Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Εμείς έχουμε ραντεβού σε ουρολόγο από βδομάδα για να δούμε τα θέματα του σπερμοδιαγραμματος , αναμένοντας να κάνω εγώ amh & fsh στον επόμενο κύκλο 

Άρχισα από σήμερα τα τεστ ωορρηξίας και βλέπουμε.. Φάνηκε ότι το σπερμα του δεν ζει πολλές ώρες οπότε κ από το κέντρο μας πρότειναν να συνεχίσουμε τα τεστ για να κάνουμε σεξ τη μέρα του θετικού αποτελέσματος και την επόμενη 

Στην προσπάθεια λοιπόν🤍

πρίν από 52 λεπτά , inele είπε:

Ωραία είναι καλό αυτό που έχετε μια καθοδήγηση προσπάθησε να αποβάλλετε το άγχος και να είσαι ήρεμη ίσως τελικά παίζει ρόλο η ψυχολογία απ' ότι λένε όλοι.. Όχι κορίτσι μου δεν προσπαθούμε πολύ τώρα είμαστε στην αρχή αλλά εγώ έχω αυτό το άγχος και τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Γενικά είμαι έτσι σαν χαρακτήρας 🥲🥲

Μην αγχώνεσαι τόσο από την αρχή. Και εγώ το έχω αυτό αλλά άρχισα να αγχώνομαι μετά τον 3ο μήνα προσπάθειας.. τώρα που φτάσαμε τον 6ο άστο. Αλλά εσύ είσαι πολύ στην αρχή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 273
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , katekatekate είπε:

Στην προσπάθεια λοιπόν🤍

Μην αγχώνεσαι τόσο από την αρχή. Και εγώ το έχω αυτό αλλά άρχισα να αγχώνομαι μετά τον 3ο μήνα προσπάθειας.. τώρα που φτάσαμε τον 6ο άστο. Αλλά εσύ είσαι πολύ στην αρχή

Έχεις δίκιο ♥️ Βασικά ακόμα και εσείς πρέπει να σκέφτεστε θετικά έχω ακούσει και διαβάσει πολλές εμπειρίες που μόλις χαλάρωσα τσουπ ήρθε! Θα έρθει και σε εσας !

• Ευχή 1

10 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Εμείς έχουμε ραντεβού σε ουρολόγο από βδομάδα για να δούμε τα θέματα του σπερμοδιαγραμματος , αναμένοντας να κάνω εγώ amh & fsh στον επόμενο κύκλο 

Άρχισα από σήμερα τα τεστ ωορρηξίας και βλέπουμε.. Φάνηκε ότι το σπερμα του δεν ζει πολλές ώρες οπότε κ από το κέντρο μας πρότειναν να συνεχίσουμε τα τεστ για να κάνουμε σεξ τη μέρα του θετικού αποτελέσματος και την επόμενη 

Καλησπέρα !! Καλή επιτυχία εύχομαι, ξέρω πως είναι αυτό το άγχος . Κι εγώ το είχα από την αρχή αλλά πλέον τώρα ειδικά το έχω περισσότερο. 

Λοιπόν για να ηρεμήσεις εμάς και από το κέντρο και ο γιατρός μας είπαν ότι δεν παίζει ρόλο το ποσό ζει το σπέρμα στο εργαστήριο που το εξετάζουν σε πραγματικές συνθήκες δεν συνεχίζει να είναι μέσα στο σπερματικό υγρό αλλά στο δικό σου σώμα πλέον . Το σπερματικό υγρό μετά από 20 λεπτά περίπου δεν βοηθάει πια στην επιβίωση του σπέρματος ίσα ίσα του κάνει και κακό. Τα σπερματοζωάρια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε μετά από 20 λεπτά να φεύγουν από το σπερματικό υγρό και να αρχίζουν να κολυμπάνε. Οπότε δεν έχει νόημα το ποσό ζούνε σε συνθήκες εργαστηρίου. Εμάς φαντάσου μας είπε το ίδιο το κέντρο ότι δεν ήθελε καν να μας κάνει την εξέταση αυτή γιατί λένε δεν έχει νόημα. Βέβαια τη ζητήσαμε τελικά αλλά έτσι μας είχαν πει. 

Αν η κινητικότητα ο αριθμός και οι φυσιολογικές μορφές είναι καλές μην φοβάσαι τίποτα! Βέβαια από την άλλη με ενδιαφέρει αυτό που λες γιατί δεν ξέρεις τελικά ποιο κέντρο έχει δίκιο και ποιο άδικο... Τι να πω. Πόσες ώρες μετά δεν ζούνε δηλαδή;; Επίσης να σε ρωτήσω κάτι κάνατε και μια εξέταση που λέγεται dfi; 

12 ώρες πρίν, inele είπε:

Αν εννοείς αν έχω κάποιο πρόβλημα όχι δεν γνωρίζω να έχω κάτι τουλάχιστον ως τώρα ,απλά τώρα που μπαίνω στη διαδικασία και ψάχνω περισσότερο το θέμα σύλληψης και εγγυμοσυνης βλέπω πόσο πολύπλοκες είναι ορμόνες και αγχώνομαι μήπως έχω κάτι που εμποδίζει τη σύλληψη κτλ. Ίσως νιώθω και ένα άγχος απ' το περίγυρο γιατί όταν παντρεύεσαι και περάσει ένα διάστημα όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν κάνεις παιδί!😡 

Έχετε καιρό παντρεμένοι; αν φυσικά θέλεις να το μοιραστείς. Κι εγώ το έχω γιατι περυσι καλοκαίρι παντρευτηκαμε. Πλέον το έχω πολύ έντονα. Εσύ αν είσαι στην αρχή ακόμη μην αγχώνεσαι γιατί μπορεί να κάνεις και κακό με το άγχος. Εγώ είχα αγχωθει από την αρχή γιατί είχα βιοχημική κύηση, στον 3ο μήνα προσπάθειας. Εσύ δεν έχεις λόγο νομίζω τόσο νωρίς να αγχώνεσαι. Υπάρχουν πολλές εξετάσεις που μπορείς να κάνεις αλλά θα στα πει ο γιατρός σου αναλυτικά γιατί μπορεί εγώ κάπου να σε μπερδέψω. Είναι και ορμονικές που κανείς την 3η μέρα της περιόδου , μετά η προγεστερόνη που είπε ότι έκανε και η Όλγα μετά την ωορρηξία, και φυσικά υπέρηχος ωοθηκών και μήτρας και σπερμοδιαγραμμα . Νομίζω αυτές είναι οι βασικές εξετάσεις. Αλλά συζήτησε το με τον γιατρό σου νομίζω θα του φανεί αστείο να τις κάνεις από τώρα ενώ δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω θα σου πει απλά να ηρεμήσεις. 

1 hour ago, Anna Maria 1995 είπε:

Καλησπέρα !! Καλή επιτυχία εύχομαι, ξέρω πως είναι αυτό το άγχος . Κι εγώ το είχα από την αρχή αλλά πλέον τώρα ειδικά το έχω περισσότερο. 

Λοιπόν για να ηρεμήσεις εμάς και από το κέντρο και ο γιατρός μας είπαν ότι δεν παίζει ρόλο το ποσό ζει το σπέρμα στο εργαστήριο που το εξετάζουν σε πραγματικές συνθήκες δεν συνεχίζει να είναι μέσα στο σπερματικό υγρό αλλά στο δικό σου σώμα πλέον . Το σπερματικό υγρό μετά από 20 λεπτά περίπου δεν βοηθάει πια στην επιβίωση του σπέρματος ίσα ίσα του κάνει και κακό. Τα σπερματοζωάρια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε μετά από 20 λεπτά να φεύγουν από το σπερματικό υγρό και να αρχίζουν να κολυμπάνε. Οπότε δεν έχει νόημα το ποσό ζούνε σε συνθήκες εργαστηρίου. Εμάς φαντάσου μας είπε το ίδιο το κέντρο ότι δεν ήθελε καν να μας κάνει την εξέταση αυτή γιατί λένε δεν έχει νόημα. Βέβαια τη ζητήσαμε τελικά αλλά έτσι μας είχαν πει. 

Αν η κινητικότητα ο αριθμός και οι φυσιολογικές μορφές είναι καλές μην φοβάσαι τίποτα! Βέβαια από την άλλη με ενδιαφέρει αυτό που λες γιατί δεν ξέρεις τελικά ποιο κέντρο έχει δίκιο και ποιο άδικο... Τι να πω. Πόσες ώρες μετά δεν ζούνε δηλαδή;; Επίσης να σε ρωτήσω κάτι κάνατε και μια εξέταση που λέγεται dfi; 

Έχετε καιρό παντρεμένοι; αν φυσικά θέλεις να το μοιραστείς. Κι εγώ το έχω γιατι περυσι καλοκαίρι παντρευτηκαμε. Πλέον το έχω πολύ έντονα. Εσύ αν είσαι στην αρχή ακόμη μην αγχώνεσαι γιατί μπορεί να κάνεις και κακό με το άγχος. Εγώ είχα αγχωθει από την αρχή γιατί είχα βιοχημική κύηση, στον 3ο μήνα προσπάθειας. Εσύ δεν έχεις λόγο νομίζω τόσο νωρίς να αγχώνεσαι. Υπάρχουν πολλές εξετάσεις που μπορείς να κάνεις αλλά θα στα πει ο γιατρός σου αναλυτικά γιατί μπορεί εγώ κάπου να σε μπερδέψω. Είναι και ορμονικές που κανείς την 3η μέρα της περιόδου , μετά η προγεστερόνη που είπε ότι έκανε και η Όλγα μετά την ωορρηξία, και φυσικά υπέρηχος ωοθηκών και μήτρας και σπερμοδιαγραμμα . Νομίζω αυτές είναι οι βασικές εξετάσεις. Αλλά συζήτησε το με τον γιατρό σου νομίζω θα του φανεί αστείο να τις κάνεις από τώρα ενώ δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω θα σου πει απλά να ηρεμήσεις. 

Παντρεύτηκαμε πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν είχαμε ξεκίνησει προσπάθειες. Εγώ επηρεάζομαι από αυτά που ακούω κυρίως για χαμηλή κινητικότητα σπέρματος,για προγεστερόνη. Ξέρω πως είναι νωρίς για να αγχώνομαι και το καταλαβαίνω πως φταίει ο χαρακτήρας μου! Επίσης δεν σας ανέφερα ότι αλλάξαμε πέρυσι και τόπο κατοικίας και ακόμα δεν έχω δικτυωθει με γιατρούς ,γυναικολόγους κτλ γιατί μένουμε και σε επαρχία. Θέλω δλδ να κάνω και έναν έλεγχο τυπικό που το έχω αμελήσει ενάμιση χρόνο ! Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και τη θετική σου στάση ❣️

7 ώρες πρίν, Anna Maria 1995 είπε:

Η κινητικότητα είναι καλή, σαν αριθμός είναι 13εκ ενώ θέλουμε 15εκ ΑΛΛΑ λέει ανά ml βγαίνει οκ. Φυσιολογικές μορφές έχει 2% με τιμές αναφοράς >4 οπότε αυτό είναι κυρίως που μας στέλνει στον γιατρό. Έχει κήλη από το 2021 και από όσα έχω διαβάσει αυτό παίζει ρόλο. 

dfi δε μου λέει κάτι, κάναμε το πλήρες σετ εξετάσεων που προτείνει το εξειδικευμένο κέντρο που μας έστειλε ο γιατρός. Κάναμε και καλλιέργεια που ευτυχώς βγήκε αρνητική για μικρόβια 

Σ ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο, δυστυχώς είμαι πολύ αγχώδης κι έχω ήδη αρχίσει να κάνω σενάρια για εξωσωματικές κλπ 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Margaretgr είπε:

Η κινητικότητα είναι καλή, σαν αριθμός είναι 13εκ ενώ θέλουμε 15εκ ΑΛΛΑ λέει ανά ml βγαίνει οκ. Φυσιολογικές μορφές έχει 2% με τιμές αναφοράς >4 οπότε αυτό είναι κυρίως που μας στέλνει στον γιατρό. Έχει κήλη από το 2021 και από όσα έχω διαβάσει αυτό παίζει ρόλο. 

dfi δε μου λέει κάτι, κάναμε το πλήρες σετ εξετάσεων που προτείνει το εξειδικευμένο κέντρο που μας έστειλε ο γιατρός. Κάναμε και καλλιέργεια που ευτυχώς βγήκε αρνητική για μικρόβια 

Σ ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο, δυστυχώς είμαι πολύ αγχώδης κι έχω ήδη αρχίσει να κάνω σενάρια για εξωσωματικές κλπ 

Έχω μαύρα μεσάνυχτα για το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτα, αλλά νομίζω έχετε οκ αποτέλεσμα! Δεν σε είδα απογοητευμένη με τα ευρήματα! Σε κάθε περίπτωση η γνώμη των γιατρών και η καθοδήγηση τους θα σας δώσουν την απάντηση

3 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Έχω μαύρα μεσάνυχτα για το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτα, αλλά νομίζω έχετε οκ αποτέλεσμα! Δεν σε είδα απογοητευμένη με τα ευρήματα! Σε κάθε περίπτωση η γνώμη των γιατρών και η καθοδήγηση τους θα σας δώσουν την απάντηση

Κοιτα μας το χαρακτήρισαν συμπαθητικό σαν αποτέλεσμα, δηλαδή δεν έχει τέλεια νούμερα αλλά ούτε κάτι χοντρό να πεις Παναγία μου. 
Οπότε έχω αρχίσει εγώ κ κάνω σκέψεις γιατί είμαι αγχώδης αλλά φαίνεται πως είναι κάτι που παλεύεται 

Είδωμεν την Τρίτη! 

πρίν από 2 λεπτά , Margaretgr είπε:

Κοιτα μας το χαρακτήρισαν συμπαθητικό σαν αποτέλεσμα, δηλαδή δεν έχει τέλεια νούμερα αλλά ούτε κάτι χοντρό να πεις Παναγία μου. 
Οπότε έχω αρχίσει εγώ κ κάνω σκέψεις γιατί είμαι αγχώδης αλλά φαίνεται πως είναι κάτι που παλεύεται 

Είδωμεν την Τρίτη! 

Σε καθησυχάσε σαν αποτέλεσμα η σε προβλημάτισε περισσότερο; 

Εγώ τελικά, για όσες θυμούνται τα νέα μου τελικά ήταν λάθος συναγερμός ο πόνος ωορρηξίας πριν μέρες. Τον ένιωσα σήμερα 15η μέρα (αρκετά συχνό για εμένα). Είχα σήμερα η επαφή αν και έχω ακούσει πως 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία είναι οι πιο αποτελεσματικές! Αλλά ταυτόχρονα νιώθω καλά γιατί ήρθαμε σε επαφή σήμερα που θέλαμε! Επιτέλους όχι άλλο κατά παραγγελία σεξ. Και ότι είναι να γίνει θα γίνει..

Νιώθετε εσείς κορίτσια τον πόνο ωορρηξίας σας; Το έχω ξανά ακούσει, αλλά είναι συχνό άραγε; Εγώ για κανένα 3 Ώρο που συμβαίνει αυτό με πονάει αρκετά μπορώ να πω. 

Καλησπέρα κορίτσια! @Margaretgr αφήνω εδώ ένα σχόλιο μήπως και σε βοηθήσει ως προς το άγχος σου!

Είμαι 38 ετών στα 39 και ο σύζυγός μου 39 στα 40!Έχουμε 3 παιδάκια!Το πρώτο γεννήθηκε το 2016 μετά από μήνες προσπαθειών (και μετά από μια παλινδρομη κύηση,με ανεμβρυακο σάκο στις 8 εβδομαδες).Το δεύτερο και το τρίτο ήρθαν πραγματικά αμέσως. 

Πριν από 4 μήνες είχε ενοχλήσεις ο σύζυγός μου στον ορχη του και απευθύνθηκε σε ανδρολογο!Και αφού έκανε όλες τις εξετάσεις (που ποτέ δεν είχε κάνει στο παρελθον),σε υπέρηχο εντόπισαν κιρσοκηλη στον αριστερό όρχη και ο γιατρός που του έκανε τον υπέρηχο χωρίς να γνωρίζει την οικογενειακή κατάσταση,του ανέφερε ότι αυτό θα τον δυσκολέψει όταν θα θελήσει να αποκτήσει παιδιά!😅

Ανάλυση σπέρματος δεν κάναμε,αλλά από περιέργεια μπήκα να διαβάσω για την κιρσοκηλη και όντως θεωρείται σημαντικός παράγοντας υπογονιμοτητας..Αλλά στην περίπτωσή μας αυτό δεν ισχύει..Και μάλιστα ο γιατρός του είπε ότι αυτό το έχει σίγουρα από την εφηβεία..

Γι 'αυτό μην θεωρείς ότι στάνταρ αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο!

Εύχομαι σε όλες σας τα επιθυμητά αποτελέσματα!Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! @Margaretgr αφήνω εδώ ένα σχόλιο μήπως και σε βοηθήσει ως προς το άγχος σου!

Είμαι 38 ετών στα 39 και ο σύζυγός μου 39 στα 40!Έχουμε 3 παιδάκια!Το πρώτο γεννήθηκε το 2016 μετά από μήνες προσπαθειών (και μετά από μια παλινδρομη κύηση,με ανεμβρυακο σάκο στις 8 εβδομαδες).Το δεύτερο και το τρίτο ήρθαν πραγματικά αμέσως. 

Πριν από 4 μήνες είχε ενοχλήσεις ο σύζυγός μου στον ορχη του και απευθύνθηκε σε ανδρολογο!Και αφού έκανε όλες τις εξετάσεις (που ποτέ δεν είχε κάνει στο παρελθον),σε υπέρηχο εντόπισαν κιρσοκηλη στον αριστερό όρχη και ο γιατρός που του έκανε τον υπέρηχο χωρίς να γνωρίζει την οικογενειακή κατάσταση,του ανέφερε ότι αυτό θα τον δυσκολέψει όταν θα θελήσει να αποκτήσει παιδιά!😅

Ανάλυση σπέρματος δεν κάναμε,αλλά από περιέργεια μπήκα να διαβάσω για την κιρσοκηλη και όντως θεωρείται σημαντικός παράγοντας υπογονιμοτητας..Αλλά στην περίπτωσή μας αυτό δεν ισχύει..Και μάλιστα ο γιατρός του είπε ότι αυτό το έχει σίγουρα από την εφηβεία..

Γι 'αυτό μην θεωρείς ότι στάνταρ αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο!

Εύχομαι σε όλες σας τα επιθυμητά αποτελέσματα!Καλή συνέχεια!

Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να μου απαντήσεις!!! Ετσι από θετικές ιστορίες παιρνουμε Όλες δυναμη. Να χαίρεστε την οικογένειά σας!! 

ΥΓ: ο πατέρας μου είχε κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας. Ο γιατρός , ο πρώτος που είχαν πάει , του είχε πει δε θα κάνεις ποτέ παιδί. Μετά από μια θεραπεία με χάπια, εδώ είμαι σήμερα 35 χρονών…

πρίν από 41 λεπτά , katekatekate είπε:

Εγώ τελικά, για όσες θυμούνται τα νέα μου τελικά ήταν λάθος συναγερμός ο πόνος ωορρηξίας πριν μέρες. Τον ένιωσα σήμερα 15η μέρα (αρκετά συχνό για εμένα). Είχα σήμερα η επαφή αν και έχω ακούσει πως 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία είναι οι πιο αποτελεσματικές! Αλλά ταυτόχρονα νιώθω καλά γιατί ήρθαμε σε επαφή σήμερα που θέλαμε! Επιτέλους όχι άλλο κατά παραγγελία σεξ. Και ότι είναι να γίνει θα γίνει..

Νιώθετε εσείς κορίτσια τον πόνο ωορρηξίας σας; Το έχω ξανά ακούσει, αλλά είναι συχνό άραγε; Εγώ για κανένα 3 Ώρο που συμβαίνει αυτό με πονάει αρκετά μπορώ να πω. 

Σίγουρα θα ήθελα να έχει ένα τέλειο αποτέλεσμα με κανένα μελανό σημείο. Από τη μία είδα ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν αντιμετωπίζεται (με όσα μας έχουν πει ως τώρα) το οποίο είναι θετικό αλλά παράλληλα αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι ότι θα μπούμε σε διαδικασίες εξετάσεων, θεραπειών ίσως εξωσωματικής κλπ

Οσο για την ωορρηξία κι εγώ κάποιες φορές μες τον κύκλο πονάω δυνατά εκεί θεωρώ ότι έχω ωορρηξία αλλά ως τώρα δεν έκανα τα τεστ, συνεπώς δεν το έχω επιβεβαιώσει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Margaretgr είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να μου απαντήσεις!!! Ετσι από θετικές ιστορίες παιρνουμε Όλες δυναμη. Να χαίρεστε την οικογένειά σας!! 

ΥΓ: ο πατέρας μου είχε κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας. Ο γιατρός , ο πρώτος που είχαν πάει , του είχε πει δε θα κάνεις ποτέ παιδί. Μετά από μια θεραπεία με χάπια, εδώ είμαι σήμερα 35 χρονών…

Να 'σαι καλά και ευχαριστούμε πολύ!!

Πολλές φορές έχω ακούσει ιστορίες ανθρώπων (και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις που αφορούσαν παθολογικές καταστασεις) που κατέρριπταν τις προγνώσεις. 

Εννοείται ότι οι εξετάσεις και η πρόληψη είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία στα χέρια μας,αλλά όπως μου έλεγε και ο γυναικολόγος μου ,στις μέρες μας με τόσες εξετάσεις και τεστ κτλ.πολλες φορές αυτό  γυρνάει μπούμερανγκ. Γιατί μας υποβάλλει σε άγχος..Ακόμα και τα τεστ ωορρηξιας!Και είμαι πολύ ζωντανό παράδειγμα!Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά είχα σταθερότατο κυκλο 25 ημερών!Είχαμε πει με τον σύζυγό μου ότι θα μέναμε στα 2 παιδάκια!Είχα και ένα θέμα στις εγκυμοσυνες με τον τραχηλο,οπότε ενώ πολύ ήθελα ένα κοριτσάκι (είχα 2 αγόρια μέχρι τοτε) είχα πει ως εδώ!21/1 περίμενα περίοδο και χαράματα εκείνης της μέρας είχαμε ελεύθερη επαφή ακριβώς επειδή είχα τόσο σταθερό κύκλο και λέω αποκλείεται!Δε μου ήρθε περίοδος όμως.Ηρθε κανονικότατα όμως στις 28/1!Με αιμορραγία κανονική,πηγματα κιολας(συγγνώμη για την περιγραφη)!!Κάνω και εξαγωγή φρονιμητων,παίρνω αντιβίωση,κάνω και την aerial yoga μου,το λειζερ μου !Σημειωτέον ο άντρας μου έλειπε Φεβρουάριο αρκετές μέρες,μετά με τους φρονιμητες και την όλη ταλαιπωρία επαφή δεν είχαμε καμμια απολύτως!Περιμένω περίοδο πουθενά!Παίρνω τον γυναικολόγο μου και του λέω στις 21/1 περιμενα,ήρθε με μια εβδομάδα καθυστέρηση που δε μου έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά και τώρα πάλι άφαντη!Μήπως έχω πρόωρη εμμηνόπαυση??🤪🤪😅😅Μην τα πολυλογώ έγκυος ήμουν!Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι αυτό που είχα δει τότε δεν ήταν περίοδος αλλά αίμα από αποκολλησεις !Πάντως γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Οκτώβριο που μας πέρασε!😊😊

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Εγώ πλέον που παρακολουθώ αν κάνω ωορρηξία κατάλαβα τελικά ότι ο πόνος που ενοιωθα ήταν από την ωορρηξία 

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Nikoleta90 είπε:

Καλημέρα σας !

Εγώ δεν άντεξα κι έκανα ένα early test εννοείται πως ήταν αρνητικό και πιστεύω ότι όλα όσα νιώθω είναι απλά στο κεφάλι μου.

(Περιμένω 11-13/07.)

Πώς είστε εσείς;

Ίσως και να ήταν νωρίς ακόμα για έγκυρο αποτέλεσμα.. εγώ έχω ακόμα μέρες, περίπου 2 εβδομάδες. 

4 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Εγώ περιμένω την ωορρηξία από μέρα σε μέρα 

Καλή τύχη ! 🤍 Εκανες τις εξετάσεις που σου είχαν πει; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...