Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

      Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

      Ευχαριστώ 

      • Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013


liana87

Recommended Posts


Διαφημίσεις

με το καλο Νεφελακι!!!!!!!!!!!Βιβη να σου ζησει !!!!!!!!!!!κοριτσια για να φτιαξει καποια που ξερει την λιστα γιατι νομιζω οτι μειναμε πολυ λιγες που δεν γεννησαμε!!!!!!!!!!!εγω θα γεννησω στο νοσοκομειο της Αλεξανδρουπολης


pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Christina27 μου να σου ζησει!!καλους θηλασμους κ καλο σαραντισμο!!!να ναι παντα υγιες!!ιασω δε γεννησες;;ημασταν κοντα στην πητ αν δε κανω λαθος!!εμενα μου μειναν 2 βδομαδες υπομονης και αναμονης,αλλα ο μπεμπης ειναι ψηλα!!πες μας οποτε μπορεσεις λεπτομερειες της εμπειριας σου αλλα και ποσο ευχαριστημενη εμεινες απ το ιασω!!να ξερουμε τι μας περιμενει..φιλια πολλα στα πατουσακια του μπεμπακου!!!

ευχαριστω πολυ Λινα μου, με το καλο και συ και με εναν πονο,νομιζω ειχαμε 10 μερουλες διαφορα,εμεις αποφασισαμε να το παρουμε λιγο νωρις τον μπεμπη επειδη ανεβασα πιεση τον τελευταιο καιρο,και ειπαμε να μην το αφησουμε!

η εμπειρια μου απο το ιασω ηταν η καλυτερη,ολα ηταν μια χαρα και το προσωπικο πολυ εξυπηρετικο και γενικα ολα τελεια!!!


NkOFp3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κοριτσια! Νεφελη ελπιζω να εισαι αγκαλια με το γιοκα σου και να μην ταλαιπωρηθηκες καθολου! Περιμενουμε νεα! Τα υπολοιπα κοριτσια εισαστε καλα?


kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Αννα μου! Μια χαρα ειμαι δοξα τω θεω σαν να μη γεννησα απο αποψη πονου αναρρωσης κτλ.. μονο απο τα κιλακια μου φαινεται εχω να χασω δεκα :'( Λοιπον ο Κωστης την καλοδεχτηκε την μπεμπα τη θελει να την παιρνει αγκαλια κ γενικα να συμμετεχει.Να φανταστεις του ειπαμε να τον παμε αυριο σε εναν παιδοτοπο που του αρεσει κ να αφησουμε πισω τη μπεμπα για να ειμαστε πι τρεις μας κ ειπε οχι πρεπει να παρουμε μαζι κσι την αδερφουλα μου. Βεβαια εχει γινει πθο ζωηρος κ καπως πιο ανυπακουος δηλαδη σαν να προσπαθει να τραβηξει την προσοχη μας κ εχει εναν μικρο εκνευρισμο αναστατωση.. Αλλα ευτυχως πολυ ελεγχομενα πραγματα μεχρι στιγμης.. Ημπεμπα ειναι πολυ βολικο μωρο ελπιζω να συνεχισει ετσι.. Αυτα! Εσυ πως εισαι? Τι λεει η μικρη που θα αποκτησει αδερφακι?


kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


μπράβο βρε Μαράκι..... τα κιλά θα τα χάσεις, έκανες εννιά μήνες να τα πάρεις, μη βιάζεσαι.... τι καλός που είναι μωρέ!!!!!!! μπράβο του!!!!

κ εμάς η μικρή αυτό λέει, έγω θα του φοράω ρούχα, εγώ θα τον κάνω ντους, εγώ θα τον πάιρνω αγκαλιά γιατί δεν μπορεί να ανέβει τις σκάλες-είναι λίγο χαζούλης (αυτό της το έχω πει εγώ για να νιώσει πιο "πάνω" η ίδια), όλα αυτή θα τα κάνει. κ τα λέει με τόσο αγάπη...!!!!!!

πάντως από θέμα συμπεριφοράς κ εμένα έχει αρχίσει να γίνεται λίγο σκ!#$%παιδο, με πάιζει τρελά...!!!! ξέρει τι με εκνευρίζει κ πότε κ το κάνει. θα δείξει..... τι να σου πω....


WeDjp2.png

0hUop3.png

Link to comment
Share on other sites

Ζουνιτσα αυτο ακριβως ξερει οτι κατι δεν πρεπει να το κανει σε κοιταει στα ματια κ το κανει επιτηδες.. αλλα σιγα σιγα συνηθιζει ας πουμε σημερα ηταν πολυ πιο ησυχος.. υπομονη θελει να προσαρμοστει κ αυτος κ ολοι μας δηλαδη! Η νεφελη αραγε τι να εγινε? Αυτη τη βδομαδα δεν θα εμπαινε κ η ανατ?


kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Link to comment
Share on other sites

Βιβη μου και nefeli13 να σας ζησουν!!!!!Να ναι καλοτυχα μα πανω απ ολα υγιη!!

Μαρακι μου μη στεναχωριεσαι με τα κιλα,οπως ηρθαν ετσι και θα φυγουν!εγω πιο πολυ αγχος εχω για τους πονους της αναρρωσης παρα για τα κιλα!!κι εμενα λογικα καπου εκει θα μου μεινουν!!!

Ζουνιτσα;;;δε θελω τετοια!!εννοειται πως θα σου περασει!!να μην επηρεαζεσαι απο ασχημα νεα!!μονο τα καλα που ερχονται θα σκεφτεσαι!!!

Εγω κοριτσια μαλλον απο γκαντεμια τα παω παρα πολυ καλα!!σας ειχα πει πως επειγει 1 ωρα ημερησιο περπατημα για να κατεβει ο μπεμπης!εχθες στον καθιερωμενο μας περιπατο με τον αντρα μου,κι ενω απειχα απο το αμαξι 2 λεπτα κι ειχα περπατησει τη 1 ωρα,στραβοπατησα σε ενα σπασμενο πεζοδρομιο λογω σκοταδιου δεν το δα,επεσα ευτυχως μαλακα αλλα επαθα καλο διαστρεμμα στον αστραγαλο!εκλαιγα ολο το βραδυ απ το πονο και το παραπονο κ το πρωι δεν αντεξα αλλο κ πηγαμε στο κατ!!καμια βδομαδα με 10 μερες για να περασει...οσες μερες ακριβως ειχα περιθωριο για να περπατησω!!!να το πατησω δε μπορω καθολου και με εχει πιασει το παραπονο που λογω της απροσεξιας μου δε θ βοηθησω το μπεμπη να κατεβει!!!τωρα η εικονα ειναι τραγελαφικη με μια κοιλια 9 μηνων,ενα πι για να μπορω να βαδιζω κι ενα ναρθηκακι στο ποδι!!!αστα να πανε!!!!!!!!!!ωραια,εε;;αφηστε που σκεφτομαι πωσ αν ερθει η ωρα πως θα τρεχω με τους πονους,(τα νερα αν σπασουνε) και το πι για να μπορω να περπατησω!!γελοιο....μια εγκυος 38 εβδομαδων με πι.....

Link to comment
Share on other sites

καλημέρες!!!!!!!!! τι κάνετε?? πως είστε σήμερα???

Λίνα...!!!!!!! τι έπαθες στα καλά του καθουμένου βρε παιδί μου???!!!!!! πωπω.... περαστικά κ υπομονή.... θα σε πάνε σηκωτή. μην στεναχωριέσαι για το ποιος θα σε πάει...χαχαχαχαχαααα


WeDjp2.png

0hUop3.png

Link to comment
Share on other sites

καλημέρες!!!!!!!!! τι κάνετε?? πως είστε σήμερα???

Λίνα...!!!!!!! τι έπαθες στα καλά του καθουμένου βρε παιδί μου???!!!!!! πωπω.... περαστικά κ υπομονή.... θα σε πάνε σηκωτή. μην στεναχωριέσαι για το ποιος θα σε πάει...χαχαχαχαχαααα

Καλημερα ζουνιτσα μου!!σ ευχαριστω πολυ!!ευτυχως σημερα το παταω σιγα σιγα ο κουτσαβλος..για το σηκωτη ειναι το μονο σιγουρο,χαχα!!το κακο ειναι οτι χασαμε το περπατημα!!!

Εσυ πως εισαι;;ειναι καλυτερα η ψυχολογια μας;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...