Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Recommended Posts

Εγώ πάντως κορίτσια δεν νομίζω ότι είναι στάνταρ τα νούμερα το τζίμπο.

Ίσως έχει να κάνει με το αν είναι slim ή regular fit.

Έχω 5άρια, 6άρια και 7άρια και ενώ ορισμένα 5άρια της πλέουνε, άλλα 6άρια ή 7άρια είναι κανονικά. Ίσως λίγο μακριά μανίκια.

Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ στα μπλουζάκια (νομίζω το έχω ξαναγράψει), είναι ότι έχουν πάρα πολύ μεγάλη λαιμόκοψη ορισμένα.

Φοράει το φανελάκι από μέσα και φαίνεται.

Παρ' όλα αυτά η ποιότητά τους είναι εξαιρετική και το παραβλέπω

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως κορίτσια δεν νομίζω ότι είναι στάνταρ τα νούμερα το τζίμπο.

Ίσως έχει να κάνει με το αν είναι slim ή regular fit.

Έχω 5άρια, 6άρια και 7άρια και ενώ ορισμένα 5άρια της πλέουνε, άλλα 6άρια ή 7άρια είναι κανονικά. Ίσως λίγο μακριά μανίκια.

Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ στα μπλουζάκια (νομίζω το έχω ξαναγράψει), είναι ότι έχουν πάρα πολύ μεγάλη λαιμόκοψη ορισμένα.

Φοράει το φανελάκι από μέσα και φαίνεται.

Παρ' όλα αυτά η ποιότητά τους είναι εξαιρετική και το παραβλέπω

πραγματικά δεν ξέρω υποτίθεται ότι γι αυτό υπάρχουν τα σαιζ τσαρτ :lol::lol: χθές πάντως που μάζευα κάτι φόρμες για του χρόνου το ίδιο σχέδιο άλλο χρώμα παρατήρησα ότι είχαν διαφορά το ένα από το άλλο στο σύνολο 1,5 με 2 εκατοστά διαφορά ...ότι να είναι :-(:sad:

για την λαιμόκοψη συμφωνώ (βέβαια αν έχεις περίεργο παιδί σαν το δικό μου μάλλον πλεονέκτημα το λές) :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Εμένα η δική μου, είναι παιδί που μόνο με πυτζάμες ή κελεμπίες νιώθει άνετα.

Όοοοολα τα άλλα τη στενεύουν.

Κολλάν μακριάααα

Φόρεμα μόνο κελεμπία

Ζιβάγκο ή κλειστός λαιμός δε μπαινει καν σπίτι μας

Ζακέτα επίσης.

Τζην παντελόνι δεν έχει βάλει ποτέ.

Καλσόν άρχισε να φορά φέτος και απορρίπτει 5 πριν καταλήξει σε ένα.

Τεσπα προπσθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και ομολογώ ότι με έχει σώσει το gymboree και με τα μπλουζάκια αλλά κυρίως με τις φούστες skort που είναι λατρεμένες της (και έτσι έμαθε να βάζει καλσόν)

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η δική μου, είναι παιδί που μόνο με πυτζάμες ή κελεμπίες νιώθει άνετα.

Όοοοολα τα άλλα τη στενεύουν.

Κολλάν μακριάααα

Φόρεμα μόνο κελεμπία

Ζιβάγκο ή κλειστός λαιμός δε μπαινει καν σπίτι μας

Ζακέτα επίσης.

Τζην παντελόνι δεν έχει βάλει ποτέ.

Καλσόν άρχισε να φορά φέτος και απορρίπτει 5 πριν καταλήξει σε ένα.

Τεσπα προπσθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και ομολογώ ότι με έχει σώσει το gymboree και με τα μπλουζάκια αλλά κυρίως με τις φούστες skort που είναι λατρεμένες της (και έτσι έμαθε να βάζει καλσόν)

πως σε νοιώθω, πως σε νοιώθω, τα ίδια ακριβώς .... φέτος δεν φόρεσε κανένα φουστάνι, η μόνη φορά που την κατάφερα να βάλει καλσόν ήταν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου και στις απόκριες .....

πριν από λίγο μου έλεγε ότι του χρόνου θέλει να ντυθεί μπαλαρίνα ...όταν της εξήγησα ότι πρέπει να βάλει και καλσον, μου λέει ...άσε μαμά καλλίτερα να ντυθώ γκρινιάρης στρουμφάκι .....:lol::lol:

σκορτ ε?? με βάζεις σε πειρασμό να αγοράσω κανένα για το καλοκαίρι μπας και .....

KbLyp3.png 4AByp3.png

......σκορτ ε?? με βάζεις σε πειρασμό να αγοράσω κανένα για το καλοκαίρι μπας και .....

Θυμίσου όταν βρεθούμε να σου δείξω μια της μικρής μου.

Ακόμα στην αναμονή, αναχώρησαν στις 24 Φλεβάρη..........:-(:sad::-(:sad:

BOftp3.png PzWNp3.png

...

edit αυτό που ήθελα να πω και το ξέχασα με όλο αυτό το μπλαμπλά είναι μήπως προσπάθησαν κάποια στιγμή να κατεβάσουν το κόστος και εξού η κακή ποιότητα που παρέλαβες και όταν είδαν ότι υπάρχει πρόβλημα με μη ευχαριστημένους πελάτες επανέφεραν τα προηγούμενα στανταρ

Accessακι, παο τα σχολια που διαβαζω πιθανολογω οτι μαλλον εχεις δικιο. Εχω καποια χρονια που ειχα παρει στη μεγαλη ρουχαλακια απο gymboree οταν ειχα παει στην Αμερικη. Ταυτοχρονα ειχα παρει και rare editions & bonnie jean. Μονο στα gymboree εκοψε το χρωμα και δεν τα φορεσα στη μικρη μου γι'αυτο ειχα απογοητευτει. Μου φαινεται οτι θα παραγγειλω κι'εγω. :D

Πάντως τα τζιν που παρέλαβα της πέφτουν κουτί!της πάνε τέλεια! έχω μαζέψει στο τέρμα και από τις δυο μεριές το λαστιχάκι και της είναι άψογα!! Εγώ παίρνω 3 και η κόρη μου είναι 91 εκ κι 11.500 σκάρτα κιλά

Ειμαστε σχεδον στα ιδια με την μικρη μου. Ηλικιακα λιγουλακι σας ριχνουμε αλλα στα κιλά καλα κρατουμε! :-(

ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα αξίζει τον κόπο η επιστροφή θεωρώ ότι τα μεταφορικά θα είναι ασύμφορα (δεν το έχω κάνει αυτό νομίζω όμως) αν τα έχεις παραλάβει δοκίμασε μήπως μπορέσεις να τα πουλήσεις εδώ στο φόρουμ

Αυτό δε το σκέφτηκα....

Το θέμα είναι όμως ότι πολύυυ... αποκεντρωμένη...Κομοτηνή!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αυτό δε το σκέφτηκα....

Το θέμα είναι όμως ότι πολύυυ... αποκεντρωμένη...Κομοτηνή!!!

Δεν έχει σχέση αυτό όταν τα πουλήσεις θα τα στείλεις με ελτα . οι τιμές είναι ίδιες για όλη την ελλάδα...

Ρώτησα στα ελτα και μου είπαν περίπου 22? για 2 κιλά κόστος αποστολής στην Αμερική...

Μήπως τελικά συμφέρει να τα επιστρέψω?? Γιατί σίγουρα δεν θα τα πουλήσω σε ένα άτομο..

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ρώτησα στα ελτα και μου είπαν περίπου 22? για 2 κιλά κόστος αποστολής στην Αμερική...

Μήπως τελικά συμφέρει να τα επιστρέψω?? Γιατί σίγουρα δεν θα τα πουλήσω σε ένα άτομο..

Ιντι μου για κάτι που φεύγει τόσο μακρυά δεν θα το εστελνα μη συστημένο. Αλλά κ πάλι δεν νομίζω να ζοριστείς να τα πουλήσεις εδώ...

Έκανα μ@λ@##$@@ και παρήγγειλα λάθος νούμερα... σε 3 (!!!) παραγγελίες...!!! Οπότε τα ξαναέβαλα παραγγελία τα σωστά νούμερα καθώς χθες που μιλούσα μαζί τους στο τηλ (1 ώρα παρακαλώ!!!), μου εξήγησαν ότι δε μπορούν να αλλάξουν παραγγελία ή να την ακυρώσουν... Οπότε σήμερα έγιναν dispatch 3 παραγγελίες (οι λαναθασμένες) εκ των οποίων σκέφτομαι τη μια να μην την παραλάβω καθόλου και να επιστραφεί σ αυτούς σαν "απαράδεκτο" (πότε όμως θα το παραλάβουνε για να μου κάνουν την επιστροφή στη κάρτα...) και τις άλλες 2 θα τις παραλάβω, θα κρατήσω τα καπέλα για την πριγκιπέσσα μου και τα υπόλοιπα θα τα επιστρέψω... λέω εγώ τώρα...

και το γμτ είναι ότι δεν έχω ξαναπουλήσει ρούχα εδώ στο forum... και σε τι τιμή θα τα δώσω?? αυτή που τα αγόρασα?? Μάλλον λιγότερο...

Έκανα μ@λ@##$@@ και παρήγγειλα λάθος νούμερα... σε 3 (!!!) παραγγελίες...!!! Οπότε τα ξαναέβαλα παραγγελία τα σωστά νούμερα καθώς χθες που μιλούσα μαζί τους στο τηλ (1 ώρα παρακαλώ!!!), μου εξήγησαν ότι δε μπορούν να αλλάξουν παραγγελία ή να την ακυρώσουν... Οπότε σήμερα έγιναν dispatch 3 παραγγελίες (οι λαναθασμένες) εκ των οποίων σκέφτομαι τη μια να μην την παραλάβω καθόλου και να επιστραφεί σ αυτούς σαν "απαράδεκτο" (πότε όμως θα το παραλάβουνε για να μου κάνουν την επιστροφή στη κάρτα...) και τις άλλες 2 θα τις παραλάβω, θα κρατήσω τα καπέλα για την πριγκιπέσσα μου και τα υπόλοιπα θα τα επιστρέψω... λέω εγώ τώρα...

και το γμτ είναι ότι δεν έχω ξαναπουλήσει ρούχα εδώ στο forum... και σε τι τιμή θα τα δώσω?? αυτή που τα αγόρασα?? Μάλλον λιγότερο...

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μην παραλάβεις καμία από τις τρεις να τους επιστρέψουν πίσω κ εσυ να πάρεις τα χρήματα σου πισω.

Αλλά κ να τα πάρεις να τα πουλήσεις στην τιμή που τα πήρες, δεν καταλαβαίνω γιατί να τα πουλήσεις φθηνότερα....μια χαρά καινούργια αφόρετα ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...