Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Μανούλες Αύγουστος 2025

Recommended Posts

On 30/1/2025 at 11:57 ΠΜ, Rozi92 είπε:

Κορίτσια πως τα πάτε;  Πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 

Έπαθα μεγάλη λαχτάρα,είμαι 10η εβδομάδα και ξαφνικά ξεκίνησε μια αιμορραγία με πηγματα αιματος...τρομοκρατηθηκα... ευτυχώς κάναμε υπερηχο κι ήταν όλα καλά! Ξάπλα και ηρεμία....

Αλλά γιατί βρε Κορίτσια συμβαίνουν; 

Μας έχει βγάλει τη ψυχή αυτό μωρο🤪🥰

Εμένα όπως είδε μάλλον είναι χαμηλα και φαίνεται ερεθισμός του τραχήλου...αλλά θα το δούμε μόλις σταματήσει το αίμα...

Rozi μου κορίτσι μου απίστευτο το ίδιο έπαθα κ εγώ προχτές!!ξαφνικά έτρεχε αίμα σαν περίοδος,ευτυχώς κράτησε μια μέρα μόνο!!κ ο γιατρός μου είπε ξεκούραση κ 3 φορές utrogestan.

Αύριο το πρωί πάμε να δούμε κ θα κανουμε κ την αυχενικη.Στειλτε θετική ενέργεια να ναι όλα καλά!!❣️❣️❣️

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , Foux είπε:

Rozi μου κορίτσι μου απίστευτο το ίδιο έπαθα κ εγώ προχτές!!ξαφνικά έτρεχε αίμα σαν περίοδος,ευτυχώς κράτησε μια μέρα μόνο!!κ ο γιατρός μου είπε ξεκούραση κ 3 φορές utrogestan.

Αύριο το πρωί πάμε να δούμε κ θα κανουμε κ την αυχενικη.Στειλτε θετική ενέργεια να ναι όλα καλά!!❣️❣️❣️

Εύχομαι ολόψυχα όλα είναι καλά!!! Στέλνω τη θετική μου ενέργεια 🥰

Κι μένα χθες μια μέρα κράτησε κι αύριο θα πάω να με ξαναδεί!Κι utrogestan και καθισιο....Τον τρέλανα χθες  το γιατρό.Πηρα μεγάλη τρομάρα 😔Όλα καλά να κυλήσουν!🙏🙏🙏

• Ευχαριστώ 1

Πωπω κορίτσια αυτό με τις αιμορραγίες είναι ο,τι πιο ψυχοφθόρο  , έτσι ήμουν σε όλη την πρώτη μου εγκυμοσύνη !! Σας καταλαβαίνω τόσο πολύ …  Ξεκουραστείτε και όλα θα πάνε τέλεια !!

@Foux μου καλή επιτυχία με την αυχενική , αναμένουμε τα νέα σου !!

Εγω κορίτσια είμαι μόνιμα εξαντλημένη δεν έχω καθόλου ενέργεια . Δεν κοιμάμαι κιόλας ποτε λόγω του μικρού που ξυπνάει συνέχεια ..

Επίσης έχω αρκετές ζαλάδες και εμετούς .. Ελπίζω στο δεύτερο τρίμηνο να είμαστε όλες καλύτερα ❤️💋

• Ευχή 1
  • Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Superwoman29 είπε:

Πωπω κορίτσια αυτό με τις αιμορραγίες είναι ο,τι πιο ψυχοφθόρο  , έτσι ήμουν σε όλη την πρώτη μου εγκυμοσύνη !! Σας καταλαβαίνω τόσο πολύ …  Ξεκουραστείτε και όλα θα πάνε τέλεια !!

@Foux μου καλή επιτυχία με την αυχενική , αναμένουμε τα νέα σου !!

Εγω κορίτσια είμαι μόνιμα εξαντλημένη δεν έχω καθόλου ενέργεια . Δεν κοιμάμαι κιόλας ποτε λόγω του μικρού που ξυπνάει συνέχεια ..

Επίσης έχω αρκετές ζαλάδες και εμετούς .. Ελπίζω στο δεύτερο τρίμηνο να είμαστε όλες καλύτερα ❤️💋

Αχ αυτό ακριβώς! Ψυχοφθορο! Ευτυχώς πήγα και σήμερα για υπερηχο κι ήταν όλα καλά, σταμάτησε κι η αιμορραγια .Πωπω αυτό το 1ο τριμηνο μου χει βγάλει τη ψυχή...πιστεύω έχω κόρη και με παιδεύει 🥰🤪

Υπομονή με το παιδί,φαντάζομαι είναι πολύ δύσκολο, εδώ εγώ χωρίς παιδί και είμαι ψόφια ...

@Foux εύχομαι όλα να χουν πάει καλά με την αυχενική!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@Foux τέλεια κορίτσι μου !! ❤️❤️

@Rozi92 ευτυχώς όλα καλά και για εσένα !! Πολύ χαιρομαι !!

Οποτε μπορείτε  να ηρεμήσετε  και να απολαύσετε  ( όσο γίνεται 😜 ) την εγκυμοσύνη σας  !!

Οσες έχετε παιδάκια τα σηκώνετε κανονικά φαντάζομαι ; Εγώ αναγκαστικά τον σηκώνω γιατί είμαι τις πιο πολλές ώρες μόνη μου μαζί του ..  αλλά νιώθω μια πίεση χαμηλά 

• Χαχα 1

6 ώρες πρίν, Superwoman29 είπε:

@Foux τέλεια κορίτσι μου !! ❤️❤️

@Rozi92 ευτυχώς όλα καλά και για εσένα !! Πολύ χαιρομαι !!

Οποτε μπορείτε  να ηρεμήσετε  και να απολαύσετε  ( όσο γίνεται 😜 ) την εγκυμοσύνη σας  !!

Οσες έχετε παιδάκια τα σηκώνετε κανονικά φαντάζομαι ; Εγώ αναγκαστικά τον σηκώνω γιατί είμαι τις πιο πολλές ώρες μόνη μου μαζί του ..  αλλά νιώθω μια πίεση χαμηλά 

Χαχαχα γελαωωωω ε ναι προφανώς υπάρχουν σηκωματα!!!!

Αυτά μόνο στα πρώτα ειμασταν στα πούπουλα 🤣🤣

• Χαχα 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια μου !! Πως κυλάει η εγκυμοσύνη ; Πείτε τα νέα σας !!

Εγω έκανα χθες αυχενική , όλα καλά πήγαν και αναμένουμε και την pappa…

Φύλο  ούτε εμείς είδαμε αλλά η γιατρός πιστεύει είναι αγοράκι πάλι λόγω χτύπων της καρδιάς 😋

Απο νέα συμπτώματα έχω μόνιμα μια περίεργη γεύση στο στόμα μεταλλική -ξινη που με ενοχλεί απίστευτα !!

• Μου αρέσει 1

Αχ υπομονή !! Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Έχεις πετάξει κοιλιτσα ;💓

Βγήκε και το pappa όλα μια χαρά !! Επόμενο ραντεβού έχω 7.3🥰

Με αγχώνει και το θέμα των κιλών ρε γμτ γιατί δεν είχα χάσει τίποτα από την πρώτη εγκυμοσύνη και απορώ τι θα γίνει 🤣🤣😅

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κανετε πως πατε;; 

Εύχομαι να κυλάει εύκολα το διάστημα!😃

Έκανα κι γω την αυχενική και τα αποτελέσματα βγήκαν ανέλπιστα καλά!😃

Το μόνο που μας προβληματισε ήταν η πιθανότητα προεκλαμψιας 1/144 .Και αυξήσαμε το σαλοσπιρ σε 160. Φοβήθηκα λίγο γιατί ο γιατρός μου είπε ότι είναι οριακή η τιμή.

Εχετε καμία εμπειρία; 

@Rozi92 μου δεν έχω κάποια εμπειρία με προεκλαμψία αλλά να μην ανησυχείς εφόσον θα το παρακολουθείς με το γιατρό σου και αύξησες και το Σαλοσπίρ θα είσαι οκ ❤️

Τι άλλο παίρνετε από φάρμακα ; Εγώ ξεκίνησα σίδηρο και μου σύστησε άμα θέλω  να παρω και τα pregnacare plus , θα το δω !

@Foux Αχ κι γω έτσι, σαν φουσκωμα και σαν να εχω φαει παραπανω! Επίσης το βράδυ ξαφνικά πρηζομαι. 

@Superwoman29 Aχ κι γω αυτο ελπίζω! Δεν θελω να φοβηθω παραπάνω. 

Ακόμα παιρνω utrogestan, cyclacur (που τέλος εβδομάδας τα κόβω),Filipino, salospir και τελειώνω με prolutex kai inohep. Έχουμε ραντεβού με το γιατρό οπότε πιστεύω θα ξεκινήσω αλλα του 2ου τριμήνου 

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...