, εχω παει σε βαπτιση και ήταν όμορφα.

Ευχαριστώ πολύ 🙏🥰 κ εμείς Λεμονόκηπο ψηνόμαστε, ταιριάζει κ με το θέμα/ύφος που έχουμε επιλέξει με πράσινολαδί χρώμα, ευκάλυπτο, κλπ. Επειδή γενικά το ξέρουμε κ σαν μαγαζί αλλά θα δούμε τι τιμές θα κάνει ανά άτομο κλπ. 

3 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Ημικρανία, πονοκέφαλο έχω κ εγώ συχνά, ειδικά μετά το κρυολόγημα... 

Κουράγιο κορίτσια, ελπίζω να υποχωρήσουν οι εμετοί σας να μην ταλαιπωρειστε άλλο. 

1 hour ago, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλους!! Με το καλό σε όλες μας η β επιπέδου!! @Eustathia με το καλό ο γάμος σας!! 

Ευχαριστούμε πολύ! 

Κορίτσια απ ότι βλέπω οι β επιπέδου μας θα γίνονται κοντά η μία με την άλλη. Μόλις κλείσω θα σας πω κ εγώ μέρα, αλλά προβλέπω ότι πρώτη εβδομάδα Μαρτίου είμαστε πολλές 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ακριβώς τα ίδια περνάω και εγώ!!! Και αν θυμάμαι σωστά εμείς πάμε μαζί στις εβδομάδες!! Δεν είχα υπνηλία από την αρχή, μπορώ να μείνω ξύπνια όλη μέρα και βράδυ!! Και το πρωί εκεί που δεν καταλάβαινα ούτε βόμβες που λέει ο λόγος, πλέον ξυπνάω με τον σύζυγό που ετοιμάζεται για δουλειά και δεν μπορώ να ξανακοιμηθω, μετά από κάνα 2ωρο 3ωρο ξανά!!

Απορώ και εγώ με όσες λένε πως έχουν υπνηλία!!!

• Μου αρέσει 2

Αχχχχ ομαδαααα είμαι θετική στον κορονοιο...δεν το πιστεύω ... Το έφερε ο μεγάλος....😔😔😔

• Δύναμη! 5

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ ομαδαααα είμαι θετική στον κορονοιο...δεν το πιστεύω ... Το έφερε ο μεγάλος....😔😔😔

Ο κορονοιος πλέον είναι σαν ίωση, δεν ανησυχει τόσο τους γιατρούς. Έχεις πυρετό ή μόνο μπούκωμα? Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα και με ήπια συμπτώματα για να μην ταλαιπωρηθείς. Συμβουλέψου και το γιατρό σου τι μπορείς να παίρνεις από φάρμακα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Καταρχας μην αγχωνεσαι!!!!! Οι γριπες ειναι χειροτερες φετος να ξερεις!!!! Ο κορωνοιος ειναι απλη ιωση πλεον! Και μην αγχωνεσαι για το μωρο, δεν παθαινει ΤΙΠΟΤΑ! Γρηγορα περαστικα

Κοριτσια γεια σας! Ειμαι λιγο χαμενη γιατι ειμαι ενα κινητο πτωμα. Πολλη κουραση. Απο τις 7 στο ποδι καθε μερα, παω σχολειο, σκαλες πανω κατω ολη την ωρα, περπατημα μεχρι το μετρό, ξανα περπατημα μεχρι το σπιτι. Εχω ψοφησει. Στο σπιτι η μικρη ειναι στα ντουζενια της με το που καθομαι 1 λεπτο ολο κατι θα θυμηθει να ζητησει. Τι να πω, αυτο το μωρο στην κοιλια ειναι στον αυτοματο απο τωρα! Αιντε μαγειρεματα, αιντε πλυντηρια, αντε σιδερωματα, αιντε φασινες. Δεν ξερω πως θα βγει μεχρι το τελος! Μετραω τις μερες μεχρι το πασχα που κλεινουν τα σχολεια και μετα μεχρι 8/5 που ξεκιναει επιτελους η αδεια μου. 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Ακριβώς τα ίδια περνάω και εγώ!!! Και αν θυμάμαι σωστά εμείς πάμε μαζί στις εβδομάδες!! Δεν είχα υπνηλία από την αρχή, μπορώ να μείνω ξύπνια όλη μέρα και βράδυ!! Και το πρωί εκεί που δεν καταλάβαινα ούτε βόμβες που λέει ο λόγος, πλέον ξυπνάω με τον σύζυγό που ετοιμάζεται για δουλειά και δεν μπορώ να ξανακοιμηθω, μετά από κάνα 2ωρο 3ωρο ξανά!!

Απορώ και εγώ με όσες λένε πως έχουν υπνηλία!!!

Ναι ναι μαζί είμαστε. Πόσο ταυτίζομαι με το ξυπνητήρι χαχα .Κάθε μέρα χτυπαέι στις 6 ανοίγει το μάτι .Άντε μετά κατά τις 8 να με πάρει ο ύπνος για καμιά ώρα η δυο βαριά.

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Περαστικά κορίτσι μου .Μην ανησυχείς καθόλου .Θα το περάσεις πολύ πιο εύκολα και από την γρίπη.Πάντως σας τάραξαν φέτος οι αρρώστιες και σας !

• Μου αρέσει 2

Περαστικά σου @Αννούλαααα! Πέρασα κι εγώ Covid αν θυμάσαι τον προηγούμενο μήνα! Σαν συμπτώματα είχα δέκατα,πονοκέφαλο και μπούκωμα! Αλλά ευτυχώς βγήκα πολύ γρήγορα αρνητική ούτε εγώ το πίστευα! Η αλήθεια είναι ότι φέτος γίνεται χαμός με τις ιώσεις! 
Εγώ έκλεισα β επιπέδου την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου! Οπότε με τη σειρά θα είμαστε! Κάθε μέρα κι απο μια! 

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Περαστικά σου @Αννούλαααα! Πέρασα κι εγώ Covid αν θυμάσαι τον προηγούμενο μήνα! Σαν συμπτώματα είχα δέκατα,πονοκέφαλο και μπούκωμα! Αλλά ευτυχώς βγήκα πολύ γρήγορα αρνητική ούτε εγώ το πίστευα! Η αλήθεια είναι ότι φέτος γίνεται χαμός με τις ιώσεις! 
Εγώ έκλεισα β επιπέδου την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου! Οπότε με τη σειρά θα είμαστε! Κάθε μέρα κι απο μια! 

Με το καλό να γίνουν όλες με τη σειρά κορίτσια.Εγώ έχω από τις πρώτες ,την Πέμπτη .Περιμένω πως και πως !

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια... Έχω μπούκωμα...βήχα κ πονάει λίγο το κορμί...αυτά....

• Δύναμη! 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...