Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Psaxnwfos είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά αφού επιμένει τι να κάνουμε… αναμονή. Ούτε εμπιστεύεται τα τεστ φαρμακείου. Την προηγούμενη φορά η αλήθεια είναι έκανα τεστ στην 10-11η μέρα με αρνητικό αποτέλεσμα κ επίσημα 4 μέρες μετά ήρθε κ η χοριακη. Αυτή την φορά η αλήθεια είναι δεν θέλω να το ρισκάρω κιόλας γτ μετά την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να κάνω 3 ovetrille μέσα στην πρώτη εβδομάδα (η μια έγινε την ίδια μέρα της εμβρυομεταφορας) και έχω ακόμη δυο αύριο Τετάρτη κ Σάββατο. Ξέρετε τι σκοπό έχουν; Και επίσης κάπου διάβασα ότι με αυτή την ένεση ίσως επηρεαστεί το αποτέλεσμα της χοριακης , ισχύει; 

Ναι αν κάνεις αυτήν την ένεση θα πρέπει να περιμένεις 10 μέρες μετά για χοριακη. Γιατί αυτή η ένεση είναι η ορμόνη της χοριακης Κ βγαίνουν ψεύδος ότι είσαι έγκυος αν κάνεις πιο νωρίς γιαυτο σε έβαλε πιο μετά. 

Λένε ότι αυτή η ένεση βοηθάει στην εμφύτευση σαν να ενισχύει λίγο την μήτρα σαν κόλλα για τα έμβρυα κάπως έτσι 

μποτες νο 28

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...