Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Aangelika8 είπε:

Καλημέρα!! Εν αναμονή του αποτελέσματος της χοριακης προς το μεσημέρι και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!!!! Πάντα οταν δίνω αίμα αυτές οι ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα είναι οι χειρότερες!! 

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου!!! Θα περιμένουμε νεα σου!!!!

• Ευχαριστώ 1

πουλαω unikid κέντρο δραστηριοτήτων x-factor

Recommended Posts

πουλαω το παρακατω... αγορασμενο 90?, το πουλαω 50? σε πολυ καλη κατασταση. ειναι για παιδακια απο 4 μηνων μεχρι και 10 μηνων... ισως και παραπανω...

το μονο ¨ελλατωμα¨ ειναι οτι εχει ξυλωθει σε ενα σημειο λιγο το υφασμα.... αλλα εκεινο δεν χρισημευει σε κατι, (ειναι ραμμενο και εχω βγαλει φωτο απο κοντα) ειναι μονο για να το βλεπει/πιανει το παιδι... το καθισμα βγαινει και πλενεται στο πλυντηριο. και ειναι περιστρεφομενο. εχει λαμπακια και μουσικη.

1001770f.jpg

1001769o.jpg

1001768n.jpg

1001767a.jpg

1001765g.jpg

http://www.oneirokosmos-shop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=759&ref=bestprice.gr

Διαφημίσεις

καλημερα, σε πια περιοχη εισαι? καλυτερη τιμη γινεται?

μενουμε στην ορεστιαδα, εσυ σε ποια περιοχη εισαι; θα παω να ρωτησω στην μεταφορικη να μου πουνε ποσο κοστιζει η μεταφορα και θα σου πω για καλυτερη τιμη. διαφορετικα θα πληροσω εγω τα μεταφορικα... θα σε ενημεωσω αμεσα.

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...