Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι για την σκούπα που θέλω κ εγώ να πλένω. Εκεί που είναι η βούρτσα της, εμένα είναι ενωμένη με το κοντάρι, προσπάθησα να την βγάλω αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποιο κουμπί για να αποσπάται. Η σκούπα είναι bosch. Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως ενωμένη ή εγώ δεν μπορώ να την βγάλω;Αν έχει κάποια κοπέλα bosch κ ξέρει ας μου πει. Με το κοντάρι δεν ξέρω αν καθαρίσει καλά.

Εχω την ίδια μάρκα

Βεβαια δεν εχω αξιωθεί να την πλύνω

Αλλά το σημείο που είναι η βούρτσα αποσπάται από το κοντάρι

Η δική μου εχει κι ενα εξάρτημα που το βάζεις στη θεση της βούρτσας για να καθαρίζεις τις γωνίες

Κι ετσι εξαρχής ηξερα ότι αποσπάται

Τωρα αν είναι άλλο μοντελο δεν ξερω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Μπορει να μην γραφω, αλλα σας διαβαζω καθημερινα γιατι μου δινετε πραγματικα δυναμη, κουραγιο, και εμπνευση..;)

Θα ηθελα να ανοιξω και ενα αλλο θεμα που πιστευω απασχολει πολλες. Το βραδινο φαγητο.

Καθε βραδυ τρωμε συνηθως κατι σχετικα ελαφρυ. Μακαρονια,σουπα,πιτσα ή κατι τετοιο τελοσπαντων.

Καθε νυχτα ομως καταληγω μπροστα απο το ψυγειο να κοιταω τα ραφια και να αναρωτιεμαι τι θα φαμε παλι?

Ολο λεω να κανω ενα εβδομαδιαιο προγραμμα για να ξερω και εκ των προτερων τι να ψωνισω για να το εχω σπιτι.Και ολο το αμελω.......

Εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα?Εχετε προγραμμα?

Εχω την ίδια μάρκα

Βεβαια δεν εχω αξιωθεί να την πλύνω

Αλλά το σημείο που είναι η βούρτσα αποσπάται από το κοντάρι

Η δική μου εχει κι ενα εξάρτημα που το βάζεις στη θεση της βούρτσας για να καθαρίζεις τις γωνίες

Κι ετσι εξαρχής ηξερα ότι αποσπάται

Τωρα αν είναι άλλο μοντελο δεν ξερω

peristeraki, τώρα που το λες κ μένα έχει πάρει το μάτι μου κάτι εξαρτήματα, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά ούτε κ είχα ανναρωτηθεί για το που μπορεί να μπαίνουν:lol: Άρα μετά από αυτό, μάλλον βγαίνει!! Αυτή η σκούπα ήταν του άντρα μου (προ γάμου) κ επειδή ρουφάει καλά την κρατήσαμε. Θα το ξαναπαιδέψω..ή θα το βγάλω ή θα την καταστρέψω..:-D

Προσωπικά επειδή όπως έγραψα και πριν είμαι φαν του προγράμματος το αργότερο καθε Κυριακή κάνω πρόγραμμα για ολη την εβδομάδα,όχι ομως για το βραδυνό.Το βράδυ τρώμε κάτι ελαφρύ ή καμιά σουπίτσα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν βλέπω ρε παιδιά.... :(Με βγάζει σε μια σελίδα του lidl που δεν δείχνει προϊόντα...! :?:

Ειρηνάκι μου θα πρέπει να βάλεις ταχ. κωδ. της περιοχής σου στη σελ. του lidl αν σε βγάζει εκεί και μετά σου εμφανίζει το προϊόν.

Γεια σας κοριτσια!!

Μπορει να μην γραφω, αλλα σας διαβαζω καθημερινα γιατι μου δινετε πραγματικα δυναμη, κουραγιο, και εμπνευση..;)

Θα ηθελα να ανοιξω και ενα αλλο θεμα που πιστευω απασχολει πολλες. Το βραδινο φαγητο.

Καθε βραδυ τρωμε συνηθως κατι σχετικα ελαφρυ. Μακαρονια,σουπα,πιτσα ή κατι τετοιο τελοσπαντων.

Καθε νυχτα ομως καταληγω μπροστα απο το ψυγειο να κοιταω τα ραφια και να αναρωτιεμαι τι θα φαμε παλι?

Ολο λεω να κανω ενα εβδομαδιαιο προγραμμα για να ξερω και εκ των προτερων τι να ψωνισω για να το εχω σπιτι.Και ολο το αμελω.......

Δεν κάνω πρόγραμμα για τίποτα . Εγώ κι αυτή η λέξη είμαστε μαλωμένοι εδώ και χρόνια..... Πάρε όμως καμιά ιδέα και σημείωνε αφού σου αρέσει το πρόγραμμα :):):):) πίτσα , πίτες ή διάφορα σφολιατοειδή κατεψυγμένα και μη , φετούλες με αλλαντικά , κασεράκι , μερεντούλα , μαρμελάδα , μέλι , τοστάκια , κους κους , μακαρόνια , πατατούλες τηγανητές , βραστές σε πατατοσαλάτα ή οποιαδήποτε άλλη σαλατούλα τραβάει η όρεξή σου , χάμπουργκερ , χοτ ντογκ , κεφτεδάκια τηγανητά , αυγά τηγανητά , τηγανητά κολοκυθάκια , μελιτζάνες , πιπεριές και άλλα πιο πολύ για καλοκαίρι , ουζομεζέδες ή διαφορετικά αν έχει απομείνει κάτι ελαφρύ από το μεσημεριανό.... ελπίζω να είναι αρκετά για τη λίστα σου. ;);););)

Να`σαι καλα Μαρακι για τις ωραιες ιδεες σου!!:D

Εψαξα και βρηκα τωρα αυτο το σαιτ..Εχει εβδομαδιαια μενου!Ριξτε μια ματια αν σας ενδιαφερει!

http://www.easy-cook.gr/index.php/evdomadiaio-menu/aplo-menu/268-menu-kanoniko/index.php?option=com_content&view=category&id=200

καλημερες!!!!!

οσο για το αλουμινοχαρτο κατω απο το πανι της σιδερωστρας το εβαλα κι εγω αλλα μετα απο λιγο επειδη δεν περνα ο ατμος μου βρεχεται το πανι και μου βρεχει τα ρουχα που βαζω πάνω οποτε θα το βγαλω.

Eμενα δε βραχηκε καθολου το πανι.Δεν ξερω τι να πω , ισως δεν ειχα και πολλα ρουχα. Θα το ξαναδοκιμασω την επομενη φορα για να δω...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Χριστιάνα μου

Αυτό είναι μεγάλο plus. Το χω πει. Οποια μπορεί να το εφαρμόσει κερδίζει σε όλα. Σκέψου μόνο αυτό:

Όταν έχεις προγραμμα φαγητού όλης της εβδομάδας κερδίζεις

Χρόνο (πας 1 φορά μόνο σούπερ αλλά και ξέρεις τι θα μαγειρέψεις και δεν πόνοκεφαλιάζεις)

και φυσικά

Χρήμα (δεν πετάς τίποτα και αγοράζεις αυτά που χρειάζεσαι μόνο, τα οποία γνωρίζεις)

Φιλιά!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι μου θα πρέπει να βάλεις ταχ. κωδ. της περιοχής σου στη σελ. του lidl αν σε βγάζει εκεί και μετά σου εμφανίζει το προϊόν.

Ουπς... είμαι εντελώς ζαβό!!! :tongue:

Ευχαριστώ μαράκι!!! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κ από μένα!Σας διαβάζω καιρό από το προηγούμενο θέμα και είστε άψογες. Ειρήνη δεν έχω λόγια...!

Εχω οργανωθεί κ γω οσο γινόταν για το δικό μας σπίτι...αρκετά θα λεγα...

Βρε κορίτσια αυτό με τον καθαρισμό της ηλεκτρικής σκούπας με νερό κλπ το κανα κ γω και σκούριασε ο σωλήνας:-(.Αναγκάστηκα να τον αλλάξω...και από τότε δεν καθαρίζω καθόλου την ηλεκτρική από φόβο. Γιατί το έπαθα αυτό?Εσεις δεν το παθαίνετε?Πώς λέτε να καθαρίζω την ηλεκτρική μου πλέον??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κ από μένα!Σας διαβάζω καιρό από το προηγούμενο θέμα και είστε άψογες. Ειρήνη δεν έχω λόγια...!

Εχω οργανωθεί κ γω οσο γινόταν για το δικό μας σπίτι...αρκετά θα λεγα...

Βρε κορίτσια αυτό με τον καθαρισμό της ηλεκτρικής σκούπας με νερό κλπ το κανα κ γω και σκούριασε ο σωλήνας:-(.Αναγκάστηκα να τον αλλάξω...και από τότε δεν καθαρίζω καθόλου την ηλεκτρική από φόβο. Γιατί το έπαθα αυτό?Εσεις δεν το παθαίνετε?Πώς λέτε να καθαρίζω την ηλεκτρική μου πλέον??

Μυρτούλα μου καλώς ήρθες!

Χαίρομαι που ευχαριστιέσαι το θέμα μας! Και εγώ προσωπικά.... Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! :P:p

Καλά παιδί μου..? Τι στο καλό? Τι μάρκα είναι η σκούπα σου? Πρώτη φορά το ακούω αυτό! :confused::confused::confused:

Σκέψου πως εγώ το κάνω απαραιτήτως μία φορά στους 5 μήνες το πολυ, έχω τη σκούπα μου χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό! Και ειδικά με τον σωλήνα, δεν ασχολούμαι και πολυ! Του ρίχνω χλιαρό νερό και σαμπουάν και απλώς τον αφήνω στο μπαλκόνι να στεγνώσει. Τίποτα περισσότερο! Και το έκανα και στην παλιά μου σκούπα... επίσης ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα!

777885dugw57gt25.gif

Για το πλυντήριο πιάτων μου δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό το ειδικό απορρυπαντικό / συντηρητικό πλυντηρίου:

http://www.calgonit.gr/finish-dishwasher-cleaner.php

Σε άδειο πλυντήριο πιάτων, βγάζουμε το αυτοκόλλητο από το μπουκαλάκι, το βάζουμε ανάποδα και το βάζουμε σε πλύση!

Προτείνουν να το κάνουμε 1 φορά το μήνα, το βρίσκω υπερβολικό και το κάνω 2 φορές τον χρόνο περίπου.

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι περισσότερο κοριτσάκια μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...