Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 7 hours ago, MK2012 said:

      Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

      Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

      5 hours ago, Sofiiii said:

      Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

      Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

      @Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

      Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

      1 hour ago, MK2012 said:

      Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 
       

      Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

      • Μου αρέσει 1

Πουλάω petite star Zia+Maclaren καινούρια! !!!


Recommended Posts

Γεια λοιπόν αφού ο γιός μου είναι 2.5 ετών και μέχρι τώρα έχω υπάρξει υπερήφανη κάτοχος 6 καροτσιών είπα να δώσω δύο για αρχή. Το πρώτο petite star zia +(χρώμα jet black) δεν υπάρχει στην Ελλάδα είναι αγορασμένο από την Μ. Βρετανία πριν από μια εβδομάδα και θεωρείτε ένα πολύ καλό καρότσι από την γέννηση. Άνοιξα το κουτί το έστησα ,το θαύμασα και αποφάσισα οτι τέλειωσα με τα καρότσια έχω αρκετά για να μεγαλώσω 6 παιδιά. Είναι στο κουτί εννοείτε καινούριο. Το αγαπημένο μου σημείο είναι οτι τσουλάει σαν ένα καρότσι 1000 ευρώ(ναι έχω και ένα τέτοιο ) λόγω ανάρτησης .To δίνω 10 ευρώ φθηνότερα από ότι το αγόρασα δηλαδή 160 ευρώ.

Εδώ δίνω το video http://www.youtube.com/watch?v=nmyiZQqENPo

Και το δεύτερο είναι οτι χρειάζεται κάθε μάνα για να μεγαλώσει 3 παιδιά.

Το Maclaren XLR για αυτό τι να πει κανείς. Είναι σε άψογη κατάσταση με όλα τα extra και μάλιστα αγορασμένο από το λητώ τέλος του 2010. Είναι ακριβώς το χρώμα της εικόνας (http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=2075027)

αλλά τα χερούλια του είναι τα πιο εξελιγμένα. Το καλύτερο στοιχείο των Maclaren είναι οτι έχουν lifetime warranty δηλαδή το πας στην Kidscom στην παραλιακή και ζητάς ανα πάσα στιγμή να σου κάνουν οτι θες. Είναι αγορασμένο για 420 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και το δίνω 300. Λοιπόν και τα δυο καρότσια θα τα παραδώσω μαζί ή χωριστά εγώ στο Π. Φάληρο ή στο Παγκράτι όπου βρίσκομαι σχεδόν κάθε μέρα. Συγνώμη αν κούρασα προσπάθησα να είμαι αναλυτική. Και ενα κινητο 6939323777.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...