Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Leovi είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έχω αγχωθεί λίγο με το κόστος του τοκετού καθώς και με την επιλογή μαιευτηρίου. Σκεφτόμαστε για δίκλινο. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα μεταξύ του Μητέρα και του ΙΑΣΩ. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κόστη ή έχει κάποια εμπειρία σε ένα από τα δύο μαιευτήρια θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να το μοιραστεί! Έχω ακούσει πάρα πολλά αρνητικά και για τα δύο και αυτό με τρομάζει.

Μια χαρά είναι Κ τα δύο σημασία έχει ο γιατρός σου όχι τόσο το μαιευτήριο. Τα κόστη είναι στις σελίδες τους ή μπορείς να κανείς απλά ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις . Τα μαιευτήρια είναι νορμάλ. Μην περιμένεις ότι θα είσαι σε παλατι άλλα ούτε Κ κακές συνθήκες μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι εκεί γεννανε . Καθαρά είναι Κ νορμάλ εξυπηρετηση

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλημέρα ομάδα 🙏 καλή εβδομάδα! 

Πώς είστε? Πώς νιώθετε οι μανούλες που κοντεύετε? 

Είμαι επιτέλους σπίτι (αν κ δουλεύω κ εξ αποστάσεως) κ μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν τρέχω όλη μέρα στη δουλειά. 

Το σπίτι μας είναι σε κατάσταση βόμβας, έχουν έρθει ένα σωρό πράγματα, έπιπλα του μωρού, από τις πολλές κούτες είναι λες κ κάνουμε μετακόμιση. Έχουμε κ κάτι καινούρια κλιματιστικά που περνάμε στους υπόλοιπους χώρους που δεν είχαμε κ έχουμε μάστορες. Χαμός 😇

Την Πέμπτη πάμε για το doppler, ευελπιστώ να είναι όλα καλά πρώτον αλλά να καταφέρουμε κ μία 3D/4D φωτο. Δεν έχουμε καταφέρει ως τώρα. 

Έκανα κ το Σάββατο το εμβόλιο κοκκύτη.. Κ εγώ κ ο σύζυγος το κάναμε..βασικά είναι τριδυναμο, κοκκύτης, τετανος, διφθερίτιδα. Το ίδιο κάνατε κ εσείς? Μου έχει κάνει φλεγμονή τοπικά, κοκκίνισε, πρηστηκε, πονάει κιόλας το χέρι μου. Κ έχω κάτι αναγούλες, κάτι περίεργα αυτές τις μέρες. Μου έχουν έρθει ναυτίες φουλ στο τρίτο τρίμηνο 🤦

Μη σας πω για τις έκτακτες, νιωθω οτι θα βγει η καρδιά μου έξω απο το στηθος μου καθε τόσο. Κ το κερασάκι στην τούρτα, άρχισαν οι καούρες.... Γενικά το τρίτο τρίμηνο κάπως δύσκολα με πάει 😇

Εγώ προσωπικά νιώθω οτι θα ξυπνήσω ένα πρωί θα έχω ένα μωρό δίπλα και δεν θα καταλάβω πότε ήρθε 😂😂😂. Για το σπίτι συμπάσχω αν και κάναμε αρκετά καλή δουλειά τις τελευταίες μέρες .Ευτυχώς το δωμάτιο και όλα τα πράγματα του μπέμπη είναι έτοιμα.

Εμβόλιο ναι τριπλό είναι δεν είναι σκέτο κοκκύτης. Αυτό κάνουν και τα μωράκια σαν πρώτο εμβόλιο συνήθως.Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο έκανα εγώ έχω κολλήσει.Αλλά δεν είχα κάτι μετά. Λίγο πόνο στο σημείο αλλά δεν έβλεπα καν που έχει γίνει ακριβώς. Έκτακτες έχω το βράδυ και καούρες επίσης αλλά όχι τόσο συχνά όσο πριν .Δεν βλέπω να έχει κατέβει καθόλου η κοιλιά και με πιέζει αρκετά κάτω από το στήθος.Προσπαθώ να μην τρώω υπερβολική ποσότητα για να μην νιώθω οτι θα σκάσω.

• Μου αρέσει 1

@Sophie38 εμείς κάναμε το Triaxis, το χέρι μου δεν ξετρελάθηκε με την ιδέα. Έχω κάνει μια κοκκινίλα κ ένα οίδημα σήμερα 🤦  μου ξεραθηκε αχαχαχα

@Angel-11 καούρες κ έκτακτες από όταν μπήκα 3ο τρίμηνο φουλ. Με εξαντλησαν😇

Σήμερα με το που έφυγαν οι μάστορες, ρίξαμε μία καθαριότητα αυτή την καλή που την ευχαριστιεσαι🙊 είμαστε κ εγώ κ ο άντρας μου παστρικοθοδωρες, δεν πατάμε με παπούτσια μέσα κ τέτοια. Οπότε του δώσαμε κ κατάλαβε🤣 έτοιμοι να αρχίσουμε να στήνουμε κ εμείς τα έπιπλα του μωρού 🙏

Εν τω μεταξύ κάποιος να με σταματήσει από το να ψωνίζω άλλο 😇 εγώ ακόμη δεν έχω πάρει για μενα τίποτα, ουτε ρούχα εγκυμοσύνης. Τώρα άρχισαν να μη μου κάνουν κ δεν θα χω να φορέσω γιατί ψωνίζω μόνο πράγματα για το μωρό.... Ασταμάτητα 🙊

@Leovi εγώ θα γεννήσω ΙΑΣΩ, για τις τελευταίες τιμές με ενημέρωσε η γιατρός μου αλλά είναι αναρτημένα στο site τους όλα ανα τύπο δωματίου κ είδος τοκετού. 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Leovi είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έχω αγχωθεί λίγο με το κόστος του τοκετού καθώς και με την επιλογή μαιευτηρίου. Σκεφτόμαστε για δίκλινο. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα μεταξύ του Μητέρα και του ΙΑΣΩ. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κόστη ή έχει κάποια εμπειρία σε ένα από τα δύο μαιευτήρια θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να το μοιραστεί! Έχω ακούσει πάρα πολλά αρνητικά και για τα δύο και αυτό με τρομάζει.

Στο Μητέρα:

Για φυσιολογικό τοκετό, τρεις μέρες διαμονή: 

2300€ το τρίκλινο

3000€ το δίκλινο

6500€ το μονόκλινο

Δε ρώτησα για έξτρα ημέρα πόσο κοστίζει. Αυτά περιλαμβάνουν και τον αναισθησιολόγο νομίζω. Επίσης, αν το μωρό ασφαλιστεί στον ΕΟΠΥΥ, μπορεί να γίνει έλεγχος του νεογνού, που κοστίζει 200-300€, αλλά πληρώνεται από τον ΕΟΠΥΥ, μόνο ο νεογνολόγος παίρνει 75€. Με ρώτησε αν έχω ιδιωτική ασφάλιση και είπα όχι, γιατί ήθελα να μάθω τιμές χωρίς ιδιωτική ασφάλιση.

πρίν από 14 λεπτά , Eustathia είπε:

@Sophie38 εμείς κάναμε το Triaxis, το χέρι μου δεν ξετρελάθηκε με την ιδέα. Έχω κάνει μια κοκκινίλα κ ένα οίδημα σήμερα 🤦  μου ξεραθηκε αχαχαχα

@Angel-11 καούρες κ έκτακτες από όταν μπήκα 3ο τρίμηνο φουλ. Με εξαντλησαν😇

Σήμερα με το που έφυγαν οι μάστορες, ρίξαμε μία καθαριότητα αυτή την καλή που την ευχαριστιεσαι🙊 είμαστε κ εγώ κ ο άντρας μου παστρικοθοδωρες, δεν πατάμε με παπούτσια μέσα κ τέτοια. Οπότε του δώσαμε κ κατάλαβε🤣 έτοιμοι να αρχίσουμε να στήνουμε κ εμείς τα έπιπλα του μωρού 🙏

Εν τω μεταξύ κάποιος να με σταματήσει από το να ψωνίζω άλλο 😇 εγώ ακόμη δεν έχω πάρει για μενα τίποτα, ουτε ρούχα εγκυμοσύνης. Τώρα άρχισαν να μη μου κάνουν κ δεν θα χω να φορέσω γιατί ψωνίζω μόνο πράγματα για το μωρό.... Ασταμάτητα 🙊

@Leovi εγώ θα γεννήσω ΙΑΣΩ, για τις τελευταίες τιμές με ενημέρωσε η γιατρός μου αλλά είναι αναρτημένα στο site τους όλα ανα τύπο δωματίου κ είδος τοκετού. 

Τώρα που το είπες αυτό έκανα και εγώ νομίζω.

Καλά εννοείται ποτέ παπούτσια μέσα στο σπίτι εκτός από κάποιο μάστορα που είναι θέμα ασφάλειας και εννοείται δεν θα πω κάτι αλλά πριν φτάσει κάτω στο δρόμο θα έχω ήδη αρχίσει το καθάρισμα 😂

Εγώ ρούχα εγκυμοσύνης δεν πήρα πολλά γιατί χαμένα θα πάνε πιστεύω .Πήρα 2-3 κολάν εγκυμοσύνης και μια χαρά την έβγαλα μέχρι τώρα.Από μπλουζάκια ευτυχώς τα κοντομάνικα τα oversized που είχα μου κάνουν τέλεια και πουκαμισάκια ανοιχτά από πάνω γιατί εμείς στα βόρεια δεν καλοκαιριάσαμε ακόμη. Για να πω την αλήθεια δεν νομίζω οτι έχω και τεράστια κοιλιά και ας μου φαίνεται εμένα. Για μετά θα ήθελα κάποια ρούχα να με βολεύουν με το θηλασμό αν τα καταφέρουμε οπότε εκεί θα τα κάνω τα ψώνια μου.

Στα του μπέμπη κάπου έβαλα ένα φρένο γιατί είχαμε ξεφύγει .Ας τον δούμε πρώτα για να δούμε και την ανάπτυξή του και παίρνουμε οτι λείπει

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Eustathia είπε:

Οι εξετάσεις του νεογνού στην περίπτωση του Ιασώ καλύπτονται από ΕΟΠΠΥ, όπως στο Μητέρα;

2 ώρες πρίν, Leovi είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Εγώ γέννησα ιασω Αττικής Γενάρη του 2021 κ Φλεβάρη του 2022. Σε γενικές γραμμές μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!! Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό (ημασταν στον 4ο όροφο κ τις 2 φορές) , ευγενικοί κ χαμογελαστοί όλοι τους . Από θέμα καθαριότητας όλα τέλεια,  καθαριζαν τα δωμάτια 2 φορές την μέρα και παρείχαν σεντόνια κ πετσέτες καθημερινά. Το φαγητό πολύ καλό.  Κάναμε rooming in κ τις 2 φορές, οπότε χρειαστηκαμε βοήθεια με τον θηλασμό καλουσαμε και οι μαιες ερχόντουσαν αμέσως. Εγώ είχα ζητήσει κατά την εισαγωγή μου 3κλινο δωμάτιο,  όσο περίμενα στην ανάνηψη μου είπαν ότι αναγκαστικά θα με βάλουν σε 2κλινο καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια κ πως θα χρεωθεί στον λογαριασμό μ το αντίστοιχο ποσό μέχρι να αδειάσει κάποιο 3κλινο. Εννοείται δεν το δεχτήκαμε,  ο σύζυγος τους είπε πως δεν διαθεταμε αλλά χρήματα και μετά ως δια μαγείας άδειασε ένα 3κλινο 😂😂😂 οπότε το μόνο που μας ξενέρωσε ήταν αυτή η κοροϊδία. Κατά τ άλλα καλα . Δεν θυμάμαι καθόλου πόσο είχαμε πληρώσει.  Αν καταφέρω να βρω κάποια απόδειξη ή κάποιο χαρτί μέσα στην μέρα θα επανέλθω! 

Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι 🤍🤍🤍

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Leovi είπε:

Οι εξετάσεις του νεογνού στην περίπτωση του Ιασώ καλύπτονται από ΕΟΠΠΥ, όπως στο Μητέρα;

Κ στα δύο νοσοκομεία κάποια τα αιτιολογεί το εοππυ κάποια όχι . Αυτα που δεν στα αιτιολογεί σε ρωτανε παντως . Κ στα δύο όμως υπαρχουν εξετάσεις που σου λένε αν θες τις κάνεις το κόστος βέβαια δεν είναι μεγάλο  σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα οπότε η λογική λέει τις κάνεις εκει Κ ξεμπερδευεις 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Leovi είπε:

Από ότι είχα δει ένα πακέτο βασικών εξετάσεων είναι μες στην τιμή κ με κάποια επιπλέον χρήματα έχει έξτρα εξετάσεις. 

πρίν από 35 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Εγώ γέννησα ιασω Αττικής Γενάρη του 2021 κ Φλεβάρη του 2022. Σε γενικές γραμμές μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!! Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό (ημασταν στον 4ο όροφο κ τις 2 φορές) , ευγενικοί κ χαμογελαστοί όλοι τους . Από θέμα καθαριότητας όλα τέλεια,  καθαριζαν τα δωμάτια 2 φορές την μέρα και παρείχαν σεντόνια κ πετσέτες καθημερινά. Το φαγητό πολύ καλό.  Κάναμε rooming in κ τις 2 φορές, οπότε χρειαστηκαμε βοήθεια με τον θηλασμό καλουσαμε και οι μαιες ερχόντουσαν αμέσως. Εγώ είχα ζητήσει κατά την εισαγωγή μου 3κλινο δωμάτιο,  όσο περίμενα στην ανάνηψη μου είπαν ότι αναγκαστικά θα με βάλουν σε 2κλινο καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια κ πως θα χρεωθεί στον λογαριασμό μ το αντίστοιχο ποσό μέχρι να αδειάσει κάποιο 3κλινο. Εννοείται δεν το δεχτήκαμε,  ο σύζυγος τους είπε πως δεν διαθεταμε αλλά χρήματα και μετά ως δια μαγείας άδειασε ένα 3κλινο 😂😂😂 οπότε το μόνο που μας ξενέρωσε ήταν αυτή η κοροϊδία. Κατά τ άλλα καλα . Δεν θυμάμαι καθόλου πόσο είχαμε πληρώσει.  Αν καταφέρω να βρω κάποια απόδειξη ή κάποιο χαρτί μέσα στην μέρα θα επανέλθω! 

Αυτό με το μη διαθέσιμο τρίκλινο το έχω ακούσει άλλες 2 φορές, τώρα που τρίτωσε, την περιμένω τη μαϊμουδιά🙈 μου φαίνεται είναι σύστημα να το λένε. 

πρίν από 56 λεπτά , Eustathia είπε:

Από ότι είχα δει ένα πακέτο βασικών εξετάσεων είναι μες στην τιμή κ με κάποια επιπλέον χρήματα έχει έξτρα εξετάσεις. 

Αυτό με το μη διαθέσιμο τρίκλινο το έχω ακούσει άλλες 2 φορές, τώρα που τρίτωσε, την περιμένω τη μαϊμουδιά🙈 μου φαίνεται είναι σύστημα να το λένε. 

Έτσι πιστεύω. Και όποιον " πιάσουν "

Διαφημίσεις

Εγω το πρωτο παιδι το γεννησα στο Γαια. Ηταν πραγματικα ενα ξενοδοχειο. Υπεροχο. 
το δευτερο αναγκαστικα στο Ιασω διοτι αγορασε το γαια (του ιατρικου αθηνων) και ο γιατρος μου συνεχισε εκει. Το Ιασω κανει 11.000 τοκετους το χρονο, το Μητερα γυρω στους 3-4χιλ. Το ιασω εχει απειρο κοσμο αλλα ειναι καθαρο, οι μαιες επι το πλειστον καλες, εχει ολες τις υποδομες σε περιπτωση επιπλοκων. Δεν θεωρω οτι το 3κλινο απο το 2κλινο εχουν μεγαλη διαφορα. Τι να εχεις μια κοπελα τι δυο μεσα στο δωματιο. Το θεμα ειναι να εισαι σε μονοκλινο. Για το ιασω φετος (καθε χρονο ανεβαινουν οι τιμες) ειναι 2450 για καισαρικη για 3 μερες. Πλεον αν ειναι ολα καλα μπορεις να βγεις και στις 2 μερες και πληρωνεις λιγοτερα. Οσον αφορα στις εξετασεις, εμεις ειχαμε κανει μονο τον υπερηχο καρδιας. Τα αλλα (ματια-ισχια-ακοη κλπ) τα θεωρησα υπερβολη. Ειχαμε δωσει 100€ ενω ολο το πακετο κοστιζε 300€. Τοτε. Τωρα ειναι παραπανω τα λεφτα. 

6 ώρες πρίν, Leovi είπε:

Καλησπέρα... Εγώ το 1ο το είχα γεννήσει στο μητέρα 2019 κ ήταν

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α...

Κάναμε το Doppler  όλα καλάε αυτά που μετρούσε... Τα νερά λόγω διαβήτη είναι μια χαρά... Το μωρό είναι 2251kg κ υπολογίζει ότι μέχρι τις 38 θα φτάσει τα 3500 για να δούμε....υπόταση έχω...κ τελικά είπαμε να μην κάνω το εμβόλιο του RSV... Γιατί από ότι μου είπε έχει περάσει ο καιρός που γίνεται... Ενέσεις για τα πνευμόνια θα κάνω δύο... Μια βδομάδα πριν την γέννα... Δηλαδή σε 4μιση 5 εβδομάδες θα τις κάνω... Αυτά τα νέα μας...♥️

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

5 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Το να μην έχει άλλο 3κλινο ας πούμε πες οτι είναι αλήθεια .Λεεεμε τώρα. Είναι δικό τους θέμα ας σε βάλουν σε άλλο δωμάτιο αλλά με χρέωση 3 κλινου. Δηλ άμα σε κάποιο όντως γεμίσουν όλα (που λέει ο λόγος )και έχει μείνει η σουίτα θα σε βάλουν να πληρώσεις σουίτα??Τι άλλο θα ακούσουμε πχια😂😂😂

πρίν από 58 λεπτά , Angel-11 είπε:

Το να μην έχει άλλο 3κλινο ας πούμε πες οτι είναι αλήθεια .Λεεεμε τώρα. Είναι δικό τους θέμα ας σε βάλουν σε άλλο δωμάτιο αλλά με χρέωση 3 κλινου. Δηλ άμα σε κάποιο όντως γεμίσουν όλα (που λέει ο λόγος )και έχει μείνει η σουίτα θα σε βάλουν να πληρώσεις σουίτα??Τι άλλο θα ακούσουμε πχια😂😂😂

Την ίδια απορία έχω ειλικρινά κ εγώ!🤣🤣

• Χαχα 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...