Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angot είπε:

καλημερα κορίτσια ! να σας ρωτησω εσείς κάνετε παπ στο 1ο τρίμηνο; εχω σήμερα εγώ , ήταν ο καιρός μου οποτε είπαμε να κανουμε

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις ? Αν πχ είναι απλά ένας χρόνος νομίζω δεν επειγει μια καλλιέργεια αρκεί εκτός αν υπάρχει λόγος 

εκτυπωτής ΗΡ σφραγισμενος στη κούτα

Recommended Posts

Πουλάω 2 διαφορετικούς εκτυπωτές

1. Eκτυπωτής ΗΡ στην ΄κούτα σφραγισμένο με εγγύηση περίπου 1 χρόνο απο το Δεκέμβριο (δώρο) στην τιμή 25 € (αρχική τιμή 40€ απο το Πλαίσιο).

2. εκτυπωτής φωτογραφιών CANON SELPHY ολοκαίνουργιος. Δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί είχαμε πολυμηχάνημα στην τιμή 40€.

Στέλνω φωτο σε οποιο θέλει με e-mail.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Πουλάω 2 διαφορετικούς εκτυπωτές

1. Eκτυπωτής ΗΡ στην ΄κούτα σφραγισμένο με εγγύηση περίπου 1 χρόνο απο το Δεκέμβριο (δώρο) στην τιμή 25 € (αρχική τιμή 40€ απο το Πλαίσιο).

2. εκτυπωτής φωτογραφιών CANON SELPHY ολοκαίνουργιος. Δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί είχαμε πολυμηχάνημα στην τιμή 40€.

Στέλνω φωτο σε οποιο θέλει με e-mail.

user_online.gifreport.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειναι ολοκαινουριο στο κουτι του με ολα τα αξεσουαρ που περιεχει καθως και μνημη 1 GB το κουτι το εχω ανοιξει αλλα το κινητο δεν εχει χρησιμοποιηθει το ανοιξα μονο για να το δω απο περιεργεια :-) οταν το πηρα με την συνδεση μου ειναι αυτο σε χρωμα Ambient black.

http://www.skroutz.gr/s/75765/Sony-Ericsson-W205.html

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...