Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Eirini98 είπε:

Αχχχχ άντε άντε έφτασαν οι μέρες για σας !!  Εγω έχω δρόμο ακόμα. Τελειώνει την επόμενη πέμπτη. Οπότε από Κυριακή την επόμενη θεωρητικά μπαίνω στις γόνιμες. Η εφαρμογή μου δείχνει για ημέρα ωορρηξίας 22/5. Άντε να δούμε ….εγω θα αργήσω να σας πω νέα.. θα αναμένω τα δικά σας  

Εγώ έχω ένα δεκαήμερο ακόμα οπότε δεν έχω μπει στην περίοδο της μεγάλης ανυπομονησίας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Eirini98 είπε:

Αχχχχ άντε άντε έφτασαν οι μέρες για σας !!  Εγω έχω δρόμο ακόμα. Τελειώνει την επόμενη πέμπτη. Οπότε από Κυριακή την επόμενη θεωρητικά μπαίνω στις γόνιμες. Η εφαρμογή μου δείχνει για ημέρα ωορρηξίας 22/5. Άντε να δούμε ….εγω θα αργήσω να σας πω νέα.. θα αναμένω τα δικά σας  

Κάνε ένα διάλειμμα, και μακάρι να είναι ο Μάιος ένας καλός μήνας για όλες μας! 🩷 

Αλλά και να μην είναι, ελπίζουμε για το καλοκαιράκι!! 

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σήμερα μόλις έλαβα το θετικό τεστακι ωορρηξίας μου. Οπότε έφτασαν και οι δικές μου μέρες. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θα έχω νέα μου κατά της 25-26 του μήνα! 🤍

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 22 λεπτά , katekatekate είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σήμερα μόλις έλαβα το θετικό τεστακι ωορρηξίας μου. Οπότε έφτασαν και οι δικές μου μέρες. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θα έχω νέα μου κατά της 25-26 του μήνα! 🤍

Καλή επιτυχία και θετικά αποτελέσματα! 🙏👍

• Ευχαριστώ 1

On 9/5/2025 at 6:43 ΜΜ, SOPHIA_99 είπε:

Καλή επιτυχία και θετικά αποτελέσματα! 🙏👍

Αναμένουμε! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα !! Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!  

Εμείς στην αναμονή σιγά σιγά. Ότι έγινε, έγινε! 😂

Είναι αυτό που ο μήνας πάει μια χαρά, και όταν φτάνουν οι κρίσιμες μέρες κάτι θα τύχει και δεν θα καλυφτούν όπως πρέπει, όλες οι μέρες και με το παραπάνω, θα μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα! Αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε και υπάρχουν πιθανότητες. Δεν είμαι απαισιόδοξη αλλά το να λάβω θετικό τεστακι σίγουρα θα με φέρει προ εκπλήξεως! 

Εσείς; Πως είστε ; 

6 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλημέρα κορίτσια!  

Εμείς στην αναμονή σιγά σιγά. Ότι έγινε, έγινε! 😂

Είναι αυτό που ο μήνας πάει μια χαρά, και όταν φτάνουν οι κρίσιμες μέρες κάτι θα τύχει και δεν θα καλυφτούν όπως πρέπει, όλες οι μέρες και με το παραπάνω, θα μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα! Αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε και υπάρχουν πιθανότητες. Δεν είμαι απαισιόδοξη αλλά το να λάβω θετικό τεστακι σίγουρα θα με φέρει προ εκπλήξεως! 

Εσείς; Πως είστε ; 

Εντάξει, δεν είναι πάντα εφικτό να πηγαίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα προγραμματίζουμε. Οι υπόλοιπες υποχρεώσεις δεν σταματούν να υπάρχουν κατά την διάρκεια της προσπάθειας, οπότε όλο και κάτι θα προκύψει που ενδεχομένως να δυσκολέψει την κατάσταση. Προσπαθούμε για το καλύτερο που επιτρέπουν οι συνθήκες και ελπίζουμε να αποδώσει.

1 ώρα πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Εντάξει, δεν είναι πάντα εφικτό να πηγαίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα προγραμματίζουμε. Οι υπόλοιπες υποχρεώσεις δεν σταματούν να υπάρχουν κατά την διάρκεια της προσπάθειας, οπότε όλο και κάτι θα προκύψει που ενδεχομένως να δυσκολέψει την κατάσταση. Προσπαθούμε για το καλύτερο που επιτρέπουν οι συνθήκες και ελπίζουμε να αποδώσει.

Έτσι είναι..

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...