Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το θέμα είναι να αποφασίσεις τι θες να κάνεις εσύ και πόσο σημαντικό είναι για εσένα να προσπαθήσεις έστω. Το λέω γιατί οι προτεραιότητες για τον καθένα διαφέρουν, το θέμα είναι να είμαστε καλά πάνω απ’όλα.

Σωστά το θέτεις , εννοείται ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ απλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο ....αυτό ,βασικά θέλω να είμαι καλά και να μην αισθάνομαι ότι πιέζομαι και στεναχωριέμαι κάθε μήνα , γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν λειτουργεί καλά στις ορμόνες αυτό ....θα ηρεμήσω αυτόν τον μήνα θα πω μόνο για υπέρηχο και θα δω ....

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σιγα χαπακι που εισαι κακια,ειπαμε,αστη να τα φερει να βαλτα στον πατο του συρταριου

κανε τις δουλειες σου

θα τα πουμε αργοτερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.diavgia.gr/vm.html?category_id=6&page=shop.browse&limit=20&start=20

χαπακι βρηκα φωτιστικομ για το δωματιο με τον mickey

ΓΚΕΛΥ

Καλημερα κοριτσια,

χρονια πολλα κι απο μενα για την μερα!!!!

ΖΩΖΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

Σημερα καταφερα κι εμαθα τα νεα σας...η μπεμπουλα αν και πολυ ησυχη(μονο για το φαγητο της γκρινιαζει αν αργησει λιγο:)) εχει μυξουλες και ρουθουνιζει οταν αναπνεει σαν να ροχαλιζει!!Πρεπει να το κολλησαμε εμεις το παιδι..και καθε βραδυ φοβαμαι τοσο πολυ και στεναχωριεμαι να την ακουω ετσι!Κι εμενα μου λειπει λιγος υπνος ιδιως με τα βραδυνα ταισματα αλλα..τι να κανουμε??12 ημερων ζουζουνα να την αφησουμε ετσι???

Εσεις ελπιζω να προχωρατε καλα και να ειστε αισιοδοξες

Αααα,και εγω την ειχα διπλα μου την μπεμπα απο την πρωτη στιγμη-την ταιζα,την αλλαζα μαζι με τον πατερα της!!!...Δεν ειναι οσο κουραστικο ακουγεται,ισα-ισα οταν πας σπιτι εισαι ηδη ετοιμη να αντιμετωπισεις τα παντα!!!

Φιλακια σε ολες

γεια σου μαρσολακι

τι ωραια τα νεα σου,δεν εννοω οτι ειναι αρρωστουλη,θα της περασει....

εννοω που εχεις το παιδακι σου ,σπιτι και το φροντιζεις.....

ελπιζω οταν ερθει και σε μενα η ωρα να μην εχω αλλα θεματα

και θερμοκοιτιδα να μπει,να βγει γρηγορα χωρις προβληματα

τωρα μονο αυτο ευχομαι

δεν με νοιαζει ουτε η καισαρικη,ουτε τιποτα αλλο

αυριο θα ξερουμε

ΓΚΕΛΥ

εφυγε ο αντρας μου για δουλεια...εκανα και λιγες δουλιτσες και τωρα κανουμε ενα μπρεακ να μην κουραστω και εχω τα χθεσινα...

γκελακο ωραιο το φωτιστικο αλλα τωρα δεν ειμαστε για τετοια εξοδα,προεχουν αλλα πιο βασικα...

μαρσολακι περαστικα στο κοριτσακι σου...βαλε του ορο να ξεμπουκωνει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Συγκινούμε πολύ που μπαίνω στο forum πλέον εώς μανούλα! Μετά από τόσες αγωνίες που μοιράστηκα μαζί σας, τελικά το μωράκι μου γεννήθηκε.

Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας και ανταποδίδω. Εύχομαι με έναν πόνο και στα υπόλοιπα κορίτσια. Να μην ανησυχείτε για τίποτε, ο τόκετος είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και το αποτέλεσμα εξαφανίζει όλα τα πονάκια που περνάμε.

Εγώ κορίτσια είχα αρχίσει να έχω διαστολή και έτσι ο γιατρός μου είπε ότι θα γεννήσω νωρίτερα, την Δευτέρα μου έπεσε και το πώμα οπότε την Τετάρτη το πρωί πήγα στην κλινική με τα πρώτα πονάκια και διαστολή 2 από τις 10 το πρωί. Γέννησα τελικά στις 15.25. Οταν είχα φθάσει διαστολή 10 μέσα σε μία ώρα το πολύ είχα γεννήσει. Εκανα επισκληρήδιο, αλλά πόνεσα αρκετά. Οταν άρχισε η διαδικασία του τοκετού η δόση που μου δώσανε είχε αρχίσει ήδη να εξασθενεί. Σε κάποια φάση θυμάμαι που φώναζα 'σας παρακαλώ ας σταματήσουμε την διαδικασία και να συνεχίσουμε αύριο'! Να μην φοβάστε καθόλου, όλα θα γίνουνε όπως πρέπει ακείνη την ώρα από τον γιατρό και τις μαίες.

Η κορούλα μας είναι μια γλύκα. Γεννήθηκε 2800, με πολλά μαλλάκια και με τα ματάκια της συνέχεια ανοιχτά. Χθες γυρίσαμε από την κλινική. Είναι πάρα πολύ ήσυχη.

Εγώ δυστηχώς έχω ένα θέμα με τον θηλασμό που με έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το παλέψω όσο μπορώ.

ΝΕΦΕΛΗ μου πολυ χαιρομαι που εισαστε και οι δυο καλα,να την χαιρεσαι την μπεμπουλα σου,τελικα αυτο που λενε οτι μετα την γεννα τα ξεχνας ολα οταν παρεις το μωρο σου αγκαλια ισχυει!!!!!!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Αχ,τι συγκινητικές στιγμές είναι αυτές,Νεφέλη μου!!Άντε με το καλό και σε όλες εμάς τις υπόλοιπες που περιμένουν με αγωνία!Κάναμε κι εμείς το doppler μας και όλα είναι φυσιολογικά δόξα τω θεώ!!!Η μπεμπούλα στις 31 εβδομάδες και 1 μέρα ήταν 1.867 g,είχε πιάσει πια όλο τον υπέρηχο,ήταν στριμωγμένη η γλυκιά μου!Όλες οι μετρήσεις της στο μέσο όρο εκτός από την κοιλίτσα που ήταν λίγο παραπάνω.Πόσο μεγάλωσε!!Είμαι πολύ συγκινημένη!!Λογικά σε 3 εβδομάδες που θα δω πάλι τον γιατρό θα μας καθορίσει και την ημέρα τοκετού!!Σας φιλώ όλες!!

Γκελυ μου,θα δεις που ολα καλα θα πανε.Οσο ξεκουραζεσαι θα περναει ο καιρος και θα φτασεις στην εβδομαδα που πρεπει και θα γινουν ολα.

Προετοιμασου ψυχολογικα με καλη πιστη,κανε υπομονη,σκεψου το καλυτερο...

Νεφελη,ειδες τι ομορφα που ειναι κοπελα μου??

Κι εγω με το θηλασμο δεν τα καταφερνω γιατι η μπεμπα δεν πιανει θηλη!Ισως επειδη εχει σπασμενη την κλειδα της ποναει κι εχει ενταση που την εμποδιζει να θηλασει καλα και ηταν μια μερα που ολο εκλαιγα που δεν μπορω να μας το προσφερω αλλα τωρα το συνειδητοποιησα και ειπα οτι αφου το μωρο μου δεν μπορει να συνεργαστει με το στηθος μου θα πινει ξενο γαλατακι κι οσο μπορω απο το θηλαστρο.Εστω ενα-δυο γευματα!Οσο μπορεσει!

Προσπαθησε να το ξεπερασεις οποιος κι αν ειναι ο λογος.

Τα παιδακια μας θα δεθουν μαζι μας με καθε αλλο τροπο:)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου, μελλουσες και ηδη μανουλες. τι κανετε? πως περασατε? εμεις πολυ ωραια.

Νεφελακι μου, σε παρακαλω πολυ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ. Τα ιδια λαθη εκανα κι εγω, και αφησα να με ριξει ψυχολογικα το θεμα του θηλασμου, και τι καταλαβα? Εχασα τις πρωτες 20 μερες της ζωης του μωρου μου, κλαιγοντας για το θηλασμο και τους πρωτους δυο μηνες γενικοτερα γιατι ειχα χαλια ψυχολογια λογω του ιδιου θεματος. Οτι μπορεις κανε. Παρε και ενα θηλαστρο και αν τα καταφερεις, τα καταφερες. Δεν θα σε κανει καλυτερη μανα το αν θηλασεις ή οχι. Σημασια εχει εσυ να εισαι καλα για να ειναι καλα και το μωρακι σου. Μονο αυτο θα σου πω.

Ελπιζω και οι αλλες φρεσκες μανουλες να μπαινετε να μας λετε οτι ειστε καλα και οτι τα μπουμπουκια σας ειναι μουρλια και σας εχουν ξετρελλανει.

Φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

το μωρακι της ειναι πολυ καλα,ουτε ικτερο,ουτε τιποτα

και εκεινη δεν ταλαιπωρηθηκε στον τοκετο,σε 3 ωρες ειχε γεννησει κανονικα,απλα τωρα κουραζεται,με το μωρακι προσπαθωντας να προσαρμοστει

ολα,καλα

το κακο με τη ζωζα ειναι οτι δεν εχει ξεκουραστει καθολου πριν τη γεννα. Δουλευε μεχρι και το προηγουμενο βραδυ, και νομιζω αυτο θα της βγει τωρα με την ολη ταλαιπωρια του νεογεννητου μωρου. Δεν ειναι τυχαιο που ο νομος οριζει να σταματανε οι γυναικες δυο μηνες πριν γεννησουν.

Κι εγω μιλησα και με τη μπουμπου, ειναι καλα, αν και το να βγαλεις ενα παιδι 4100 εχει τον πονο του, αλλα ειναι μια χαρουλα μου ειπε.

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου, μελλουσες και ηδη μανουλες. τι κανετε? πως περασατε? εμεις πολυ ωραια.

Νεφελακι μου, σε παρακαλω πολυ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ. Τα ιδια λαθη εκανα κι εγω, και αφησα να με ριξει ψυχολογικα το θεμα του θηλασμου, και τι καταλαβα? Εχασα τις πρωτες 20 μερες της ζωης του μωρου μου, κλαιγοντας για το θηλασμο και τους πρωτους δυο μηνες γενικοτερα γιατι ειχα χαλια ψυχολογια λογω του ιδιου θεματος. Οτι μπορεις κανε. Παρε και ενα θηλαστρο και αν τα καταφερεις, τα καταφερες. Δεν θα σε κανει καλυτερη μανα το αν θηλασεις ή οχι. Σημασια εχει εσυ να εισαι καλα για να ειναι καλα και το μωρακι σου. Μονο αυτο θα σου πω.

Ελπιζω και οι αλλες φρεσκες μανουλες να μπαινετε να μας λετε οτι ειστε καλα και οτι τα μπουμπουκια σας ειναι μουρλια και σας εχουν ξετρελλανει.

Φιλακια πολλα

Δεν το πιστεύω Smoutsaki μου, πάλι εσύ θα είσαι κοντά μου και σε αυτό το πρόβλημα! Νομίζω κατάλαβες ακριβώς τι μου συμβαίνει αλλά και το πως νιώθω αυτές τις στιγμές, ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Ημουνα χάλια ψυχολογικά σε όλη μου την εγκυμοσύνη, δεν το αντέχω ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου ξανά κλάματα στο σπίτι. Ηρθε το μωράκι μας και πρέπει να με βλέπει χαρούμενο. Θα σε πάρω τηλ να μιλήσουμε, χάρηκα πολύ που σε άκουσα.

Ναι Marsolan μου δίκιο έχεις και εσύ, με κάνατε ήδη και ένιωσα καλύτερα, γιατί πάλι με κλάματα είμαι σπίτι ανά διαστήματα.

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ και πάλι.

καλησπερα κοριτσακια μου...

νεφελακι μου...τωρα πρεπει να ηρεμησεις ,ειναι φυσιολογικο το πως νοιωθεις ψυχολογικα αλλα ειναι κατι που θα περασει κοριτσακι μου...ειμαι σιγουρη οτι βλεποντας τα ομορφα ματακια της μπεμπουλας σου σιγα -σιγα θα γαληνεψεις ,θα βρειτε το ρυθμο σας και ολα θα ειναι μια χαρα...

μπαρμπι μου τι κανεις???

εβι μια χαρα το μωρακι σου...

σμουτσακι απ'οτι βλεπω μια χαρα περασατε το τριημερο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...