Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πάρω τώρα τα πιο σικ φουστάνια και παντελονάκια και τα πιο basics (μπλουζάκια - σορτσάκια) να τα αφήσω για τον Απρίλη με τα gymbucks??

τα θα βρω και αργότερα απλά μπλουζάκια φαντάζομαι...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ατιμες......... αρχισαν απο σημερα οι εκπτωσεις! παραπληροφορηση επιτηδες ε?εε? :lol::lol::lol::lol::lol:

15 κομματια 123 δολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεσα στα οποια για το πασχα http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306267922&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446005437&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1331664451997 με http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303118491&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446005438&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1331664451996

πιο λιγα ηθελα αλλα ετσι βγηκαν 50 τζιμπακς αντι για 25....... χαλαλι!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Στρασακι εχω εγω κωδικο για μειον 20 αν θες να στο δωσω.

να σαι καλα μινουλα μου ,αλλα εν τελει μου στειλαν ααααμεσα ,με το που ακολουθησα τη συμβουλη σας κ τους εστειλα μεηλ....ευχαριστω παντως για την προσφορααα!

πλακα κανω βρε......αμα μιλας για 2 και διαφορα οχι , μια χαρα ειναι αμα σαρεσουν....περιμενω του Β να την μελετησω πρωτα

εγω τσιμπησα μια του νεξτ πυζαμα φλισενια για την κυρα

Βοηθήστε με... η μικρή μου είναι 19 μηνών, 90cm και 13 κιλά.

Τώρα της φοράω 2 άρια πολύ άνετα.

Μακρυμάνικα 3άρια που έχω για του χρόνου της είναι πολύ μεγάλα... να τα πάρω όλα 2άρια?? Θα είναι οριακά στο ύψος βάση το size chart τους....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

indie στα ίδια ειμαστε κι εμείς, ήδη τώρα της φοράω το 2 στα χειμερινά ρουχαλάκια, οπότε εγω προτίμησα τριαρια, αλλά δεν εχω ξαναπαρει για να σου πω πώς ειναι... απλά προτίμησα μεγαλύτερα και αν δεν της κανουν φετος, θα τα βάλει του χρονου.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Βοηθήστε με... η μικρή μου είναι 19 μηνών, 90cm και 13 κιλά.

Τώρα της φοράω 2 άρια πολύ άνετα.

Μακρυμάνικα 3άρια που έχω για του χρόνου της είναι πολύ μεγάλα... να τα πάρω όλα 2άρια?? Θα είναι οριακά στο ύψος βάση το size chart τους....

βρε κοπελα ακομα δεν αποφασισες? :lol:

αποκλειεται να της ειναι τοσο τεραστια τα 3αρια τα χειμωνιατικα!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΜΑΝΑΠΩ εμενα οοοολο το χειμωνα 3αρια φορεσε...... 90εκ και 13-14 κιλα (τωρα ειναι 14) και πηρα 3 αρια καλοκαιρινα τα κατω κ τα φορεματα και μονο 4αρια μπλουζακια... εσυ μη παρεις καθολου 4αρια... απλα εγω επειδη εχω ηδη αγορασει 4αρια ειδαι οτι η διαφορα με το 3 ειναι 1 δαχτυλο μονο κ θελω να τα εχω κ για του χρονου........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Επιτέλους παρέλαβα την πρώτη μου παραγγελία (20/02). Είμαι κατενθουσιασμένη!!!!!!!! Τέλεια χρώματα και ποιότητα! Yuppi!!!! Περιμένω τώρα τα πασχαλιάτικά μας. Τέλος, Η ελληνική αγορά θα χάσει και εμάς. Ζήτω οι τζιμπορικές!!!

SenFp2.pngSjSRp2.png

Επιτέλους παρέλαβα την πρώτη μου παραγγελία (20/02). Είμαι κατενθουσιασμένη!!!!!!!! Τέλεια χρώματα και ποιότητα! Yuppi!!!! Περιμένω τώρα τα πασχαλιάτικά μας. Τέλος, Η ελληνική αγορά θα χάσει και εμάς. Ζήτω οι τζιμπορικές!!!

Αχ θέλω κι εγώ. Η δικιά μου ακόμα από 24/2. Και οι χθεσινές δεν έφυγαν ακόμα...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...