Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, anemonii είπε:

Βασικά αύριο θα με δει πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα φάρμακα, οπότε δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμη. Θα δείξει αύριο!!

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

21 μαϊου έχω αιματολογικές και υπερυχο και μετά βλέπουμε ,κρατάω μικρό καλάθι 

με το καλό και οι δυο κορίτσια!!!! @anemonii μεχρι στιγμης ειχες τιποτε παρενέργειες πρηξιματα κλπ?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τα νύχια σου είναι "μεγάλα" ή έχουν "μικρή" βαση?

Θα σου έλεγα να σκεφτείς και να "διαλέξεις" ποια χρώματα σου αρέσουν για τα δικά σου χέρια και να αγοράσεις 2 βερνίκια για αρχή.

Να πάρεις μία λίμα {χάρτινη, ποτέ μεταλλική} και μία "τροφή-νυχιών" {είναι σαν γυαλιστικό} και σιγά-σιγά να αρχίσεις να τα περιποιείσαι.

Θα δεις μεγάλη διαφορά! :D

Nομίζω πως σε σχέση με τα δάχτυλα η βάση είναι μια χαρά.

Ειρήνη μου, μου αρέσουν πολλά χρώματα δε μου αρέσουν όμως τα δικά μου νύχια βαμμένα.

Ούτε δαχτυλίδια φοράω, που μου αρέσουν τρελά, τα χέρια μου είναι πάντα γυμνά.

Νομίζω πως πρέπει να το δούμε από κοντά γιατρέ μου:tongue:

4U, να έρθεις κι εσύ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν σου πω, πόσες φορές την ημέρα βάζω κρέμα θα τρελαθείς... !

Τα "βοηθάω" επειδή έχω ευαίσθητο δέρμα και ειδικά στα χέρια "ανοίγει" με τα κρύα οπότε... συνέχεια!

αχ έτσι έκανα και εγώ γιατι και εμένα είναι ευαίσθητα... ανοιγουν, και σε μικρότερη ανοιγαν και εσωτερικα μέχρι που ματώναν:shock:

2η φορά που έβαλα κρέμα σήμερα;)... σε μια εβδομάδα θα μου κανουν πρόταση για να διαφημίζω δαχτυλίδια :tongue:

TQ Ειρήνη

Είδα το ποστ σου στο face... βρε άτιμο-τμήμα, μήπως μας ρίχνουν κάτι στο νερό? Ετσι ειμαι και γω... ακούω κάτι "βαριά" λέμε.... :tongue:

Το θυμάστε, οι παλιές? :shock:

χαχαχα που το ξεθαψες βρε??? πως δεν το θυμάμαι:cool:

Διαφημίσεις

Πληρώνουμε τα μαλλια της κεφαλής μας,δεν υπάρχουν λεφτα και εμεις το εχουμε ριξει στα ρομαντικα τραγούδια και στα ηλιοβασιλεματα.Δεν εξηγείται αλλιως,μας ψηκάζουν:rolleyes:...

Μας το κάνουν το σεξ, με όλα αυτά ε, είπαμε να βάλουμε και λίγο συναίσθημα.. :|

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου, μου αρέσουν πολλά χρώματα δε μου αρέσουν όμως τα δικά μου νύχια βαμμένα.

4U, να έρθεις κι εσύ...

Οχι, δεν σε αναλαμβάνω εγώ Ρηνάκι γιατί καταλαβαίνεις τι θ' ακούσω και αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω καμιά λαβή του tae! :tongue:

Θα σε βοηθήσω όσο θέλεις και για ότι χρειαστείς. Και κοπέλα να βρούμε και λύσεις θα σου δώσω και οτι χρειαστεί το κορίτσι μου!

Και νομίζω πως αν ξεκινήσεις να τα προσέχεις θα αλλάξεις γνώμη για τα χεράκια σου... είμαι σίγουρη δηλαδή!

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακια θα σας βαλω μετα το ονομα του κεντρου γιατι τωρα εχω πλακωθει στις δουλιτσες σιδερο κοντευω, εκανα μαγειρεμα το μπανιο κ σκουπα τα πανω πανω... ουφ απο μερα σε μερα κ αυτος ο μαστορας ποτε θα ερθει? θα βρωμισουμε στο τελος!

στελνω κ κατι πονηρα(χιχι) e mail στον αντρουλη......

4U οτι και αν περασες ξεχασε το αφου ολα ειναι καλα..

ναι areti, τα αφηνουμε πίσω και συνεχίζουμε :)

Τα χερια απο την εσωτερικη πλευρα ειναι χαλια..ειδικα το δεξι. βαζω κρεμουλα καθε βραδυ αλλα απο τα νερα γινονται χαλια..ε τι να σου κανει μια φορα την ημερα που βαζω και τοσες δουλειες συν καθε αλαγη πανας της μικρης που την πλενω..

αχ τι μου θύμησες, τους πρώτους 6 μήνες που γεννήθηκε ο γιος μας τα χερια μου ήταν παλι σε άθλια κατασταση, πέρα ότι τα έπλενα συνέχεια έβαζα και απολυμαντικό τουλάχιστον 20 φορές την ημέρα... όσες φορες και αν έβαζα κρέμα δεν μπορούσα να τα επαναφέρω... ε μετά μεγάλωσε το παιδί και σταμάτησα να τα απολυμάινω συνέχεια και σώθηκαν.

Πληρώνουμε τα μαλλια της κεφαλής μας,δεν υπάρχουν λεφτα και εμεις το εχουμε ριξει στα ρομαντικα τραγούδια και στα ηλιοβασιλεματα.Δεν εξηγείται αλλιως,μας ψηκάζουν:rolleyes:...

μας ψεκάζουν, μας ταιζουν μεταλλαγμένα, μας ποτίζουν το νεράκι, αναπνέουμε και τον πεντακάθαρο αέρα .... μια ομορφιά :rolleyes:

4U, να έρθεις κι εσύ...

χμμμ με εμας εδω και νύχι θα βάψεις και δαχτυλίδι θα φορέσεις :D

Εννοείται;)

την Ειρήνη ποια θα την περιποιηθεί όμως οεο?:shock:

Διαφημίσεις

Οχι, δεν σε αναλαμβάνω εγώ Ρηνάκι γιατί καταλαβαίνεις τι θ' ακούσω και αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω καμιά λαβή του tae! :tongue:

Θα σε βοηθήσω όσο θέλεις και για ότι χρειαστείς. Και κοπέλα να βρούμε και λύσεις θα σου δώσω και οτι χρειαστεί το κορίτσι μου!

Και νομίζω πως αν ξεκινήσεις να τα προσέχεις θα αλλάξεις γνώμη για τα χεράκια σου... είμαι σίγουρη δηλαδή!

Χαΐνηδες που μου αρέσουν πολύ!:tongue:

Το σάββατο μας έχουν καλέσει σε πάρτυ, θα κάνουμε τσικνοσάββατο!

Σκέφτομαι μήπως ντυθώ κάτι...

Εκτός από @@@@ας πολίτης αυτής της χώρας.

Καμιά ιδέα;

Χαΐνηδες που μου αρέσουν πολύ!:tongue:

Το σάββατο μας έχουν καλέσει σε πάρτυ, θα κάνουμε τσικνοσάββατο!

Σκέφτομαι μήπως ντυθώ κάτι...

Εκτός από @@@@ας πολίτης αυτής της χώρας.

Καμιά ιδέα;

τέλεια! δες μήπως μπορείς να ντυθείς κατι αντίστοιχο με το παιδί σου;)

δλδ Batman - spiderman ή φαντάσματα και οι 2 κλπ

τέλεια! δες μήπως μπορείς να ντυθείς κατι αντίστοιχο με το παιδί σου;)

δλδ Batman - spiderman ή φαντάσματα και οι 2 κλπ

Δεν έχω παιδί καρδιά μου...

Δηλαδή έχω ένα σε μεγάλη έκδοση...τον άντρα μου:rolleyes::tongue:

Αν ντυθώ εγώ θα τον ντύσω κι αυτόν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...