Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Ειναι αψογη η χοριακη σου, πιστεψε με..! Εχθες δηλαδη ησουν 4ων εβδομαδων και θα ηταν μια χαρα.. και σημερα 5 εβδομαδων και ειναι χαλια; ουτε καν! Οταν πιανεις 3ψηφιο αριθμο σε 9 μερες μετα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων 5 ημερων.. ειναι ολα καλα! 

Τωρα οσον αφορα αυτα που μου εγραψες και τις εμβρυομεταφορες σου: Αρχικά να σου πω το εξης: Μια μηδενικη χοριακη, μια βιοχημική ή παλλινδρομη κυηση, σημαινουν ακριβως το ιδιο: κακης ποιοτητας εμβρυο. Τωρα οσον αφορα τα στατιστικα..: Η ηλικια 36 και η 39 ανηκουν στην ιδια κατηγορια. Δινουν 22% πιθανοτητα εμφυτευσης (εσυ τα εχεις ξεπερασει) και 25% ειναι το ποσοστο για να φτασουν τα εμβρυα μεχρι τη γεννα. Εσυ εχεις μεχρι στιγμης 5 εμβρυα (αν μετρησα σωστα). Συμπεριλαμβανομενης της κορης σου (να την χαιρεσαι!). Αρα στο συνολο, στατιστικα.. υπαρχουν 1 εως 2 υγιή εμβρυα. Το ενα ειναι η κορη σου. Οι αξιολογησεις που εχεις αυτη τη στιγμη ειναι αψογες. Οποτε εχεις πολλες και βασιμες ελπιδες για ενα μωρο ακομα. Αυτα σου τα λεω βασει ιατρικης στατιστικης. Ελπιζουμε για το καλυτερο εννοειται! Εκτος αν φοβασαι το ενδεχομενο των διδυμων! Και στο ευχομαι απο την καρδια μου κοριτσι μου!❤

@Blue Velvet Κοριτσι εχω την εντυπωση πως σου εδωσα τα ποσοστα για 40 ετων και ανω. Ειναι λιγο μεγαλυτερα τα δικα σου. Η εμφυτευση ειναι 33% και οχι 22%. Και τα εμβρυα που γεννιουνται ειναι παραπανω απο 25% στο συνολο αλλα δεν θυμαμαι τον ακριβη αριθμο. Οποτε ενα δευτερο μωρο, εφοσον ειναι και λιγο μεγαλυτερο το ποσοστο, ειναι λιγο πιο σιγουρο στην περιπτωση σου. Στατιστικα παντα μιλωντας. Θεωρω οτι θα εχεις ηδη ενα τουλαχιστον υγιες εμβρυο που θα προχωρησει. Καλη επιτυχια στην εξεταση μεθαυριο!

ενοικιαζεται θεσσαλονικη κοντα στην μποτσαρη

Recommended Posts

πρωτος παραλληλος απο παραλια, κατω απο β.ολγας διαμερισμα 100 τμ στον 6ο οροφο ηλιολουστο γωνιακο βλεπει λιγο θαλασσα, ξυλινα πατωματα ολοφρεσκα, ησυχη πολυκατοικια με λιγα διαμερισματα, ατομικη θερμανση φυσικου αεριου. διπλα απο σπιτι στασεις λεωφορειων, ταξι, φαρμακεια, σουπερ μαρκετ 400 ευρω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...