Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Εγκυμοσύνες μετά από διακοπή κύησης

Zarakia

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες,

έκανα διακοπή κύησης 21 εβδομάδων λόγω συνδρόμου Down στις 29/09. Χαμηλή Papp-a και αυξημένη ελεύθερη χοριακη χωρίς αλλά απεικονιστικά ευρήματα στην αυχενική. Έκανα Nipt στις 17 εβδομάδων γιατί με έτρωγε που το έψαχνα. Ο γιατρός μου το πρότεινε μετά τον Αύγουστο που επιστρέψαμε από διακοπές. Όταν ήρθαν τα αποτελέσματα 18/09 δεν με χωρούσε ο τόπος. Έκανα 22/09 αμνιοπαρακέντηση και 25/09 βγήκε θετικό το μωρό για T21. Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε 29/09. Νομίζω δεν έχω ξανά περάσει πιο άσχημα και αποκαρδιωτικά στη ζωή μου. Αισθανόμουν ότι όλο αυτό το ζούσε μια άλλη γυναίκα και εγώ θα ξυπνήσω την άλλη μέρα και θα έχω ακόμα το μικρό μου πλασματάκι εκεί που έπρεπε να ήταν.

Προσπαθούσαμε πολλά χρόνια χωρίς αποτέλεσμα (δικός μου παράγοντας κατά κύριο λόγο έχω PCOS, αυξημένο BMI και γενικά δεν κάνω συχνά ωορρηξία). Κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Δεκέμβριο 2024 και έμεινα έγκυος με την δεύτερη σπερματέγχυση τον Μάιο 2025. Πριν 15 μέρες έγινα 36 χρόνων. Ειλικρινά θέλω να ξανά μείνω έγκυος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν ξέρω αν θα γίνει. Και αν γίνει μπορεί να έχουμε πάλι τα ίδια.  Όλοι μου λένε ο κεραυνός δεν χτυπάει ποτέ το ίδιο μέρος δύο φορές. Και οι γιατροί το ίδιο. Εγω ενώ έχει περάσει ένας μήνας, έχω τις καλές μου μέρες αλλά έχω και τις κακές. Σήμερα είναι μια από αυτές, τις κακές. Ξεψαχνίζω τα φορούν και το Reddit και ανοίγω συζήτηση με το ChatGPT για τις πιθανότητες.

Θα ξαναπροσπαθήσω. Ξανά με το ίδιο πρωτόκολλο εφόσον βγουν καθαροί οι καρυοτύποι. Απλά ήθελα να σου πω ότι δεν είσαι μόνοι. Πιστεύω ότι είμαστε αρκετές. Θα ήθελα να ακούσω χαρούμενες ιστορίες μετά από διακοπή εγκυμοσύνης. Ειδικά από γυναίκες 35+. 

Καλη δύναμη και καλό κουράγιο σε όλες μας.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Zarakia είπε:

Καλημέρα σε όλες,

έκανα διακοπή κύησης 21 εβδομάδων λόγω συνδρόμου Down στις 29/09. Χαμηλή Papp-a και αυξημένη ελεύθερη χοριακη χωρίς αλλά απεικονιστικά ευρήματα στην αυχενική. Έκανα Nipt στις 17 εβδομάδων γιατί με έτρωγε που το έψαχνα. Ο γιατρός μου το πρότεινε μετά τον Αύγουστο που επιστρέψαμε από διακοπές. Όταν ήρθαν τα αποτελέσματα 18/09 δεν με χωρούσε ο τόπος. Έκανα 22/09 αμνιοπαρακέντηση και 25/09 βγήκε θετικό το μωρό για T21. Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε 29/09. Νομίζω δεν έχω ξανά περάσει πιο άσχημα και αποκαρδιωτικά στη ζωή μου. Αισθανόμουν ότι όλο αυτό το ζούσε μια άλλη γυναίκα και εγώ θα ξυπνήσω την άλλη μέρα και θα έχω ακόμα το μικρό μου πλασματάκι εκεί που έπρεπε να ήταν.

Προσπαθούσαμε πολλά χρόνια χωρίς αποτέλεσμα (δικός μου παράγοντας κατά κύριο λόγο έχω PCOS, αυξημένο BMI και γενικά δεν κάνω συχνά ωορρηξία). Κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Δεκέμβριο 2024 και έμεινα έγκυος με την δεύτερη σπερματέγχυση τον Μάιο 2025. Πριν 15 μέρες έγινα 36 χρόνων. Ειλικρινά θέλω να ξανά μείνω έγκυος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν ξέρω αν θα γίνει. Και αν γίνει μπορεί να έχουμε πάλι τα ίδια.  Όλοι μου λένε ο κεραυνός δεν χτυπάει ποτέ το ίδιο μέρος δύο φορές. Και οι γιατροί το ίδιο. Εγω ενώ έχει περάσει ένας μήνας, έχω τις καλές μου μέρες αλλά έχω και τις κακές. Σήμερα είναι μια από αυτές, τις κακές. Ξεψαχνίζω τα φορούν και το Reddit και ανοίγω συζήτηση με το ChatGPT για τις πιθανότητες.

Θα ξαναπροσπαθήσω. Ξανά με το ίδιο πρωτόκολλο εφόσον βγουν καθαροί οι καρυοτύποι. Απλά ήθελα να σου πω ότι δεν είσαι μόνοι. Πιστεύω ότι είμαστε αρκετές. Θα ήθελα να ακούσω χαρούμενες ιστορίες μετά από διακοπή εγκυμοσύνης. Ειδικά από γυναίκες 35+. 

Καλη δύναμη και καλό κουράγιο σε όλες μας.

Όλα καλά θα πάνε συμβαινει παρά πολύ συχνά Αν αναλογιστείς ότι το 90% των γυναικών έχουν μια παλινδρομη είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα απλώς συμβαίνει πιο νωρίς σε εβδομάδες κάποια στιγμή έρχετε μια υγιή εγκυμοσύνη . Αυτά συμβαίνουν Κ να μην σε περνει από κάτω να χαίρεστε που η επιστήμη έχει προχωρήσει Κ πλέον έχεις αυτή την επιλογή . Οπότε συνεχίζεις ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό . 

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...