Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Kαλως με!!!

Ο ντοκ είδε τις εξετασεις και είπε οτι όλα βαινουν άριστα, πολύ καλό το καρδιογραφημα του nst και η ωριμανση του πλακούντα! Γενικα ολα οκ...

Κολπικα υγρα δεν μου ειπε να δουμε...

Θα με ξαναδεί πλέον 10 Μάη, για κολπικη εξεταση, να δει αν εχει εμπεδωθει το μωρό κτλ.

Γενικα σημερα ριξαμε τρελό γελιο, ειμασταν το τελευταιο ραντεβού και πιασαμε κουβεντα για διακοπες και μερη και γενικα για κοινους γνωστους μας...

Τι τρελοκομειο ντοκ εχω!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως ρε κοριτσια, τι να σας πω κι εγω, εμενα δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ ανθρωπος να μου δωσει ενα ρουχο. Μια γειτονισσα, μου εδωσε την καλαθουνα και μια συναδελφος το λικνο και αυτα. Τα υπολοιπα τα αγορασα, κι ακομα τα αγοραζω, απο ρουχα εως πραγματα. τα παντα. Οποτε, αν δεν ειναι πολυ χαλια, κρατηστε τα. Αλλα και παλι βρε marsolan μου, αν υποθεσουμε οτι εγω ξανακανω κοριτσακι περιπου ιδια περιοδο με αυτη που γεννησα και το πρωτο μου παιδι, αν τα χαρισω, θα χρειαστει να τα ξανααγορασω απο την αρχη. Γι αυτο λες τα δανειζω.

4Rnfp3.png

μπραβο μπουμπου,αντε με το καλο η επομενη συναντηση!!

Σμουτς μπορει να μην το διατυπωσα καλα!!!Η ενσταση μου ηταν στο οτι δεν δανειζεις κορμακια του στυλ που περιεγραψε η Fairy..κακομεταχειρισμενα και κακοπλυμενα!Ειδαλλως καλοδεχουμενα και να τα προσεξω κι εγω ακομη περισσοτερο.

Τι νομιζεις εμενα βρεθηκε κανενας να μου δωσει????Ολα για την μπεμπα καινουργια θα ειναι...

smouts ασε τα περισσοτερα χαλια ηταν τι να πω , το σκεφτηκα και το ξανασκεφτηκα , ναι οντως ειναι εξοδα τα ρουχα αλλα οχι να βαλω το γαζαριασμενο ειναι ντροπη και μονο που μου το εδωσαν .Υπαρχουν ενα δυο φορεματακια που ηταν καλα αυτα ναι τα κρατησα.Παντως νομιζω οτι καλυτερα να σου δινουν πραγματα οπως στρατες και αλλα τετοια που στην τελικη εκει ειναι και τα πολλα λεφτα παρα ρουχαλακια μωρων .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

πωπω ρε κοριτσια εχω ξεχασει τι σημαινει κολπικη εξεταση και μου λεει την επομενη φορα ετοιμασου....θα ανοιξει η γη να με καταπιει παλι...

Ρουχακια ουτε εμας μας εδωσε κανεις, αλλα οντως αν θελεις να δωσεις κατι καλο ειναι η κατασταση του να ειναι αριστη αν ειναι δυνατον!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

φαιρουλα εχεις απολυτο δικιο..που τα εχεις παρει!ευτυχως εμενα η πεθερα δεν ανακατευεται σε τιποτα..μπουμπου τοσο αργα σε ξαναεβαλε ραντεβου?εμενα θα αρχισουν σε λιγο τα βδομαδιατικα..marsolan καλα ειναι που θα αφηνω τη μπεμπα στη πεθερα μου?δεν ειναι και μεγαλη γυρω στα εξηντα..εκει στο χωριο ειναι και η μαμακα μου μονο 46χρ..αλα δουλευει ακομα..τουλαχιστον θα εχω καποια βοηθεια..αλλα μηπως να εχω τυψεις που δεν θα μεινω εγω σπιτι να μεγαλωσω το μωρο?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ζωζα μου κοιτα να δεις...η γνωμη μου ειναι οτι η γιαγια απο τη στιγμη που ειναι στα φυσιολογικα πλαισια συνεννοησιμη καλο θα κανει στο παιδι!!Απο το να μεγαλωσει σε ξενα χερια...Τωρα φανταζομαι το οτι θα δουλεψεις αμεσως και μαλιστα σε δικια σας επιχειρηση ειναι αποτελεσμα αναγκης..πρεπει δηλαδη να εισαι εκει.Οποτε προσπαθησε να μην νιωθεις πολλες τυψεις!Απλα προσπαθησε να γυρνας λιγο νωριτερα απο οτι συνηθιζεις τωρα και να περνας εποικοδομητικο χρονο με το παιδακι σου..κι ολα καλα θα πανε!!

Ζωζα μα δεν με θυμωσε τοσο η πεθερα ,της τα δωσανε και αυτη τα πηρε (ειναι και του μαζεματος), η αλλη δεν ντραπηκε να τα δωσει ? τελος παντως πολυ θεμα το εκανα αλλα μου κακοφανηκε πολυ που τα ειδα σ αυτη την κατασταση.

Εφοσον θα εχεις βοηθεια απο συγγενικο προσωπο μια χαρα θα εισαι , γιατι να αφησεις την δουλεια σου , τοσες μαμαδες το κανουν εκτος αν εχεις οικονομικη ανεση και δεν χρειαζεται να δουλεψεις .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

marsolan μου καλα καταλαβες ειναι δικια μας η δουλεια και ο αντρας μου επειδη ειναι συνεχεια εξω για παραγγελιες ολα περνανε απο μενα..και δεν μπορω να λειψω πολυ καιρο..εσεις κοριτσια τι δουλεια κανετε?

Διαφημίσεις

emena eipe καθε εβδομαδα οταν μπω στο μηνα μου.αλλα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.απλα λεει θελει να με παρακολουθει πιο στενα οσο πλησιαζουμε στην γεννα..αχ κοριτσακια μου πτωμα ειμαι νυσταξα..καλα τετοια ωρα καθε βραδυ η μπεμπα τρελενεται κουνιεται ολη η κοιλια μου λες και γινεται μεσα μου σεισμος..εχουν μαγκεψει τα μωρα μας...

marsolan μου καλα καταλαβες ειναι δικια μας η δουλεια και ο αντρας μου επειδη ειναι συνεχεια εξω για παραγγελιες ολα περνανε απο μενα..και δεν μπορω να λειψω πολυ καιρο..εσεις κοριτσια τι δουλεια κανετε?

Εγω ειμαι εκπαιδευτικος και ετσι απο Σεπτεμβρη θα εχω 9 μηνες αδεια ανατροφης τεκνου...καταλαβαινεις οτι θα ειμαστε ολη μερα μαζι!!Παντως αν χρειαστει να δουλεψω κανενα εξτραδακι(ιδιαιτερο εννοω) ή υπαρχει καποια αλλη υποχρεωση που πρεπει να διεκπεραιωθει απο μενα θα την εχει η πεθερα μου γιατι η μαμα μου εχει προβληματα υγειας!!

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες γυρνούσαμε όλο το απογευμα Θεσσαλονική. Πήγαμε στα λητώ τελικά και πήρα μιά μπανιερίτσα με βάση. Την μπανιέρα με τις προυποθέσεις που την περιέγραψε η Smouts και δύο σουτιέν θηλασμού. Θέε μου είναι απαίσια, έχω συνηθίσει να φοράω τελείως διαφορετικό στυλ! Και τα στραπλες μου πως θα τα βάλω το καλοκαιρι? (Μην φανταστήτε ότι ντύνομαι και σαν την φίλη του αδερφού της Μπουμούκας - χαχα πολύ γέλιο έκανα με αυτήν την ιστορία).

E Smoutsaki! Μου υποσχέθηκες την συνταγή για το cheesecake!

Εγώ κορίτσια αν και έμενα 13 χρόνια μόνη μου, μακρυά από γονείς κτλ. γενικά από μαγειρική και ζαχαροπλαστική δεν σκαμπάζω μία. Πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα επιχείρησα να κάνω γλυκό στα 30+ χρόνια μου. Το γλυκό καλέ δεν το θέλω τόσο για τον πρώτο καιρό που θα έρχονται σπίτι, αλλά για αργότερα. Να πω και εγώ ότι κάνω κάτι, αλλά εννοείτε σε φίλους και κανα δυο συγγενείς, γιατί είμαι από τα άτομα που δεν θέλω επαφή με συγγενείς. Μου σπάνε τα νεύρα κυριολεκτικά!!! Ειδικά τώρα που γύρισα στην επαρχία δεν θέλω να έχω και πολλά πολλά με κανέναν. Ισως γιατί τελικά δεν θεωρώ και κανέναν τους τόσο αξιόλογο. Πέρα από το κοτσομπολιό δεν συζητάς κάτι άλλο μαζί τους.

Αυτά πρωί πρωί. Εγώ σήμερα θα είμαι όλη μέρα σπιτάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...