Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Εσύ κορίτσι μου τι κάνεις σ εχασααααα.... 

εγώ έχω τα παγωτινακια μου να με περιμένουν....ενώ ήταν να ξεκινήσω την προετοιμασία μου τώρα σε αυτή την περίοδο είπα καλύτερα λόγω δουλειάς επειδή έχω φροντιστήριο και έχουμε εξετάσεις το Μάιο και θα υπάρχει άγχος τελικά να πάω στην περίοδο Ιουνίου!Τώρα μας βγήκε βέβαια ένα ταξίδι ζωής εξωτερικό τον Ιούνιο και αμφιταλαντευομαι τι να κάνω . Να πάω το ταξίδι και να πάω για εμβρυομεταφορά Ιούλιο η να κάτσω στα αυγά μου και να πάω Ιούνιο όπως ήταν το πλάνο???ιδού η απορία..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χαΐνηδες που μου αρέσουν πολύ!:tongue:

Το σάββατο μας έχουν καλέσει σε πάρτυ, θα κάνουμε τσικνοσάββατο!

Σκέφτομαι μήπως ντυθώ κάτι...

Εκτός από @@@@ας πολίτης αυτής της χώρας.

Καμιά ιδέα;

1η ιδέα

Να ντυθείς ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΜΩΡΟ

Βάλε μία φόρμα, το κάτω μέρος και από πάνω αγόρασε πάνες για την ακράτεια και φόρεσε την από πάνω. Αγόρασε από το jumbo σχετικά σύνεργα {μπιμπερό, σαλιάρα κτλ}, 2 κοτσιδια, μερικές φακιδούλες και έτοιμη... :tongue:

2η Ιδέα

Να ντυθείς συγκρατούμενη της ΒΙΚΥΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.

Ρούχα φυλακισμένου {από στολές} και μία πινακίδα να λέει:

Αχ, κυρά Βίκυ μου, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Δες την Παπαγεωργοπούλενα, μια χαρά τα κατάφερε. Και ζάπλουτη και προσεχώς ζωντοχήρα. Ο Άκης καλά;

3η Ιδέα

Ντύσου χειρούργος

Απαραίτητα στοιχεία ένας μεγάλος μπαλτάς που θα ρίξεις βερνικι κόκκινο και γυαλιά τύπου "ανώμαλου-μπανιστιρτζή" :tongue::tongue:

4η Ιδέα

Ντύσου Ποπάι... πίπα και μία κατσαρολίτσα σπανάκι μαζί σου

5η Ιδέα

Βουλευτής

Κοστούμι με ένα καλσόν-ληστή στο κεφάλι

6η Ιδέα

Γυναίκα των σπηλαίων... πολύ γέλιο αυτές οι στολές

7η Ιδέα

Μπουγάδα, με μανταλάκια παντού, στα ρουχα σου

ουυυυυ κι άλλα σκεφτομαι... :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Καλημέρα και Καλημέρα!

αν και σας διαβάζα έχω να γράψω απο τα Χριστούγεννα. Ο λόγος? περασαμε απο τότεμια μικρή Οδύσσεια με γιατρούς και χειρουργεια αλλά χτες πήρα αποτελέσματα και η ιοστολογική βγήκε αρνητική! Δεν θελω να πω περισσότερες λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται ...

απλά I am back και με κέφια...

:)

ολα καλα!!! μπραβο κοριτσακι

ειναι σαν σβουρακι με κρυσταλλους κ περναει απο ολο το προσωπο σαν να σε τριβουν με γυαλοχαρτο:rolleyes:αλλα πολυ καλα ανεκτο δεν πονας!

ελλατωνει σημαδια κοκινιλες(εχω απο ακμη)λεπτες ρυτιδες κ δινει πιο ομοιομορφο αποτελεσμα σαν πολυ βαθυ πηλινγκ να το πω???

μετα μου εβαλαν καταπραυντικη μασκα κ μετα εκανα μασαζ προσωπου με βιταμινη c που ειναι για ενυδατωση κ λευκανση.διαρκεια 50' τιμη 19ε σε κεντρο αισθητικης στο Περιστερι(ειναι καινουριο κ εχει πολλες προσφορες κ σε σωμα κτλ οποια θελει με π.μ)

μετα εφυγα με αντηλιακη ημουν ελαχιστα ερεθισμενη καλο ειναι να μην βαφτεις την ιδια μερα,αλλα σκεψου οτι το απογευμα πηγα γυμναστηριο εντελως αβαφτη που ΠΑΝΤΑ βαφομαι με μεικ απ για να βγω απο το σπιτι εστω κ για περιπτερο κ δεν με ενοχλησε καθολου η εικονα μου;)

λεω να κανω 3-4 ακομα αλλα θα συμβουλευτω τον δερματολογο που θα παω σημερα.

για πιο μετα εχω βαλει στο ματι κ ενα σπα μασαζ σωματος με σοκολατα στα 12 ε που εχει.....:rolleyes:

κ σε μενα βεβαιως βεβαιως, εχω σημαδια ακμης...

Διαφημίσεις

4U, να είσαι πάντα καλά!

Γιώτα μου, έχει πωλητήριο το μουσείο.

Αντίγραφα εκθεμάτων, βιβλία, λίγα κοσμήματα, κεραμικά...

Εγώ έχω τρέλα με τα κεραμικά...

Κορίτσια και μένα τα χέρια μου, μαύρο χάλι.

Δε μου αρέσουν καθόλου και τα δάχτυλα μου και προσπαθώ να τα "κρύβω".

Κάτι πρέπει να κάνω και μ' αυτό.

ετσι που το εγραψες νομιζα οτι πουλανε το μουσειο:oops::oops: κ λεω που καταντησαμε

γεια σας κοριτσια,

εκτος απο φαγητο, μουσακα, δεν εκανα τιποτα αλλο σημερα, τα κεφια μου στα πατωματα.....

Mουσακα????Απαπα!Γιατι εχεις τετοια διαθεση καλή μου?Εγινε κατι στη δουλεια?:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Hello!Έχω ένα κεφάλι καζάνι από το σχολείο:(

Την κουζίνα θα την πάρω σίγουρα:D,θα την παραγγείλω από Γερμανία,την έχω βρει περίπου 60 Ευρώ.Εσείς που την αγοράσατε εδώ πόσο την πληρώσατε???

ΤΙΓΡΑΚΙ έχω κι εγώ μια νύφη να μας έχεις κι εμάς υπόψιν αν δεν τα βρείτε με τη Γιώτα:tongue: Πότε γεννάς???

Γιώτα πολύ χαίρομαι που επιτέλους τρως τα υγιεινά ''μήλα''.Εύγε:D

Χρύσα τι υπέροχες φωτογραφίες κι εμείς στη θάλασσα που πάμε για βόλτα έχουμε υπέροχη θέα.

4U ότι κι αν έγινε αφού ξεπεράστηκε μην σκας.Εύχομαι να ήταν το τελευταίο;)

Βρε κορίτσια θέλω να σας βάλω φωτό τη μικρή με τη στολή να γελάσετε,μετά όμως μπορώ να την βγάλω,γιατί δεν θέλω να μείνει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια,

εκτος απο φαγητο, μουσακα, δεν εκανα τιποτα αλλο σημερα, τα κεφια μου στα πατωματα.....

Γιατί Γιωτάκι μου? Εγινε κάτι ή πέσανε τα κέφια μόνα τους?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Φαγαμε τα σουτζουκακια μου μαζεψα την κουζινα μου και αναψα την φιλη μου την πρεσσα να ζεσταινεται και κοιμιζω την μικρη μου..η μεγαλη μου ηθελε να παει παιδικη χαρα και την πηγε ο αντρας μου οποτε ησυχια..αν δεν ειχα και το σιδερο θα χαλαρωνα και θα απολαμβανα την ηρεμια αλλα..

Γιωτακι μουσακα ε?και χθες το σκεφτομουνα να το βαλω στο προγραμμα..γιατι ψυχολογια στα πατωματα?ανεβα λιγακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας, γεια σας!!!

Τί έγινε με τις σελίδες;;;; Είχα μείνει στην 790 από χτες σε σύνολο 812 (διαβάζω όσα επεισόδεια έχασα) και σήμερα με πετάει εδώ και είναι 614... σβήσανε σελίδες;;;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Βρε κορίτσια θέλω να σας βάλω φωτό τη μικρή με τη στολή να γελάσετε,μετά όμως μπορώ να την βγάλω,γιατί δεν θέλω να μείνει???

Εννοείται Ρηνάκι... :P

777885dugw57gt25.gif

4U εύχομαι περαστικά και πάντα καλά! Μια και ανέφερες χειρουργείο, και ψάχνω χειρούργο έχεις να προτείνεις κανέναν; για θυρεοειδή/παραθυρεοειδή θέλω...

Γιωτάκι, γιατί έτσι με άσχημη διαθεση; οι κινέζοι λένε κάτι σωστό:

"Δεν αξίζει να στενοχωριέσαι για πράγματα που διορθώνονται και για πράγματα που δεν διορθώνονται"

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Φωτεινή με ξελίγωσες με τα σουτζουκάκια... περιμένω να βγουν οι μπριζολίτσες με πατατούλες να φάω, έχω λυσσάξει, σήμερα άργησα με τα φαγητά μας να τα τελειώσω...

Ρενάτα, εγώ στην εκκλησία θα τα έδινα τα σεντόνια, όλο και κάπου θα έχουν... ή σε κανένα γηροκομείο/οίκο ευγηρίας επίσης.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...