Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 3 λεπτά , Fay_ είπε:

      Η πρώτη εμβρυομεταφορα! Σ ευχαριστώ πολυ! 

      Κορίτσι έκανες χοριακη ? 

      πρίν από 25 λεπτά , Angot είπε:

      της ειπα ότι ακριβώς ειπα και σε σας! τι να πω , ότι να ναι!  

      Τι να πω αφού το γράφει Κ μέσα στην σελίδα του gov . Μπορεί να ήταν καινούρια Κ να μην ήξερε 

Πουλάω petite star Zia+Maclaren καινούρια! !!!


Recommended Posts

Γεια λοιπόν αφού ο γιός μου είναι 2.5 ετών και μέχρι τώρα έχω υπάρξει υπερήφανη κάτοχος 6 καροτσιών είπα να δώσω δύο για αρχή. Το πρώτο petite star zia +(χρώμα jet black) δεν υπάρχει στην Ελλάδα είναι αγορασμένο από την Μ. Βρετανία πριν από μια εβδομάδα και θεωρείτε ένα πολύ καλό καρότσι από την γέννηση. Άνοιξα το κουτί το έστησα ,το θαύμασα και αποφάσισα οτι τέλειωσα με τα καρότσια έχω αρκετά για να μεγαλώσω 6 παιδιά. Είναι στο κουτί εννοείτε καινούριο. Το αγαπημένο μου σημείο είναι οτι τσουλάει σαν ένα καρότσι 1000 ευρώ(ναι έχω και ένα τέτοιο ) λόγω ανάρτησης .To δίνω 10 ευρώ φθηνότερα από ότι το αγόρασα δηλαδή 160 ευρώ.

Εδώ δίνω το video http://www.youtube.com/watch?v=nmyiZQqENPo

Και το δεύτερο είναι οτι χρειάζεται κάθε μάνα για να μεγαλώσει 3 παιδιά.

Το Maclaren XLR για αυτό τι να πει κανείς. Είναι σε άψογη κατάσταση με όλα τα extra και μάλιστα αγορασμένο από το λητώ τέλος του 2010. Είναι ακριβώς το χρώμα της εικόνας (http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=2075027)

αλλά τα χερούλια του είναι τα πιο εξελιγμένα. Το καλύτερο στοιχείο των Maclaren είναι οτι έχουν lifetime warranty δηλαδή το πας στην Kidscom στην παραλιακή και ζητάς ανα πάσα στιγμή να σου κάνουν οτι θες. Είναι αγορασμένο για 420 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και το δίνω 300. Λοιπόν και τα δυο καρότσια θα τα παραδώσω μαζί ή χωριστά εγώ στο Π. Φάληρο ή στο Παγκράτι όπου βρίσκομαι σχεδόν κάθε μέρα. Συγνώμη αν κούρασα προσπάθησα να είμαι αναλυτική. Και ενα κινητο 6939323777.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...