Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοντεύω να σκάσω:(

Παράγγειλα για τα δίδυμα αγόρια της αδερφής μου καθημερινά ρούχα από το crazy8.

Σήμερα τα άνοιξα να ρίξω μια ματιά και διαπίστωσα ότι είναι τεράστια......

Τα ανίψια μου είναι 4,5 ετών και κανονικά σε ανάπτυξη.

Τους πήρα νούμερο 5-6 και αν ήταν ένα νούμερο μεγαλύτερα θα έκαναν και σε μένα:shock:

Όσες έχετε ψωνίσει από κει, είχατε τέτοιο θέμα με τα μεγέθη?

Και ο γιος μου 4,5 λίγο ψηλός (114) και του πήρα μόνο 6άρια. Του είναι κάλά αλλά λίγο φαρδιά στη μέση τα παντελόνια (αλλά γενικά εκεί έχει σε όλα τα ρούχα θεματάκι). Οι μπλούζες λίγο μεγάλες αλλά πιστεύω ότι το χειμώνα θα είναι εντάξει. Καλοκαιρινά πήρα μόνο 6άρια και του είναι αρκετά καλά (μάλλον θα τα φορέσει και του χρόνου).

ΣΤη κόρη μου δε που πήρα 3άρια (και crazy και gymboree) της είναι μεγάλα παρόλο που πήρα σύμφωνα με το size chart τους και η μικρή είναι ήδη 94 εκ και 13 κιλά. Τα δε xs και 4αρια του χρόνου και αν....

http://gymboreelines.com/

Η καινούρια συλλογή...

Τα κοριτσίστικα έτσι και έτσι (τα προηγούμενα ήταν πιο όμορφά) αλλά τα αγορίστικα είναι τέλεια :-P

κορίτσια κωδικό για crazy που βρίσκουμε μονο απο ebay? ;εχω βάλει καμια 20αρια απο διαφορα σαιτ και δεν μου παιρνει κανενα!

Εγώ μόνο στο ΕΒΑΥ έχω βρει.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Στο θέμα με τα λάθος μεγέθη του crazy8 έχει γίνει χαμός.

Το παραδέχονται αλλά μου λένε ότι είναι θέμα κατασκευαστή και απλά "λυπούνται"

Σκοπεύω να φτάσω μέχρι τον πρόεδρο της εταιρείας.

Θα σας ενημερώσω σύντομα

QnL8p2.png

ΣΤη κόρη μου δε που πήρα 3άρια (και crazy και gymboree) της είναι μεγάλα παρόλο που πήρα σύμφωνα με το size chart τους και η μικρή είναι ήδη 94 εκ και 13 κιλά. Τα δε xs και 4αρια του χρόνου και αν....

ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω........ εμενα ειναι η μικρη 14 κιλα και 93 εκ το ξαναειπα κι αλλες φορες........ τα 3αρια ειναι τελεια! κ τα φοραει απο το νοεμβρη σε χειμωνιατικα και χτες μολις βρηκα τα καλοκαιρινα μας....... και απο τα 2 μαγαζια! μαλιστα ειχα παρει και 4αρια φορεματα και ειναι ακριβως ιδια με τα 3αρια! μου εκανε πολυ εντυπωση.... ενω τα 4αρια xs ειναι οντως μεγαλα........... το ειχαμε πει οτι το 4αρι στη μικρη κατηγορια με το 4αρι στα μεγαλα διαφερει......... εν τω μεταξυ εμενα τα 3αρια κονοτμανικα μου φαινονται και ελαφρως μικρουτσικα......... ισα ισα θα τα βαλει φετος.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Eγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι το 4αρι πχ απο την baby collection ειναι πιο μικρό απο το 4αρι των kids collection...κ επειδή η μικρή μου ειναι νορμαλ σε κιλά κ υψος...οσο με παιρνει θα της πάρω απο το baby collection!

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως εξακριβωσα κ εγω τωρα που παρελαβα τα xs 4αρια!!!!!!!!!!!! ειχατε δικιο..... δε με χαλασε παντως, μεγαλυτερα ας ειναι κ να μαστε καλα να τα φορεσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εννοείται ότι τα μεγαλύτερα μεγέθη δεν πάνε χαμένα αλλά αν ψωνίζουμε 10 ρούχα για να τα φορέσουν σε 1 ή 2 χρόνια και μετά πρέπει να ξαναψωνίσουμε κι άλλα για να τα βάλουν φέτος, δεν κερδίζουμε τίποτα βρε κορίτσια.

Πάμε στο Ζαρα, παίρνουμε όσα ακριβώς θέλουμε και τελειώνει η υπόθεση

QnL8p2.png

αμα σαρεσουν ομως !!!

δεν εννοώ αποκλειστικά το Ζάρα, αλλά τα τέτοιου τύπου μαγαζιά.

Αλλά το να ψωνίζω π.χ. 30 κομμάτια ρούχα και να μη μπορώ να της φορέσω ούτε 5 και να πρέπει να ξαναψωνίσω, με ενοχλεί πολύ ακόμα κι αν θα βάλει τα υπόλοιπα σε 1-2-3 χρόνια.

Καταλάβατε το σκεπτικό μου?

Και φυσικά δεν αποτάσσομαι το gymboree αλλά λέω το παράπονό μου για να ξαλαφρώσω :)

QnL8p2.png

εγώ συμφωνώ με την αγαπητή kolibigi...

στο δικό μου το τσιλιβιθρόνι 97 εκατοστά σκάρτα 13 κιλά και να του είναι μεγάλα τα 2άρια;;;; ΕΛΕΟΣ!

Και άντε τα φοράει του χρόνου...που αμφιβάλλω γιατί θα είναι κοντά...που θα βρω άλλα λεφτά οεο να του ψωνίσω για φέτος; :confused::confused::confused:

με φόβο παραγγέλνω κάθε φορά! (αν και στην προηγούμενη βρήκα παντελονάκι με κουμπάκια από μέσα! αλληλουια!!!)

και ρε γμτ η καινούργια συλλογή είναι ΤΕΛΕΙΑ! και τρώγομαι...αχουφ!!! :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

και για να μου τηνπει το καλαμαρι για αυτο και εγω παραγγελνω παντα μεγαλυτερα

ουσιαστικα εχεις αναγκη μια μονο περιοδο και μετα θα τους κανουν παντα και τιποτα δε παει χαμενο

Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι:

Πως τα πείθετε να φορέσουν όλα όσα τους αγοράζετε?

(Όπως καταλαβαίνετε, έχω θέμα...)

Εγώ έχω θέμα πως να ΜΗΝ τα βάλει ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!!!

Αν καταλαβαίνεις, τι εννοώ.............:rolleyes::rolleyes:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...