Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια! γράφω σβήνω ξανα γράφω δε ξέρω από που να το πιάσω τι να ρωτήσω για να ξεκινήσω να μαζεύω πληροφορίες και ποια να είναι τα επόμενα βήματα.. Κοινώς χαμένη!!
      Μόλις έλαβα μια αρνητική χοριακή. Σπέρμα άριστο, ορμόνες δικές μου καλές, έχω κάνει χειρουργείο αφαίρεσης σαλπιγγών στα 30 μου και αμέσως προσπάθεια εξωσωματικής και δίδυμα. Τα κορίτσια μου τώρα είναι 12+ ετών.. Στο σήμερα εγώ 43,5 πλέον με τον δεύτερο σύζηγο μου πάμε για ένα ακόμα παιδάκι.  Το ιστορικό αυτής της προσπάθειας έχει ως εξής:

Διέγερση τον Φεβρουάριο με gonal όπου πήραμε 11 ωάρια γονημοποιήθηκαν τα 9 και προχώρησαν σε βλαστοκύστες τα 4, μέγεθος 1 -2 ποιότητα ΑΑ-ΑΒ  όπου και βάλαμε κατάψυξη.

Μετά από υπερδιέγερση (ήπια για τους γιατρούς, μέγα φρίκη για εμένα, θα με έβαζε ξανα χειρουργείο λίγες ημέρες μετά την ωοληψία για να τραβήξει υγρό από τις τουμπανιασμένες μου ωοθήκες που είχαν γίνει σα λεμόνια και πλέον δε μπρούσα να κάτσω, να σκύψω να περπατήσω και μια εβδομάδα δεν ήμουν λειτουργική ) με άφησε να χαλαρώσω ένα κύκλο και πήγαμε με την περίοδο του Απριλίου.

Αισθανόμουν από την αρχή της προετοιμασίας για την εμβρυομεταφορά ότι είμαι overload από φάρμακα. Είχαν ξεκινήσει πονάκια από 5η μέρα προετοιμασίας με cyclacur και μετά όταν μπήκαν και τα ουτροτζεσταν η ζαλάδα πήγε σε άλλο λέβελ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς 30/4 πάμε να παραλάβουμε (βάλμε μία βλαστοκύστη θέλω σε καμία περίπτωση πάλι δίδυμα)  και όσο περιμέναμε στο σαλονάκι, μας ενημερώνουν ότι χάσαμε το έμβρυο :(   Δεν είχαν να μας πουν λόγο, βγήκε η εμβρυολόγος και ήταν κι αυτή σαστισμένη (στο ΙΑΣΩ). Με τα πολλά έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ και τη μετέφεραν.. Η ενημέρωση που έχω από τον γιατρό μου που με παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια (μη διαβατές σάλπιγγες στην σαλπιγγογραφία, πρώτα χειρουργείο φραγής σαλπιγγών - εξωσωματική - καισαρική - 2 χρόνια μετά τη καισαρικη χειρουργείο αφαίρεσης σαλπιγγών - και μετά ετήσιους ελέγχους κλπ όλα στον ίδιο) είναι ότι έχουμε άριστο ενδομήτριο, ότι έχω ανταποκριθεί άριστα και η απώλεια καμια φορά συμβαίνει και ευτυχώς που το είδαμε τώρα και δε το μεταφέραμε... (Speechless... )

Δε ξέρω πως να προχωρήσω στην επόμενη φάση και πως να πιστέψω στις μικρές μου βλαστοκύστες που έχω στη κατάψυξη.. Πήγα σα τη τυφλή έκανα ότι μου έλεγαν,δε ζήτησα  κι εγώ τίποτα, ούτε εξετάσεις παραπάνω μου ζήτησε για πριν την εμβρυομεταφορά πέρα από Ερυθρά κλπ που είναι στάνταρ για την εμβρυομεταφορά. Οι μόνες ορμονολογικές που έκανα ήταν για να περάσω επιτροή. Τις έκανα Δεκέμβριο και πέρασα επιτροπή Ιανουάριο.  Μετά μόνο υπερήχους στη διέγερση και μετρήσαμε και οιστραδιόλη 2-3 φορές στη φάση διέγερσης.  

Από μόνη μου το Νοέμβριο επισκέφτηκα ενδοκρινολόγο πριν τη προσπάθεια και με ξετίναξε σε εξετράσεις μέχρι και καμπύλη ζαχάρου. Όλες οι ορμονολογικές και ενδοκρινολογικές εντός ορίων μια χαρά από την ενδοκρινολόγο δηλαδή πήρα καταπράσινο φως.

Επίσης έχω 3 κουτιά gonal και πολύ φλερτάρω να ξεκινήσω πάλι διέγερση. Κάτι μου λέει ότι τα εμβρυακια αυτά δεεεν.. Τι να κάνω δε ξέρω.. να κάνω άλλες 2 εμβρυομεταφορές αποτυχημένες μάνι μάνι είναι 3 χιλιάρικα. Να τις βάλω σε μια μεταφορά και τις δύο τρέμει η ψυχή μου.. 
      Να πάρω τις gonal μου και να κάνω άλλη μια διέγερση με καινούργιο ιατρό; Αυτή η σκέψη μου κάθεται καλύτερα αλλά σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί δεν έχω άλλο ένα 5χίλιαρο αυτή τη στιγμή. Μήπως λόγω ηλικίας να μη τρελαίνομαι να πάω κατευθείαν με δανεικά;; Αλλά εφόσον ανταποκρίνομαι, να έχω ελπίδες;;  Πλήρως χαμένη, ευτυχώς όχι απελπισμένη, ευτυχώς έχω τη δύναμη και τη διάθεση να το ψάξω, κι αν χρειαστεί φτου κι από την αρχή!! 

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! 

Πέρα απτό σοκ σκέψου με ηρεμία Κ λογική. Στα 43 είναι πολύ φυσιολογικό να έχεις κάποια αποτυχία. Το ότι δεν πέτυχε μια ή δύο βλαστοκυστες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το να πετάξεις στα σκουπίδια ότι σου έχει απομείνει στην καταψηξη είναι εντελώς χωρίς λογική Κ ψυχραιμία. Είναι εντελώς διαφορετικά έμβρυα εντελώς διαφορετικές υποθέσεις. 

Καρεκλάκι φαγητούChicco Alphabet + Καθισματακι αυτοκινήτου Graco ComfortSport Μοσχάτο

Recommended Posts

Το καθισματάκι αυτοκινήτου έχει ζώνη ασφαλείας 5 σημείων - μέχρι 15 κιλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάποδα και μετά μέχρι 20 κιλα κοιτώντας μπροστα (60Ε) comfortsport-convertible-car-seat-8630mtr2Το καρεκλακι εχει ανάκλιση πλήρη - μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως relax, με αποσπώμενο δίσκο και ρυθμιζόμενο ύψος. (80Ε) Τηλ. 6956544560

Επεξεργάστηκαν by nenimou
προσθηκη φωτο

Διαφημίσεις

Κλείνει σαν ομπρέλα με μια κίνηση και έχει αλουμινένιο πλαίσιο, έχει τέντα και κουκούλα βροχής, η πλάτη του ρυθμίζεται σε 2 θέσεις, 20Ε 6956544560

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Το Κάθισμα Αυτοκινητού ΔΕΝ ειναι πλεόν διαθεσιμό.

Σας Ευχαριστώ.

Οποιος ενδιαφέρεται για το καρεκλάκι φαγητού μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

Καλημέρα,

• 1 month later...
  • 11 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...