Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 13 ώρες πρίν, arivou είπε:

      Καλησπέρα κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία το πρωτόκολλο ήπιας διέγερσης και αν έχει αποδώσει?έκανα πριν δύο μήνες πρωτόκολλο με πλήρη διέγερση αλλά το αποτέλεσμα ήταν δύο ωάρια που βάλαμε κιόλας αλλά δεν πέτυχε οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό τώρα!

      Καλημέρα εμένα η άποψη μου είναι όσο λιγότερα φάρμακα τόσο το καλύτερο ,να το δοκιμάσετε δεν χάνεται κάτι .

Recommended Posts

Πουλάω το θήλαστρο μου, μετά από ελάχιστη χρήση, μερικές φορές μόνο καθώς ο θηλασμός δεν μας βγήκε, σε άριστη κατάστση, 60 ευρώ (σετ με το μπιμπερό του, όπως το αγόρασα).

πουλάω επίσης τις εναλλακτικές χοάνες 36mm + 30mm, για το ίδιο θήλαστρο (η δική του στο σετ αγοράς είναι 24mm, για μικρό στήθος-θηλή) 5 euro η μία, τις οποίες επίσης δεν χρησιμοποίησα.

όποια μαμά ενδιαφέρεται, ας μου γράψει!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Γίναμε 2 μηνών και μαζεύω τα πρώτα μωρουδιακά, να αδειάσω λίγο το δωμάτιο του μπέμπη, και δίνω τα παρακάτω με

νεα τιμή για όποια επίδοξη θηλάζουσα ενδιαφέρεται : 50 Ευρώ όλα μαζί, και το θήλαστρο και οι διαφορετικού μεγέθους χοάνες, για να βρείτε πια εφαρμόζει καλύτερα και επιτρέπει άντληση χωρίς πόνο της θηλής.

ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 5 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...