Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αύγουστος 2025

Recommended Posts

Γεια σου  @Tina23 και με το καλό το παιδάκι σου!

Εγώ έχω ΠΗΤ 30/08. Το Σάββατο θα πάω για καμπύλη ζαχάρου.

Γενικά καλά τσουλάει αλλά εχω δυσκολία στον υπνο γιατί κλωτσάει πάρα πολύ.

Εσύ όλα καλά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Leovi είπε:

Γεια σου  @Tina23 και με το καλό το παιδάκι σου!

Εγώ έχω ΠΗΤ 30/08. Το Σάββατο θα πάω για καμπύλη ζαχάρου.

Γενικά καλά τσουλάει αλλά εχω δυσκολία στον υπνο γιατί κλωτσάει πάρα πολύ.

Εσύ όλα καλά;

Ευχαριστώ πολύ! Με το καλό και το δικό σου μωράκι! Εγώ έχω κάτι θεματάκια νοσηλεύομαι τώρα στο νοσοκομείο με συσπάσεις! Και ελπίζω να είναι για λίγο καιρό! Πόσο εβδομάδων είσαι; 

πρίν από 11 λεπτά , Tina23 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Με το καλό και το δικό σου μωράκι! Εγώ έχω κάτι θεματάκια νοσηλεύομαι τώρα στο νοσοκομείο με συσπάσεις! Και ελπίζω να είναι για λίγο καιρό! Πόσο εβδομάδων είσαι; 

Περαστικά και σύντομα να επιστρέψεις σπίτι σου!

Παίρνεις προγεστερόνη;

Ειμαι 27 εβδομάδων

@Tina23 @Leovi γεια σας κορίτσια! Εγώ είμαι με ημερολογιακη Πητ 20/8, υπερηχογράφικη 11/8 και στην καλύτερη τον περιπτώσεων θα με βάλει για καισαρική την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου ή την πρώτη του Αυγούστου.. έχω δίδυμα αγόρι-κοριτσι 4½ χρόνων και τώρα περιμένω αγοράκι. Εσεις? 

Καμπύλη έχω κάνει βγήκε παθολογική(αντίσταση στην ινσουλίνη )όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, οπότε προσέχω λίγο και κάνω 6 μετρήσεις την ημέρα. Και εγώ έχω ξεκινήσει συσπάσεις, δεν έχω νοσηλευτεί αλλά παίρνω 3 μαγνησια και προγεστερόνη (παρόλο που έχω πάνω από 4 τράχηλο, επειδή τα δίδυμα τα γέννησα πρόωρα στις 31+5). 

Συνήθως γράφω στις μανουλες του Ιουλίου γιατί είμαι 50-50 στον μήνα και επειδή εμείς του Αυγούστου δεν είμαστε τόσο ενεργές😅

On 29/5/2025 at 11:52 ΠΜ, Tina23 είπε:

Γρηγορη ανάρρωση και να πας σπιτάκι σου.. να ξεκουράζεσαι και να μη στρεσαρεσε όσο μπορείς!

Διαφημίσεις

1 hour ago, twinmomof3 είπε:

@Tina23 @Leovi γεια σας κορίτσια! Εγώ είμαι με ημερολογιακη Πητ 20/8, υπερηχογράφικη 11/8 και στην καλύτερη τον περιπτώσεων θα με βάλει για καισαρική την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου ή την πρώτη του Αυγούστου.. έχω δίδυμα αγόρι-κοριτσι 4½ χρόνων και τώρα περιμένω αγοράκι. Εσεις? 

Καμπύλη έχω κάνει βγήκε παθολογική(αντίσταση στην ινσουλίνη )όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, οπότε προσέχω λίγο και κάνω 6 μετρήσεις την ημέρα. Και εγώ έχω ξεκινήσει συσπάσεις, δεν έχω νοσηλευτεί αλλά παίρνω 3 μαγνησια και προγεστερόνη (παρόλο που έχω πάνω από 4 τράχηλο, επειδή τα δίδυμα τα γέννησα πρόωρα στις 31+5). 

Συνήθως γράφω στις μανουλες του Ιουλίου γιατί είμαι 50-50 στον μήνα και επειδή εμείς του Αυγούστου δεν είμαστε τόσο ενεργές😅

Γρηγορη ανάρρωση και να πας σπιτάκι σου.. να ξεκουράζεσαι και να μη στρεσαρεσε όσο μπορείς!

Με το καλό και το δικό σου μωράκι! Δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά με την ινσουλίνη να πω την αλήθεια μου! Είχα κάνει και εγώ την καμπύλη είχε βγει αυξημένη λίγο μετά τις 2 ώρες αλλα μου είπε ότι είναι εντάξει… ελπίζω και εγώ να γυρίσω σπίτι σύντομα αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση και δεν ξέρω καν τι έχουν στο μυαλό τους! Κάνεις πολλές συσπάσεις; Εγώ κάνω πολλές αλλά ανώδυνες και ακανόνιστες μου είπαν! Και μου είπα ότι θα μείνω για καμιά βδομάδα τώρα θα δούμε λογικά 🤷🏻‍♀️ παίρνω και εγώ μαγνήσιο 3 την ημέρα 

5 ώρες πρίν, Tina23 είπε:

Με το καλό και το δικό σου μωράκι! Δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά με την ινσουλίνη να πω την αλήθεια μου! Είχα κάνει και εγώ την καμπύλη είχε βγει αυξημένη λίγο μετά τις 2 ώρες αλλα μου είπε ότι είναι εντάξει… ελπίζω και εγώ να γυρίσω σπίτι σύντομα αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση και δεν ξέρω καν τι έχουν στο μυαλό τους! Κάνεις πολλές συσπάσεις; Εγώ κάνω πολλές αλλά ανώδυνες και ακανόνιστες μου είπαν! Και μου είπα ότι θα μείνω για καμιά βδομάδα τώρα θα δούμε λογικά 🤷🏻‍♀️ παίρνω και εγώ μαγνήσιο 3 την ημέρα 

Έκανα συσπάσεις και στα δίδυμα και τότε όταν το έλεγα στην τότε γυναικολόγο μου το έριχνε στο ότι είναι δύο και δεν έχουν χώρο και ότι η μήτρα διαστέλλεται κτλ κτλ τεσπα κατάλαβα ότι ήταν συσπάσεις όταν έσπασαν τα νερά και πήγα νοσοκομείο και με συνέδεσαν με τον καρδιοτοκογραφο, ρώτησα τις μαίες τι είναι αυτό όταν ένιωθα τα σφιξιματα και μου είπαν συσπάσεις γέννας και λέω ωωωραια τις έχω από την 22η βδομάδα και ακόμα πιο έντονες από την 27η.. και τότε και τώρα είναι επώδυνες όχι πολλές αλλά εμένα και μου κόβουν την ανάσα, σκληραίνει η κοιλιά μου κυρίως στο πάνω μέρος αν και τώρα μου κάνει κάτω δεξιά και πάνω αριστερά.. έχουν βελτιωθεί αρκετά από την αγωγή αλλά δεν έχουν σταματήσει και λογικό είναι με δύο παιδιά δεν έχω καμία ηρεμία..  μέχρι στιγμής πάντως δεν μου έχει κάνει εισαγωγή ο γιατρός μου, απλά με παρακολουθεί πλέον κάθε 15 μέρες.

πρίν από 29 λεπτά , twinmomof3 είπε:

Έκανα συσπάσεις και στα δίδυμα και τότε όταν το έλεγα στην τότε γυναικολόγο μου το έριχνε στο ότι είναι δύο και δεν έχουν χώρο και ότι η μήτρα διαστέλλεται κτλ κτλ τεσπα κατάλαβα ότι ήταν συσπάσεις όταν έσπασαν τα νερά και πήγα νοσοκομείο και με συνέδεσαν με τον καρδιοτοκογραφο, ρώτησα τις μαίες τι είναι αυτό όταν ένιωθα τα σφιξιματα και μου είπαν συσπάσεις γέννας και λέω ωωωραια τις έχω από την 22η βδομάδα και ακόμα πιο έντονες από την 27η.. και τότε και τώρα είναι επώδυνες όχι πολλές αλλά εμένα και μου κόβουν την ανάσα, σκληραίνει η κοιλιά μου κυρίως στο πάνω μέρος αν και τώρα μου κάνει κάτω δεξιά και πάνω αριστερά.. έχουν βελτιωθεί αρκετά από την αγωγή αλλά δεν έχουν σταματήσει και λογικό είναι με δύο παιδιά δεν έχω καμία ηρεμία..  μέχρι στιγμής πάντως δεν μου έχει κάνει εισαγωγή ο γιατρός μου, απλά με παρακολουθεί πλέον κάθε 15 μέρες.

Και τώρα δεν σε έχει βάλει στον καρδιοτοκογραφο να δείτε; Γιατί κ εγώ τις εγώ από την 22 εβδομάδα και τους τ έλεγα συνέχεια στους γιατρούς και μου έλεγαν είναι φυσιολογικό είναι ευαίσθητη η μήτρα μέχρι που ζήτησα καρδιοτοκογραφο και έδειξε ότι όντως κάνω καλές συσπάσεις χωρίς να με ενοχλούν όμως! Και είμαι τώρα 28 εβδομάδων! Μετά από 5 μέρες στο νοσοκομείο με ορό σήμερα έχουν ελαττωθεί και ελπίζω να παραμείνουν έτσι και χωρίς το φάρμακο για να πάω σπίτι την Δευτέρα 🤷🏻‍♀️

On 31/5/2025 at 10:20 ΠΜ, twinmomof3 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα @twinmomof3!Είμαι 27 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Είναι κοριτσάκι.

Μαγνήσιο και προγεστερόνη δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής. Περιμένω τα αποτελέσματα της καμπύλης. Γενικά το ζάχαρό μου είναι χαμηλό. Έχω πάρει βέβαια ήδη 10 κιλα χωρίς να κάνω τρομερές ατασθαλίες.

@Tina23 πώς είσαι;

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Leovi είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα @twinmomof3!Είμαι 27 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Είναι κοριτσάκι.

Μαγνήσιο και προγεστερόνη δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής. Περιμένω τα αποτελέσματα της καμπύλης. Γενικά το ζάχαρό μου είναι χαμηλό. Έχω πάρει βέβαια ήδη 10 κιλα χωρίς να κάνω τρομερές ατασθαλίες.

@Tina23 πώς είσαι;

Καλό μηνααα 🙏🏻 καλύτερα είμαι είμαι τώρα 12 ώρες χωρίς φάρμακο και κάναμε Καρδιοτοκογραφο έκανα 2 μικρές συσπάσεις στην μισή ώρα που με είχε! Μου είπε ότι είναι καλά αλλά θα δούμε αύριο φαντάζομαι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια! @Leovi βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης?

@Tina23 πήρες εξιτήριο ή ακόμα μέσα είσαι? Δε ξέρω γιατί δε μου έχουν βάλει καρδιοτοκογραφο, μήπως επειδή είναι γενικό νοσοκομείο και όχι μαιευτικής? Αλλά σου είπα και την προηγούμενη φορά που με παρακολουθούσε ιδιώτης γιατρός πάλι δεν μου είχε βάλει🤷🏻‍♀️

πρίν από 23 λεπτά , twinmomof3 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! @Leovi βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης?

@Tina23 πήρες εξιτήριο ή ακόμα μέσα είσαι? Δε ξέρω γιατί δε μου έχουν βάλει καρδιοτοκογραφο, μήπως επειδή είναι γενικό νοσοκομείο και όχι μαιευτικής? Αλλά σου είπα και την προηγούμενη φορά που με παρακολουθούσε ιδιώτης γιατρός πάλι δεν μου είχε βάλει🤷🏻‍♀️

Οχι ακόμα δυστυχώς! Είμαι 2 μέρες χωρίς φάρμακο και αύριο αν όλα πάνε καλά θα φύγω! Ναι μπορεί γιαυτο. Εντάξει σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει καλύτεραααα! 🙏🏻 

12 ώρες πρίν, twinmomof3 είπε:

Θα τον ρωτήσω, έχω σε μια βδομάδα πάλι ραντεβού.. όχι για τπτ άλλο αλλά για επιβεβαίωση😅 άντε με το καλό να πας σπίτι σου.. σε ιδιωτικό είσαι? Σε ποιο?

Τώρα είμαι σε δημόσιο γιατί ο γιατρός μου που είναι σε ιδιωτικό δεν δέχεται γέννα πριν τις 37 εβδομάδες! Και επειδή έχω πιθανότητες πρόωρου τοκετού είμαι εδώ! 

• Μπερδεμένη/-ος 2

5 ώρες πρίν, Tina23 είπε:

Τώρα είμαι σε δημόσιο γιατί ο γιατρός μου που είναι σε ιδιωτικό δεν δέχεται γέννα πριν τις 37 εβδομάδες! Και επειδή έχω πιθανότητες πρόωρου τοκετού είμαι εδώ! 

Δε δέχεται γέννα πριν τις 37??? Και δλδ αν τύχει σε κάποια κοπέλα τρίτης λέει? Πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλο νοσοκομείο? Κουλό αυτό, ευθυνοφοβικο μου ακούγεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...