Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

Και άλλη μια κοπέλα εδώ μέσα το έλεγε αυτό, ωοληψια με περίοδο. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Και έχω την εντύπωση πως της είχε πάει και πολύ καλά αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν να την ταγκαρω να μας πει. Καλή επιτυχία! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι?

αυτόν τον καιρό ο οργανισμός μου τα έχει παίξει....

κάθε μέρα ζυγίζομαι και κάθε μέρα τα κιλά μου είναι διαφορετικά ( 2 κιλά πότε πάνω και πότε κάτω!! ) το έχει πάθει καμία απο εσάς???

Διαφημίσεις

εγω παλι σημερα νιωθω αγχωμενη,γιατι εχθες 1)απλωσα κατι ρουχαλακια (στην απλωστρα-οχι σχοινια),2)εβγαλε και ο συζυγος την κουζινα για να κανει μια δουλεια και λιγο την καθαρισα απο τα πλαγια(ξερετε!!),οχι οτι ξεπατωθηκα,εκατσα κατω και με το καθαριστικο και την ξυστρα και το σφουγγαρι το πρασινο για να μην τριβω και κουραζομαι,και 3)εκανα και μια φασολαδα για σημερα.ειναι πολλα? ααααα,4)μου βγηκαν κατι ρουχα μπεζ και τα ξεφαψα αλλα κουβαλισα 2-3 φορες τον βραστηρα μα ζεστο νερο.πειραζει?ουφ!!!!

καλημέρα κι από μένα..

Κρίστυ μην ανησυχείς. Άλλωστε ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Δυστυχώς, όσο και να ανησυχούμε, δεν βγαίνει τίποτα.. ίσα ίσα που κακό κάνουμε.

Βρες τρόπους να ξεχαστείς.

Να πλέκεις ξέρεις; όχι; Μα τι νοικοκυρά είσαι τέλος πάντων; Εγώ λέω να μάθεις και μετά να διδάξεις και τη mama και τη patousitsas και το ιπποκαμπάκι ώστε μέχρι να γεννήσετε να πλέκετε να ξεχνιέστε... Και μετά να μάθετε κι εμάς (ούτε εγώ ξέρω μη νομίζεις) .. γιατί αλλιώς η αγωνία δεν παλεύεται!

κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι?

αυτόν τον καιρό ο οργανισμός μου τα έχει παίξει....

κάθε μέρα ζυγίζομαι και κάθε μέρα τα κιλά μου είναι διαφορετικά ( 2 κιλά πότε πάνω και πότε κάτω!! ) το έχει πάθει καμία απο εσάς???

εγώωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Πόσο χαίρομαι!! Όχι επειδή το περνάς κι εσύ, αλλά γιατί όπου και να το έλεγα μου έλεγαν "η ιδέα σου είναι" .. Και ο γιατρός το ίδιο!

Αχχχ! Ησύχασα!

εγω παλι σημερα νιωθω αγχωμενη,γιατι εχθες 1)απλωσα κατι ρουχαλακια (στην απλωστρα-οχι σχοινια),2)εβγαλε και ο συζυγος την κουζινα για να κανει μια δουλεια και λιγο την καθαρισα απο τα πλαγια(ξερετε!!),οχι οτι ξεπατωθηκα,εκατσα κατω και με το καθαριστικο και την ξυστρα και το σφουγγαρι το πρασινο για να μην τριβω και κουραζομαι,και 3)εκανα και μια φασολαδα για σημερα.ειναι πολλα? ααααα,4)μου βγηκαν κατι ρουχα μπεζ και τα ξεφαψα αλλα κουβαλισα 2-3 φορες τον βραστηρα μα ζεστο νερο.πειραζει?ουφ!!!!

άντε καλέ.. Σιγά τις δουλειές.. Μην είμαστε και υπερβολικές!

Όλα καλά!!!

ΑΛλά πάρε καμιά χρωμοπαγίδα ντε! :)

Διαφημίσεις

γιατί κουράζεσαι? τώρα πρέπει να σε προσέχουν και να σε ξεκουράζουν!!!;);)

βρε μην κουραζεσαι!

κατσε στα αυγα σου που λεει και η μαμα μου!!!!!!

εγώωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Πόσο χαίρομαι!! Όχι επειδή το περνάς κι εσύ, αλλά γιατί όπου και να το έλεγα μου έλεγαν "η ιδέα σου είναι" .. Και ο γιατρός το ίδιο!

Αχχχ! Ησύχασα!

τι έκανες σταθεροποιήθηκαν τα κιλάκια σου?? εγώ φοβήθηκα για τον θυρεοειδή μου!!!

άντε καλέ.. Σιγά τις δουλειές.. Μην είμαστε και υπερβολικές!

Όλα καλά!!!

ΑΛλά πάρε καμιά χρωμοπαγίδα ντε! :)

πω,πω,!!!!!ειχα βρε χρωμοπαγιδα και την ξεχασα,φτουυυ!!και οχι τιποτα αλλο τα δικα μου ηταν λευκα και τα εσωσα του αντρα μου ενα πουκαμισο απο γαλαζιο,λιγο εγινε γαλαζομπεζ,δεν ειναι κακο!!;);)

αυτο λεω και εγω,απο logo ειναι κολλημενα οπως λεει και ενας γυναικολογος εδω στην θεσ/νικη.

τι έκανες σταθεροποιήθηκαν τα κιλάκια σου?? εγώ φοβήθηκα για τον θυρεοειδή μου!!!

Σταθεροποιήθηκαν μόνα τους, στα 69 που ήμουν ΄πριν την αποβολή. Σα να μπερδεύεται ο οργανισμός και μετά επανέρχεται εκεί που ήταν.. Τι να πω;

Ευτυχώς σιγά σιγά (πολύ σιγά όμως) αρχίζω πια και χάνω κάτι. 67,4 έδειξε σήμερα..

Μη φοβάσαι όμως. Λίγο το ορμονικό, λίγο το ψυχολογικό.. πολύ θέλει ο άνθρωπος να αποδιοργανωθεί;:rolleyes:

Διαφημίσεις

βρε μην κουραζεσαι!

κοριτσάκι πως είναι ο καιρός στην Κρήτη? και τις δύο φορές που έχω έρθει ήταν μετά το Πάσχα και έβρεχε!! όχι όλλες τις μέρες αλλα τις περισότερες!!

πω,πω,!!!!!ειχα βρε χρωμοπαγιδα και την ξεχασα,φτουυυ!!και οχι τιποτα αλλο τα δικα μου ηταν λευκα και τα εσωσα του αντρα μου ενα πουκαμισο απο γαλαζιο,λιγο εγινε γαλαζομπεζ,δεν ειναι κακο!!;);)

αυτο λεω και εγω,απο logo ειναι κολλημενα οπως λεει και ενας γυναικολογος εδω στην θεσ/νικη.

ξαναπλύντα με χρωμοπαγίδα. Ελπίζω να το σώσεις το πουκάμισο.. Αλλιώς φόρα το εσύ μες στο σπίτι..και τραγούδα: "Το πουκάμισό το θάλαασί.. μια φορούσα εγώ και.. καμιά εσύ.. " Θα το πάρει το μήνυμα ο άντρας σου ;)

Σταθεροποιήθηκαν μόνα τους, στα 69 που ήμουν ΄πριν την αποβολή. Σα να μπερδεύεται ο οργανισμός και μετά επανέρχεται εκεί που ήταν.. Τι να πω;

Ευτυχώς σιγά σιγά (πολύ σιγά όμως) αρχίζω πια και χάνω κάτι. 67,4 έδειξε σήμερα..

Μη φοβάσαι όμως. Λίγο το ορμονικό, λίγο το ψυχολογικό.. πολύ θέλει ο άνθρωπος να αποδιοργανωθεί;:rolleyes:

μπράβο κοριτσάκι και σε λιγότερααααα;)

ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί δεν θα μου κάνει το φουστάνι για τον γάμο!!!

βρε μην κουραζεσαι!

ελα ντε!!τον παρακαλουσα τον αντρα μου να μου το κανει τοσα καιρο και εκεινος τωρα το αποφασισε που εκανα αυτην την δουλεια.και οταν την ειδα με τα λιπη στην κουζινα επαθα κριση καθαριοτητας.με τον βραστηρα τα βαζω.παντως την λεκανη των ρουχων την πηγα στα τεσσερα.:tongue::tongue:.

κοριτσάκι πως είναι ο καιρός στην Κρήτη? και τις δύο φορές που έχω έρθει ήταν μετά το Πάσχα και έβρεχε!! όχι όλλες τις μέρες αλλα τις περισότερες!!

καιρος πολυ καλος 28 βαθμοι σημερα!

και ηλιος βεβαια αλλα το βραδυ εχει υγρασια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...