Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου, 

ΜΚ2012 ναι συγνώμη μπερδεύτηκα! Πω πω 20 ωοληψίες, μπράβο σου!! Οπως και να έχει να είσαστε καλά να μεγαλώσετε το παιδάκι σας! 

On 10/9/2026 at 5:20 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αχ διάβασα τα νέα σου με το καλό ρε αγάπη μου ήρθε η στιγμή !!!!Ολα να πάνε καλά και να φωλιάσει το παγωτινι εκεί καλά για 9 μήνες !!Καλα αυτό μετά φάρμακα άστο !!!!επιτελους τα κόβω σταδιακά να ησυχάσω …μόνο μια προλουτεξ κάνω τώρα και την Κυριακή τελειώνει και η κορτιζόνη ….Εσυ υπομονή τώρα με τα φάρμακα μόλις άρχισαν έχεις μέλλον … 

Ευχαριστώ αγάπη μου !!!ι προεμφυτευτικος είναι μεγάλη υπόθεση !!Ολα καλά θα πάνε και με εσένα πίστεψε το !! 

Αυτή τη φορά να σου πω, το έχω πιστέψει μέχρι κόκκαλο λόγω προεμφυτευτικού. Θα πέσω από μεγάλο ύψος αν δεν πάει καλά και θα πονέσει, αλλά όσο πλισιάζουν οι ημέρες.. κάτι μέσα μου μου λέει ότι αυτό είναι το μωρό μας. 

On 10/9/2026 at 8:34 ΜΜ, Blu24 είπε:

Ναι κορίτσια εγώ ήμουν με το μωσαϊκό εμβρυακι μου!! Ολα πήγαν καλά και γέννησα πριν λίγες μέρες ένα υγιέστατο αγορακι🙏🏼

Όσες έχετε μωσαϊκά εμβρυακια δώστε τους μια ευκαιρία ίσως είναι τα τυχερά σας όπως ήταν και εμένα !!

Τι τέλεια νέα!! Μπράβο με το καλό να σας ζήσει το αγοράκι σας <3 

kate82 πως είσαι, παρέλαβες το παγωτίνι ή αύριο; Με το καλό κοπέλα μου, να πάνε όλα κατευχή!!

Ρε κορίτισα εγώ έχω σκαλώσει με το θέμα της προγεστερόνης και δε μου βγαίνει από το κεφάλι.. Γιατί 6 ημέρες πριν προγεστερόνη σε 5 ημερών έμβριο..;;  πρώτη φορά το ακούω αυτό και είναι μεγάλη υπόθεση το παράθυρο εμφύτευσης!! Αύριο πρωί πρωί έχω υπέρηχο κι αν όλα καλά θα με ξεκινήσει προγεστερόνη. Εκεί θα δω πως θα πάει η κουβέντα να ρίξω μια ερώτηση γιατί με έχει προβληματίσει αρκετά το θέμα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 600
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, 

ΜΚ2012 ναι συγνώμη μπερδεύτηκα! Πω πω 20 ωοληψίες, μπράβο σου!! Οπως και να έχει να είσαστε καλά να μεγαλώσετε το παιδάκι σας! 

Αυτή τη φορά να σου πω, το έχω πιστέψει μέχρι κόκκαλο λόγω προεμφυτευτικού. Θα πέσω από μεγάλο ύψος αν δεν πάει καλά και θα πονέσει, αλλά όσο πλισιάζουν οι ημέρες.. κάτι μέσα μου μου λέει ότι αυτό είναι το μωρό μας. 

Τι τέλεια νέα!! Μπράβο με το καλό να σας ζήσει το αγοράκι σας ❤️

kate82 πως είσαι, παρέλαβες το παγωτίνι ή αύριο; Με το καλό κοπέλα μου, να πάνε όλα κατευχή!!

Ρε κορίτισα εγώ έχω σκαλώσει με το θέμα της προγεστερόνης και δε μου βγαίνει από το κεφάλι.. Γιατί 6 ημέρες πριν προγεστερόνη σε 5 ημερών έμβριο..;;  πρώτη φορά το ακούω αυτό και είναι μεγάλη υπόθεση το παράθυρο εμφύτευσης!! Αύριο πρωί πρωί έχω υπέρηχο κι αν όλα καλά θα με ξεκινήσει προγεστερόνη. Εκεί θα δω πως θα πάει η κουβέντα να ρίξω μια ερώτηση γιατί με έχει προβληματίσει αρκετά το θέμα. 

Συντρόφισσα @souri αύριο παραλαμβάνουμε το παγωτινη μας !!! Κορίτσι μου εγώ ξεκίνησα Πέμπτη ουτροτζεσταν και χθες έκανα την προλουτεξ ,αύριο που θα πάω για την ετ θα είναι η έκτη μέρα (από το στόμα το πρωινό όμως ) και στις προηγούμενες ετ έτσι ήμουν ,πέντε μερες γεμάτες και την έκτη η ετ ,εσένα τι σ' είπαν ? Το ενδομήτριο σου πόσο είναι ? Μήπως θέλει περισσότερη στήριξη ? Η μπερδεύεται κάπου αλλού?

Με το καλό να παραλάβεις κορίτσι!! Ξεκίνησες Πέμπτη πρωί ή βράδυ τη προγεστερόνη; Λογικά έχεις συμπληρώσει 120 ώρες για να παραλάβεις, θα είσαι στις 5 ημέρες κλεισμένες.  

Δεν έχουμε δει ενδομήτριο, μέτρησε Οιστραδιόλη 15 ημέρες μετά την Αρβεκαπ αρχές Σεπτεμβρίου και ήταν ιδανική για να ξεκινήσω cyclacur. Δεν με είδε από κοντά. Ειμαι με Cyclacur τώρα και χτίζουμε ενδομήτριο. Αύριο υπέρηχος για μέτρηση ενδομητρίου και λογικά αν όλα είναι όλα καλά, ξεκινάω προγεστερόνη όποτε μου πει.. 

Just now, Souri είπε:

Με το καλό να παραλάβεις κορίτσι!! Ξεκίνησες Πέμπτη πρωί ή βράδυ τη προγεστερόνη; Λογικά έχεις συμπληρώσει 120 ώρες για να παραλάβεις, θα είσαι στις 5 ημέρες κλεισμένες.  

Δεν έχουμε δει ενδομήτριο, μέτρησε Οιστραδιόλη 15 ημέρες μετά την Αρβεκαπ αρχές Σεπτεμβρίου και ήταν ιδανική για να ξεκινήσω cyclacur. Δεν με είδε από κοντά. Ειμαι με Cyclacur τώρα και χτίζουμε ενδομήτριο. Αύριο υπέρηχος για μέτρηση ενδομητρίου και λογικά αν όλα είναι όλα καλά, ξεκινάω προγεστερόνη όποτε μου πει.. 

Ξεκίνησα Πέμπτη πρωί κορίτσι μου ,πρωί μεσημέρι βράδυ !!!

1 ώρα πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, 

Άνθρωποικαι κοινωνία

Γυναικολογία-μαιευτική

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου το δικό σου θαύμα !!!🙏🏼🙏🏼

μην αγχώνεσαι με την προγεστερόνη να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού που έχεις επιλέξει !! Και εμένα 6 μέρες μου είχε δώσει και είχα αγχωθεί αλλά να που τελικά όλα πήγαν καλά !!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου το δικό σου θαύμα !!!🙏🏼🙏🏼

μην αγχώνεσαι με την προγεστερόνη να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού που έχεις επιλέξει !! Και εμένα 6 μέρες μου είχε δώσει και είχα αγχωθεί αλλά να που τελικά όλα πήγαν καλά !!

Γυναικείαυγεία

Εγώ μάλλον μπερδευομαι,πάντα 6 μέρα γίνεται η ετ βρε κορίτσια έτσι δεν είναι ??? Τεσπά μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω δεν έχει σημασία !!! Να μας ενημερώσεις κορίτσι μου τι θα γίνει αύριο και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά !!!! 

πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μάλλον μπερδευομαι,πάντα 6 μέρα γίνεται η ετ βρε κορίτσια έτσι δεν είναι ??? Τεσπά μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω δεν έχει σημασία !!! Να μας ενημερώσεις κορίτσι μου τι θα γίνει αύριο και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά !!!! 

Εγώ επερνα στις δύο τελευταίες προσπάθειες έξι μέρες προγεστερόνη και κάναμε εμβρυομεταφορά την 7η μέρα !! Αν κατάλαβα καλά αυτό εννοούσε και η κοπέλα 

πρίν από 25 λεπτά , Blu24 είπε:

Εγώ επερνα στις δύο τελευταίες προσπάθειες έξι μέρες προγεστερόνη και κάναμε εμβρυομεταφορά την 7η μέρα !! Αν κατάλαβα καλά αυτό εννοούσε και η κοπέλα 

ΕξέτασεΑναπαραγωγική Υγεία

Οι γιατροί ξέρουν μωρέ ,αγχωνόμαστε με το παραμικρό !!! Souri μου όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου προσπάθησε να χαλαρώσεις ,ξέρω ψάχνεις και το πιο μικρό και εγώ σε χειρότερη φάση είμαι όσες φορές και αν το περάσουμε το άγχος είναι μεγαλύτερο γαμωτο !!! 

14 ώρες πρίν, Souri είπε:

Άνθρωποικαι κοινωνία

Κορίτσι μου και εγώ έπαιρνα 5 ημέρα προγεστερόνη και την 6η έκανα την εμβρυομεταφορα. Ηταν Τέταρτη όταν την ξεκίνησα κ την έκανα Δευτέρα. Μνμ ανησυχείς. Βάλε το γιατρό να σου εξηγήσει εφόσον έχεις την ανασφάλεια, να μην έχεις απορία. Καλή επιτυχία !

13 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Οι γιατροί ξέρουν μωρέ ,αγχωνόμαστε με το παραμικρό !!! Souri μου όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου προσπάθησε να χαλαρώσεις ,ξέρω ψάχνεις και το πιο μικρό και εγώ σε χειρότερη φάση είμαι όσες φορές και αν το περάσουμε το άγχος είναι μεγαλύτερο γαμωτο !!! 

Καλημέρα !!!!Με το καλό κορίτσι μου !!!!Να είναι το τυχερό σου μωράκι εύχομαι μέσα από την ψυχή μου !!!Περιμενουμε νέα !!!

18 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, 

Άνθρωποικαι κοινωνία

Αναπαραγωγικήυγεία

Και το εύχομαι να είναι αυτό το μωρό σας !!!!Με ηρεμία και αισιοδοξία θέλω να σε ακούω !!!Επισης με την προγεστερόνη και εμένα έτσι με πήγε γιατι σε έχει αγχώσει τόσο ;Τώρα θα μου πεις οποίος έχει καεί φυσάει και το γιαούρτι σε καταλαβαίνω!!Ολα καλά θα πάνε πίστεψε το !!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Καλημέρα !!!!Με το καλό κορίτσι μου !!!!Να είναι το τυχερό σου μωράκι εύχομαι μέσα από την ψυχή μου !!!Περιμενουμε νέα !!!

Άνθρωποικαι κοινωνία

Και το εύχομαι να είναι αυτό το μωρό σας !!!!Με ηρεμία και αισιοδοξία θέλω να σε ακούω !!!Επισης με την προγεστερόνη και εμένα έτσι με πήγε γιατι σε έχει αγχώσει τόσο ;Τώρα θα μου πεις οποίος έχει καεί φυσάει και το γιαούρτι σε καταλαβαίνω!!Ολα καλά θα πάνε πίστεψε το !!!

Κορίτσια μου μόλις παρέλαβα το παγωτινη μου ,ενδομήτριο μήτρα στον υπερυχο πολύ θετικά ,άντε να δούμε ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!! 

@souri πως πήγε ο υπέρηχος ξεκινάς ??? Άντε να έχω παρέα να τα λέω 

πρίν από 31 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου μόλις παρέλαβα το παγωτινη μου ,ενδομήτριο μήτρα στον υπερυχο πολύ θετικά ,άντε να δούμε ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!! 

@souri πως πήγε ο υπέρηχος ξεκινάς ??? Άντε να έχω παρέα να τα λέω 

Ωωωωω !!!!Σουπερ σούπερ !!!Ευχομαι να βάλει 10 χέρια ο Θεουλης!!Τι σου είπαν τώρα σπίτι χαλαρά ή κανονικά όλα ;;χοριακη σε 9 μέρες έτσι ;;

aDqFp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Ωωωωω !!!!Σουπερ σούπερ !!!Ευχομαι να βάλει 10 χέρια ο Θεουλης!!Τι σου είπαν τώρα σπίτι χαλαρά ή κανονικά όλα ;;χοριακη σε 9 μέρες έτσι ;;

Κανονικά όλα αλλά με μέτρο όλα !!! Ταλαιπωρία στο φουλ Θεσσαλονίκη κατερινη τρεις ώρες κάναμε ποιαστηκε ο @@@@ !!!! Την άλλη Πέμπτη χωριακη , και όπως γνωρίζεις αυτές οι μέρες δεν θα περάσουν με τίποτα 

πρίν από 54 λεπτά , kate82 είπε:

Κανονικά όλα αλλά με μέτρο όλα !!! Ταλαιπωρία στο φουλ Θεσσαλονίκη κατερινη τρεις ώρες κάναμε ποιαστηκε ο @@@@ !!!! Την άλλη Πέμπτη χωριακη , και όπως γνωρίζεις αυτές οι μέρες δεν θα περάσουν με τίποτα 

Αχ άσε και εγώ από Σέρρες πηγαινοέρχομαι όλη την ώρα ….Θα κάνεις κάνα τεστ πιο νωρίς ή θα αντέξεις λες ;;;

aDqFp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αχ άσε και εγώ από Σέρρες πηγαινοέρχομαι όλη την ώρα ….Θα κάνεις κάνα τεστ πιο νωρίς ή θα αντέξεις λες ;;;

σίγουρα δεν θα αντέξω απλά αυτήν την φορά έβαλα ένα γιατί μόνο ένα μου είχε μείνει ,την προηγούμενη φορά στα δύο από την έκτη μέρα το τεστ βγήκε θετικό ,δεν ξέρω θα δείξει . Εύχομαι να αντέξω αυτήν την φορά αν κ@ι είναι πολλές οι μέρες γαμωτο !!! Το σπαστικό είναι ότι μετά την ετ γιατί πριζομαστε και αρχίζουν οι κράμπες κατευθείαν μια μέρα ηρεμίας να μην έχουμε !!!! Εσύ πώς είσαι ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...