Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθήκη χαρτικών / φούρνο

3) Έστρωσα το κρεβάτι μας

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

5) Έβγαλα από παντού τα σκουπίδια και άλλαξα σακούλες

6) Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

7) Άδεισα το πλυντήριο πιάτων που ήταν γεμάτο και όλα μπήκαν στις θέσεις τους

8 ) Έστρωσα καθαρά σεντονάκια και τώρα το κρεβάτι του φιογκακίου είναι έτοιμο

9) Άναψα θερμοσίφωνο και έπλυνα τα μισά πιατικά {τα άλλα μισά θέλουν μούλιασμα}

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

11) Τακτοποίησα ντουλάπι με τα τάπερ μου

12) Έπλυνα ένα ταψί

13) Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

15) Κατέβασα και 2 ανοιξιάτικα μπλουζάκια, στο κάτω μέρος των ρούχων μου

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

17) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας

18 ) Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα "καλά" πιατικά μου, που έβγαλα για να φάμε το Σαββατο που ήρθε ο μπαμπάς μου

19) Επλυνα μία γιγάαααααντια κατσαρόλα :tongue:, τελειώνω με τα πιατικά

20) Χλωρίνιασα την λεκάνη

21) Άδειασα τον κάθο της ηλεκτρικής σκούπας

22) Έφτιαξα τοστάκι, στεγνό, μόνο γαλοπούλα βραστή και έφαγα

23) Έβαλα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα

24) Τακτοποίησα στις θέσεις του, τις πρωϊνές αγορές μου

25) Σκούπισα τα πιατικά που είχα πλύνει {χρειάζομαι το στραγγιστό γιατί θέλω να πλύνω κι άλλα} και τα έβαλα στις θέσεις τους

26) Έκανα όλους τους καθρέπτες του σπιτιού

27) Έβαλα ηλεκτρική σκούπα στο υπνοδωμάτι μου

28 ) Έριξα καυτό νερό στις οδοντόβουρτσές μας

29) Σαπούνισα την λεκάνη του μπάνιου

30) Εβαλα σκούπα στο παιδικό δωμάτιο

31) Τίναξα τα χαλάκια της κουζίνας και τα άφησα στο μπαλκόνι

32) Έβαλα ηλεκτρική σκούπα σε κουζίνα / σαλόνι (τα χαλιά μου έχουν τα χάλια τους... την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσω απο τον άντρα μου να μου τα περάσει με ξύδι!)

33) Γέμισα τα κουτάκια μου ζάχαρη και καφέ

34) Έπλυνα και το τελευταίο πιατικό, ένα πυρέξ

35) Ξεκίνησα να ετοιμάζω φαγάκι {αρακά λαδερό με καροτάκια και πατατούλες}, αχ μοσχομύρισε το κρεμμυδάκι με το ανηθάκι....:-D

36) Έκανα φραπεδάκι περιποιημένο και έπλυνα το χτυπητήρι και μπήκε στη θέση του

37) Επλυνα 2-3 πραγματάκια που βγήκαν στον νεροχύτη κατά την προετοιμασία του φαγητού

38 ) Σφουγγάρισα την κουζίνα

39) Ξεσκόνισα το σαλόνι

40) Ξεσκόνισα το παιδικό

41) Σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο μου

42) Σφουγγάρισα το παιδικό

43) Έπλυνα την σφουγγαρίστρα και πήγε στη θέση της

44) Μάζεψα τις καλτσούλες απο το μπαλκόνι, τις έκανα σετάκια και μπήκαν στις θέσεις τους

45) Τακτοποίησα το καλαθάκι με τα διάφορα μπουκάλια του μπάνιου {μαλακτικές, τζελ μαλλιών κτλ}

46) Εβαλα την θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου σε μια λεκανη με ζεστό νερό και λίγο χλωρίνη και απορρυπαντικό.

47) Αφού έπλυνα τα πάντα, είπα να πλύνω και το μεγάλο τηγάνι που τηγανίζουμε πατατούλες. Το έχω στο νεροχύτη με καυτό νερό και υγρό πιάτων να μαλακώσει ώστε να το τρίψω σε λίγο.

48 ) Πότισα και τα λουλουδάκια του μπροστινού μπαλκονιού {στο μεγάλο είναι μία δεκαωχτούρα και κλωσσάει!!!! :P:p:p}

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxa!!!!!

σοφακι πολυ ωραια κ η τσαντα αλλα ο μικρος καλυτερος;)

χθες που πηγα στην μαμα(ειναι καλυτερα ο πονος ευτυχως) ειχε βγαλει τα αποκριατικα για να ντυθει στην πρωτη ευκαιρια:rolleyes: κ βρηκα μια παλια στολη που ειχα φτιαξει δεντρο λεμονιά την εβαλα για πλακα στον μικρο αλλα το καπελο-κλαδια το ειχα φτιαξει απο χαρτονι κ ταλαιπωρηθηκε με τα χρονια,ξαναφτιαχνεται ευκολα ομως. δειτε μας!!!!!!!!

2013001.jpg

Τέλεια η στολή ΜΠΡΑΒΟ!!!

Και το μουτράκι πιο ΤΕΛΕΙΟ

Φιλακια

Εγώ δεν θα σχολιάσω τη στολή {πολύ γέλιο! :tongue:} αλλά τι μανούλι είναι το αγόρι σου!!

Να σου ζήσει, φτου, σκόρδα!

ευχαριστω! ειναι γλυκουλης ο ατιμος;)

απο μεσα φοραει την στολη του ben10 αλλα μολις ειδε το δεντρο ηθελε να την φορεσει για να τον δει ο πατερας του κ να κοψει λεμονια να μου τα δωσει γιατι ακουσε χθες το πρωι που ξεμεινα κ ζητησα απο την κουνιαδα μου!!!!!:rolleyes:

47) Αφού έπλυνα τα πάντα, είπα να πλύνω και το μεγάλο τηγάνι που τηγανίζουμε πατατούλες. Το έχω στο νεροχύτη με καυτό νερό και υγρό πιάτων να μαλακώσει ώστε να το τρίψω σε λίγο.

48 ) Πότισα και τα λουλουδάκια του μπροστινού μπαλκονιού {στο μεγάλο είναι μία δεκαωχτούρα και κλωσσάει!!!! :P:p:p}

49) Έκοψα πατατούλες γιατί το υψηλό μικρό δεν τρώει τον αρακά :? και θα του φτιάξω με ένα αυγουλάκι...

50) Τακτοποίησα το ψυγείο μου. Πέταξα κανα 2 πραγματάκια, έβαλα τα πραγματάκια στις θέσεις τους, ταπεράκια όπως έπρεπε κτλ., και έγινε κι αυτό! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!αργησα να μπω σημερα ειχαμε διακοπη ρευματος απο τις 8 και ηρθε στις 12 οποτε μετα δουλιτσες..

Μy billy αντε να τελειωσεις με την κουζινα..και εγω πιστευω δεν υπαρχει λογος να κανεις γενικη τωρα αφου μετα θα βαψετε,μια και καλη τοτε..φοβερος ο μικρος σου με την στολη,κουκλος..

Φωτεινη πλησιαζει η μερα ε?αντε θα περιμενουμε να μας πεις..

Ειρηνη τι να πω για σενα..σιφουνας δεν το συζητω..καλα για τα κιλα δεν σε φοβαμαι γιατι οταν βαλεις κατι στο μυαλο σου το πετυχαινεις..αν περιορισεις λιγο το βραδυνο πιστευω οτι θα χασεις..

Εγω ευτυχως το σπιτι ηταν μαζεμενο, το πρωι εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εστρωσα κρεβατια και αερισα το σπιτι και τα παπλωματα..οταν ηρθε το ρευμα εφτιαξα το φαγητο της μικρης και φασολαδα για μας..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!αργησα να μπω σημερα ειχαμε διακοπη ρευματος απο τις 8 και ηρθε στις 12 οποτε μετα δουλιτσες..

Μy billy αντε να τελειωσεις με την κουζινα..και εγω πιστευω δεν υπαρχει λογος να κανεις γενικη τωρα αφου μετα θα βαψετε,μια και καλη τοτε..φοβερος ο μικρος σου με την στολη,κουκλος..

Ειρηνη τι να πω για σενα..σιφουνας δεν το συζητω..καλα για τα κιλα δεν σε φοβαμαι γιατι οταν βαλεις κατι στο μυαλο σου το πετυχαινεις..αν περιορισεις λιγο το βραδυνο πιστευω οτι θα χασεις..

Εγω ευτυχως το σπιτι ηταν μαζεμενο, το πρωι εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εστρωσα κρεβατια και αερισα το σπιτι και τα παπλωματα..οταν ηρθε το ρευμα εφτιαξα το φαγητο της μικρης και φασολαδα για μας..

ευχαριστω:P

α ωραια εσεις χωρις ρευμα εμεις χωρις νερο ηρθε πριν μιση ωρα αλλα τωρα χαιρετισματα...παει η γενικη στο μπανιο για αλλη μερα το σιδερο εχει τελειωσει προ πολου κ δεν εχω ασιδερωτα ουτε απλυτα! αλλα μην ζηλευετε αφου ολα τα υπολοιπα ειναι ρημαδιο:evil:τωρα αδειαζω τα ντουλαπια αχ πανικος εδω μεσα.να ξεμπερδεψω κ με ολα αυτα κ μετα αφου θα μου εχει φυγει κ αυτο το βαρος θα νιωσω η πιο ευτυχεσμενη:tongue: γυναικα στον κοσμο νομιζω:P:p:cool:

Ζάχο ήμασταν χθες!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, λατρεύω πιγκουΙϊνου στολή!! Πανέξυπνο!!!

Αντε μπράβο, επιτέλους αδιαθέτησες!

μετα απο λιγο αφου μιλησαμε ηρθε μαλλον σε φοβηθηκε και λεει κατσε να κατεβω αχαχαχαχαχ

αχ ναι αυριο που θα παω στη μαμα μου θα του τη ξαναβαλω και θα σας βαλω φωτο θα πεθανετε στο γελιο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

49) Έκοψα πατατούλες γιατί το υψηλό μικρό δεν τρώει τον αρακά :? και θα του φτιάξω με ένα αυγουλάκι...

50) Τακτοποίησα το ψυγείο μου. Πέταξα κανα 2 πραγματάκια, έβαλα τα πραγματάκια στις θέσεις τους, ταπεράκια όπως έπρεπε κτλ., και έγινε κι αυτό! :P

51) Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο

52) Έστρωσα τραπέζι και έβαλα να τηγανίσω του μικρού

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης, Αρετούλα.

Το παλεύω τώρα που είναι λίγα τα κιλά γιατί άμα με πάρει η μπάλα... πάει μετά... θα σας ενημερώνω πως πάω...

777885dugw57gt25.gif

ευχαριστω:P

α ωραια εσεις χωρις ρευμα εμεις χωρις νερο ηρθε πριν μιση ωρα αλλα τωρα χαιρετισματα...παει η γενικη στο μπανιο για αλλη μερα το σιδερο εχει τελειωσει προ πολου κ δεν εχω ασιδερωτα ουτε απλυτα! αλλα μην ζηλευετε αφου ολα τα υπολοιπα ειναι ρημαδιο:evil:τωρα αδειαζω τα ντουλαπια αχ πανικος εδω μεσα.να ξεμπερδεψω κ με ολα αυτα κ μετα αφου θα μου εχει φυγει κ αυτο το βαρος θα νιωσω η πιο ευτυχεσμενη:tongue: γυναικα στον κοσμο νομιζω:P:p:cool:

.. αν πεις πως δεν έχεις και κοιλιά, μπανάρεσαι! Να το ξέρεις!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

μετα απο λιγο αφου μιλησαμε ηρθε μαλλον σε φοβηθηκε και λεει κατσε να κατεβω αχαχαχαχαχ

αχ ναι αυριο που θα παω στη μαμα μου θα του τη ξαναβαλω και θα σας βαλω φωτο θα πεθανετε στο γελιο

Οχι παίζουμε!!! :evil::tongue::tongue:

Αν μπορέσεις πολύ θέλω να τον δω στη στολή του πένγκουϊν! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Εδω ειμαι πάλι!

Σημερα εκανα διαφορα και μόλις που καταφερα να κατσω...

Τωρα πλ΄ρενεται το τεταρτο πλυντηριο και εχω αλλα 3 για να ξεμπερδεψω!Πως εγινε αυτο δεν ξεραω...μαλλον δεν εβαλα όσα επρεπε το σκ ,και τωρα πέσανε μαζεμενα.Μεσα σε ολα επλυνα το μπουφαν του μικρου και τα ριχταρια μας που στεγνωσαν και τα ξαναεστρωσα.Ζυμωσα τα λαδενια παξιμαδια(3 κιλα αλευρι εβαλα για να εχω αρκετο να φυλάξω και στην καταψυξη),απλωσα τα πλυντηρια,εβαλα σκουπα,καθαρισα καλά την κουζινα,εβαλα χαπόδακι με πέννες,εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και όλα τα υπόλοιπα καθημερινα...

Το απόγευμα εχει ο μικρος καρατε και ευελπιστω να τα καταφερω να πάω για περπάτημα...

Διαβασα για όμορφες βόλτες το σαββατοκύριακο,μπραβο κοριτσια που εκμεταλλευτηκατε τον ηλιο!Περαστικα στους αρρωστουλιδες ,ελπίζω να ειναι τα τελευταια!Α,ειδα και φωτο από μασκαρεμενα παιδακια,κουκλια!

My billy,η στολη που εχεις φτιαξει ειναι πανεμορφη!Καλη συνεχεια με την κουζινα,και εγω θα ελεγα να μην κανεις γενικη ,θα γινουν χαλια.

Μετα σιγα σιγα τα φτιαχνεις...

Τιγρακι ,με το καλο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...