Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορούλες καλημέρα σας.

Σήμερα το κουφαράκι μου είναι κουρασμένο από το χθεσινό... όργιο! :tongue:

Οπότε θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μαζί του, καθώς δουλεύω και το απόγευμα αλλά και όλα τα απογευματα της εβδομάδας...

Χθες το βράδυ, που να σας τα λέω τι έπαθα... την ώρα που έκοβα την πίτσα για να φάνε τα αγόρια, 2 κομμάτια ήρθαν και μπήκαν στο στόμα μου!!!! :|:mrgreen: κόντεψα να πνιγώ λέμε και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, το τονίζω... αναγκαστικά, τα έφαγα!!! :lol::lol:

Καλημερα κοριτσια!!!

χαχα!!!Πιτσα με προσωπικοτητα!!!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και πάλι

δεν με νοιαζει ομως γιατι θα τον παρει η μανουλα μου σε λιγο σπιτι της!!! και εγω θα παω το μεσημερακι για ενα καφεδακι με τη κολλητη μου και μετα πισω για δουλιτσες!!!!!:D:D:D

αχ τι ωραια!!!!Αντε να περασεις ομορφα!!!;)

καλημερα κοριτσια:P

ελπιζω ολες να ειστε καλα και κεφατες αφου η ανοιξη εχει μπει δυναμικα:P

περαστικα στους αρρωστουληδες και καλη δυναμη σε οσες αρχισαν να προσεχουν τα κορμια τους,μαζι σας και εγω στη προσπαθεια σε λιγο καιρο.

ας κρυψουμε λοιπον τα βιταμ,τα κακαο και οτι εχει σχεση με ζαχαροπλαστικη;)

ειρηνη μου ποσο σε καταλαβαινω εμενα χτες κατα τις 22:30 χτυπησε το κουδουνι και ηρθαν τελειως απροσκλητα σουβλακια στο σπιτι:shock: τι να εκανα τα εφαγα μαζι με τον αντρα μου ο οποιος περιμενει να γεννησω για να σταματησει να τρωει:lol::lol::lol:

χαχα!!!δεν υπαρχετε!!!!και σουβλακια με προσωπικοτητα!!!Αλλα και εσεις ευγενεστατοι!!!!Μην τους χαλασετε χατηρι!!!:tongue:

κοριτσακι μου παρε τον καταλογο της βεκρο εχει πολυ καλους συνδιασμους πολυ προχωρημενους και τα εχει σε φωτο με σπιτια οποτε θα δεις πως φαινονται.

εγω απο εκει ειδα τα χρωματα για τα δυο παιδικα και απο εκει θα διαλεξω και το καλοκαιρι που θελω να βαψω το σαλονι.

ειναι και αοσμα;)

ευχαριστω:P δεν την ηξερα αυτην την μαρκα,το βρηκα το σαιτ τους εχει οντως ωραια χρωματα θα το μελετησω. εσυ το ειχε σε καταλογο κ ειδες κ σε σπιτια γιατισ το σαιτ εχει μονο τις βενταλιες

Καλημέρα και πάλι

δεν κατάφερα να κοιμηθω άλλο και νιώθω πολύ κουρασμένη!!

λοιπον για σημερα εχουμε τα ακολουθα:

1) μαζεψα σαλονι και κουζίνα τα γυρω γύρω

2) έβαλα κάτι ποτήρια στο πλυντηριο

3) ξυπνησε ο μικρος καναμε τα πρωινα μας και φαγαμε

4) ξεκαθαρισα το φαρμακειο μας και εβγαλα 2 κουτακια με χάπια που εληξαν και θα τα παω φαρμακείο για πεταμα και θα αγοράσω άλλα να τα αντικαταστήσω

5) μάζεψα το κρεββάτι μας

6) κατέβασα κάτι ανοιξιάτικα μπλουζάκια μου

7) ο μικρος παιζει με τις σαρπατινες και τις εχει σκορπισει παντου!!

:cool: πήγα το μικρό στη μανούλα μου, να είναι καλα που μπορει και το κρατάει σημερα

9) έβαλα μια γρηγορη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα για τον αντρα μου και εγω θα φαω τα μακαρονια με κοκκινιστο χταποδακι που εφτιαξε η μαμα

αυτα, θα κανω ενα γρηγορο ντουζακι και εφυγα βολτιτσα!!

τα λεμε στην επιστροφη!

πολλα φιλια

Διαφημίσεις

Κοριτσια για το ψωμι του τοστ που σας ελεγα,δεν κανω κατι το ιδιαιτερο,κανονικο ψωμακι φτιαχνω απλα το κοβω και το ψηνω σε μικρα κομματια,σας βαζω φωτο για να καταλαβετε,http://imageshack.us/photo/my-images/593/1001498e.jpg/ τα κοβουμε στην μεση βαζουμε τα υλικα που θελουμε και τα ψηνουμε,αυτη την φορα εβαλα στην ζυμη λιγη ριγανη και γινανε πιο νοστιμα,να σας πω την αληθεια του αντρα μου του αρεσει περισσοτερο απο το ψωμι του τοστ.

Κοριτσια για το ψωμι του τοστ που σας ελεγα,δεν κανω κατι το ιδιαιτερο,κανονικο ψωμακι φτιαχνω απλα το κοβω και το ψηνω σε μικρα κομματια,σας βαζω φωτο για να καταλαβετε,http://imageshack.us/photo/my-images/593/1001498e.jpg/ τα κοβουμε στην μεση βαζουμε τα υλικα που θελουμε και τα ψηνουμε,αυτη την φορα εβαλα στην ζυμη λιγη ριγανη και γινανε πιο νοστιμα,να σας πω την αληθεια του αντρα μου του αρεσει περισσοτερο απο το ψωμι του τοστ.

Για πες συνταγή!!

11) Τηγάνισα τα λαχανικά μου και τώρα τα έχω σε χαρτί να στραγγίξουν τα λάδια

12) Επλυνα 2 πιατάκια και πέρασα με βιτέξ τους πάγκους μου

13) Ετοίμασα το φαγητό, το βαλα στο πυρέξ, έβαλα τα κρεμμυδάκια μου, τα σκορδάκια μου, τις σαλτσούλες, τα πάντα και τώρα μόλις το έσβησα... έγινε ένα μπριαμ.... μιαμ μιαμ κόρες!

14) Εφτιαξα το ντουλαπάκι με τις {λίγες} τσαντούλες μου

15) Ανέβασα κάτι νυχάκια στο nails.

16) Μάζεψα τα ρουχαλάκια που με τόσο αέρα, στέγνωσαν αμέσως!

Παω να παρω το φιογκάκι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για πες συνταγή!!

Βαζω αλευρι,μαγια,αλατι,λαδι και χλιαρο νερο,και τα ζυμωνω παρα πολυ καλα,το αφηνω να φουσκωσει,μετα το ξαναζυμωνω και φτιαχνω τα ψωμακια, τα βαζω στο ταψι και τα αφηνω να ξαναφουσκωσουν και υστερα τα ψηνω.

Δεν ξερω να σου πω ακριβως ποσοτητες γιατι τα βλεπω με το ματι.

13) Ετοίμασα το φαγητό, το βαλα στο πυρέξ, έβαλα τα κρεμμυδάκια μου, τα σκορδάκια μου, τις σαλτσούλες, τα πάντα και τώρα μόλις το έσβησα... έγινε ένα μπριαμ.... μιαμ μιαμ κόρες!

14) Εφτιαξα το ντουλαπάκι με τις {λίγες} τσαντούλες μου

15) Ανέβασα κάτι νυχάκια στο nails.

16) Μάζεψα τα ρουχαλάκια που με τόσο αέρα, στέγνωσαν αμέσως!

Παω να παρω το φιογκάκι!

Γειά σας κορίτσια! Κι εμείς μπριάμ σήμερα, Ειρήνη!

sACYp2.png

xaxa τι πλακα σαν δεν ντρεπονται να ερχονται απροσκλητα:tongue: αλλα κ ο αντρουλης συμπαρασταση θελει να σε φτασει στην κοιλιτσα???

εγω ξερετε τι επαθα??? αφου εχω κανα μηνα εδω πανω το χαρτι με την διαιτα κ οποτε μου κανει κεφι την ακολουθω:rolleyes: λεω ας δω τι εχει για πρωινο κ ελεγε ενα τοστ με τυρι κ χυμο κ ενα μπολ κορν φλεικς

αφου τα εφαγα εβαλα τα γυαλια μου κ ειδα οτι δεν ηταν κ αλλα ή:tongue::tongue:

ναι η γουρουνα εφαγα το τοστ κ μετα πεινουσα ακομα :shock:κ εφαγα κ την δευτερη επιλογη:rolleyes::rolleyes: κ οχι καταλαθος φυσικα!!!!!!!!:cool:

τι κ τι η το ιδιο ειναι!!! χαχαχαχαχ, εγω κοριτσια συνηθως δεν τρωω πρωινο, αλλα αν φαω οπως σημερα τρωω πολυ, ενα τοστ κ ενα κρουασαν κ παλι πειναγα, αν δεν φαω ειμαι οκ

Ατιμες απόκριες με τις σερπατίνες και τα ρέστα και άτιμο ναυτάκι που θα πίνεις καφέ και εγώ θα διαβάζω τον φιόγκο!!!

Ατιμη ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::tongue:

χαχαχα ατιμη κοινωνια που αλλους του ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις!!!!

καλημερα κοριτσια:P

ελπιζω ολες να ειστε καλα και κεφατες αφου η ανοιξη εχει μπει δυναμικα:P

περαστικα στους αρρωστουληδες και καλη δυναμη σε οσες αρχισαν να προσεχουν τα κορμια τους,μαζι σας και εγω στη προσπαθεια σε λιγο καιρο.

ας κρυψουμε λοιπον τα βιταμ,τα κακαο και οτι εχει σχεση με ζαχαροπλαστικη;)

ειρηνη μου ποσο σε καταλαβαινω εμενα χτες κατα τις 22:30 χτυπησε το κουδουνι και ηρθαν τελειως απροσκλητα σουβλακια στο σπιτι:shock: τι να εκανα τα εφαγα μαζι με τον αντρα μου ο οποιος περιμενει να γεννησω για να σταματησει να τρωει:lol::lol::lol:

ο μικρος σημερα γυρισε απο σχολειο ντυμενος πειρατης:tongue:

απο δουλειες το σπιτι ειναι οκ να ναι καλα ο αντρουλης μου γιατι εμενα οι δυναμεις μου κοριτσια μου επεσαν τελειως αφου σημερα σηκωθηκα στις 09:30 απο το κρεβατι.

ευτυχως τη μαγειρικη την εχει αναλαβει η μαμα μου σημερα εχει χωριατικο κοτοπουλο με λαζανια και μυζηθρα:tongue:

σας φιλω και σας διαβαζω ολες, δε σχολιαζω τα παντα γιατι κουραζομαι ακομα και να καθομαι:?

πωπω, πλησιαζουν οι μερες!!! με το καλο

εμας εχει ο αρτοπαρασκευαστης θηκες για μπαγκιετες, θα το δοκιμασω

ρενατα μου εγραψα κ πριν αλλα δεν το βρησκω το ποστ, περαστηκα στον αντρα σου

Εδώ είμαι πάλι...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά Τζίφος τελικά,μου ήρθε περίοδος πριν λίγο.Απογοητεύτηκα λίγο:rolleyes: για να πω την αλήθεια.Αλλά δεν είχαμε κάνει και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για μπεμπέ οπότε λογικό το βρίσκω...;)

Βάσια είχες κι εσύ μούχλα σε δωμάτιο του σπιτιού σου αν θυμάμαι καλά.Με τι το καθαρίζεις.Λέμε να το βάψουμε το καλοκαίρι και να δούμε τι θα γίνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...