Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Ellidr

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια άνοιξα αυτό το θέμα για να τα λέμε με τις κοπέλες που περιμένουν να γεννήσουν οκτωβρη Νοέμβρη να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και τα άγχη μας 

Μόλις έκανα αυχενική περιμένω αγοράκι έχω ήδη ένα κοριτσάκι 2.5 χρόνων από εξωσωματική αυτό ήρθε φυσιολογικά  όλα πήγαν καλά στην εξέταση και περιμένω και τη pappa λόγω ηλικίας μάλλον θα κάνω και νιπτ είμαι 43+

Σας περιμένω 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 2

Διαφημίσεις

Με το καλό να ερθει το μωρακι σου.!!!!! 

Είμαι 6 +4 στην 4η εγκυμοσύνη μου.. έχω πητ 17 Δεκεμβρίου αλλά θα γεννήσω μετά τις 20 Νοεμβρίου λόγω 4η καισαρικης!! 

Έχεις Οκτωβρίου πητ??

Όλα θα πάνε τέλεια , μην ανησυχείς !!!

Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός να τα λέμε!!!

Κορίτσια ελάτε κ από δω.. 

@Pepi88 @Fofi! @Nikol85

• Μου αρέσει 3

πρίν από 38 λεπτά , mom3boys είπε:

Με το καλό να ερθει το μωρακι σου.!!!!! 

Είμαι 6 +4 στην 4η εγκυμοσύνη μου.. έχω πητ 17 Δεκεμβρίου αλλά θα γεννήσω μετά τις 20 Νοεμβρίου λόγω 4η καισαρικης!! 

Έχεις Οκτωβρίου πητ??

Όλα θα πάνε τέλεια , μην ανησυχείς !!!

Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός να τα λέμε!!!

Κορίτσια ελάτε κ από δω.. 

@Pepi88 @Fofi! @Nikol85

Με το καλό 

Ναι 27 Οκτωβρίου αλλά μάλλον και εγώ λίγο νωρίτερα γύρω στα μέσα Οκτώβρη υπολογίζω 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια άνοιξα αυτό το θέμα για να τα λέμε με τις κοπέλες που περιμένουν να γεννήσουν οκτωβρη Νοέμβρη να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και τα άγχη μας 

Μόλις έκανα αυχενική περιμένω αγοράκι έχω ήδη ένα κοριτσάκι 2.5 χρόνων από εξωσωματική αυτό ήρθε φυσιολογικά  όλα πήγαν καλά στην εξέταση και περιμένω και τη pappa λόγω ηλικίας μάλλον θα κάνω και νιπτ είμαι 43+

Σας περιμένω 

Καλησπέρα κορίτσι μου με το καλό το νέο μέλος εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Κι εγώ γίνομαι 40 τον Μάιο και είμαι έγκυος στην τέταρτη εγκυμοσύνη μου. Πήτ έχω 28/11. 

Τρέμω λόγω ηλικίας την αυχενική! Ο γιατρός μου που τον ρώτησα μου είπε ότι αν έχεις καλή αυχενικη δεν χρειάζεται να κάνεις νιπτ ούτε αμνιο οπότε ελπίζω ακόμα. Εγώ αυχενική έχω λογικά σε τρεις εβδομάδες περίπου τώρα είμαι στην ένατη...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας θα είμαστε εδώ να τα λέμε❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Καλησπέρα κορίτσια!!!Με το καλό να έρθουν τα νέα μέλη!

Εγώ είμαι 10w+5d , ετών 40 και πρώτη εγκυμοσύνη μετά από εξωσωματική.Την άλλη Τρίτη (06/05) είναι να κάνω την αυχενική. Τρέμω το αποτέλεσμα λόγω ηλικίας αλλά και τί να κάνω???🤣Συγκρατημένα αισιόδοξη επίσης λόγω προηγούμενης παλλίνδρομης κύησης...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 2

Διαφημίσεις

Ας ξανά συστηθούμε λοιπόν !Ειμαι 9η εβδομάδα έχω ήδη ένα γιο 4 χρονών και πολλές αποβολές μετά οπότε είμαι πολύ συγκρατημένη και αγχωμένη!ευχομαι να πας πάνε όλα καλά μέχρι τέλους ! 

@mom3boys @Nikol85μας ήρθε μόνη της η ομάδα τελικά 😂

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

aDqFp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ας ξανά συστηθούμε λοιπόν !Ειμαι 9η εβδομάδα έχω ήδη ένα γιο 4 χρονών και πολλές αποβολές μετά οπότε είμαι πολύ συγκρατημένη και αγχωμένη!ευχομαι να πας πάνε όλα καλά μέχρι τέλους ! 

@mom3boys @Nikol85μας ήρθε μόνη της η ομάδα τελικά 😂

Είδες??? Έπρεπε να πούμε τους αριθμούς του Τζόκερ μήπως??? 😅😅

Κορίτσια μην αγχώνεστε! Όλα θα πάνε καλά!!! Θα δείτε!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 52 λεπτά , Manant8490 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!Με το καλό να έρθουν τα νέα μέλη!

Εγώ είμαι 10w+5d , ετών 40 και πρώτη εγκυμοσύνη μετά από εξωσωματική.Την άλλη Τρίτη (06/05) είναι να κάνω την αυχενική. Τρέμω το αποτέλεσμα λόγω ηλικίας αλλά και τί να κάνω???🤣Συγκρατημένα αισιόδοξη επίσης λόγω προηγούμενης παλλίνδρομης κύησης...

Και την κόρη μου 41 την γέννησα όλα μια χαρά πήγαν και τώρα 43 και η αυχενική τέλεια 

Όλα καλά θα πάνε 

Με το καλό 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα…εγώ έχω μια κόρη πέντε χρόνων και μετά από δυο αποβολές τώρα είμαι αισίως στην 9 εβδομάδα…15 Μαΐου έχω και εγώ την αυχενική μου με πήρε 29/11…

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα !να ρωτήσω ρε κορίτσια …παλεύει καμία άλλη με αϋπνία ή μόνο εγώ ;;;ότι ώρα ξυπνήσω μες στην νύχτα για κατούρημα δεν ξανακοιμάμαι τέλος ….σημερα ας πούμε είμαι από τις 3:00 το μάτι γαρίδα …απάλευτο συναίσθημα  γενικά …και δεν ξέρω και αν υπάρχει κάτι να βοηθάει …

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα !να ρωτήσω ρε κορίτσια …παλεύει καμία άλλη με αϋπνία ή μόνο εγώ ;;;ότι ώρα ξυπνήσω μες στην νύχτα για κατούρημα δεν ξανακοιμάμαι τέλος ….σημερα ας πούμε είμαι από τις 3:00 το μάτι γαρίδα …απάλευτο συναίσθημα  γενικά …και δεν ξέρω και αν υπάρχει κάτι να βοηθάει …

Καλημέρα κ εγώ τα ίδια αλλά προσπαθώ και ξανά κοιμάμαι μετα από καμιά ώρα 

Τίποτα δε μπορείς να κάνεις υπομονή 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλημέρα κ εγώ τα ίδια αλλά προσπαθώ και ξανά κοιμάμαι μετα από καμιά ώρα 

Τίποτα δε μπορείς να κάνεις υπομονή 

Ωχ θεέ μου κατάλαβα…. Και από χθες έχω αρκετά πονάκια στην κοιλιά πολυ αγχωτικό επίσης …

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κ εγώ το ίδιο αλλά αυτό το έχω σχεδόν από την αρχή κ νόμιζα ότι ήταν από το άγχος μου.. τελικά συνεχίζει... σε όλες τις εγκυμοσύνες είχα υπνηλία κ αυτήν έμαθα την αϋπνία.... υπομονή... προσπαθώ κ εγώ να ξανακοιμηθω... 

Αύριο όλη μέρα θα έχουμε γιατρούς!! Ποια θα πάει αύριο πρωί.. ?? Να μας γράψει τα νέα της... εγώ απόγευμα...

9 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κι εγώ κορίτσι μια από τα ίδια. Σήμερα από τις 4.30 ξύπνια. Άσε που σηκώνομαι κάθε μία ώρα για κατούρημα... Να ξαπλώνεις λίγο το μεσημέρι μπορείς;;; Επίσης κι εγώ έχω πονακια στην κοιλιά σαν περιόδου είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Ελπίζω δηλαδή. Αύριο θα δούμε τα φασόλια μαςςςς τι χαρά! Να πάνε όλα καλά🙏🙏🙏

πρίν από 1 λεπτό , Nikol85 είπε:

Κι εγώ κορίτσι μια από τα ίδια. Σήμερα από τις 4.30 ξύπνια. Άσε που σηκώνομαι κάθε μία ώρα για κατούρημα... Να ξαπλώνεις λίγο το μεσημέρι μπορείς;;; Επίσης κι εγώ έχω πονακια στην κοιλιά σαν περιόδου είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Ελπίζω δηλαδή. Αύριο θα δούμε τα φασόλια μαςςςς τι χαρά! Να πάνε όλα καλά 🙏🙏🙏

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...