-
Από την διαχείριση / Admin news
-
49 minutes ago, Anastasia14 said:
Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε.
ΓονείςΞέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.
Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω.
Κορίτσι μου μην αισθάνεσαι περίεργα, όσες το ζήσαμε νιώθουμε ακριβώς αυτό που λες. Ειμαι κ εγω σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις. Κ εγω ένιωθα οτι άργησα, οτι κακώς έβαλα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου, οτι επδ απέτυχε την 1η φορά δε θα γινόταν ποτε. Ολα ομως πήγαν καλα μετα κ απέκτησα τα παιδάκια μου. Εχε πίστη στις βλαστοκυστες σου, καποια ή καποιες απο αυτές ειναι τα παιδάκια σου ❤️ εύχομαι σύντομα μόλις είσαι έτοιμη να προχωρήσετε κ όλα να πάνε καλα απο την 1η φορά
-
Ελληνιδα στο Μιλανο?
-
Θέματα
-
- 344 απαντήσεις
- 244.329 εμφανίσεις
-
- 11.513 απαντήσεις
- 2.644.212 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 338.843 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 229.462 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 645.387 εμφανίσεις
-
-
-
- 344 απαντήσεις
- 244.329 εμφανίσεις
-
- 848 απαντήσεις