Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Μανούλες Αύγουστος 2025

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 12/1/2025 at 12:23 ΜΜ, Superwoman29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου !!

Για δυο πράγματα ήμουν σίγουρη,  ότι δεν θα κάνω ακόμα δεύτερο παιδί και ότι δεν θέλω να γεννήσω καλοκαίρι 🤣

Και να μαι εδώ να ανοίγω το θεματάκι Αυγούστου !!

Ειναι καμία άλλη εδώ ;❤️

Φίλη μουυυ κολλητή μουυυυ

2 πράγματα κορόιδευα στη ζωή μου.

Πως μένουν έγκυες κατά τύχη κ πως γεννάνε καλοκαίρι ιιιι

Μαντέψτε ποια τα λούζεται κ τα 2 🤣🤣🤣🤣

Εν αναμονή λοιπόν τρίτου παιδιού 😅

Με πητ 10/8

Καλησπέρα σε όλες τις Αυγουστιατικες μανουλες ....

Όλα καλά με αυχενική σε εκκρεμότητα η papp a ...

Έχουμε μπεμπουλα 🥰με το καλό να έρθει η σειρά της αυχενική σας και να έχει καλά αποτελέσματα 😍 💞 

• Μου αρέσει 2

@Foux  Χαχαχ με νιώθεις !! Και εγώ έλεγα μα πως μένουν έγκυες τυχαία δεν γίνεται 🤣🤣 τι ηλικίες έχουν τα παιδάκια σου ; Εγώ είχα γεννήσει Ιούνιο 2023 είναι 19 μηνών  ο μικρος 😝

@Melodia τι ωραία με το καλό η μπεμπουλα ❤️❤️ Θα είναι besties με την μεγάλη σου κόρη !! 

Εμείς κορίτσια αρρώστησαμε κιόλας και είμαστε ένα βήμα πριν από το Δαφνί 😋 πολύ γκρίνια όλη μέρα , τον κυνηγάω να κάνει εισπνοές  και δεν κάθεται κλπ κλπ ..

Πειτε μου τα νέα σας !! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Superwoman29 είπε:

@Foux  Χαχαχ με νιώθεις !! Και εγώ έλεγα μα πως μένουν έγκυες τυχαία δεν γίνεται 🤣🤣 τι ηλικίες έχουν τα παιδάκια σου ; Εγώ είχα γεννήσει Ιούνιο 2023 είναι 19 μηνών  ο μικρος 😝

@Melodia τι ωραία με το καλό η μπεμπουλα ❤️❤️ Θα είναι besties με την μεγάλη σου κόρη !! 

Εμείς κορίτσια αρρώστησαμε κιόλας και είμαστε ένα βήμα πριν από το Δαφνί 😋 πολύ γκρίνια όλη μέρα , τον κυνηγάω να κάνει εισπνοές  και δεν κάθεται κλπ κλπ ..

Πειτε μου τα νέα σας !! 

Ο γιος είναι 3 κ η μικρή 14 μηνών 

Εν ολίγοις...ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥΥΥΥΥ🤣

• Χαχα 1

Καλησπέρα σας κορίτσια μου γλυκά ....η ενδοκρινολόγος με έβαλε να κανω καμπύλη ζαχάρου εδώ και μια εβδομάδα....την 3η ώρα έδειξε υπογλυκαιμία ...οπότε είχα ραντεβού μαζί της βάλαμε pods στο χέρι το παρακολουθούμε και με τον κλασικό τρόπο ..επίσης φαγητό ανά 2ωρες περίπου ....και στο ενδιάμεσο αν πέσει το ζάχαρο ένα φρούτο ..εσείς πώς είστε ;;;

@Melodiaμου αφού το παρακολουθείς όλα θα πάνε καλά !! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα οριακές τιμές για ζάχαρο γιατί έτρωγα βλακείες όποτε εχω αγωνία πως θα είναι τα πράγματα αυτή τη φορά ! ( πάλι βλακείες τρωω 😋)

@Foux Δύσκολες ηλικίες αλλά δεν μασάμε το έχουμε !!  Άντε πλησιάζει και η δικη σου αυχενικη !!Έχεις κανένα προαίσθημα για φύλλο ;
Απο Αθηνα είμαι εγώ ❤️

Από συμπτώματα πως είμαστε ; Εγώ έχω ζαλάδες και εμετούς όταν κουράζομαι κυρίως …

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Foux Αναγκαστικά μόνο υπομονή !!

Εχουν ξεκινήσει βρεφικό / παιδικό σταθμό ;

Εγω , πριν μάθω ότι είμαι έγκυος ξανά , ήθελα να τον ξεκινήσω από Σεπτέμβρη που θα είναι 2 και κάτι μήνες . Τώρα όμως με το μωρό δεν ξέρω πως θα βγει ..Είχα τόση ανάγκη να επανέλθω στην καθημερινότητα μου και γυρνάμε πάλι στο newborn stage 😅

Εσάς ποια είναι η άποψη σας ;;

• Μου αρέσει 1

Λες είναι επικυνδινο να αρρωστήσουν τα μωρα όμως που θα έχουμε γεννήσει ένα μήνα πριν ; Και δεν θα έχουν κάνει εμβόλια κλπ ; 

Κι εγώ το μετάνιωσα που δεν τον πήγα φέτος δεν παλεύεται η κατάσταση  😀

On 24/1/2025 at 6:42 ΜΜ, Superwoman29 είπε:

Λες είναι επικυνδινο να αρρωστήσουν τα μωρα όμως που θα έχουμε γεννήσει ένα μήνα πριν ; Και δεν θα έχουν κάνει εμβόλια κλπ ; 

Κι εγώ το μετάνιωσα που δεν τον πήγα φέτος δεν παλεύεται η κατάσταση  😀

Τι να σ πω είναι ρίσκο ναι αλλά κ πως θα τη παλέψουμε?ανήκω στους τυχερούς που ο μεγάλος τώρα δεύτερη χρονιά δεν έχει αρρωστήσει σχεδόν καθόλου.οκ μυξουλες κ καμία ελαφριά ιωσουλα.τιποτα το τρομερό.

Ευελπιστώ να μας πάει έτσι κ για τους δύο του χρονου.

Κορίτσια πως τα πάτε;  Πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 

Έπαθα μεγάλη λαχτάρα,είμαι 10η εβδομάδα και ξαφνικά ξεκίνησε μια αιμορραγία με πηγματα αιματος...τρομοκρατηθηκα... ευτυχώς κάναμε υπερηχο κι ήταν όλα καλά! Ξάπλα και ηρεμία....

Αλλά γιατί βρε Κορίτσια συμβαίνουν; 

Μας έχει βγάλει τη ψυχή αυτό μωρο🤪🥰

Εμένα όπως είδε μάλλον είναι χαμηλα και φαίνεται ερεθισμός του τραχήλου...αλλά θα το δούμε μόλις σταματήσει το αίμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...