Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

Πότε θα έχεις νεότερα? Εγώ πάντως από τέσσερα γονιμοποιημένα έχω το αγόρι μου συν κατάψυξη. Ποτέ δεν ξέρεις..

@MK2012 έγινε η ωοληψια??

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Κορίτσι μου κοίταξα... Βρήκα την τσαντουλα της μικρής τελικά δεν είναι αυτής... ..βρήκα κ τα άλλα που δεν προχώρησαν...ούτε .. είναι του μεγάλου σίγουρα...γιατί τότε επειδή πήγαινα κ για φυσιολογικό τοκετό είχα ψιλό αγχωθει κ εγώ λίγο... Όμως δεν την βρίσκω... Κ φοβάμαι ότι μάλλον την έχω βάλει στο πατάρι με τις πρώτες του αναμνήσεις που του έχω μαζέψει... Πάντως ανέβηκε κ μάλιστα αν όχι στην επόμενη εξέταση που ήταν του γιατρού την μεθεπόμενη σίγουρα... Το θυμάμαι... Όλα καλά θα πάνε... Καλημέρα σε όλους ..

Ναι έχεις δίκιο τώρα που το λες...υπάρχουν κ αυτά τα ενδεχόμενα... 

Δεν πειράζει Αννούλα που δεν την βρίσκεις.Μιλησα τώρα και με το γιατρό και με καθησυχάσε λίγο.Λογικα θα ανέβει μου είπε και εμένα.Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου 💕

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Γράφω εδώ πρώτη φορά, είμαι τώρα στην 18η εβδομάδα.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι παρόμοιο, θα ήθελα να ρωτήσω τι περιποίηση προσώπου και σώματος κάνετε (ενυδατικές κτλ) ;

On 7/3/2025 at 7:49 ΜΜ, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έκανα και εγώ την β επιπέδου σήμερα! Όλα καλά με το μωρό, είδαμε και την φατσούλα του και είναι μια γλύκα!

Το πρόβλημα είναι ο πλακούντας, είναι επιπωματικος, καλύπτει ένα μέρος του τραχήλου.Εχω αγχωθει λίγο να σας πω την αλήθεια.Μου συνέστησε ξεκούραση και μπορεί να ανέβει καθώς μεγαλώνει η μήτρα.

Μήπως έχει κάποια κοπέλα εμπειρία για επιπωματικο πλακούντα;

Καλημέρα kate Με το καλό το μωράκι σου, εμένα ξεκίνησε επιχείλιος καπου 15-16η εβδ μετα τη Β παρέμεινε επιπωματικός, μπορεί και να ανεβει ναι, θελει ξεκούραση, να μην σηκώνεις βάρη, οχι βαθιά καθίσματα, αν δεν ανέβει υποχρεωτικά πας με καισαρική, εγω γεννησα 38+5 με επιπωματικό, τους τελευταίους 3 μήνες πήγα 2 φορές στα έκτακτα ειχα στο σκούπισμα αιματάκι ή καφέ αν δεις πρεπει να ενημερώσεις αμέσως το γιατρό σου, αυτό που τους ανησυχεί είναι η αιμορραγία, και τους τελευταίους μηνες ειχα ενα περιορισμό στις μετακινήσεις μέχρι μια ωρα απόσταση απο Αθήνα μη γίνει κάτι να είμαι κοντά στο μαιευτήριο, οτι άλλο θες με ρωτάς...

πρίν από 1 λεπτό , Argy35 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι παρόμοιο, θα ήθελα να ρωτήσω τι περιποίηση προσώπου και σώματος κάνετε (ενυδατικές κτλ) ;

Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Με το καλό το μωράκι σου.

Από όσο ξέρω και διάβασα αυτά που δεν επιτρέπονται είναι τα οξέα. Ρετινόλη,φθαλικές ενώσεις,υδροκινόνη κλπ.

Αν ψάξεις στο διαδίκτυο έχει ακριβώς τι είναι επικίνδυνο.  

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Τι ωραία μας έχει μπει η Άνοιξη.

Καιρός για βολτούλες!! 

Σήμερα έχω και εγώ β επιπέδου και είμαι λίγο αγχωμένη να είναι όλα καλά!

Λείπει και ο σύζυγος και θα πάω μόνη 😪

• Μου αρέσει 4

vEsSp3.png 

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα kate Με το καλό το μωράκι σου, εμένα ξεκίνησε επιχείλιος καπου 15-16η εβδ μετα τη Β παρέμεινε επιπωματικός, μπορεί και να ανεβει ναι, θελει ξεκούραση, να μην σηκώνεις βάρη, οχι βαθιά καθίσματα, αν δεν ανέβει υποχρεωτικά πας με καισαρική, εγω γεννησα 38+5 με επιπωματικό, τους τελευταίους 3 μήνες πήγα 2 φορές στα έκτακτα ειχα στο σκούπισμα αιματάκι ή καφέ αν δεις πρεπει να ενημερώσεις αμέσως το γιατρό σου, αυτό που τους ανησυχεί είναι η αιμορραγία, και τους τελευταίους μηνες ειχα ενα περιορισμό στις μετακινήσεις μέχρι μια ωρα απόσταση απο Αθήνα μη γίνει κάτι να είμαι κοντά στο μαιευτήριο, οτι άλλο θες με ρωτάς...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Τα ίδια μου είπε και ο γιατρός, να ξεκουράζομαι και να προσέχω.Προς το παρόν βλέπω λίγο καφέ στο εσώρουχο το οποίο το βλέπω από την 12η εβδομάδα και μου δίνει προγεστερόνη.Τωρα είμαι στην 23η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Argy35 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Κι εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτό γιατί έχω σταματήσει να βάζω ο, τιδηποτε και παρόλο που έχω μικτό δέρμα, νιώθω ότι έχει γίνει ξηρό... Έχει κάποια κοπέλα να προτείνει συγκεκριμένη κρέμα προσώπου? 

1 ώρα πρίν, Argy35 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλώς ήρθες ,με το καλό το μωράκι σου.Εγώ δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Για πρόσωπο έναν καθαρισμό κάνω και μια ενυδατική  όπως και πριν την εγκυμοσύνη  και σιγά σιγά θα βάζω και αντηλιακή προσώπου όταν βγαίνω γιατί μέχρι τώρα δεν κυκλοφορούσα ιδιαίτερα.Και για το σώμα, βάζω στην κοιλιά Bio oil μετά το μπάνιο και της Frezyderm την Prevenstria πρωί βράδυ (ξεχνάω και καμιά φορά εννοείται). Και μια απλή ενυδατική στο υπόλοιπο σώμα που έβαζα και πριν.

1 ώρα πρίν, kerasia93 είπε:

Από όσο ξέρω και διάβασα αυτά που δεν επιτρέπονται είναι τα οξέα. Ρετινόλη,φθαλικές ενώσεις,υδροκινόνη κλπ.

Καιρός για βολτούλες!! 

Είναι όντως πολύ ωραία !Αν και είμαι παιδί του χειμώνα νομίζω ότι η Άνοιξη είναι ότι πρέπει φέτος.Θα μας φτιάξει τη διάθεση!

Με το καλό να πας στη Β περιμένουμε όμορφα νέα και από σένα!

πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτό γιατί έχω σταματήσει να βάζω ο, τιδηποτε και παρόλο που έχω μικτό δέρμα, νιώθω ότι έχει γίνει ξηρό... Έχει κάποια κοπέλα να προτείνει συγκεκριμένη κρέμα προσώπου? 

Η αλήθεια είναι οτι ενώ βάζω ενυδατική και μένα είναι αρκετά ξηρό το πρόσωπο .Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να βάλω .Δοκίμασα να βάλω και κρέμα για ξηρό δέρμα αλλά πάλι δεν μου άρεσε .

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Καιρός για βολτούλες!! 

Όλα με το καλό κορίτσι μου καλά αποτελέσματα εύχομαι 💚

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλους!!! @Argy35 καλώς ήρθες κορίτσι μου στην ομάδα και με το καλό το μωράκι σας!!! Έκανα κορίτσια β επιπέδου όλα καλά Δόξα Τω Θεω!!! Επιβεβαιώθηκε και το φύλο κοριτσάκι!!! Οπότε @Αννούλαααα μπορείς να μου βάλεις τώρα ροζ καρδούλα αν και τα αγόρια μας κερδίζουν νομίζω!!! Χαχαχ επίσημα λοιπόν κοριτσομαμα!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες!!!

Όσον αφορά τις κρέμες όπως είπε και η @kerasia93 πρέπει να αποφεύγονται οι ουσίες που έγραψε παραπάνω!! Αλλά άμα το googlaρεις σου βγάζει τι δεν επιτρέπεται!! Κι εγώ κάνω ο,τι έκανα καθαρισμό και μια κρεμούλα ενυδατική με υαλουρονικο και που και που όρο πάλι με υαλουρονικο!! Στο σώμα βάζω κι εγώ την prevenstria της frezyderm κι αντηλιακή έχω μια της la Roche posay αν κι έχει και η feezyderm καλή για πρόσωπο και σώμα που ενδείκνυται και για την εγκυμοσύνη!!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο .Μιας και μπαίνω στον 7ο σε λίγες μέρες, σκέφτηκα να πάρω μέσα στο μήνα ένα βρεφικό απορρυπαντικό να υπάρχει για όταν με το καλό αρχίσουμε να κάνουμε τις δουλειές και τις ετοιμασίες μας.Έχετε κάποιο στο μυαλό σας η κάποιο που να χρησιμοποιήσατε σε άλλο παιδάκι και να σας άρεσε?Εγώ έχω στο μυαλό μου το Proderm .Το έχει χρησιμοποιήσει καμία?Είδα κάτι σχόλια οτι δεν μυρίζει καθόλου ωραία.Είναι δυνατόν να μυρίζει τόσο χάλια?Αφήστε που λογικά δεν θέλουμε έντονο άρωμα οπότε εγώ φαντάζομαι οτι όλα τα βρεφικά θα έχουν ένα διακριτικό άρωμα μωρού η πούδρας η κάτι τέτοιο.

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο .Μιας και μπαίνω στον 7ο σε λίγες μέρες, σκέφτηκα να πάρω μέσα στο μήνα ένα βρεφικό απορρυπαντικό να υπάρχει για όταν με το καλό αρχίσουμε να κάνουμε τις δουλειές και τις ετοιμασίες μας.Έχετε κάποιο στο μυαλό σας η κάποιο που να χρησιμοποιήσατε σε άλλο παιδάκι και να σας άρεσε?Εγώ έχω στο μυαλό μου το Proderm .Το έχει χρησιμοποιήσει καμία?Είδα κάτι σχόλια οτι δεν μυρίζει καθόλου ωραία.Είναι δυνατόν να μυρίζει τόσο χάλια?Αφήστε που λογικά δεν θέλουμε έντονο άρωμα οπότε εγώ φαντάζομαι οτι όλα τα βρεφικά θα έχουν ένα διακριτικό άρωμα μωρού η πούδρας η κάτι τέτοιο.

Εγώ στα άλλα δύο μου χρησιμοποιούσα υγρο πράσινο σαπούνι το Αρκάδι νομίζω! Μύριζε πολύ ωραία και καθάριζε τα ρούχα! Που είχε τύχει να δοκιμάσω και κάτι άλλο δεν μου άρεσε και πάλι κατέληγα στο Αρκάδι! Και τώρα πάλι τέτοιο θα πάρω μόλις ξεκινήσω κι εγώ να ετοιμάζομαι!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εμείς στο γιο μου παίρναμε το baby laundry της frezyderm. Είναι πιο ακριβό σε σχέση με Αρκάδι και Proderm αλλά ίντερνετικα όλο και κάποια έκπτωση βρίσκαμε. 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ στην αρχή έπαιρνα το proderm και μετά το άλλαξα με το αρκάδι που είναι με πράσινο σαπούνι και δεν το αλλάζω!!

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!

Εγώ όπως σας είπα χθες είχα β επιπέδου (21+1) και ήταν σχεδόν όλα τέλεια. 

Ο τράχηλος επίσης καλός 31mm.

Το μωρούλι στις μετρήσεις μια χαρά!Ήταν 6 μέρες μπροστά όπως ήταν από την αρχή. 440γρ ήταν το σκατούλι και όλο είχε το χέρι στη μύτη 🤣

Το μόνο που βρήκε ήταν 1 κομβίο στην αριστερή κοιλία της καρδιάς αλλά μου είπε πως δεν χρήζει διερεύνησης και πως θα φύγει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης ή έστω μέχρι τον 3ο μήνα το μωρού το πολύ. Δεν είναι θέμα καρδιάς είναι δείκτης για τρισωμία. Εγώ βέβαια έχω κάνει και NIPT.

Και η γυναικολόγος μου το ίδιο μου είπε όταν την ρώτησα πως μόνο αυτό το εύρημα δεν το αξιολογούνε καν οπότε κάπως ηρέμησα.

Έχει τύχει σε καμία σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ή να το έχετε ακούσει από φίλη σας να μου πείτε εμπειρίες;

• Μου αρέσει 3

vEsSp3.png 

Και εγώ χθες έκανα τη Β επιπέδου! Μας δυσκόλεψε πολύ ο μπέμπης, δεν ήθελε να γυρίσει να τον δούμε! Μετά από 2 ώρες τα καταφέραμε, όλα καλά, σε έναν μήνα παλι (πολύ μακριά μου βάζει τα ραντεβού μου φαίνεται). Μου έκανε κ κολπική μέτρηση τραχήλου τελικά 38. 20w+2d

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...