Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

...η μαμα ειναι στον Ευαγγελισμο κ κανει το pet scan αυτη την στιγμη.... ουφ ας εχουμε καλα αποτελεσματα κ απο εκει.

δεν εχω πολλα κεφια σημερα σας φιλω.

Μπιλάκι, ελπίζω να είχατε τα καλύτερα αποτελέσματα ήδη!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν ο βηχας είναι ξηρός, κι όχι παραγωγικός (με φλέματα), δες αν ζορίζεται... θα βαθουλιάζει στο λακάκι του λαιμού, ή στο στέρνο χαμηλά στο άνοιγμα των πλευρών, ή στα πλευράκια της ...

παρακολούθα μην ακουσεις "γατάκια" γιατί είναι ακροαστικά, βάλε το αυτί σου στην πλατούλα και τσεκαρε το....

ένα μηνα αυτά έκανα, ακόμα έχει μύξες και ξεκινήσαμε κορτιζονούχο σπρέυ μύτης και αποχρεμπτικά trebon

Με 'αγχωσες τώρα:(Δεν έχει ξανααρρωστήσει και προβληματίζομαι γι'αυτό θέλω να την πάω.δεν δείχνει να ζορίζεται πάντως.Νομίζω ότι ο βήχας είναι παραγωγικός και έχει και μύξες.Πυρετό δεν έχει και είναι σχετικά κεφάτη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις εφτιαξα cookies με κομματακια σοκολάτας! Συνταγή απο την κουβερτούρα γαλακτος της Nestle. Θα τα δοκιμάσω με το αγγελάκι μου μόλις ξυπνήσει;)

Τέλειες οι ιδέες σου Ειρήνη για αποκριες! Είσαι εμπνευση!

Hello!Έχω ένα κεφάλι καζάνι από το σχολείο:(

Την κουζίνα θα την πάρω σίγουρα:D,θα την παραγγείλω από Γερμανία,την έχω βρει περίπου 60 Ευρώ.Εσείς που την αγοράσατε εδώ πόσο την πληρώσατε???

ΤΙΓΡΑΚΙ έχω κι εγώ μια νύφη να μας έχεις κι εμάς υπόψιν αν δεν τα βρείτε με τη Γιώτα:tongue: Πότε γεννάς???

Γιώτα πολύ χαίρομαι που επιτέλους τρως τα υγιεινά ''μήλα''.Εύγε:D

Χρύσα τι υπέροχες φωτογραφίες κι εμείς στη θάλασσα που πάμε για βόλτα έχουμε υπέροχη θέα.

4U ότι κι αν έγινε αφού ξεπεράστηκε μην σκας.Εύχομαι να ήταν το τελευταίο;)

Βρε κορίτσια θέλω να σας βάλω φωτό τη μικρή με τη στολή να γελάσετε,μετά όμως μπορώ να την βγάλω,γιατί δεν θέλω να μείνει???

Τέλεια η κουζίνα!

έλεος δλδ και εγώ αυτό εύχομαι να ειναι και το τελευταίο... απο το 2011 με πάει γαμ_ _ _ _ _ ς :)

Ναι να τη βάλεις νομίζω ότι το edit παραμένει ενεργό για κάποιες ώρες (ακριβώς πόσες δεν ξέρω- καμμια 10αρια?) οπότε μπορείς να πας μετα απο λίγες ώρες στο ποστ σου που την ανέβασες και να την κάνεις delete.

4U εύχομαι περαστικά και πάντα καλά! Μια και ανέφερες χειρουργείο, και ψάχνω χειρούργο έχεις να προτείνεις κανέναν; για θυρεοειδή/παραθυρεοειδή θέλω...

Σου στέλνω πμ;)

Κοριτσάκια μου, όχι 1500, αλλά 15.000 (δεκαπέντε, το γράφω να το "χορτάσω" )... :?:evil:

Σχεδόν συγγενής μου (κόρη της νονάς μου), έκανε επέμβαση σε μεγαλογιατρό πριν 7-8 χρόνια. Τελικά αφαιρέσαν θυρεοειδή, λεμφαδένες, κλπ γιατί ήταν σε προκαρκινικό στάδιο (ούτε 35 η κοπέλα), και επειδή ο αδερφός της σπούθδαζε ακόμα (ειδικευόμενος γιατρός) τους έκανε "φιλική" τιμή, μόνο 8,000 ... αλλά η κοπέλα δεν τα κλαίει γιατί σώθηκε στο τσακ, για αλλού πήγαινε, άλλα την βρήκαν....

Άκουσα και περίπτωση μεγαλο-γιατρού που ζητάει καμιά δεκαριά χιλιάρικα νομίζω, που έχει πισίνα - σιγά τα ωά θα μου πείτε... Λεπτομέρεια: η πισίνα έχει σχέδιο θυρεοειδή (κάτι σαν πεταλούδα με ανοιχτά φτερά μοιάζει...) :shock:

Ε, φυσικά απόλυτα λογικό αφού έτσι την έφτιαξε.. :shock::shock::shock: ΑΙΣΧΟΣ το βρίσκω ανατριχιαστικό!

Ελα ντε... :confused:

Να στείλω μήνυμα στους διαχειριστές?

γιατί όχι, είμαι περίεργη να μάθω...

Να 'μαι κι εγώ! Χαλαρώνω λίγο πριν ξεκινήσω με δουλίτσες. Θέλω να κάνω ένα πέρασμα το μπάνιο, ένα γρήγορο ξεσκόνισμα, το νεροχύτη μου, να σιδερώσω ένα πλυντήριο και να ετοιμάσω άλλο ένα για τη νύχτα. Η μικρή μου βήχει ακόμη πολύ. Ελπίζω τουλάχιστον να μείνουμε μόνο σ' αυτό.

Renata, τέλειο το πρόγραμμα του σ/κ.

Ειρήνη μου, καλό κουράγιο με τη δουλειά σήμερα αλλά, από την άλλη και πάντα τέτοια :P!

Δε μου αρέσουν καθόλου και τα δάχτυλα μου και προσπαθώ να τα "κρύβω"

Θέλω να γίνω κι εγώ μέλος του club. Δάχτυλα και νυχάκια ΑΙΣΧΟΣ :evil:, Επίσης δεν τα βάφω ποτέ καιβγάζω το άχτι μου στα ποδαράκια μου, που μου φαίνονται μια χαρά :tongue:.

Νομίζω πως πρέπει να το δούμε από κοντά γιατρέ μου:tongue:

4U, να έρθεις κι εσύ...

Κι εγώ κι εγώ, Με θετε;

Α! Για τη στολή, Renata, στο τελευταίο αποκριάτικο πάρτυ που πήγα γέλασα πολύ με μια κοπέλα που είχε αγοράσει από jumbo μια στολή κανονική για κοριτσάκια 10-12 χρ. υπερπαραγωγή φουστανάρα, τίγκα ροζ και γκλίτερ που βέβαια της ήταν κοντή και τα μανίκια τρουα καρ :tongue: αλλά τη φορούσε με τέτοια φυσικότητα, την υποστήριζε, ρε παιδί μου, που έβγαζε πολύ γέλιο. Έγω, αν είχα να πάω σε πάρτυ, θα τη φορούσα σίγουρα με δόξα κα τιμή :lol:

γεια σας κοριτσια,

εκτος απο φαγητο, μουσακα, δεν εκανα τιποτα αλλο σημερα, τα κεφια μου στα πατωματα.....

Ει, Γιωτούλι, χαμόγελο ;)

Την κουζίνα θα την πάρω σίγουρα:D,θα την παραγγείλω από Γερμανία,την έχω βρει περίπου 60 Ευρώ.Εσείς που την αγοράσατε εδώ πόσο την πληρώσατε???

Ειρήνη, εμείς την είχαμε πάρει σε προσφορά νομίζω 50, τα περσινά Χριστούγεννα αλλά δεν είναι ίδια. Η δικιά μας είναι πιο απλή.

Λεπτομέρεια: η πισίνα έχει σχέδιο θυρεοειδή (κάτι σαν πεταλούδα με ανοιχτά φτερά μοιάζει...) :shock:

Αν είναι δυνατόν! :o

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

μαλλον περιμενω να αδειαθετησω (δεν καλοθυμαμαι ποτε ειναι νομιζω μετα την ειρηνη), δουλεια δεν εχω καθολου, ειναι απο τις μερες που κ να αναπνεει ο αντρας μου με εκνευριζει, η μικρη δεν κοιμηθηκε παρα μονο 1 ωρα. θετε κιαλλα?????? αλλα εχω βαρεθει να γκρινιαζω....

εχω κατι νευρα, δεν λεγονται....

για τον γιατρο με την πισινα εχω να πω:

αν ηταν γυναικολογος τι σχημα θα εδινε ο αχρηστος?????????:evil::evil::evil:

βικ η μαμα της billy κερδισε την βρωμοαρρωστια!

και συνεχίζω ενώ τρώω το 5ο cookie γιγας :tongue:(βγήκαν μεγάλα)....

Α! και 4U, μόνο ευχάριστα από δω και πέρα!

έτσι... ΜΟΝΟ ευχαριστα για όλους μας! τέλος οι βρωμοαρρώστιες!

μαλλον περιμενω να αδειαθετησω (δεν καλοθυμαμαι ποτε ειναι νομιζω μετα την ειρηνη), δουλεια δεν εχω καθολου, ειναι απο τις μερες που κ να αναπνεει ο αντρας μου με εκνευριζει, η μικρη δεν κοιμηθηκε παρα μονο 1 ωρα. θετε κιαλλα?????? αλλα εχω βαρεθει να γκρινιαζω....

καλά πέθανα απο τα γέλια!!!! ακόμα και αυτό με βάση εσένα Ειρήνη το έχουμε στο μυαλό μας:D

οκ κανένα πρόβλημα... "αγάπη, σου πηρα δώρο μια σακούλα να σου τη φορέσω?":D Μου θύμισες το γιο μου που όταν ξαπλώνει δίπλα μου και τα πρόσωπά μας είναι δίπλα δίπλα ..μου λέει...ΜΑΜΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!:shock:

έτσι... ΜΟΝΟ ευχαριστα για όλους μας! τέλος οι βρωμοαρρώστιες!

καλά πέθανα απο τα γέλια!!!! ακόμα και αυτό με βάση εσένα Ειρήνη το έχουμε στο μυαλό μας:D

οκ κανένα πρόβλημα... "αγάπη, σου πηρα δώρο μια σακούλα να σου τη φορέσω?":D Μου θύμισες το γιο μου που όταν ξαπλώνει δίπλα μου και τα πρόσωπά μας είναι δίπλα δίπλα ..μου λέει...ΜΑΜΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!:shock:

γελας ε?????? τωρα που το ξαναδιαβασα γελασα κ εγω!!! αμα εχω νευρα εχω οιστρο ρε παιδακι μου!!!!

επειγοντος να ερθει καποια να παρει την κορη μου κ να μου την φερει το βραδυ ταισμενη, αλλαγμενη, μπανιαρισμενη κ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ!!!Α

Διαφημίσεις

Με γεια η στολη του γιόκα σου!Το δολιο τον αντρα σου ,τι εχει να τραβήξει!Θα ανυπομονει να τελειωσει η αδειά του!:P

το μεσημερι που γυρισε αφου εφαγε μου λεει ολο νοημα ειμαι πτωμα παω για μπανιο και το απογευμα μονο κολυμβητηριο το μικρο , απο αυριο μου λες...:lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσια,

εκτος απο φαγητο, μουσακα, δεν εκανα τιποτα αλλο σημερα, τα κεφια μου στα πατωματα.....

καλα και το μουσακα δεν το λες και τιποτα, μη τρελαθουμε ειναι φαι μπελαλιδικο;)

Hello!Έχω ένα κεφάλι καζάνι από το σχολείο:(

ΤΙΓΡΑΚΙ έχω κι εγώ μια νύφη να μας έχεις κι εμάς υπόψιν αν δεν τα βρείτε με τη Γιώτα:tongue: Πότε γεννάς???

θα σας εχουμε υποψη , εσυ την ετοιμαζεις κατευθειαν και για το easy living με την κουζινα που θα της παρεις.

να μας τη βαλεις ντυμενη καλε και εμενα οταν ντυθει τη τσικνοπεμτη θα τον βγαλω φωτο.

να ειμαστε καλα ανα μεσα σε καθαρα δευτερα και 25μαρτιου θα με βαλει ο γιατρος.

θα σας ενημερωσω κυριες μου:tongue:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

κοριτσια εγω εφαγα μια ολοκληρη σοκολατα παυλιδης γεμιση με φραουλα.

μα ποσο μπαλονακι να γινω 20 μερες μεινανε θα φαω οτι θελω απο εδω και περα :tongue:

Άσχετο, αλλά βρήκα πού έμεινα στο διάβασμα των περασμένων σελίδων... με πήγε στην 594 σελίδα.. καλά πόσες κόψαν και γιατί;;;;

θα τις κοψανε γιατι ειμαστε γλωσσουδες:oops:

Κοριτσάκια μου ξεκινώ να ετοιμαστώ.

Θα φύγω σε λίγο να πάω το παιδί tae και μετά απευθείας δουλίτσα.

Θα επιστρέψω πολύ αργά, τα ίδια και αύριο αλλά όχι τόσο.

Τα λέμε το πρωί,σ ας φιλώ όλες :P

καλη δουλεια και καλη δυναμη:tongue:

renata να ντυθεις σεξι καλογρια, να ντυθεις γκαρσονα, να ντυθεις παππας.:P

1. Κουράγιο Γιωτάκι...

2. Ελα μου ντε... :?:shock:

3. Πολύ χάρηκα για τη μαμά της μπιλυ :D:p

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...